-
Πρίν δύο μήνες μου έκαναν μείωση 100ευρώ απο το ενοίκιο του σπιτιού ,έβαλα οικονομικές λάμπες , μάζεψα και κάτι χρήματα που είχα σε κέρματα μέσα σε διάφορα κουτιά,και αποφάσισα να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου !!!!
Βοηθήστε, αγορά αυτοκινήτου αυστηρά μέχρι 375.937,1€ ούτε σέντs παραπάνω !!! -
Πρίν δύο μήνες μου έκαναν μείωση 100ευρώ απο το ενοίκιο του σπιτιού ,έβαλα οικονομικές λάμπες , μάζεψα και κάτι χρήματα που είχα σε κέρματα μέσα σε διάφορα κουτιά,και αποφάσισα να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου !!!!
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Βοηθήστε, αγορά αυτοκινήτου αυστηρά μέχρι 375,937,1ευρώ,ούτε σέντs παραπάνω !!Να σου πουλησω 300€ το ποδηλατο μου να κανει ςκαι γυμναστικη και να σου μεινουν τα ρεστα???
-
Brera, μονόδρομος
-
Ονειρο
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Γιατι δεν προτεινεις κανα Yaris 1.0??
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Brera, μονόδρομος+1
Μένουν και ρέστα για τις επισκευές
-
Μία άλλη λύση είναι Γκόλφω όπως προτάθηκε, ή ίσως μια Λίζα ή ένα Ρόκο. Και η Ιουλία είναι πολυ καλή επιλογή σε κάτι πιο άκαμπτο.
-
Σας παρακαλώ σοβαρές απαντήσεις , και μην ξεπεράσετε το χρηματικό όριο, γιατι θα με πιάσει το τεκμήριο!
-
να παρεις την καινουρια λαμποργκινι κι αμα θες χωρους να της βαλεις τρειλερ
edit: να τετοιο τρειλερ
-
ΙΚΕ πας να μπεις ανάποδα στον μονόδρομο. Πρόσεχέ το φίλε
-
Έτσι,έτσι..καλά το πάτε...
@ umaga,Βγαίνουν, απο εργοστάσιο με κοτσαδόρο οι Λάμπο -
375,937,1000 ,000 ...δεν το κάνεις σε δραχμές καλύτερα
-
-
Κωνσταντίνε ,απόλο αυτό ,στο νόμισμα έμεινες εσύ
-
Κωνσταντίνε ,απόλο αυτό ,στο νόμισμα έμεινες εσύEκτός της αγωνιώδους αναζήτησής σου , όπου οι αγαπητοί συμφορουμίτες θα καταθέσουν την εμπεριστατωμένη άποψή τους σε όλα τα θέματα (από χρώμα έως συμμετοχικότητα) , ο παράγοντας νόμισμα (σκληρό ή εύπλαστο) νομίζω οτι είναι καθοριστικός στις ημέρες μας.
-
:lol: Έτσι,έτσι..καλά το πάτε...
@ umaga,Βγαίνουν, απο εργοστάσιο με κοτσαδόρο οι ΛάμποΝομιζω ναι αλλα δεν ξερω αν ειναι carbon
-
Λοιπόν....γιατί να πάρεις μόνο αμάξι με αυτά τα λεφτουδάκια?
Πάρε ένα μικρό και οικονομικό κατά προτίμηση μεταχειρισμένο. Ας πούμε κάτι τέτοιο...Με τα υπόλοιπα άντε αγόρασε ένα διαμέρισμα κατά προτίμηση με άπλετη θέα. Ας πούμε εδώ.....
Έχεις και το Μετρό ΑΚΡΙΒΩΣ απο κάτω για επιπλέον οικονομία.Και ΜΑΛΛΟΝ θα σου μεινουν και χρήματα για διακοπές το καλοκαιρι...
Ελπίζω να βοήθησα! -
Φυσικά και βοήθησες.
Τώρα που το λές,άν καταφέρω άλλη μια μείωση στο ενοίκιο ,ίσως μπορέσω ν'αγοράσω κάναδυό διαμερισματάκια ακόμα
Αυτοκίνητο μέχρι 375.937,1€ ούτε σέντs παραπάνω !!