-
πάντως με τον κινητηρα που έχει και είναι ευνοικός με τα νέα μέτρα σε σχέση με το δίλιτρο και τον υπόλοιπο αναιμικό 1.6 λίτρων ανταγωνισμό, το Tiguan 1.4 είναι μονόδρομος
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
πάντως με τον κινητηρα που έχει και είναι ευνοικός με τα νέα μέτρα σε σχέση με το δίλιτρο και τον υπόλοιπο αναιμικό 1.6 λίτρων ανταγωνισμό, το Tiguan 1.4 είναι μονόδρομοςΑν ήθελε οπωσδήποτε SUV ναι.Αν όχι δεν ήταν μονόδρομος.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
πάντως με τον κινητηρα που έχει και είναι ευνοικός με τα νέα μέτρα σε σχέση με το δίλιτρο και τον υπόλοιπο αναιμικό 1.6 λίτρων ανταγωνισμό, το Tiguan 1.4 είναι μονόδρομος
Αν ήθελε οπωσδήποτε SUV ναι.Αν όχι δεν ήταν μονόδρομος.
ναι για Suv μιλούσα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σήμερα η κοινοτητα των φίλων της Alfa έχασε ένα σημαντικό μέλος κι αυτό λίγες μέρες μετά την εκδήλωση για τα γενέθλια για την συμπλήρωση των 100 χρόνων της εταιρείας
Ζωή σε λόγου μας.Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε κλπκαλα ρε εσυ δεν εισαι γαλλακιας???!!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Σήμερα η κοινοτητα των φίλων της Alfa έχασε ένα σημαντικό μέλος κι αυτό λίγες μέρες μετά την εκδήλωση για τα γενέθλια για την συμπλήρωση των 100 χρόνων της εταιρείας
Ζωή σε λόγου μας.Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε κλπκαλα ρε εσυ δεν εισαι γαλλακιας???!!!
Εγώ όμως την Alfa την αγαπάω και θα ήθελα να έχω μία .Είναι η μόνη εταιρεία μαζί με την Lancia για την οποία άλλαζα τους Γάλλους
Το έπαιξα μία Σόμπολος κι εγώ -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
πάντως με τον κινητηρα που έχει και είναι ευνοικός με τα νέα μέτρα σε σχέση με το δίλιτρο και τον υπόλοιπο αναιμικό 1.6 λίτρων ανταγωνισμό, το Tiguan 1.4 είναι μονόδρομοςΔεν είναι μόνο το όφελος του χαμηλού κυβισμού και της υψηλής απόδοσης, που ουσιαστικά είναι ασυναγώνιστο πακέτο.
Έπαιξε ρόλο για μένα και η ποιότητα κατασκευής που είναι σε υψηλά επίπεδα, βασικά στα υψηλότερα επίπεδα στην κατηγορία καθώς ούτε η BMW X1 είναι αντάξια αυτών που πληρώνεις αλλά ούτε και οι εξ ανατολών επιλογές κατά τη γνώμη μου....
Και βέβαια ήθελα οπωσδήποτε κάτι 4κίνητο. Πλούσιος επίσης ο στάνταρ εξοπλισμός. Για παράδειγμα DCC(ηλεκτρονική ανάρτηση) δεν προσφέρει κανένας...
Τέλος πάντων εγώ το τελικό ΟΚ το έδωσα όταν το οδήγησα. Ήταν αυτό που ήθελα, για αυτό που ήθελα... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια...
Ακόμα και για τις υπερβολές, εγώ απλά θα πω ότι έφτιαξα ήδη το Group
Και ένα VW θα κάνει παρέα στην Alfa μου.
Και όπως έχω πει έκανα τα πάντα για να πάρω την 159 αλλά αυτό εδώ μου είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο από την 159...
Μακάρι να υπήρχε ένα Alfa Romeo SUV και θα το είχα πάρει.
Μετά από πολλά χρόνια κάθομαι σε VW και αυτό εδώ το πήρα γιατί το βρίσκω καταπληκτικό πακέτο. Και που να ξέρατε τι του έχω σύρει πριν το πάρω
Εντυπώσεις θα γράψω στο αντίστοιχο τόπικUploaded with ImageShack.us
Στη 'σωστη' εκδοση
καλοταξιδο...
-
Δεν είναι μόνο το όφελος του χαμηλού κυβισμού και της υψηλής απόδοσης, που ουσιαστικά είναι ασυναγώνιστο πακέτο.
Έπαιξε ρόλο για μένα και η ποιότητα κατασκευής που είναι σε υψηλά επίπεδα, βασικά στα υψηλότερα επίπεδα στην κατηγορία καθώς ούτε η BMW X1 είναι αντάξια αυτών που πληρώνεις αλλά ούτε και οι εξ ανατολών επιλογές κατά τη γνώμη μου....
Και βέβαια ήθελα οπωσδήποτε κάτι 4κίνητο. Πλούσιος επίσης ο στάνταρ εξοπλισμός. Για παράδειγμα DCC(ηλεκτρονική ανάρτηση) δεν προσφέρει κανένας...
Τέλος πάντων εγώ το τελικό ΟΚ το έδωσα όταν το οδήγησα. Ήταν αυτό που ήθελα, για αυτό που ήθελα...Θα μου λύσεις τώρα μια απορία.Σου άρεσε ποιοτικά οκ?
Το κάτω μέρος του ταμπλό σου άρεσε ποιοτικά όντως -
Ο χρήστης georgelam έγραψε:
http://s847.photobucket.com/albums/ab39 ... C00844.jpg
http://s847.photobucket.com/albums/ab39 ... C00853.jpg
να και το δικο μου το τουτουΝα το χαιρεσαι φιλε μου!!!!!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Στη 'σωστη' εκδοσηκαλοταξιδο...
Ναι ρε φίλε
Γουστάρω πολύ αυτή την off roadαδικη μάσκα....Θα μου λύσεις τώρα μια απορία.Σου άρεσε ποιοτικά οκ?
Το κάτω μέρος του ταμπλό σου άρεσε ποιοτικά όντωςΜου αρέσει γενικά βρε Ορέστη... Σε κανέναν άλλον στον πλανήτη και να μην αρέσει δεν με απασχολεί καθόλου.
Εμένα μου αρέσει όμως.... Ειδικά οδηγικά είναι που δεν περίμενα με τίποτα τέτοια συμπεριφορά σαν να πρόκειται για υπερυψωμένο GTi... -
Μην το μαμησουμε και τελειως!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Καλοσήρθες στον θαυμαστό κόσμο των SUV και 4Χ4.Δεν θα ξανακατέβεις πλέον χαμηλά.....Καλοτάξιδο .
Εγώ πάντως κατέβηκα και δεν ξανανεβαίνω που να με πληρώνεις.
Καλοτάξιδο Μπέπε!
-
Αφού σου άρεσε , όπως είπες καλά έκανες και το πήρες. Και ειδικά στο Ελλάντα το 1,4 μετράει. Περιμένουμε και τις εντυπώσεις σου στο αντίστοιχο θέμα
-
o tempora
o mores
όπως έλεγε και ο αστερίξ -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλοτάξιδο Μπέπε!Ευχαριστώ Δία
Αφού σου άρεσε , όπως είπες καλά έκανες και το πήρες. Και ειδικά στο Ελλάντα το 1,4 μετράει. Περιμένουμε και τις εντυπώσεις σου στο αντίστοιχο θέμα
Εννοείται
o tempora
o mores
όπως έλεγε και ο αστερίξΓια κάθε γνωμικό υπάρχει και ένα άλλο που το αναιρεί
Καλοσήρθες στον θαυμαστό κόσμο των SUV και 4Χ4.Δεν θα ξανακατέβεις πλέον χαμηλά.....
Καλοτάξιδο .
Εσένα σκεφτόμουν σε αυτό που λες...Θυμάμαι τα λόγια σου Γιώργο....
Αλλά επειδή είμαι αχόρταγος θέλω και τα χαμηλά και τα ψηλά
Ευχαριστώωωω -
με γεια το τιγκουαν να σαι σιγουρος οτι οι αλφιστι θα θα παιξουν ποδοσφαιρο με το κεφαλι σου
-
Καλοριζικο το Tiguan.Πες μας εντυπωσεις!!!!Εδω περα θα πεσει αιμα για να παρουμε καινουριο αμαξι...
-
Μακάρι να υπήρχε ένα Alfa Romeo SUV και θα το είχα πάρει.
Ή γέρασες πολύ και άλλαξαν τα γούστα σου ή ποτέ δεν ήσουν βέρο Αλφίστα
Έχει βγάλει ο Ρούβας και ραδιόφωνο εκτός από μεταλλικό νερό;
Δε θέλω να πιστέψω ότι είναι ο Σάκης...
Όπως και να'χει καλοτάξιδο! Πάντα ζώνη και πάντα σε 101% ετοιμοπόλεμος
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Καλοσήρθες στον θαυμαστό κόσμο των SUV και 4Χ4.Δεν θα ξανακατέβεις πλέον χαμηλά.....Καλοτάξιδο .
Aς τα να πανε ρε sv2 εγώ που τα έβριζα τα SUV με έχει βολέψει η 'ψηλή' θέση του Yeti και έχω να κάτσω σε bucket κανά μήνα και βάλε.
Αυτα που έλεγα τα λούζομαι.
Και έχω και την γυναίκα να μου λέει.... πολύ σκληρά τα bucket, δεν βλέπει η μπέμπα εξω, μπουντρούμια πίσω και το Α4 και η CLS κλπ και αρωσταίνω μεγαλώνει και η κοιλια ... σαν τα αμερικανάκια πάω -
Welcome to the world of οικογενειαρχης... Παω να χαρω τα μπακετ μου.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!