-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρόδο.
Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί σβήνουν τις πινακίδες τους πριν ανεβάσουν φωτό...Πες μου τις πινακίδες σου και αύριο θα σου πω πως λέγεσαι ,που μένεις,σε ποιά ασφαλιστική είσαι ασφαλισμένος,αριθμό συμβολαίου,διεύθυνση.....κτλ
Μα τις έχει φόρα παρτίδα στην προηγούμενη σελίδα...όπως και ο Θέμης (opterios)
αμα ειναι ετσι να τις κρυβουμε και καθε φορα που βγαζουμε το αυτοκινητο απτο γκαραζ
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Κι αν πάλιωσε δε νοιάζομαι...
με κάνει ευτυχισμένοΚαι μένα! Αν και με μόνο 75 άτια
σιγά μη ζουν και τα 75...
Δε πειράζει όμως!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ρόδο.
Εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί σβήνουν τις πινακίδες τους πριν ανεβάσουν φωτό...Πες μου τις πινακίδες σου και αύριο θα σου πω πως λέγεσαι ,που μένεις,σε ποιά ασφαλιστική είσαι ασφαλισμένος,αριθμό συμβολαίου,διεύθυνση.....κτλ
thymio, προχθές μήπως έφαγες φακές;
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Πολύ ωραία η BMW !!!!!!!!!!και δεν καταλαβαίνει τίποτα από βροχή
-
-
Αυτοκίνητο συναδέλφου επιτρέπεται να βάλουμε;
Δεν το πιστεύω τι πήρε ο παλαιόπ@στας.
-
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αυτοκίνητο συναδέλφου επιτρέπεται να βάλουμε;Δεν το πιστεύω τι πήρε ο παλαιόπ@στας.
Σοβαρά; Πήρε Maserati;
Τώρα πώς έγινε αυτό... και δεν την δείχνει στο post σου...αλλά μου έβγαλε το link όταν έκανα παράθεση στο μύνημά σου; -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Αυτοκίνητο συναδέλφου επιτρέπεται να βάλουμε;
Δεν το πιστεύω τι πήρε ο παλαιόπ@στας.
Σοβαρά; Πήρε Maserati;
Τώρα πώς έγινε αυτό... και δεν την δείχνει στο post σου...αλλά μου έβγαλε το link όταν έκανα παράθεση στο μύνημά σου;Ακυρο...μετά είδα ότι είχε άλλο χρώμα γράμματα... γέρασα και θέλω γυαλιά μάλλον!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Σοβαρά; Πήρε Maserati;Πήρε ο άτιμος. Πολύ όμορφη η Gran Tourismo, την έχω ερωτευτεί. Λέω να του τη ζητήσω για καμιά βόλτα αλλά φοβάμαι πως δε θα θέλω τα δικά μου μετά
-
Να του τη ζητήσεις. Θα ξενερώσεις λίγο μόλις μπείς στο αυτοκίνητό σου αλλά όταν το συνηθίσεις είναι το ίδιο πάλι!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ενενηντάρισε!Tipo DGT;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ενενηντάρισε!
Tipo DGT;
Tempra SLX.
-
-
εδιτ: ακαταστασία βλέπω
-
μετακόμιση;
-
Ναι να σε δω εσένα πως τακτοποιείς, 2 εξάδες νερά, 5-6 σακούλες ακαθορίστου σχήματος και μεγέθους, ένα χαλάκι, 2 κιβώτια, μια σακούλα με χόρτα (!), μία κουνουπιέρα, μία τρόμπα/αλάρμ εκτάκτου ανάγκης και το πακέτο που βρίσκεται πάντα στο αμάξι με τα απαραίτητα (πυροσβεστήρας, φαρμακείο...).
Για πες μου τώρα
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μετακόμιση;Τροφοδοσία εξοχικού.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Για πες μου τώρα
Στο σουζουκι ; Σιγα μην χωρεσουν , τα αφηνεις σπιτι
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Για πες μου τώρα
Άνετα. Εξακολουθώ να διακρίνω μια ακαταστασία. Λίγο πιο συμμαζεμένα βρε παιδί μου
-
Σου αρεσε το μωβ απο το τογιοτα και εβαψες και το φίατ ετσι?
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!