-
-
καλό-τάξιδο !!!
-
Καλοτάξιδο!
Βόλτα πότε; -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μωβ το πήρες ή μου φαίνεται;
Σωστά..σε απόχρωση kouk
Aναλογα με τη συννεφια..
Καλοταξιδο! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://xs537.xs.to/xs537/09116/photo-0098729.jpg
αλλη μια φωτο στο ποιο οργανωμενο συνεργειο της αθηνας,ο μηχανικος ειναι μαυρος και φυσικα δεν εχει κανενα διπλωμα μηχανικου.
επισης προσφερονται και κοτοπουλα για τους πελατες.Ωραία φορμούλα φοράς...
δεν ειμαι εγω ρε στην φοτο αλλα ο μηχανικος .
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μωβ το πήρες ή μου φαίνεται;
Σωστά..σε απόχρωση kouk
Μη συγχύζετε τον Kouk.
Καλοτάξιδο.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δεν ειμαι εγω ρε στην φοτο αλλα ο μηχανικος .
Αν αυτό είναι συνεργείο τότε και μόνο, αυτός θεωρείται μηχανικός.
-
καλοταξιδο.. δες πως θα παρκαρεις --> http://www.youtube.com/watch?v=aGyRZLMUySM
-
Καλά χιλιόμετρα Γιώργο
-
-
-
Αγορασμένο πρόσφατα, με σκοπό τις φτηνές μετακινήσεις εντός πόλης και να μου δώσει την ευκαιρία να βελτιώσω το μεγαλύτερο του αδερφάκι
Εξωτερικά θέλει κάτι μαζέματα αλλά δεν πρόκειται να φτιάξω τίποτα.
Αυτό που με νοιάζει είναι το μοτεράκι του, το οποίο είναι σε άψογη κατάσταση!
Μέχρι και κάρτα καυσαερίων έβγαλε, χωρίς πλάγιους τρόπους -
Μεγεια....αθανατο μοτερ και ωραια η ανοιγομενη οροφη.... ξερεις ποια εκδοση ειναι αυτη????
-
ποσο το πηρες το μικρα? πολυ ωραιο, 1.2 με 55 ιππους αλλα ξεχνα πως λεγανε την εκδοση τωρα... η πριμερα απο μπρος τι εκδοση ειναι?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποσο το πηρες το μικρα?500 ευρώ βαριά.
-
ειχα βρει κανονικο 5πορτο με 700ε...αυτο πρεπει να ταν ακριβοτερο...ετσι και αλλιως μια χαρα αγορα ειναι..
υγ. canvas top τη λεγανε αλλα που ειναι το αυτοκολλητο που το ελεγε..
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Μεγεια....αθανατο μοτερ και ωραια η ανοιγομενη οροφη.... ξερεις ποια εκδοση ειναι αυτη????Εαν σου πω πως ξέρω πως λέγεται η έκδοση του θα είναι ψέματα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποσο το πηρες το μικρα?
500 ευρώ βαριά.
κοντά έπεσες!
Οσο ένα playstation 3 -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η πριμερα απο μπρος τι εκδοση ειναι?Το primera είναι το άλλο μου αμάξι, φοράει τον γνωστό sr20de της Nissan και τώρα που έχω το micra θα του βάλω στο μοτέρ κάποια πραγματάκια που τα έχω και κάθονται.
-
την εκδοση στην ειπα πιο πανω..αλλα ειχε και αυτοκολλητο που λειπει απο τη φωτο που εβαλες η εγω δεν προσεξα αρκετα...
μια χαρα το πηρες..ο αλλος ηθελε για το 5πορτο κοντα 700ε...εχει πολλα χλμ?διλιτρη πριμερα...πωωωωωωωωωω!!! φοβερο αυτοκινητο!!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!