-
Ο χρήστης TheoPant έγραψε:
Ενα αμαξι ειχες της προκοπης, δε το βαζεις.. Δωσε τη 'βυζαρα' στο λαο!
Tι εννοεις ???
Το visa
Eμπειρια zωης το Visa
Ειχα μονιμα στο πορτ μπαγκαζ ενα 5λιτρο ''τηγανολαδο'' και του εριχνα συνεχεια. Κοιταξτε την ασφαλτο πως ειχε γινει εκει που το παρκαρα. Το πιο τρελλο με αυτο το αμαξι, που θα μου μεινει για παντα στο μυαλο μου, ηταν οταν ερχομουν προς Νεα Φιλαδελφεια, και μου εμεινε(ειχε προβλημα η μιζα) στην μεση ακριβως της ανηφορας στην γεφυρα του Περιστεριου, δεξια λωριδα....Και τωρα τι κανουμε αναρωτηθηκα, ωσπου βρεθηκε ενας καλος χριστιανος με ενα Μercedes 1113 και με εσπρωξε με τον προφυλακτηρα και πηρε μπροστα στην κατηφορα !!!
Αυτα με την ''βυζαρα'' ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΖΩΗΣ...Τι μου θύμισες τώρα,το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν το VISA II το 1986 μτχ με ηλιοροφή και κινητηρα 1200 peugeot !!!!
-
Ο χρήστης loykiloyk έγραψε:
Αυτοκινητάρα!!!
Κινητήρας και κιβώτιο;1600 156hp
Αυτόματο
-
Ο Ρουντολφ παράτησε το ελκηθρο... Πήρε ρεπό! [emoji38]
-
Ο χρήστης loykiloyk έγραψε:
Ενα αμαξι ειχες της προκοπης, δε το βαζεις.. Δωσε τη 'βυζαρα' στο λαο! [emoji38]
Tι εννοεις ???
Το visa [emoji38]
Eμπειρια zωης το Visa [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Ειχα μονιμα στο πορτ μπαγκαζ ενα 5λιτρο ''τηγανολαδο'' και του εριχνα συνεχεια. [emoji38] [emoji38] Κοιταξτε την ασφαλτο πως ειχε γινει εκει που το παρκαρα. Το πιο τρελλο με αυτο το αμαξι, που θα μου μεινει για παντα στο μυαλο μου, ηταν οταν ερχομουν προς Νεα Φιλαδελφεια, και μου εμεινε(ειχε προβλημα η μιζα) στην μεση ακριβως της ανηφορας στην γεφυρα του Περιστεριου, δεξια λωριδα....Και τωρα τι κανουμε αναρωτηθηκα, ωσπου βρεθηκε ενας καλος χριστιανος με ενα Μercedes 1113 και με εσπρωξε με τον προφυλακτηρα και πηρε μπροστα στην κατηφορα !!! [emoji106]
Αυτα με την ''βυζαρα'' ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΖΩΗΣ...Τι μου θύμισες τώρα,το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν το VISA II το 1986 μτχ με ηλιοροφή και κινητηρα 1200 peugeot !!!!
-
Σήμερα στα Κελλάρια (αράχωβα) με -9
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μάχιμο!!
Action Camera είναι στην οροφή?? Αν ναι, ανέβασε κανένα video -
Ενα πλυσιμο, ενα κλαταρισμα και 165e βενζινη απο τη Τριτη..
post a picture -
Την παλεύει με τις καιρικές κακουχιες!
-
Φχαριστήθηκα βόλτες σημερα, ούτε στα χιονοδρομικά δεν είχα πετύχει τόσο χιόνι...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πολύ ωραίο το Subaru.
Και ακριβώς στο στοιχείο του! -
Michelin crossclimate? Και τετρακουνα? Αυτα ειναι τερεν !
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Την παλεύει με τις καιρικές κακουχιες!Αλυσίδες βλέπω Κώστα;
-
Ναι Στέφανε. Μέχρι και σήμερα το πρωί ήταν απαραίτητες.
Ευτυχώς πλέον είμαστε με ήλιο και +2 βαθμούς Κελσίου και λιώνουν τα χιόνια γιατί οι υπεύθυνοι του Δήμου Καλαμαριάς δεν πήραν χαμπάρι ότι 2 μέρες χιονιζε... [emoji1] -
Το...αλατι ξεπαγωσε τελικα;
-
Δεν χρειάζεται. Λιώνουν τα χιόνια από μόνα τους! [emoji1]
-
http://fotos.fotoflexer.com/43daae81bbc ... 868eeb.jpg
http://fotos.fotoflexer.com/cf1552a53a4 ... e21a65.jpg
http://fotos.fotoflexer.com/9e25fe62cea ... 299f9a.jpg
Τα Φώτα στο υπέροχο Μέτσοβο!!! -
Πολύ όμορφο το 6άρι στα χιόνια!
-
Και σήμερα έχουμε γενέθλια. Το αμαξακι της 'πρώτης φοράς Αριστεράς' γίνεται 2 ετών και από τα 37000 χλμ έφτασε στα 63000 χλμ ευτυχώς οικονομικά και απροβληματιστα.
Γερό να' ναι το μτχ φαντασματακι μου!
-
Καλοτάξιδο!!
Είναι πολύ σπάνιο να το δεις στο δρόμο. Κράτα το, θα αποκτήσει και συλλεκτική αξία με τον καιρό!! -
Να' σαι καλά Αντρέα! Ευχαριστώ!
Εδώ πάνω μάλλον 'αγαπηθηκε' αφού κυκλοφορούν αρκετά.
3 είμαστε σε ένα οικοδομικο τετράγωνο!
[emoji1]
Παρόλ' αυτά γενικά σαν μτχ δεν έχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον μεταπωλησης αλλά και το συγκεκριμένο μου θα κρατηθεί ως το τέλος του εφόσον περπατάει.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!