-
Εεε καιρός ήταν και αναμενόμενο. Πλέον δεν πουλάει και δεν συμφέρει...πόσο να ρίξουν τις τιμές? Ελπίζω απλά να μην κλείσει και η Άλφα σαν την Λάντσια. Μαλλον το PSA θα την κρατήσει με λίγα μοντέλα ώς niche / premium. Θα μάθουμε τα επόμενα χρόνια.
Ήδη έχουν 2 suv στα σκαριά και νομίζω χωράει εκεί πάνω από τη Peugeot και κάτω από DS μία χαρά και με στόχευση τη sport Ιταλική παράδοση ενώ η DS την Γαλλική άνεση.
Θα βάζουν και random μηνύματα βλαβών έτσι για να πιάσουν το feeling των original Άλφα!
Η DS με Lancia συγκρούεται ακριβώς στα ολόιδια target group. Θα προτιμούσα επιστροφή Lancia, αλλά δύσκολα θα αφήσουν την DS τώρα που αρχίζει να υπάρχει ουσιαστικά.
-
Abarth που χωράει?
-
Abarth που χωράει?
Δε χωράει,όπως δε χωράει κι η Lancia.
Fiat,λίγα μοντέλα Alfa,Jeep,Maserati και βλέπουμε...
-
Κατ εμέ Επίσης δε χωράει αυτόνομα.Μπορεί όμως στο εφεξής να το παίζει κλάση εξοπλισμού ή επιδόσεων. Να λέμε π.χ. το νέο Πούντο 1.6 Αμπαρτ είναι το πιο γρήγορο και καλοεξοπλισμένο Πούντο από τα άλλα π.χ. 5 που θα υπάρχουν. Μέχρι εκεί έχει νόημα.
-
Κατ εμέ Επίσης δε χωράει αυτόνομα.Μπορεί όμως στο εφεξής να το παίζει κλάση εξοπλισμού ή επιδόσεων. Να λέμε π.χ. το νέο Πούντο 1.6 Αμπαρτ είναι το πιο γρήγορο και καλοεξοπλισμένο Πούντο από τα άλλα π.χ. 5 που θα υπάρχουν. Μέχρι εκεί έχει νόημα.
Ναι, μία χαρά μπορεί να επιβιώσει έτσι και να βγάζει μερικές εκδόσεις το χρόνο.
-
Πολύ πιθανό όπως το περιγράφεις φίλε! Abarth Line δηλαδή για πιο sport/petrolheads και μερικές ειδικές εκδόσεις κάθε φορά στα μοντέλα. Και κανένα πακέτο βελτίωσης πχ ενδοεταιρικό, όπως κάνει η Volvo με τα Polestar.
-
Πόσο παρατημένη μπορεί να την έχει τη μάρκα η εδώ αντιπροσωπεία; Παίζοντας με το διαμορφωτή για μια stelvio 4*4 business προκύπτει αρχική τιμή καταλόγου 59.019 . Όμως αν κάποιος ανακαλύψει το τιμοκατάλογο λιανικής έκπληκτος βλέπει ότι η συγκεκριμένη έκδοση έχει προτεινόμενη τιμή μετά φόρων 47.950. Σχεδόν 11.000€ λιγότερα. Παρόμοια για τις υπόλοιπες εκδόσεις όπως και για τη giulia. Δηλαδή ήμαρτον , ο πελάτης πριν ξεσηκωθεί από τον καναπέ του έχει πλέον ανακαλύψει το ίντερνετ και το διαμορφωτή. Επίσης βγείτε και διαφημίστε το , βγάλτε ένα δελτίο τύπου. Τέλος το ωραίο είναι ότι το μοντέλο στο διαμορφωτή το παρουσιάζει με κάτι αισχρά φώτα αλογόνου και πρέπει να κλικάρεις τα στάνταρ φώτα χενον για να πάρει τη γνώριμη μορφή του.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ και απο εμενα ειμαι καινουργιος στο forum και γενικα στα ιταλικα αυτοκινητα.
Προσφατα αγορασα ενα mito του 2011 και ενω ολα ηταν οκ μου βγαζει θεμα στο τιμονι και βλεπω οτι τραβαει το αυτοκινητο δεξια ,η αντισταση ειναι ιδια και δεξια και αριστερα του τιμονιου κατα την οδηγηση , εχω ραντεβου με ηλεκτρολογο αυριο αλλα για να προετοιμαζομαι ψυχολογικα θα ηθελα να ρωτησω εχω θεμα με τον αισθητηρα του τιμονιου?
-
-
Σε εμένα αναφέρεσαι; Αν ναι, δεν καταλαβαίνω γιατί.
-
Δεν πέρασε καιρός...το '19 τα λέγαμε και διαφωνούσαμε.
-
Δεν βλέπω σε τι άλλαξε κάτι. Συγχωνεύτηκαν oi 2 όμιλοι με Πρόεδρο τον Elkann.
-
-
Ξεπουλάει το αφεντικό!! Οι 10 που την αγόρασαν με τις προηγούμενες τιμές θα βαράνε το κεφάλι τους...αχαχα!!
-
Αυτές οι 'προσφορές' είναι κυριολεκτικά εξοργιστικές και άντε η A.R. πουλάει 15 αυτοκίνητα. Δυστυχώς το εφαρμόζουν κι άλλοι που πουλάνε πολλαπλάσια. Ξέρω είναι ελεύθερη αγορά μπλα μπλα.....Για μένα είναι οικονομικές άπατες εις βάρος των καταναλωτών.
-
Πισωκίνητο sedan με 200 ίππους και τιμή κάτω από 40Κ. Πόσα άραγε υπάρχουν; Κάνει αυτοκίνητα όπως το Puma ST να φαίνονται ακόμα πιο ακριβά πλέον. Μέχρι και φθηνό το λες..!! Μακάρι να πουλήσουν γιατί το αξίζει το αυτοκίνητο.
H Quadrifoglio με τα 510hp δια χειρός Ferrari engineering στα 100Κ ονειρική.
-
Πισωκίνητο sedan με 200 ίππους και τιμή κάτω από 40Κ. Πόσα άραγε υπάρχουν;
+1
Το μόνο μείον -για αυτή την κ@λ@χώρα- είναι τα 2.000 κυβικά.
-
Πισωκίνητο sedan με 200 ίππους και τιμή κάτω από 40Κ. Πόσα άραγε υπάρχουν; Κάνει αυτοκίνητα όπως το Puma ST να φαίνονται ακόμα πιο ακριβά πλέον. Μέχρι και φθηνό το λες..!! Μακάρι να πουλήσουν γιατί το αξίζει το αυτοκίνητο.
Εννοείται...είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, ίσως το καλύτερο στην κατηγορία και σίγουρα το καλύτερο σε συνάρτηση με την τιμή της. Απλά δυστυχώς αυτό δεν έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις της.
-
Στα 35.400 είναι πρόκληση!! Ευτυχώς που έχω ψωνίσει αλλιώς θα αρρώσταινα με αυτό το νέο...
-
Πω πω τζάμπααααα
ΑLFA ROMEO FORUM