-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
ΓΜΤ αν δεν είχα την αρρώστια να μπαίνω σε αυτό το νήμα και να εκφράζομαι, κάλλιστα θα μπορούσα να εξουσιοδοτήσω τον koralli να γράφει την γνώμη μου όντας γράφοντας την δική του. Τόσο πολύ συμφωνούμε.+1
-
Διαβάζοντας κατα καιρούς τα ποστάρισματα κ των 2 σας θα έλεγα πως κ οι δυο είστε αλφιστες (προσέξτε δεν λέω 'εισασταν' αλλα 'είστε' , γιατι ο όρος δε σχετίζεται με το αν εχετε τωρα Αλφα, αλλα με τη γενικότερη αυτοκινητιςτικη στάση, αλλωστε αφού είχατε παλαιότερα , τωρα τον εχετε κολλήσει τον ιο...), οποτε ειναι λογική η σύμπνοια απόψεων . Όσο για την εξουςιοδοτηςη κανενα προβλημα, απλα να εχω ενα γνήσιο υπογραφής για να ειμαστε νομότυποι για τους μοντερατορες . Σπύρο κατα προτίμηση θα ερθω να σε παρω να παμε μαζι στο ΚΕΠ της Μάκρης ετσι για να εχω μια δικαιολογία να ανεβοκατεβω τη Πεντέλη βρε αδερφέ (τζιουλιεταδα δηλαδή), να πιούμε κ καμία μπυριτσα στη θάλασσα.
-
Ο petrolhead και ο alfista δεν ήταν. Ήταν, είναι και θα είναι!!! Viva machina italiana!!!
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Διαβάζοντας κατα καιρούς τα ποστάρισματα κ των 2 σας θα έλεγα πως κ οι δυο είστε αλφιστες (προσέξτε δεν λέω 'εισασταν' αλλα 'είστε' , γιατι ο όρος δε σχετίζεται με το αν εχετε τωρα Αλφα, αλλα με τη γενικότερη αυτοκινητιςτικη στάση, αλλωστε αφού είχατε παλαιότερα , τωρα τον εχετε κολλήσει τον ιο...), οποτε ειναι λογική η σύμπνοια απόψεων . Όσο για την εξουςιοδοτηςη κανενα προβλημα, απλα να εχω ενα γνήσιο υπογραφής για να ειμαστε νομότυποι για τους μοντερατορες . Σπύρο κατα προτίμηση θα ερθω να σε παρω να παμε μαζι στο ΚΕΠ της Μάκρης ετσι για να εχω μια δικαιολογία να ανεβοκατεβω τη Πεντέλη βρε αδερφέ (τζιουλιεταδα δηλαδή), να πιούμε κ καμία μπυριτσα στη θάλασσα.χαχαχαχαχα!!!! Να είσαι καλά φίλε. Θεωρώ πολύ δύσκολο όποιος στριτάρησε με Α να πάει σε άλλη φίρμα και να βρει αντίστοιχη οδηγική ευχαρίστηση. Μπορεί να βρει 1000 άλλα στοιχεία καλύτερα αλλά όχι αυτό. Δεν είναι μόνο το κοφτερό τιμόνι που δίνει απίστευτη πληροφορία, είναι η πάντα πολύ προχό ρύθμιση των αναρτήσεων που προσφέρει σε κάθε μοντέλο της τέτοιο κράτημα που δεν συναντάς αλλού. Δεν μπορεί κανείς να γράψει τι σημαίνει το όχημα να πηγαίνει σε ράγες εάν δεν μπει σε Α. Στην δική μου (κατά πολύ υποδεέστερη της Τζουλιέτας από τα 150 και πάνω μου έδινε την αίσθηση ότι 'βίδωνε' στον δρόμο καλύτερα. Τέτοιο πράγμα δεν έζησα ποτέ με άλλο αυτοκίνητο. Να αυξάνεται η πρόσφυση με την ταχύτητα κατά τρόπο γραμμικό σχεδόν). Για τον ήχο της μηχανής δεν το συζητώ. Είναι ο λόγος που δεν θα μπορούσα με τίποτε να αγαπήσω ένα οπελ. Αυτά ως προς τον ήχο της μηχανής ήταν πάντοτε για πολλά
-
Τετριμμενες καταστασεις. Με μια ΜιΤο σημερα θυμηθηκα γιατι γουσταρω Α. Το μονο εντελως αδιαφορο ηταν το καντραν. Καλο για δευτερο. Η πρωτη επιλογη θα ελεγα.
-
Στο Amsterdam πριν 10 μερες
-
Αν και γάβρος όταν βλέπω το τριφύλλι στην Α τρελαίνομαι!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Αν και γάβρος όταν βλέπω το τριφύλλι στην Α τρελαίνομαι!Μην έχεις ενοχές στην Alfa είναι τετράφυλλο.
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ευχαριστώ, μπορώ να το δω κι έτσι.
-
Πλάγια όψη 3άρας , πίσω όψη 10 εταιρειών από τογιότα ,λέξους , μέχρι κία και σέατ . Εντάξει η πρόσοψη αγωνιά να φωνάξει ότι είμαι άλφα με το τεράστιο σήμα , αλλά αν ήταν πιο τετράγωνο διατηρώντας τα φώτα και τις αεροτομές θα μπορούσε να είναι κράισλερ...
Πιστεύω θα έχω ανεβάσει την πίεση στον νονό στο 20...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μην έχεις ενοχές στην Alfa είναι τετράφυλλο.
+1
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πλάγια όψη 3άρας , πίσω όψη 10 εταιρειών από τογιότα ,λέξους , μέχρι κία και σέατ . Εντάξει η πρόσοψη αγωνιά να φωνάξει ότι είμαι άλφα με το τεράστιο σήμα+1000...
Εκτος από τα 2 Φ, Φερράρι και Φιατ, σαν εταιρίες, ότι έχει απομείνει από Ιταλία, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Τουλάχιστον με τις σημερινές εκφάνσεις τους. Δυστυχώς. -
Το οτι πηδαει τον ανταγωνισμο σε καθε εκδοση δε λεει κατι μαλλον
Κατι τετοια γράφετε και μετα σας φταιει που ολα γιναν βαγκ -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατι τετοια γράφετε και μετα σας φταιει που ολα γιναν βαγκDon't feed the troll!!!.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Μην έχεις ενοχές στην Alfa είναι τετράφυλλο.
+1
- πολλά
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατι τετοια γράφετε και μετα σας φταιει που ολα γιναν βαγκΡε συ γκοντ και φαδερ, πολλοι αυτοι που μπαινουν στο xhamster και κανουν κλικ απ'ευθειας στα προτεινομενα. αντε να πανε και στο μοστ βιουιντ ωστε να ανεβασουν και οι ιδιοι τη θεσουλα.
αν ομως θες να δεις τεχνη, θα βαλεις και τo σερτς σου, π.χ. τζουλια -
Δεν με νοιάζει αν σκίζει τον ανταγωνισμό. Η εμφάνισή του ΔΕΝ είναι ΑΛΦΑ
-
Ξέρεις έχουμε 2018 και για να είναι ένα αυτοκίνητο Alfa Romeo δεν είναι ανάγκη να είναι αναβίωση της Junior GT.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το οτι πηδαει τον ανταγωνισμο σε καθε εκδοση δε λεει κατι μαλλον:Αν αναφέρεσαι (κυρίως) στη 3αρα, αυτη παρουσιάστηκε κάπου το '11 νομίζω και μια χαρά λένε οτι στέκει κοντρα στην Αλφα που τους πήρε κάτι χρόνια να τη δημιουργήσουν, αν και η Αλφα όντως, τη ξεπερνά σε αρκετούς τομεις (πάλι από ότι λένε δοκιμαστές, δεν τα έχω οδηγήσει). Δεν έχω δαβάσει όμως χαρακτηρισμούς οτι της 'ρίχνει στα αυτιά'. Δε μοιαζει χαωτικά ανώτερη.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ξέρεις έχουμε 2018 και για να είναι ένα αυτοκίνητο Alfa Romeo δεν είναι ανάγκη να είναι αναβίωση της Junior GT.Κοίταξε ότι το αμάξι ότι δεν είναι πραγματική Αλφα είναι προφανές .
Ο συνεταίρος μου Αρχιτέκτονας σπουδαγμένος στην Βενετία έχει μείνει στην Ιταλία 14 χρόνια . Είχε το τζουνιορ που λες και πριν κάποια χρόνια την gtv 2.0 tb και ασχολείται με τα αμάξια αλλά όχι όσο εμείς με μοντέλα κλπ . Του έδειξα το πίσω της τζούλια . Του λέω τι μάρκα είναι όπως σου έρχεται . Είπε ότι και εγώ αλλά και όλοι . Το αμάξι πίσω είναι ότι νάναι .Μάλιστα περισσότερο Αλφα είναι το πίσω μέρος του νέου 508 , παρά αυτό . Και στο πλάι 3άρα facelift .
Το 2018 άμα είσαι μάγκας φτιάχνεις κάτι πρωτότυπο . Οχι τον κώλο ενός μάζντα 6 , μοντέο , τολέδο κλπ και την μούρη με το σήμα να είναι άσχετο σχεδιαστικά με τα φώτα και τις αεροτομές .
ΑLFA ROMEO FORUM