-
-
Η facelift Giulietta θα εχει καποια διαφορα σε μοτερ-μηχανικα μερη ή μονο σε εξωτερικο και καμπινα ειναι οι αλλαγες?
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Η facelift Giulietta θα εχει καποια διαφορα σε μοτερ-μηχανικα μερη ή μονο σε εξωτερικο και καμπινα ειναι οι αλλαγες?2,0mjet 150cv 380NM ,με ελαφρως ανασχεδιασμενο C635 για να αντεχει σε overboost αυτα τα επιπλεον 30ΝM
προσεχως 1,8 tbi αλουμινενιος 240cv euro 6 ready
και παπαλα........... -
Eννοεις οτι θα προστεθουν αυτα τα 2 μοτερ στην ηδη υπαρχουσα γκαμα?
Δλδ ο multiair 1.4 170 cv θα συνεχισει κανονικα?Εγκυκλοπαιδικα ρωταω, αυριο παραλαμβανω τη δικια μου (1.4 170).
-
Ναι.
Enjoy -
Thanks Alba!
will doΑπο φωτο παντως νομιζω οτι εσωτερικα προτιμω την 1η γενια.
Στο εξωτερικο ομολογω η facelift δειχνει λιγο πιο μαζεμενο τον ογκο της αν και απο τις φωτο και τις εκθεσεις δεν βγαινουν ασφαλη συμπερασματα (χαμηλωματα, ζαντες, σποιλερ κλπ)... -
Απο φωτο παντως νομιζω οτι εσωτερικα προτιμω την 1η γενια.
Παρομοιως....δεν θυμαμαι και fl της fiat που να μην ρεπει προς το πιο μπαναλ διακοσμητικα απο αυτο που αντικαθιστα
-
Και μόνο που άλλαξαν τα καθίσματα και το τιμόνι καθιστά το fl υπερεπιτυχημένο!
-
Tα καθισματα οντως επρεπε να ειναι πιο μπακετ (αν και με το υφασμα-δερμα γαμει), το τιμονι με τις κοκκινες ραφες του σπορτ πακ μ'αρεσει περισσοτερο απ το φεισλιφτ με το αλουμινιο..
-
kovathe καλορίζικη και καλοτάξιδη.
Κόκκινη με καφέ δέρμα;Το εσωτερικό με τους διακόπτες αεροπορικού τύπου ήταν φανταστικό και μεγάλη μαλακία που το άλλαξαν.
-
Thanks eddie.
Αν και ηθελα κοκκινη δεν εβρισκα ετοιμοπαραδοτη με σπορτ-πακ, οποτε λευκη με τα μαυρα καθισματα υφασμα-δερμα (microfibra το λεει νομιζω). -
Tα καθισματα οντως επρεπε να ειναι πιο μπακετ (αν και με το υφασμα-δερμα γαμει)Θα μπορουσε απλα να ειναι πιο μπακετ και να εχει και υφασμα και δερμα... Ειναι κριμα...
-
...της distinctive παντως, τα υφασματινα καθισματα, με την ηλεκτρικη ρυθμιση για την σκληροτητα της μεσης, σε εμενα τουλαχιστον παρειχαν αρκετα ικανοποιητικη στηριξη. Ισως τα -πολυ πιο ομορφα σε εμφανιση φυσικα- Microfibra του sport pack, να εχουν πιο μαλακα -δερματινα- πλαινα, και για αυτο το σωμα να γλυστραει ενδεχομενως περισσοτερο κατα το στριψιμο, σε σχεση με τα Full υφασματινα...
Της Fl εαν φαινεται καλα απο τις φωτο, και εχουν διαθεσιμο συνδυασμο αλκανταρα-δερματος, και λιγο πιο εντονη γωνια -τυπου μπακετ- στα πλαινα νομιζω θα ειναι οτι πρεπει.
Παντως γενικοτερα η επιλογη αλκανταρα στα καθισματα θεωρω οτι ειναι ιδανικη, οταν τοποθετειται στα πλαινα των τυπου μπακετ, (και οχι στο κεντρο, με πλαινα απο δερμα) για την μεγιστη δυνατη πλευρικη στηριξη, οπως πχ εχει η Bmw στα m-pack... -
-
Για πειτε τωρα, πως στρωνουμε τη Giulietta μας??
Italian tuning κι ετσι??Βασικα με γαργαλαει η πατουσα μου παρα πολυ... λεω να κρατηθω για 200-300 χλμ και μετα να της τα χωσω...
-
Πρώτα φωτογραφίες και μετά.
εδιτ: τώρα τις είδα στο άλλο θέμα.
Γαμάτη μουτσούνα... -
Italian tuning κι ετσι??Βασικα με γαργαλαει η πατουσα μου παρα πολυ... λεω να κρατηθω για 200-300 χλμ και μετα να της τα χωσω...
Τα πρώτα 500χλμ να ανεβάζεις μέχρι 3.000σαλ.
Τα επόμενα 500χλμ να ανεβάζεις μέχρι 3.500σαλ.
Τα επόμενα 500χλμ μέχρι 4.000σαλ
Tα επόμενα 500χλμ μέχρι 4.500σαλ
Και μετά δώσε τα όλα.
Το μυστικό στα πρώτα 2000χλμ είναι να μην κάνεις απότομα φορτία. Προοδευτικό γκάζι, όχι φόρτωμα σε ανηφόρες, όχι 17 άτομα μέσα, 126 βαλίτσες και 8 σκυλιά.Ο σκοπός που θα κάνεις το παραπάνω είναι το σταδιακό 'άνοιγμα' του κινητήρα με σκοπό την καλύτερη δυνατή απόδοση σε διάρκεια και η αποφυγή τυχόν κατανάλωσης λαδιού.
Επίσης το στρώσιμο πρέπει να περιλαμβάνει αυξομειώσεις περιστροφών. Δηλαδή ταξίδι στην εθνική με σταθερά 120χλμ είναι λάθος. Στρώσιμο μέσα στην πόλη λοιπόν. Σταμάτα ξεκίνα etc...Καλορίζικη η κούκλα.
-
Νταξ περισσοτερο ψυχολογικα ειν αυτα κοβαθε! Απλα μην εισαι καφρος... (βαζελος δλδ ασχετος για να θυμηθουμε τα παλια... )
Καλοταξιδο το εργαλειο και καλα κερασματα...
-
Το italian είναι το καλύτερο!
Το μανουάλι τι λέει; -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τα πρώτα 500χλμ να ανεβάζεις μέχρι 3.000σαλ.
Τα επόμενα 500χλμ να ανεβάζεις μέχρι 3.500σαλ.
Τα επόμενα 500χλμ μέχρι 4.000σαλ
Tα επόμενα 500χλμ μέχρι 4.500σαλ
Και μετά δώσε τα όλα.
Το μυστικό στα πρώτα 2000χλμ είναι να μην κάνεις απότομα φορτία. Προοδευτικό γκάζι, όχι φόρτωμα σε ανηφόρες, όχι 17 άτομα μέσα, 126 βαλίτσες και 8 σκυλιά.Ο σκοπός που θα κάνεις το παραπάνω είναι το σταδιακό 'άνοιγμα' του κινητήρα με σκοπό την καλύτερη δυνατή απόδοση σε διάρκεια και η αποφυγή τυχόν κατανάλωσης λαδιού.
Επίσης το στρώσιμο πρέπει να περιλαμβάνει αυξομειώσεις περιστροφών. Δηλαδή ταξίδι στην εθνική με σταθερά 120χλμ είναι λάθος. Στρώσιμο μέσα στην πόλη λοιπόν. Σταμάτα ξεκίνα etc...Καλορίζικη η κούκλα.
Ωχ ρε συ αυτο βασανιστηριο μου φαινεται!
Νομιζω ηδη σημερα σε καποια φαση πρεπει να την πηγα 4000+ κατι ψιλα και εχω 50 χλμ μολις...
Θα το παλεψω απο δω και περα.Το μανιουαλ δεν τ ανοιξα ακομα
Ευχαριστω ολους για τις ευχες.
ΑLFA ROMEO FORUM