-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
...παταει γκαζει, βγαινει μπροστα σου και σου λεει να κανεις οπισθεν.Στάλθηκε από το XT1032 μου
Μου το ειχε κανει και εμενα,ενας τυπος με ενα μισοκατεστραμμενο sunny.Βεβαια και εγω ειχα yugo,οποτε δεν χρειαστηκε να ανακοψω την πορεια μου.
Αλλη μια φορα ειχε συμβει στον πατερα μου πριν 15 χρονια.Εμεις ημασταν με το 127 και ο αλλος ειχε ενα κατεστραμμενο simca 1100.Ακολουθηθηκε η ιδια τακτικη.Και φυσικα,εκαναν πισω και καταλαβαν αμεσως το λαθος τους,αφου,οπως ολοι ξερουμε,σε τετοιες περιπτωσεις,το τρολλαρισμα ειναι η αποδοτικοτερη και νομιμοτερη μεθοδος.
-
Ο καλυτερος παικτης που ετυχε τελευταια φορα σε 'μενα ηταν εκεινος που βαριοταν να περιμενει λεοφωρειο που εκανε σταση.
Καθως διασταυρωνομουν με το λεοφωρειο, κοβει στο αντιθετο ρευμα και τον βρισκω φατσα μπροστα μου να με κοιταει και να κανει κατι περιεργα νευματα φωναζοντας.
Κατι για τη γυναικα του οτι τσιμπουκωνε τον υδραυλικο και η κορη του πηδιεται με αραπη;; δεν καταλαβαινα anyway...
Τραινακι οπισθεν τον πηγαμε μεχρι να κανει αναστροφη, αφου η λωριδα του που αφησε για να μπει στο αντιθετο ηταν γεματη. -
Σας έχω όλους.
Περνάω σημείο που έρχομαι από δεξιά αλλά εκτός από αυτό οι άλλοι έχουν πινακίδα για παραχώρηση προτεραιότητας.
Ένας τύπος γράφει στα @@ του το όλο concept και με παρατεταμένο κορνάρισμα δικό μου φτάνει δίπλα στην πόρτα μου.Βλέπω ότι είναι 60αρης με συνομήλικη γυναίκα συνοδηγό - δεν σηκώνει βρίσιμο η ιστορία- και φεύγω.
Καπάκι διαπιστώνω ότι ο τύπος μου παίζει φώτα...Στο φανάρι κάνω δεξιά, βγαίνω μισός από το παράθυρο και τον ρωτάω τι ζόρι τραβάει.
Δεν προλαβαίνει να απαντήσει γιατί ανάβει πράσινο και φεύγει γκαζωμένος ρίχνοντας μου chop ( ) στα μούτρα και αποφεύγουμε τρακάρισμα στο τσακ.Τον πηγαίνω καρότσι με φώτα και κόρνες και όταν φτάνω δίπλα του τον ρωτάω αν ντρέπεται για την ηλικία του και ότι δεν είναι 15 χρονών.
Απάντηση: εσύ που είσαι 15 να με άφηνες να περάσω...
Συμπέρασμα: δεξιά, φρένο, καλά στερνά και μακρυά από μένα
-
Η γυναικα του μουγκα??? Ε!!!?? Ε ρε τι φτιαχνει ο θεος αμα δεν εχει κεφια.... και τιι τραβανε και μερικες παντρεμενες....
-
'Παππουλης' καμμια 70αρια ετων...
μπροστα μου σημερα το απογευμα με χρυσαφι Micra, σε μερος με στενα, παρκαρει ΑΚΡΙΒΩΣ στη γωνια που θελω να στριψω δεξια. Του λεω ευγενικα οτι εμποδιζει, μπαινει μεσα να το παρει απο εκει (τουλαχιστον δεν εκανε τσιριμονιες) , μου λεει να κανω πισω, (ειχε καμμια 70αρια ποντους μεχρι να με βρει), βλεπει οτι δεν μπορω γιατι εχω αλλους πισω μου, του λεω οτι εχει αερα να κανει λιγο πισω, με γραφει στα παπαρια του (αποφασισε οτι οι 70 ποντοι ειναι λιγο).Ξεπαρκαρει τελικα και φευγει με ηλιθες μανουβρες και για να μη βρει τον απεναντι (στενο με παρακαρισμενα και απο τις 2 πλευρες και μετα βιας χωρο για να αυτοκινητο να περναει) αφηνει ενθυμιο λιγο χρυσαφι μπογια στον προφυλακτηρα του μαυρου Aygo που ηταν μπροστα του.
Η ιδια ιστορια τωρα, ιδωμενη απο τη μερια του 'παππουλη', στο καφενειο:
'Που λετε το αφησα εκει που ειχε χωρο και ρθε ενα κωλοπαιδο και μου ειπε να το παρω, τι να του πεις τωρα, δεν ξερεις και με ποιον εχει να κανεις ετσι που εχουμε καταντησει... ετσι ομως που με ειχε στριμωξει τελικα βγηκα με το ζορι, παραλιγο να φαω τον απεναντι' -
Κοντράκηδες νεαροί ουουυυ ουυυυυυ
-
Φρέσκο πράμα, σήμερα το πρωΐ κατά την επιστροφή λευκή καρρέρα ( ) έκανε μια-δυο εντελώς αψυχολόγητες σφήνες με αρκετά χλμ. στην αριστερή ανηφορική καμπή που βρίσκεται αμέσως μετά τα διόδια του Σπαθοβουνίου. Είχε προηγηθεί περιστατικό το Μ.Σάββατο λίγο έξω από τα Κάψια Αρκαδίας, δολοφονική και εντελώς άσκοπη προσπέραση clk σε ψιλοτυφλή στροφή, ευτυχώς ο απέναντι διερχόμενος πρόλαβε να τραβηχτεί δεξιά.
-
Ο χρήστης diplomat έγραψε:
Φρέσκο πράμα, σήμερα το πρωΐ κατά την επιστροφή λευκή καρρέρα ( ) έκανε μια-δυο εντελώς αψυχολόγητες σφήνες με αρκετά χλμ. στην αριστερή ανηφορική καμπή που βρίσκεται αμέσως μετά τα διόδια του Σπαθοβουνίου. Είχε προηγηθεί περιστατικό το Μ.Σάββατο λίγο έξω από τα Κάψια Αρκαδίας, δολοφονική και εντελώς άσκοπη προσπέραση clk σε ψιλοτυφλή στροφή, ευτυχώς ο απέναντι διερχόμενος πρόλαβε να τραβηχτεί δεξιά.Στου Καψια θέλει προσοχη καθως βγαίνουν απο το δρόμο στο ίσιωμα.Πως τα καταφέρνουν δεν εχω καταλαβει.
Send from outer space ★
-
Ενώ κινομαι στον Κηφισό με σταθερά καμιά 80αριά χλμ στη δεξιά λωρίδα, μου παίζει τα φώτα επίμονα το πίσω αυτοκίνητο. Κλάσματα του δευτερολέπτου μετά έρχεται δίπλα μου και ο οδηγός (ένας πιτσιρικάς καμιά 20αριά χρονών +-) μου κάνει νόημα να κατεβάσω το παράθυρο. Λέω ω ρε πστ θα χω πάθει κανένα λάστιχο και θέλει να μου το πει. Κατεβάζω το παράθυρο, ο πιτσιρικάς τεντώνεται στο δικό του και μου φωνάζει 'φίλε γράψε γρήγορα ένα μήνυμα και στείλτο γιατί ξέμεινα από κάρτα, Θα αργήσω στο 694..μπλαμπλα'. Τον κοίταξα με ύφος τελείως καμένο γιατί δεν πίστευα τι ακούω Τσαντίστηκε τρελά που τον έγραψα στα @@ μου και ανέβασα το παράθυρο (ούτε για μένα δεν γράφω μήνυμα εν κινήσει) και ο τυπάς μου κανε νόημα θυμωμένος Μετά γκάζωσε και έκανε το ίδιο στον μπροστινό μου ο οποίος δεν κατέβασε καν το παράθυρο.
w t f
-
ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΗ !!!!????
Και 'συ γιατι δεν πηρες τηλεφωνο αντι να γραψεις ενα μηνυμα;; Ποσο θα χρεωθεις πια;;; -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ενώ κινομαι στον Κηφισό με σταθερά καμιά 80αριά χλμ στη δεξιά λωρίδα, μου παίζει τα φώτα επίμονα το πίσω αυτοκίνητο. Κλάσματα του δευτερολέπτου μετά έρχεται δίπλα μου και ο οδηγός (ένας πιτσιρικάς καμιά 20αριά χρονών +-) μου κάνει νόημα να κατεβάσω το παράθυρο. Λέω ω ρε πστ θα χω πάθει κανένα λάστιχο και θέλει να μου το πει. Κατεβάζω το παράθυρο, ο πιτσιρικάς τεντώνεται στο δικό του και μου φωνάζει 'φίλε γράψε γρήγορα ένα μήνυμα και στείλτο γιατί ξέμεινα από κάρτα, Θα αργήσω στο 694..μπλαμπλα'. Τον κοίταξα με ύφος τελείως καμένο γιατί δεν πίστευα τι ακούω Τσαντίστηκε τρελά που τον έγραψα στα @@ μου και ανέβασα το παράθυρο (ούτε για μένα δεν γράφω μήνυμα εν κινήσει) και ο τυπάς μου κανε νόημα θυμωμένος Μετά γκάζωσε και έκανε το ίδιο στον μπροστινό μου ο οποίος δεν κατέβασε καν το παράθυρο.w t f
είναι προς το παρόν οτι πιο κουφό έχω διαβάσει/ακούσει!!!!!
-
-
Εκεί στα πεζοδρόμια είναι να τον πετύχει κανείς, γιατί είδα και κάτι παιδιά..... να τον κάνει αγνώριστο και αυτόν και το τζιπ?
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
Εκεί στα πεζοδρόμια είναι να τον πετύχει κανείς, γιατί είδα και κάτι παιδιά..... να τον κάνει αγνώριστο και αυτόν και το τζιπ?
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk+1
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ενώ κινομαι στον Κηφισό με σταθερά καμιά 80αριά χλμ στη δεξιά λωρίδα, μου παίζει τα φώτα επίμονα το πίσω αυτοκίνητο. Κλάσματα του δευτερολέπτου μετά έρχεται δίπλα μου και ο οδηγός (ένας πιτσιρικάς καμιά 20αριά χρονών +-) μου κάνει νόημα να κατεβάσω το παράθυρο. Λέω ω ρε πστ θα χω πάθει κανένα λάστιχο και θέλει να μου το πει. Κατεβάζω το παράθυρο, ο πιτσιρικάς τεντώνεται στο δικό του και μου φωνάζει 'φίλε γράψε γρήγορα ένα μήνυμα και στείλτο γιατί ξέμεινα από κάρτα, Θα αργήσω στο 694..μπλαμπλα'. Τον κοίταξα με ύφος τελείως καμένο γιατί δεν πίστευα τι ακούω Τσαντίστηκε τρελά που τον έγραψα στα @@ μου και ανέβασα το παράθυρο (ούτε για μένα δεν γράφω μήνυμα εν κινήσει) και ο τυπάς μου κανε νόημα θυμωμένος Μετά γκάζωσε και έκανε το ίδιο στον μπροστινό μου ο οποίος δεν κατέβασε καν το παράθυρο.w t f
Κάτι θα πίνει και δε μας δίνει
-
Μορφή ο πιτσιρικάς, νομίζει ότι όλοι του ανήκουν και ανασαίνουν για πάρτη του, όποιος ζεί σε δικό του κόσμο είναι ωραίος λέμε !
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
Εκεί στα πεζοδρόμια είναι να τον πετύχει κανείς, γιατί είδα και κάτι παιδιά..... να τον κάνει αγνώριστο και αυτόν και το τζιπ?Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα κανεις μαγκιες σε αποδεδειγμενα μαλακα 'τα γραφω ολα σταρχιδιαμου' Ρωσο με τζιπάρα=μαφιοζος? Υπαρχουν και πιο ηπιοι τροποι αυτοκτονιας.
-
Στο Ελληνικό, σε σημείο με άπειρο χώρο για νόμιμο παρκάρισμα:

-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα κανεις μαγκιες σε αποδεδειγμενα μαλακα 'τα γραφω ολα σταρχιδιαμου' Ρωσο με τζιπάρα=μαφιοζος? Υπαρχουν και πιο ηπιοι τροποι αυτοκτονιας.
Ε οχι και μαφιόζος, δεν τον ειδες φατσα στο βιντεακι; Που τον εχουν σταματησει και εχει βγει και κοβει βολτες; Η που κατεβηκε ο αλλος μπροστα του και δεν βγηκε καν εξω; Ασε που οι μαφιοζοι στη Ρωσια δεν κυκλοφορουν ετσι.. Και εχουν και συνοδεια...
-
Σιγά την τζιπάρα. Ένα ρώσικο είναι.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]