-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
.. Περνώντας δίπλα του (στο δρόμο) του λέω από το ανοιχτό παράθυρο 'έχετε παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο, το γνωρίζετε να υποθέσω'. Ο τύπος σκάει ένα χαμόγελο του στυλ 'πες κάτι ακόμα να κατέβω κάτω'....Βρε μήπως έπεσες στον τραμπούκο του lokatzis ?
Για κάτσε ήσυχα και έχεις και κοινωνικές-οικογενειακές υποχρεώσεις την άλλη εβδομάδα ! -
Έχεις δίκιο Δημήτρη... Υπό διαφορετικές συνθήκες δε θα του έλεγα τίποτα. Απλά είχα και το μωρό μαζί (στο καρότσι) και αναγκάστηκα να κατέβω στο δρόμο για να περάσω και ... θόλωσε το μάτι μου. Αντί να πει έστω μια δικαιολογία του στυλ 'βιαζόμουν', 'έχεις δίκιο, σε λίγο φεύγω', αμέσως να πουλήσει τσαμπουκά.... Σε λίγο καιρό να μας δέρνουν πριν μιλήσουμε
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
θα φανω γραφικος αλλα κανεις δεν ειναι του τυπου 'οσες φαω και οσες δωσω' ?Φοιτητής επι πτυχίω τέτοια εποχή το 2004 (περίοδος παχιών αγελάδων), πηγαίνω για μια συνέντευξη σε ένα περιοδικό (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) ποικίλης ύλης για το σινεμά, τον πολιτισμό, τα αθλητικά και εν γένει ένα περιοδικό παπαρολογίας. Είχα στείλει ένα δείγμα γραφής μέσω e-mail από τότε που έγραφα κριτικές κινηματογράφου σε γνωστή (τη μεγαλύτερη) ιστοσελίδα για σινεμά, νομίζω ακόμα και σήμερα. Μου λέει ένας τύπος από το περιοδικό για συνέντευξη το πρωί στις 9:00 σε καφετέρια στον Κεραμεικό να μιλήσουμε για ενδεχόμενο συνεργασίας. Περιποιημένος και τα λοιπά εγώ με το αξύριστο γένι 3-4 ημερών φτάνω στο μαγαζί. Χειραψίες και κακό, τα τυπικά 'χάρηκα, γνωρίζω το περιοδικό σας και την δουλειά που κάνετε' και άλλες τέτοιες παπάρες.
Καθόμαστε κάτω και αρχίζουμε τη συζήτηση. Χαλαρή κουβέντα ομολογουμένων περί σινεμά, μουσικής κλπ. Ωσότου φτάνει η κουβέντα στα αθλητικά.
- Τι ομάδα είσαι; μου κάνει ο τύπος.
- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! του λέω.
Ούτε πνεύμα του πούλησα του στυλ 'μια είναι η ομαδάρα που πηδάει τα ράμματα κάθε πικραμένου' ούτε τπτ. Ορθά κοφτά, του απάντησα ένα 'ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ', χωρίς μειδιάματα και ειρωνείες.
Από το πουθενά εκείνος αρχίζει να μου λέει 'Αααα, κωλόγαυρος είσαι ε? Με τον Κασναφέρη και τον Παπουτσέλη τα παίρνατε τα πεναλτάκια σας'. Τον κοιτάω και του λέω 'εσύ τι ομάδα είσαι;'. 'Τριφυλλάρα' μου απαντάει και αρχίζει να κοκορεύεται για το μπάσκετ 'πήραμε ευραπαικά, αυτοκρατορία' κλπ. Ψιλοέκανα τον μαλάκα, λέγοντας στον εαυτό μου 'δώσε τόπο στην οργή, πιάσε την δουλειά για κανα 6μηνο μέχρι τέλος του χρόνου να βγάλε κανα ψιλό και μετά φύγε από το μπουρδέλο'
Του κάκου όμως. Γιατί αν κάποιος γουστάρει το ξύλο, το θέλει ο οργανισμός του, θα το φάει. Ο τύπος δεν πτοήθηκε και με το που τελείωσε το παραλήρημα του περί μπασκετικής αυτοκρατορίας του Βασιλακόπουλου συνέχισε κάνοντας χειρονομίες ότι μας πάνε κωλοφεράτζα στο μπάσκετ κλπ.
Του λέω 'εντάξει φίλε μου, αλλά δεν ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε για αθλητικά' μου λέει 'τώρα δεν σου αρέσει να μιλάμε για αθλητικά κωλόγαυρε;' με ένα ύφος ειρωνικό.
Αυτό ήτανε. Η υπομονή έχει και τα όρια της. Πλακίτσα και καλαμπουράκια εντάξει, αλλά με άτομα που ξέρω και με ξέρουν. Επ ουδενί με κάποιον που γνωρίζω πρώτη φορά στη ζωή μου και κάνει και χειρονομίες.- Μωρή καργιολα, τι γουστάρεις τώρα; για συνέντευξη ήρθα εδώ και μου πουλάς τρέλα;
Του πετάω τον καφέ στην μάπα, τον βουτάω από το γιακά (ένα πόλο φορούσε ο φλώρος) και του σκάω γροθίδι στο σαγόνι και τον αφήνω να πέσει στη καρέκλα.
τέλος πάντων, μην το παίζω και ιστορία, με το που πέφτει στην καρέκλα, ο τύπος πιάνει το σαγόνι του και μένει στήλη άλατος.
Ήμουν ετοιμοπόλεμος περιμένοντας τον να κάνει κάποια κίνηση. Αλλά κότα ο τυπάκος. Με κοιτούσε αποχαυνωμένος πιστεύοντας ότι θα κάθομαι να ακούω τα πουστριλίκια του και να υπομένω τις χειρονομίες του επειδή είχα ανάγκη για ένα μεροκάματο.
Ο σερβιτόρος είδε το σκηνικό και ήρθε αμέσως να δει τι συμβαίνει. Η καργιόλα που μου το έπαιζε ιστορίας άρχισε να κάνει με τρεμάμενη φωνή 'ρε είσαι καλα; τι έπαθες;'. Είπα στο σερβιτόρο 'συγνώμη φίλε μου, πες μου τι χρωστάω να φύγω'.
Ο τύπος με κοιτούσε καθώς έφευγα, εγώ τον κάρφωνα αλλά δεν έκανε κίνηση να έρθει έξω.
Μέτα πιο ψύχραιμα σκέφτηκα ότι καλά έκανε και δεν ήρθε γιατί θα γινόταν μεγάλη μανούρα.
Αυτή ήταν η προτελευταία φορά που μπλέχτηκα σε καυγά για επουσιώδη λόγο. Η τελευταία ήταν πιο οδυνηρή και είχε κατάληξη εμένα με ράμματα στον αριστερό μηρό (εσωτερικά και εξωτερικά) από λεπίδα μπράβου με καταγωγή από ανατολικό μπλοκ και τον άλλο (τον αντίπαλο) ταχεία επίσκεψη σε γναθοχειρουργό και οδοντοτεχνίτη. Ήταν περίπτωση όσες φάω και όσες δώσω. Αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία.
-
Επουσιώδης λόγος οι ομάδες?
-
Εντελώς απαράδεκτη η συμπεριφορά σου όπως την περιγραφεις. Υπάρχει τεράστια διάφορα μεταξύ μιας λεκτικης αψιμαχίας και της σωματικής επίθεσης.
Και για να το γράφεις έτσι απλά, μάλλον δεν κατανοείς αυτή την διάφορα.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Επουσιώδης λόγος οι ομάδες?Ε ναι επουσιώδης είναι. Σιγά να μη κάτσω να πλακωθώ τώρα για τις ομάδες.
Ήταν ο τρόπος του ρε συ. Πας εκεί πέρα πρώτη μέρα για δουλειά υποτίθεται και ακούς τον κάθε βλάκα να σου λέει ιστορίες και να κάνει χειρονομίες. Φαντάσου δλδ να έπαιρνα τη δουλειά και να τον είχα 'αφεντικό' αυτόν τον τύπο μετά.
καζούρα δέχομαι. Οι 2 κολλητοί μου είναι ο ένας βάζελος-μπασκετικός και ο άλλος παοκ. Επικές καζούρες. Αλλά δεν θα κάθομαι να μου πουλάει φτηνή μαγκιά ο πάσα ένας επειδή νομίζει ότι με έχει στο χέρι (λόγω οικονομικής ανάγκης). Το καταπινεις μια, το καταπινεις 2, ε στην 3η πάρτην.
Αν μου συνέβαινε σήμερα αυτό, το πολύ πολύ να άκουγε κάνα μπινελίκι και να έκανε μπάνιο με τον φρεντουτσίνο του. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εντελώς απαράδεκτη η συμπεριφορά σου όπως την περιγραφεις. Υπάρχει τεράστια διάφορα μεταξύ μιας λεκτικης αψιμαχίας και της σωματικής επίθεσης.Και για να το γράφεις έτσι απλά, μάλλον δεν κατανοείς αυτή την διάφορα.
Χρήστο δεν υπήρχε καμία λεκτική αψιμαχία. Μονος του τα έλεγε, ειρωνευόταν, έκανε κωλοδάχτυλα και εγώ κατάπινα, κατάπινα, κατάπινα. Του έλεγα δεν είναι αυτό το θέμα μας, εκεί αυτός. Ε πιτσιρικάς ήμουν, τα νεύρα πάνω από το κεφάλι, θόλωσα και του την έκατσα.
Προφανώς αν γινόταν αυτό σήμερα δεν θα καθόμουν να ασχοληθώ με τον ηλίθιο. Γιατί ηλίθιος πρέπει να είσαι για να πηγαίνεις σε επαγγελματικό ραντεβού και να κάθεσαι 30+ χρονών μαντράχαλος να τη λες σε έναν 22χρονο. -
Για πες τώρα, τη δουλειά την πήρες?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για πες τώρα, τη δουλειά την πήρες?Πιθανότερο να πήγε στο DERBY....
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
. Μου λέει ένας τύπος από το περιοδικό για συνέντευξη το πρωί στις 9:00 σε καφετέρια στον Κεραμεικό να μιλήσουμε για ενδεχόμενο συνεργασίας. Περιποιημένος και τα λοιπά εγώ με το αξύριστο γένι 3-4 ημερών φτάνω στο μαγαζί. Χειραψίες και κακό, τα τυπικά 'χάρηκα, γνωρίζω το περιοδικό σας και την δουλειά που κάνετε' και άλλες τέτοιες παπάρες..............
............τέτοια συμπεριφορά και τριαντάρης??
τετοια συμπεριφορά εγώ μόνο σε καθυστερημένους-βλάκες έχω συναντήσει που προσπαθούν να μειώσουν τον οποιονδήποτε ή σε άτομα με ψυχολογικά προβλήματα -
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εντελώς απαράδεκτη η συμπεριφορά σου όπως την περιγραφεις. Υπάρχει τεράστια διάφορα μεταξύ μιας λεκτικης αψιμαχίας και της σωματικής επίθεσης.Και για να το γράφεις έτσι απλά, μάλλον δεν κατανοείς αυτή την διάφορα.
Χρηστο, εσυ πρεπει να κατανοησεις οτι μερικοι ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ κ ΠΡΕΠΕΙ να τρωνε τετοιο ξυλο, ΚΑΙ για ψυλλου πηδημα. Αυτο το καθυστερημενο τυπακι ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο που θα σου κανει εσκεμμενη μαλακια στον δρομο και μετα θα σε βρισει ή χειροτερα. Κ αμα πεσει σε καποιον πιο χαμηλων τονων (ή ηλικιωμενο, ή γκομενα, ή την μανα μας) θα κανει κ πολυ χειροτερα απο το να βρισει ενω εχει αδικο.
Μερικοι ΠΡΕΠΕΙ να τρωνε ξυλο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δηλαδη αυτο που συνεβει τελικα ειναι οτι οι 2 φορυμιτες που ειναι 1,95 εκαστος κ παιζουν κ kickboxing, εκατσαν κ τις εφαγαν απροκλητα κ μετα δεν εκαναν τιποτα, κ οι τραμπουκοι πηγαν σπιτακι τους ησυχοι?Καλά, για μένα άστο καλύτερα, δεν το εξασκώ το άθλημα με ιδιαίτερη επιτυχία
Μόνη μου ελπίδα σε ενδεχόμενους καυγάδες είναι το νεύρο μου/τσαντίλα, εν προκειμένω το καταπίεσα όμως και επικράτησε το αίσθημα της επιβίωσης/αυτοσυντήρησης
Εννοείται ότι αν πήγαινε να με ξαναχτυπήσει δε θα καθόμουν να τις φάω (ήδη στην 1η τραβήχτηκα και γι' αυτό ναι μεν με πέτυχε, δε μου άφησε όμως σημάδια 'πολέμου'), τον τράβηξαν όμως πίσω οι φίλοι του, οι οποίοι είχαν λίγο περισσότερο μυαλό από μυαλό αμοιβάδας...Υ.Γ. Ομολογώ επίσης είχα μείνει κάγκελο... δεν περίμενα καθόλου την εξέλιξη αυτή, άσχετα με ό,τι είχε προηγηθεί με τον 55άρη, ακριβώς γιατί δεν ήξερα τι είχε προηγηθεί. Το να ερχόντουσαν και να μας την έλεγαν - προκαλούσαν επειδή με είδαν να σηκώνω το κινητό ναι το περίμενα ως ένα βαθμό, αυτό το στην κοπανάω από το πουθενά όμως δεν το περίμενα με τίποτα, δεν το έχω ξαναζήσει άλλωστε...
-
Και μετά σου λένε οτι τα κινητά δε βλάπτουν την υγεία...
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όταν η κατάσταση είναι φορτισμένη ποτέ δεν μπαίνεις στη μέση. Ακριβώς γιατί δεν γνωρίζεις ούτε τι παίχτηκε, ούτε τον λόγο, ούτε τι ρόλο βαράει ο καθένας, ούτε τι μπορεί να επακολουθήσει.Παρακολουθείς από απόσταση και αν δεις ότι ξεφεύγει η κατάσταση καλείς την αστυνομία αθόρυβα και χωρίς να σε αντιληφθούν.
Δεν θυμάμαι αν το έχεις ξανακάνει αλλά εδώ χτύπησες κέντρο!
Το αξιοσημείωτο στο όλο συμβάν είναι ότι σχεδόν όλοι συντάχθηκαν με τον 'καημένο' το πενηντάρη και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε γιατί συνέβει ότι συνέβει, άν έφταιγε ή όχι, αν έιχε δίκιο ο 'φούσκας' ή όχι. Κλασική συμπεριφορά της μάζας
Ξεχώρησε πάντως ο Arnie με το τρελό τρολάρισμα και το ΣΤΡ(ΚΔ) με την προβληματική ώς προς εμένα συμπεριφορά, μόνο και μόνο επειδή τόλμησα(;) να αναφέρω την αιτιολόγηση του 'φουσκά', ότι νά ναι, όπως να ναι και δεν συμαζεύεται
-
Δεν είναι δουλειά μου να μάθω τι συνέβη και ποιός έφταιξε... εγώ είδα κάποιος να τις τρώει, να είναι σωριασμένος στο πεζοδρόμιο και πήγα να δω αν είναι καλά, τίποτα παραπάνω, δεν πήρα το μέρος κανενός . και -
Από κει και πέρα αν όντως είχε δίκιο ο φούσκας (που αμφιβάλλω 1000% βάση της μετέπειτα συμπεριφοράς του) ας με άφηνε να πάρω τηλέφωνο (που στο κάτω κάτω δεν ήξερε καν ποιόν έπαιρνα, μπορεί να καλούσα ασθενοφόρο ή να με είχε πάρει τηλ η γκόμενά μου) και ας μη προέβαινε σε πράξεις βίας. Έλεος δηλαδή που πας να τον δικαιολογήσεις κιόλας.
Μπορεί όντως ο 55άρης να ήταν π@ρν@γερος όπως τον αποκαλούσε, αυτό δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη συμπεριφορά του προς τον αδερφό μου, προς τα εμένα και προς όλους τους υπόλοιπους περαστικούς που απειλούσε. Ο τύπος ήταν εκτός ελέγχου και φανερά πειραγμένος εγκεφαλικά και όχι μόνο, όλα τα άλλα είναι μπλα μπλα μπλά...
-
Και η επικοινωνία σε παράλληλα σύμπαντα συνεχίζεται: Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΦΙΧΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Ούτε γιατί πήραμε το μέρος του γέρου ούτε τίποτα άλλο.
Όταν ο σφίχτης αποχώρησε πήγε με την παρέα του πίσω από μία γωνία στα 30μέτρα και δεν είχε οπτική επαφή μαζί μας (ούτε κι εμείς μαζί του). ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟ, ΚΤΛ. Ξαφνικά ένας άλλος από την παρέα του βγαίνει από το νεκρό σημείο, βλέπει τον αδελφό μου να κρατάει το κινητό και φωνάζει 'πού παίρνεις ρε ΅*&^$*@΅τηλέφωνο;'. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ εμφανίζεται από το νεκρό σημείο ο φούσκας μας, τρέχει προς το μέρος μας και μας χτυπάει χωρίς δεύτερη κουβέντα!
Αν και πάλι ΔΕΝ καταλαβαίνεις, δεν πειράζει. Πήγαινε 2-3 βόλτες προς Νέα Μάκρη βράδυ και μπορεί να τον πετύχεις. Μπορεί εκείνη την ημέρα να έχει φαγούρα στον αριστερό όρχι του οπότε να σου σκάσει κι εσένα ένα-δυο κροσέ. Μπορεί να μην είσαι όσο τυχερός (ή συνηθισμένος στα χτυπήματα ελέω kick boxing) ήμουν εγώ και να σε ξαπλώσει κάτω.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έλεος δηλαδή που πας να τον δικαιολογήσεις κιόλας.Δεν δικαιολόγησα κανένα ούτε το 'φούσκα' ούτε το 'πενηντάρη', ο τραμπούκος απο τη στιγμή που φεύγει και ξαναγυρίζει και κάνει ότι κάνει, είναι 1000% λάθος, τελεία και πάυλα. Απο εκεί και πέρα η συμπεριφορά αρκετών σε εμένα επειδή ο καθένας φαντάστηκε ότι να ναι, είναι επίσης 1000% λάθος, μπήκαν 2-3 σε ignore list και ηρέμησα
-
Με 100€ μπαίνεις και στην δικιά μου λιστα αν θες
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]