-
δεν ξερω εαν εγω ειμαι το ζωο εδω περα....
Μερτσεντα κομπρεσορι...κανας 50αρης και βαλε με πιπινα διπλα του...κρουζαρει χαλαρα με 140-150...
τον περναω με καπως επιδεικτικο στυλ...οχι καγκουρικες επικινδυνοτητες...απλως φλασακι και κορνα...και οι δυο σταματαμε στον ΣΕΑ και προσπαθει να καταλαβει μα πως ηταν δυνατο να τον περασω με το Σκοντα...!!!
περνω το μαστρομητσαδικο στυλ μου και του λεω....
'κυριος μη το ψαχνεις ....και καλα αυτο που βλεπεις δεν ειναι μαμισιο...(καραψεμα)...
ητο μερσεντικο σου δεν ειναι για κοντρες εξ αλλου...
μια χαρα αμαξακι να πηγαινεις αραχτος και ανετος...να βγαζεις οπως τωρα καλη ωρα την κορουλα σου βολτα....'μπλε εγινε ο γελοιος....(μια σαπιοκοιλια αλλο πραμα...)
-
σε κεντρικό δρόμο 2 κατευθύνσεων , πετάγεται ένας τύπος γύρω στα 50 από το κάθετο στενό και βγαίνει μπροστά μου . Δεν ήταν τόσο κοντά ώστε να τρακάρουμε , ούτε χρειάστηκε να πατήσω δυνατά και απότομα φρένο , αλλά φυσικά έκοψα πάρα πολύ και άρχισα το γνωστό μονόλογο του 'ζωα,ελεος,τα ιδια καθε μερα κτλ κτλ' και η μέρα έδειχνε να ξεκινάει με νεύρα . Στο επόμενο φανάρι ο τύπος βγαίνει από το αμάξι , έρχεται προς το μέρος μου και πολύ ευγενικά μου ζητάει συγγνώμη που πετάχτηκε μπροστά μου γιατί όπως είπε δεν με είδε (δεν είχα κορνάρει , ούτε έκανα χειρονομία , κατάλαβε από μόνος του τι έγινε) .
το ανέφερα για να χαλαρώσουμε κι εμείς λιγάκι και να μη ψάχνουμε εξονυχτιστικά για ζώα στους δρόμους , δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες ,άνθρωποι είμαστε και μπορεί κάποια φορά να συμβεί και σε μας .. -
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
σε κεντρικό δρόμο 2 κατευθύνσεων , πετάγεται ένας τύπος γύρω στα 50 από το κάθετο στενό και βγαίνει μπροστά μου . Δεν ήταν τόσο κοντά ώστε να τρακάρουμε , ούτε χρειάστηκε να πατήσω δυνατά και απότομα φρένο , αλλά φυσικά έκοψα πάρα πολύ και άρχισα το γνωστό μονόλογο του 'ζωα,ελεος,τα ιδια καθε μερα κτλ κτλ' και η μέρα έδειχνε να ξεκινάει με νεύρα . Στο επόμενο φανάρι ο τύπος βγαίνει από το αμάξι , έρχεται προς το μέρος μου και πολύ ευγενικά μου ζητάει συγγνώμη που πετάχτηκε μπροστά μου γιατί όπως είπε δεν με είδε (δεν είχα κορνάρει , ούτε έκανα χειρονομία , κατάλαβε από μόνος του τι έγινε) .
το ανέφερα για να χαλαρώσουμε κι εμείς λιγάκι και να μη ψάχνουμε εξονυχτιστικά για ζώα στους δρόμους , δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες ,άνθρωποι είμαστε και μπορεί κάποια φορά να συμβεί και σε μας ..Κακώς Tubarao έπρεπε να Tou bareseis ότι έβρισκες ...
-
Ο χρήστης Tubarao3 έγραψε:
το ανέφερα για να χαλαρώσουμε κι εμείς λιγάκι και να μη ψάχνουμε εξονυχτιστικά για ζώα στους δρόμους , δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες ,άνθρωποι είμαστε και μπορεί κάποια φορά να συμβεί και σε μας ..Ανεπαναληπτες φορες - εγω τουλαχιστον - εχω γραψει οτι μπορω να δεχτω το λαθος (ακομα κ το χοντροιδεστατο), αν ο αλλος καταλαβει οτι εκανε λαθος κ δειξει οτι το καταλαβε λεγοντας ενα 'συγνωμη' που φαινεται οτι εννοει.
Απο την αλλη, μηδενικη ανοχη σε οσους κανουν κατι εσκεμμενα (επειδη ετσι εχουν μαθει/ετσι τους βολευει/ετσι ενισχυεται ο ανδρισμος τους, οπως τα 4 μοσχαρια που αναφερθηκαν στο 'απιθανα των δρομων'), ή αυτοι που κανουν ενα λαθος κ επειδη τους το επισημανες κ ενω το εκανες ΕΥΓΕΝΙΚΑ, πουλανε μαγκια κ τσαμπουκα.
-
Αυτό ακριβώς.
Συν αυτούς που εκβιάζουν το να τους παραχωρήσεις προτεραιότητα βγαίνοντας π.χ. οι μισοί στο δρόμο σου ή κάποιους που πάνε ανάποδα και απαιτούν να κάνεις πίσω γιατί «πάνε στο πάρκινγκ τους». Καμία ανοχή.
Μαλακίες έχω κάνει αρκετές και έχω ζητήσει άλλες τόσες συγνώμη, δεν προσπαθώ να βγω από πάνω κιόλας...
-
Οσες φορές έχω κάνει μαλακία στο δρόμο ένας χαιρετισμός, ένα χαμόγελο, μια χειρονομία ή, αν είμαι με τη μηχανή, ένα απλό 'συγνώμη' έληξε το ζήτημα κατευθείαν. Το ίδιο θα περίμενα και από τους άλλους. Απλά το θράσος μερικών είναι απύθμενο.
-
χτες το μεσσημερι ενα γυδι με μια μπενβε 30ετιας+ κινουταν στο αντιθετο ρευμα πανω σε στροφες
του ευχωμαι την επομενη φορα που θα βγει στο δρομο να σκοτωθει στουκαροντας πανω σε κανα δεντρο, μαντρα κλπ η να τον πατησει νταλικα -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
δεν ξερω εαν εγω ειμαι το ζωο εδω περα....Μερτσεντα κομπρεσορι...κανας 50αρης και βαλε με πιπινα διπλα του...κρουζαρει χαλαρα με 140-150...
τον περναω με καπως επιδεικτικο στυλ...οχι καγκουρικες επικινδυνοτητες...απλως φλασακι και κορνα...και οι δυο σταματαμε στον ΣΕΑ και προσπαθει να καταλαβει μα πως ηταν δυνατο να τον περασω με το Σκοντα...!!!
'κυριος μη το ψαχνεις ....και καλα αυτο που βλεπεις δεν ειναι μαμισιο...(καραψεμα)...
μια χαρα αμαξακι να πηγαινεις αραχτος και ανετος...να βγαζεις οπως τωρα καλη ωρα την κορουλα σου βολτα....'μπλε εγινε ο γελοιος....(μια σαπιοκοιλια αλλο πραμα...)
Τι ακριβώς έκανε και προκάλεσε την αντίδραση σου δεν μας είπες. Είχε κλείσει την αριστερή;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
δεν ξερω εαν εγω ειμαι το ζωο εδω περα....
Μερτσεντα κομπρεσορι...κανας 50αρης και βαλε με πιπινα διπλα του...κρουζαρει χαλαρα με 140-150...
το μερσεντικο σου δεν ειναι για κοντρες εξ αλλου...
Τι ακριβώς έκανε και προκάλεσε την αντίδραση σου δεν μας είπες. Είχε κλείσει την αριστερή;
απολύτως τιποτα...
ηταν μια ασχημοφατσα αλλο πραμα και το πιπινι διπλα του ... ...τα πηρα...
για αυτο γραφω μπας και ειμαι εγω ο κοπανος...
-
-
Ναι.
-
Στερημένος;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Στερημένος;Μαλλον......
-
απολύτως τιποτα...ηταν μια ασχημοφατσα αλλο πραμα και το πιπινι διπλα του ... ...τα πηρα...
Ε οκ για να πούμε την αλήθεια είσαι ψιλοκόπανος.
-
μπροστα της η Μεγκαν Φοξ ηταν ερμα για σκυλοπνιχτη!!!
σαν την ταινια με τον Χορν....χρατσα χρουτσα....
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
απολύτως τιποτα...
και εσυ τεκνον ομογαυρε;;;
-
απολύτως τιποτα...
και εσυ τεκνον ομογαυρε;;;
χαχαχα ψιλό είπαμε μωρέ.
Αλλά ντάξει έτσι είμαστε εμείς οι γαβροι, αρσενικοί και παντελονάτοι. Καλά του έκανες του βάζελου. -
να εισαι καλα...
ΥΓ γαματο το εξασφυριχτρο τριφυλλλι!!
-
δεν ξερω εαν εγω ειμαι το ζωο εδω περα....Μερτσεντα κομπρεσορι...κανας 50αρης και βαλε με πιπινα διπλα του...κρουζαρει χαλαρα με 140-150...
Ειχες φτιαξει και την λαμπα ή δεν του επαιξες τα φωτα για να μην δει οτι ειναι καμένη?
-
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]