-
Μια και συζητιέται πολύ από χθες...
http://www.sport-fm.gr/article/526089Koυλούρης: «Πέρασα με κόκκινο, αλλά δεν χτύπησα κανέναν»
08/01/2012, 17:50«Καμία αλήθεια» δεν υπάρχει σύμφωνα με τον Κίμωνα Κουλούρη στους ισχυρισμούς του νεαρού αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να χτυπήθηκε στο πόδι από το αυτοκίνητο του πρώην βουλευτή.
Μιλώντας στο Mega, ο Κ.Κουλούρης παραδέχθηκε ότι πέρασε με κόκκινο, όμως υποστήριξε ότι ήταν απολύτως συνεργάσιμος όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί. Επεσήμανε πάντως ότι οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον τράβηξαν για να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο, γεγονός το οποίο χαρακτήρισε «απαράδεκτο».
Σχετικά με τη στιγμή του τραυματισμού του αστυνομικού, ο Κ.Κουλούρης είπε ότι δεν επιχείρησε να φύγει, αντιθέτως ζήτησε από τους αστυνομικούς να «κάνουν στην άκρη» για να παρκάρει.
Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα ήταν δυνατόν να είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητο τον αστυνομικό και να του προκαλούσε «μόνο ένα διάστρεμμα».
*Όποιος το googleάρει σίγουρα θα βρει περισσότερες λεπτομέρειες, π.χ.:
http://www.iefimerida.gr/news/31741/� ... F%82%C2%BB
Ο Κίμων Κουλούρης επιμένει και εξακολουθεί να δίνει μία εντελώς διαφορετική διάσταση στο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Ο ίδιος διαψεύδει τα όσων μαρτυρούν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Σήμερα το πρωί σε συνέντευξη του στον ΒΗΜΑ FM, o πρώην υπουργός δήλωσε «το αυτοκίνητο ούτε που τον άγγιξε τον αστυνομικό», ενώ αμφισβήτησε ότι ο ίδιος πέρασε με κόκκινο, ενώ δέχθηκε μόνο το γεγονός ότι η άδεια κυκλοφορίας του έχει λήξει.
«Για ένα κόκκινο καταστρέφεται η ζωή μου και κλαίει συνεχώς το παιδί μου» -
Είναι και πολύ καραγκιόζης, ειδικά για το τελευταίο εδάφιο.
(άλλος ένας από αυτούς που επέβαλε η Τρόικα στον άτυχο ελληνικό λαό)
-
να πώ κάτι, με πολύ επιφύλαξη, γιατί ειδικά ο κουλούρης μου είναι απ τους πιο αντιπαθείς.
Δε θα με εξέπλητε αν όντως δεν έχει γίνει τπτ και οι ΔΙΑΣ ξεκίνησαν τσαμπουκαλίκι
-
Πρόκειται όμως για γνωστό τραμπούκο, κωλοτούμπα, ψευτόμαγκα.
Το πρόβλημά του ήταν ότι δεν βρέθηκε μπροστά σε κανένα παιδαρέλι τροχονόμο, αλλά σε γαμάτους υπεραστυνομικούς παιδαράδες, που δε μασάνε μία. Ε; Ε; -
γι αυτό το λέω, απλά δε θα μου φανεί απίθανο να είναι μείγμα τσαμπουκά της π@τσας και απ τις δύο πλευρές.
-
Γύφτος με τα όλα του ο Κουλούρης.
'Θα κυνηγήσουμε τον Κουλούρη μέχρι τέλους'
Καλά θα του κάνουν του τσαρλατάνου. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
να πώ κάτι, με πολύ επιφύλαξη, γιατί ειδικά ο κουλούρης μου είναι απ τους πιο αντιπαθείς.Δε θα με εξέπλητε αν όντως δεν έχει γίνει τπτ και οι ΔΙΑΣ ξεκίνησαν τσαμπουκαλίκι
Από όλους τους Έλληνες στους οποίους θα μπορούσαν να 'πουλήσουν τσαμπουκά', επέλεξαν έναν πρώην υπουργό του (συγ-)κυβερνόντος κόμματος;
-
Έχω λιώσει με τα Κουλούρης facts
- Δεν έγινε και τίποτα που παραβίασε το κόκκινο. Τόσα χρόνια ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, παραβίαζε το πράσινο
- Το ότι αφέθηκε ελεύθερος μετά το περιστατικό, μας δείχνει πως η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Από το πολύ eyeliner.
- Υπάρχουν υποψίες πως η μηχανή του Κεντέρη δε γλίστρησε σε λάδια, αλλά στο eyeliner του Κουλούρη.
- Ο Κουλούρης κρίθηκε αθώος, αλλά καταδικάστηκε σε φυλάκιση το eyeliner του, το οποίο θα εκτίσει την ποινή του στο ίδιο κελί με τη μηχανή του Κεντέρη και τη ζαρντινιέρα του Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.
- Αν οδηγεί έτσι ο Κουλούρης, για φανταστείτε πως οδηγεί ο Alice Cooper.
- Η πιο σκληρή τιμωρία που μπορεί να δοθεί στον Κουλούρη, είναι να τον βάλουν να παίξει 'Βατραχάκι' στο φλίπερ, έτσι ώστε να τον πατάνε τα αμάξια στο δρόμο (ή να τον τρώνε μετά οι κροκόδειλοι στο ποτάμι).
- Η πιο συνηθισμένη ατάκα του Κουλούρη όταν συναντά κάποιο φίλο του πεζό έξω είναι: «Να σε πατήσω κάπου;»
- Η κόρη του Μάνου Ελευθερίου, απαγόρευσε στον Κίμωνα Κουλούρη να χρησιμοποιεί το τραγούδι του πατέρα της «Ο χάρος βγήκε παγανιά», κατά τη διάρκεια των εξόδων του με το αυτοκίνητο.
- Το αγαπημένο σύνθημα του Κουλούρη είναι: «Μπάτσοι, γουρούνια, ουπς σόρι».
- Πως να δει το κόκκινο φανάρι, αφού φοράει «πράσινα γυαλιά;»
- Η δημοτικότητα του Κίμωνα Κουλούρη αυξήθηκε κατακόρυφα. Ειδικά στο γκρουπ των γυναικών οδηγών. ( )
- Μετά το εξώδικο που έστειλε ο Μάκης Ψωμιάδης κατά της διαφήμισης με τον πρόεδρο «Αγαπούλα», επειδή πιστεύει πως φωτογραφίζεται ο εαυτός του, ο Κίμωνας Κουλούρης έστειλε εξώδικο κατά της διαφήμισης με τον «Τζάμπα».
- Είναι προφανές πως στο γκάζι του αυτοκινήτου του Κουλούρη, έχει μπει σως για να γλιστράει.
- Το όνειρο του Κουλούρη να γίνει οδηγός της Formula 1, σταμάτησε όταν κανένα συνεργείο δεν τολμούσε να τον βοηθήσει όταν σταματούσε στα πιτς. ( )
- Ο Κουλούρης βούτηξε με το αυτοκίνητο να πιάσει το σταυρό στο Μακρύγιαλο Πιερίας, με αποτέλεσμα να τρακάρει πάνω στη βάρκα του παπά και να την αναποδογυρίσει.
-
Δεν ξέρω αν είναι αρβυλα, αλλα άκουσα ότι το δίπλωμα του δεν ήταν εν ισχύ καθώς είχε λήξει εδώ και 2 χρόνια.
-
είναι άνω των 65 και δεν το είχε πάει για ανανέωση. γιαυτό και έφαγε πρόστιμο όπως λέει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΑ.
οπότε δεν είναι ράδιο αρβύλα. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
να πώ κάτι, με πολύ επιφύλαξη, γιατί ειδικά ο κουλούρης μου είναι απ τους πιο αντιπαθείς.
Δε θα με εξέπλητε αν όντως δεν έχει γίνει τπτ και οι ΔΙΑΣ ξεκίνησαν τσαμπουκαλίκι
Από όλους τους Έλληνες στους οποίους θα μπορούσαν να 'πουλήσουν τσαμπουκά', επέλεξαν έναν πρώην υπουργό του (συγ-)κυβερνόντος κόμματος;
Ναι το φουκαρά....
ΈΤΥΧΕ ο άνθρωπος και πέρασε με κόκκινο, ΕΤΥΧΕ να μην έχει θεωρήσει την άδεια οδήγησης, ως όφειλε, από το 2009 που είχε λήξει, κι αντί να τον αφήσουν να φύγει όταν τους είπε ευγενικά ποιος είναι, οι παλιο-μπιιιπ.....Πάντως αν το είχε τραβήξει σε βίντεο κανένας περαστικός το σκηνικό τώρα θα ήταν πλούσιος.
[ΕDIT]
Για να κρατάμε και μια πισινή, ξέρω και περιπτώσεις που τα όργανα το έπαιξαν 'εξουσία' πάνω από τα όρια - π.χ. σε φιλική 'παρατήρηση' του αδερφού μου σε οδηγό περιπολικού που οδηγούσε με τα φώτα ομίχλης αναμμένα μέσα στο κέντρο της πόλης η απάντηση ήταν 'εγώ μπορεί να έχω τα φώτα ομίχλης αναμμένα, αλλά εσύ πέρασες με κόκκινο άμα το πω εγώ' (άντε να αποδείξει μετά ότι δεν είναι ελέφαντας). -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αν το είχε τραβήξει σε βίντεο κανένας περαστικός το σκηνικό, τώρα θα ήταν πλούσιος!Big deal. Εδώ βίντεο είχε τραβήξει περαστικός, το βουλευτή που τη προεκλογική περίοδο του 2009 άφησε ωραία και καλά το αμάξι του στη μέση της Ερμού για να πάει στο εκλογικό του κέντρο. Εύλογα έγινε αμέσως της πουτάνας από κίνηση, βγήκε ένας αστυνομικός από το ΑΤ Λευκού Πύργου (που είναι παραδίπλα), πήγε να βγάλει το μπλοκάκι και αμέσως άρχισε να το ξεχέζει η γυναίκα του βουλευτή. Μετά από 2 λεπτά ήρθε και ο εκλεγμένος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού, διαολόστειλε τον αστυνομικό, μπήκε στο αμάξι, έβαλε 1η και έφυγε...
Λες και είναι το πρώτο περιστατικό *'ξέρεις ποιός είμαι εγώ?' * από τους κοτζαμπάσηδες που έχουμε εκλέξει...
(και άλλη μια στο ότι τους έχουμε εκλέξει ) -
Την επομενη μερα η μουρη αυτου του μαλακα ηταν σε ολο το νετ κ ξεφτυλλιστηκε. Κατι ειναι κ αυτο.
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Big deal. Εδώ βίντεο είχε τραβήξει περαστικός, το βουλευτή που τη προεκλογική περίοδο του 2009 άφησε ωραία και καλά το αμάξι του στη μέση της Ερμού για να πάει στο εκλογικό του κέντρο. Εύλογα έγινε αμέσως της πουτάνας από κίνηση, βγήκε ένας αστυνομικός από το ΑΤ Λευκού Πύργου (που είναι παραδίπλα), πήγε να βγάλει το μπλοκάκι και αμέσως άρχισε να το ξεχέζει η γυναίκα του βουλευτή. Μετά από 2 λεπτά ήρθε και ο εκλεγμένος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού, διαολόστειλε τον αστυνομικό, μπήκε στο αμάξι, έβαλε 1η και έφυγε...
Ναπούμε και το όνομα του. Χάρης Τσιόκας, γ.γ. υπουργείου υποδομών, μεταφορών και δικτύων
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αν το είχε τραβήξει σε βίντεο κανένας περαστικός το σκηνικό, τώρα θα ήταν πλούσιος
Big deal. Εδώ βίντεο είχε τραβήξει περαστικός, το βουλευτή που τη προεκλογική περίοδο του 2009 άφησε ωραία και καλά το αμάξι του στη μέση της Ερμού για να πάει στο εκλογικό του κέντρο. Εύλογα έγινε αμέσως της πουτάνας από κίνηση, βγήκε ένας αστυνομικός από το ΑΤ Λευκού Πύργου (που είναι παραδίπλα), πήγε να βγάλει το μπλοκάκι και αμέσως άρχισε να το ξεχέζει η γυναίκα του βουλευτή. Μετά από 2 λεπτά ήρθε και ο εκλεγμένος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού, διαολόστειλε τον αστυνομικό, μπήκε στο αμάξι, έβαλε 1η και έφυγε...
Λες και είναι το πρώτο περιστατικό *'ξέρεις ποιός είμαι εγώ?' * από τους κοτζαμπάσηδες που έχουμε εκλέξει...
(και άλλη μια στο ότι τους έχουμε εκλέξει )Το 'big deal' να υποθέσω ότι το λες επειδή θεωρείς ότι αυτά γίνονται κάθε μέρα και δεν αποτελούν είδηση για την οποία κάποιοι 'υπηρέτες της ενημέρωσης' ( ) θα πλήρωναν καλά λεφτά για να τη βγάλουν στον αέρα με αποδείξεις.
-
Πριν 2-3 μέρες μου συμβαίνει το εξής απίστευτο.
Είμαι βράδυ στο δρόμο Βόλου-Μικροθηβών που βγάζει στην εθνική για Αθήνα, δρόμος με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση. Μπροστά μου έχω δυο περιπολικά και απλά τους ακολουθώ, πήγαιναν με το όριο του δρόμου περίπου.
Ξαφνικά με προσπερνάει ένα getz και κολλάει στον προφυλακτήρα του δεύτερου περιπολικού. Πήγαινε για λίγη ώρα έτσι μέχρι που το προσπέρασε σε διπλή διαχωριστική. Στη συνέχεια κολλάει στο πρώτο περιπολικό. Τα ίδια, τον προσπερνάει σε διπλή διαχωριστική και απλά χάνεται στο βάθος. -
Kαι έχω πει στον φάνκι να προσέχει...
-
περιπολικό έχει;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ναπούμε και το όνομα του. Χάρης Τσιόκας, γ.γ. υπουργείου υποδομών, μεταφορών και δικτύωνΑ, μπράβο! Είχα ξεχάσει το όνομα, οπότε δεν μπορούσα και να βρω το βίντεο. Η πλάκα είναι, ότι πέρα από τη θέση του που τόνισες, τότε ήταν ήδη βουλευτής (δεν επανεξελέγη) και μέλος της επιτροπής οδικής ασφάλειας (or something) της Βουλής...
Το 'big deal' να υποθέσω ότι το λες επειδή θεωρείς ότι αυτά γίνονται κάθε μέρα και δεν αποτελούν είδηση για την οποία κάποιοι 'υπηρέτες της ενημέρωσης' ( ) θα πλήρωναν καλά λεφτά για να τη βγάλουν στον αέρα με αποδείξεις.
Όχι, το λέω γιατί δεν πρόκειται καν για ανώνυμη βλακεία που γράφεται από κάποιον άσχετο σε μπλογκ επιπέδου, σαν το Πρωκτικό, αλλά υπήρξε βίντεο και ανέβηκε στο youtube. Και αυτός είναι ακόμα στη θέση του. χ2
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]