-
Kαλησπερα και Χρονια πολλα σε ολα τα μελη ,
Ειμαι σε περιοδο αγορας αυτοκινητου και εχω καταληξει στα εξης μοντελα
Μazda 3 1.6 HB
Toyota Auris 1.6
vw golf 1.4 140 Hp ,μετα απο μια αρκετη χρονικα περιοδο αναζητησης και επισκεψη σε διαφορες μαρκες.Τα αναφερθεισα μοντελα ηταν αυτα που μου εκαναν κλικ .
Πιο ακριβο μου βγαινει ο γερμανος ,πιο οδηγησιμο και μεγαλο το mazda και τελος το Auris (προερχομαι απο toyota starlet kai corolla)
πειτε μου γνωμες απο κατοχους και γνωστες των παραπανω υποψηφιων μοντελων -
Μazda 3 1.6 HB
Toyota Auris 1.6
vw golf 1.4 140 Hp ,μετα απο μια αρκετη χρονικα περιοδο αναζητησης και επισκεψη σε διαφορες μαρκες.Τα αναφερθεισα μοντελα ηταν αυτα που μου εκαναν κλικ .
Πιο ακριβο μου βγαινει ο γερμανος ,πιο οδηγησιμο και μεγαλο το mazda και τελος το Auris (προερχομαι απο toyota starlet kai corolla)
Μazda 3 1.6 HB
Toyota Auris 1.6
Από τη στιγμή που κοιτάς τα Mazda και Toyota σημαίνει ότι δεν σε απασχολούν και πολύ οι επιδόσεις. Οπότε η χρυσή τομή είναι το Golf 122hp που και χαμηλότερη τιμή έχει από το 140 και πολύ καλύτερες επιδόσεις από τα 2 Γιαπωνέζικα με την ίδια σχετικά οικονομία καυσίμου.
-
Mazda 3 φυσικα πολυ καλο οδηγικα και αξιοπιστο, το γκολφ θα θελει και κανα λαδακι
-
Eν μερει αν θα αλλαζα σχολη και θα πηγαινα σε γερμανο θα θελα το golf.Aπ την αλλη δεν βαζω προτεραιοτητα επιδοσεις.Θελω αξιοπιστια , ασφαλεια και σχεδιαση.
Οχι οτι ειναι αναιμικα τα 2 γιαπωνεζικα !Στο κατω κατω 1600αρια ειναι και στεκονται στο δρομο αξιοπρεπεστατα!Και κατα 2ον τωρα μεσα στην πολη τι να το κανω το ΤURBO οταν καθε 50 μετρα φαναρι κοκκινο. -
Turbo=ροπή=ασφάλεια. Δεν πρόκειται για κάτι εξωτικό που σημαίνει μόνο γκάζια και υψηλές ταχύτητες. Κατά τα λοιπά μαζί σου ότι τα Γιαπωνέζικα θα υπερκαλύψουν αυτόν που ζητάει ένα εργαλείο για τις μεταφορικές του ανάγκες...
-
Tελικα κατεληξα στο mazda 3 1.6. Ειχε καλη εκπτωση ,εδωσε και αρκετα δωρα η αντιπροσωπεια τα οποια τα ζηταγα και στα αλλα 2 υποψηφια ,και οσον αφορα το budget ,εγειρε προς το Mazdaio .
-
Ο χρήστης Antonis82 έγραψε:
Tελικα κατεληξα στο mazda 3 1.6. Ειχε καλη εκπτωση ,εδωσε και αρκετα δωρα η αντιπροσωπεια τα οποια τα ζηταγα και στα αλλα 2 υποψηφια ,και οσον αφορα το budget ,εγειρε προς το Mazdaio .Ωραιος!! Καλοταξιδο!!!
-
καλή επιλογή...καλοτάξιδος!
mazda3 HB 1.6 / Auris 1.6 / golf 1.4