-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
μην καταθέτεις τα όπλα! Γιου κεν ντου ιτ! Τόσα και τόσα πάνε προς λιώσιμο. Πούλα κάνα κινητό και πάρε ένα. Δε σε εμποδίζει νομίζω κάτι.Πράγματι είναι πανεύκολο...
Το πρόβλημα είναι ότι πλέον, έχω σταματήσει να οδηγώ... Σπάνια οδηγώ.
Τότε ήμουν νέος, είχα και κάποιους λόγους να οδηγήσω. Καμιά βολτίτσα, τίποτα γυναίκες κλπ...
Τώρα λόγος δεν υπάρχει... Τώρα ψάχνω για εκδρομές στην ελλάδα με πούλμαν ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
μην καταθέτεις τα όπλα! Γιου κεν ντου ιτ! Τόσα και τόσα πάνε προς λιώσιμο. Πούλα κάνα κινητό και πάρε ένα. Δε σε εμποδίζει νομίζω κάτι.
Πράγματι είναι πανεύκολο...
Τότε ήμουν νέος, είχα και κάποιους λόγους να οδηγήσω. Καμιά βολτίτσα, τίποτα γυναίκες κλπ...
Τώρα λόγος δεν υπάρχει... Τώρα ψάχνω για εκδρομές στην ελλάδα με πούλμαν ...Αν σε χτύπησε το 1.7 της βενζίνης, πάρε πετρέλαιο και θα με θυμηθείς. Εγώ έφερα απο έξω Hyundai IX20 ντιζέλια και έκανα ανάσταση. Δεν βογκάει άλλο η τσέπη μου. Πας οπου θες με 4-5,5 λιτρακια και είσαι Πασάς.
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
μην καταθέτεις τα όπλα! Γιου κεν ντου ιτ! Τόσα και τόσα πάνε προς λιώσιμο. Πούλα κάνα κινητό και πάρε ένα. Δε σε εμποδίζει νομίζω κάτι.
Πράγματι είναι πανεύκολο...
Τώρα λόγος δεν υπάρχει... Τώρα ψάχνω για εκδρομές στην ελλάδα με πούλμαν ...Αν σε χτύπησε το 1.7 της βενζίνης, πάρε πετρέλαιο και θα με θυμηθείς. Εγώ έφερα απο έξω Hyundai IX20 ντιζέλια και έκανα ανάσταση. Δεν βογκάει άλλο η τσέπη μου. Πας οπου θες με 4-5,5 λιτρακια και είσαι Πασάς.
Καλοτάξιδο να είναι!!! Απ'έξω ε;;;; Είσαι μάγκας!...
Πέρνα και από εδώ να μας πεις απόψεις!!!
viewtopic.php?f=15&t=6990&p=2196634#p2196634Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τις τιμές της βενζίνης.
Απλά, δεν βρίσκω λόγο και αιτία για να χρησιμοποιώ πλέον αυτοκίνητο...
Έχω το 207 και το βγάζω κάθε 20 μέρες μία βόλτα, όπως άλλοι βγάζουν τα σκυλάκια τους...
Hyundai Accent 2012