-
Καλησπερα μορτες,Λεω να παρω αμαξακι λοιπον..Ξεκιναμε οτι δινω το πολυ 20 χιλιαρικα.Γενικα αυτο που μου αρεσε κ με καλυπτε ηταν το Juke-Nissan,απλα επειδη βλεπω να πηγαινει η βενζινη κανα 15ευρο το λιτρο αλλαξαν τα πλανα μου κ το πρωτο για την αγορα αυτοκινητου ειναι η καταναλωση απο δω κ μπρος.Τσεκαρα αρκετα οπως το νεο jazz το υβριδικο,micra,mito..κ.α
Και επειδη ζω επαρχια κατεληξα στο corsa το καινουργιο το ecoflex με καταναλωση 3,5l πετρελαιο,γυρω στα 16 χιλιαρικα 5πορτο να μαστε κ ανετοι στην εκδοση milenium.Γενικα πειτε μου αποψεις κ για αλλα πετρελαιοκινητα κ για το corsa κ γενικα.. -
Καλησπερα μορτες,Λεω να παρω αμαξακι λοιπον..Ξεκιναμε οτι δινω το πολυ 20 χιλιαρικα.Γενικα αυτο που μου αρεσε κ με καλυπτε ηταν το Juke-Nissan,απλα επειδη βλεπω να πηγαινει η βενζινη κανα 15ευρο το λιτρο αλλαξαν τα πλανα μου κ το πρωτο για την αγορα αυτοκινητου ειναι η καταναλωση απο δω κ μπρος.Τσεκαρα αρκετα οπως το νεο jazz το υβριδικο,micra,mito..κ.α
Και επειδη ζω επαρχια κατεληξα στο corsa το καινουργιο το ecoflex με καταναλωση 3,5l πετρελαιο,γυρω στα 16 χιλιαρικα 5πορτο να μαστε κ ανετοι στην εκδοση milenium.Γενικα πειτε μου αποψεις κ για αλλα πετρελαιοκινητα κ για το corsa κ γενικα.. -
Πρώτος μόρτης....
Λέω να ξεκαθαρίσεις λίγο καλύτερα αν θέλεις να αγοράσεις αυτοκίνητο ή κατανάλωση. Αν το δεύτερο τότε απλά μπαίνεις σε κατάλογο τεχνικών χαρακτηριστικών και διαλέγεις όποιο την έχει μικρότερη. Αν όμως θέλεις αυτοκίνητο πρέπει να σκεφτείς λίγο τι περιμένεις από αυτό, τι θα το κάνεις, τι ανάγκες θέλει να σου καλύψει για να σε βοηθήσουμε...
Μόρτης πρώτος ΤΕΛΟΣΣ... -
Ο χρήστης solipsistis έγραψε:
Και επειδη ζω επαρχια κατεληξα στο corsa το καινουργιο το ecoflex με καταναλωση 3,5l πετρελαιο,γυρω στα 16 χιλιαρικα 5πορτο να μαστε κ ανετοι στην εκδοση milenium.Γενικα πειτε μου αποψεις κ για αλλα πετρελαιοκινητα κ για το corsa κ γενικα..Γεια σου φίλε. Με το πολύ 20.000 παίρνεις αμάξια μικρά και μικρομεσαία πετρέλαια 5πορτα με χαμηλή κατανάλωση. Έχουμε και λέμε:
Μικρά: c3 1.6 hdi attraction 90hp 3,8l - μηδενικά τέλη
punto evo 1.3d dynamic 95hp 4,2l - τέλη 88 ευρώ
fiesta 1.6d trend 95hp 4,2l - τέλη 88 ευρώ με 5 χρόνια εγγύηση
ibiza 1.2 tdi cr comfort ecomotive 75hp 3,4l - μηδενικά τέλη
yaris 1.4d luna 90hp 4,1l - τέλη 87 ευρώ με 6 χρόνια εγγύηση
polo 1.2 tdi bluemotion 75hp 4,1l - μηδενικά τέλη
Μικρομεσαία: c4 1.6 hdi trend 92hp 4,2l - τέλη 88 ευρώ
astra 1,3cdti edition 95hp 4,2l - τέλη 87 ευρώ
Φίλε, όλα αυτά τα αμάξια είναι καλά (και το corsa βέβαια) με πρώτα κατ'εμέ το yaris και το fiesta λόγω εγγύησης.
Καλή τύχη στην επιλογή σου... -
Ο χρήστης solipsistis έγραψε:
Και επειδη ζω επαρχια κατεληξα στο corsa το καινουργιο το ecoflex με καταναλωση 3,5l πετρελαιο,γυρω στα 16 χιλιαρικα 5πορτο να μαστε κ ανετοι στην εκδοση milenium.Γενικα πειτε μου αποψεις κ για αλλα πετρελαιοκινητα κ για το corsa κ γενικα..Μάγκα μου, άπαξ και γουστάρεις οικονομία, ξηγιέσαι φίνα με τον λαδοκάφτη. Νταξ, χάνεις σε ευχαρίστηση αλλά μιας και είσαι φίνο μορτάκι θα την βρεις αλλού (στη Τριάνα του Χειλά να ούμε). Απο μένα και από ολα τα καλόπαιδα του φορουμικού δηλαδή έχεις το σέβας και για αυτό δέσαμε και τα ζωνάρια μας δικέ μου. Και μη ξεχνάμε να φορούμε και τα δύο μανίκια γιατί αυτός ο Μπαϊραχτάρης είναι πολύ ζόρικος και μπελαλής ρε αδερφάκι μου. Γεια χαρά νταν!
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ξηγιέσαι φίνα με τον λαδοκάφτη. -
-
-
-
PopCorn for everyone!
-
Aλεξανδρε εγραψες!
-
Στο πάτωμα έπεσα!