-
σημερα το πρωϊ βρηκα την κουκουλα μου καμμενη σε τρια σημεια απο αποτσιγαρα....
(ηταν βεβαια της πλακας....λαθος μου....)
ρε πουστη μου...τον κανεις τοπι στο ξυλο τα μαλακισμενα....
(αμαξι και κουκουλα μια εβδομαδα τα χαιρομαι...)
το καψιμο ηταν πανω στο παρμπριζ...
εαν τρυπουσε σε σημειο που εχει χρωμα θα εκανε ζημια;;;
-
-
-
Μήπως έφυγαν από κανένα μπαλκόνι από πάνω?
-
Το ίδιο έγραφα κι εγώ. Υπάρχουν αρκετοί γύφτοι που το κάνουν αυτό.
-
Μας είχαν σβήσει τσιγάρο (οι 'καλοί' γείτονες? ) πάνω στην κουκούλα της mercedes όταν την πήραμε το 92.
Το καταλάβαμε γιατί ήταν κολλημένο πάνω στην κουκούλα (και την είχε τρυπήσει). Τώρα για σημάδι, θυμάμαι ότι δεν είχε αφήσει.
-
καλά από μπαλκόνια βρίσκει κανείς ό,τι να 'ναι
τσιγάρα (κλασσικό)
λουλούδια/χώματα
μισοφαγωμένο μπούτι κοτόπουλο
ψαρόσουπααυτά τα ολίγα τα έχω βρει στο αμάξι, ευτυχώς δεν είχα κάμπριο or smthng
-
Μου έχει τύχει παλιά ο απέναντι από το σπίτι μου (είναι στενός ο δρόμος και πολύ κοντά το σπίτια) να ξεκινήσει βάψιμο στα παντζούρια ενώ είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου για λίγη ώρα για να πάρω κάτι πράγματα από το σπίτι μου.
Το έκανε μάλλον επίτηδες γιατί μπορούσε ανετότατα να μου μιλήσει για να πάρω το αυτοκίνητο μου.
Λερώθηκε σε αρκετά σημεία, αλλά μου το καθάρισαν σε ένα βαφείο αυτοκινήτων χωρίς περαιτέρω προβλήματα.
Αλλά μου χάλασε το κέφι και ακόμα και σήμερα το θυμάμαι.
Υπάρχουν πολλά γαϊδούρια και ανεύθυνοι στην κοινωνία (οι περισσότεροι). -
Κι εγω εχω βρει φαγητα πανω στο αυτοκινητο μου μαλλον απο μπαλκονι
Αρχισα τις χριστοπαναγιες προς ολες τις κατευθυνσεις μεσα στο γκαραζ και δεν ξαναβρηκα τιποτα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ζήλεια ,κακία,κουταμάρα,πέστο όπως θες.Σε μια συζήτηση με τον γείτονα δίπλα απο το σκεπασμένο μου κουπέ ,κάποια στιγμή ενώ προχωρούσε η κουβέντα βλέπω το κλειδί που κρατούσε στο χέρι να σκάβει την κουκούλα λες και άνοιγε τούνελ τυφλοπόντικας. ..Ρε τι κάνεις!!.. του λέω .Τι κάνω?.. ...Άαααααα με συγχωρείς δε κατάλαβα!! .....Την τρύπα την έκανες όμως !... ....Αφηρημένος!.... Δωσε 85 ευρώ να ξεχασουμε την αφηρημαδα σου .Έεεεελα μωρέ τωρα .... σιγά τι σου έκανα!.. .......Αν σε άφηνα λιγο ακομα θα σουρωνα μακαρόνια στην κουκούλα....
-
μπροστα σου το εκανε αυτο?
-
Πριν απο αρκετα χρονια, ειχα παρκαρει το αυτοκινητο μπροστα απο ενα διοροφο σπιτι που ο ιδιοκτητης εβαζε κασονια, μηχανακι για να κρατα την θεση για τον γιο του.
Ετυχε και βρηκα εκει θεση και το αφησα για 3 μερες. Την 4η μερα φευγοντας η συζυγος για τη δουλεια, γυριζει πισω και μου λεει, 'Ελα να δεις το αμαξι' .
Παω, και βλεπω το αμαξι να εχει επανω αποτσιγαρα, καφεδες, μπυρες και κουκουτσια απο φρουτα.
Αρχιζω να βριζω και ο ιδιοκτητης του σπιτιου βγαινει και εκανε τον ανηξερο, λεγοντας κατι για πιτσιρικια που θα λερωσαν το αμαξι.
Τον απειλησα οτι θα παω στην Αστυνομια και θα κανω μηνυση.
Το μεσημερι που γυρισα πισω το αυτοκινητο ηταν ΠΛΥΜΕΝΟ !!!!
Επρεπε να ακουγατε την εκπληξη του Αστυνομικου οταν του ειπα τα παραπανω. Απο τοτε οταν εβρισκα θεση εκει το αφηνα καιαν τον εβλεπα του ελεγα, 'αν ειναι να το πλυνεις να σου δωσω τα κλειδια να το κανεις και μεσα'. -
3η μερα που εχει αγορασει ο πατερας μου τη xantia και ηδη 5ετιας, βρισκουμε τη πισω δεξια γωνια του προφυλακτηρα γδαρμενη με μανια με κλειδι σε διαφορες κατευθυνσεις..
Μερικοι ανθρωποι ειναι απλα αρρωστοι.. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:yikes:μπροστα σου το εκανε αυτο?
Mπροστά μου .Απο χαζομάρα φυσικά!...Έτσι του ήρθε!..
-
δε παει καλα ο κοσμος
-
To οικογενειακο μας αυτοκινητο (ενα civic 15ετιας) εχει κατεστραμμενο χρωμα εδω και αρκετα χρονια γιατι κατι κωλοζωα-νοικοκυρες θεωρουσαν σωστο να αδειαζουν τους κουβαδες του σφουγγαρισματος απο τα μπαλκονια τους πανω στα σταθμευμενα αμαξια ακριβως απο κατω...
Με τοση χλωρινη που εχει φαει το κακομοιρο το χοντακι κοντευει να σκουριασει τελειως! μια φορα που περνουσα τυχαια απο κατω με κανανε και εμενα ενα μπανακι με τα βρωμονερα και τις χλωρινες του κουβα σφουγγαρισματος! το τι χριστοπαναγια της εριξα της θειας δεν λεγεται! και ημουν και 16 χρονων τοτε...
Οσο για τα τσιγαρα και τα φαγητα τι να πω... Πανα μωρου χεσμενη εχετε βρει πανω στο αυτοκινητο σας? το χοντακι το κακομοιρο ειχε φαει και απο αυτο! -
Πάνα μωρού χεσμένη βρήκε ένας φίλος μου πριν δύο-τρία χρόνια. Μάλιστα την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο βγήκε η βρωμιάρα από πάνω και πέταξε την πάνα η οποία έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Άρχισε αυτός να την βρίζει δυνατά, τον βλέπει αυτή και κοκαλώνει, αφού συνέρχεται μπαίνει μέσα και φωνάζει: 'Παναγιώτηηηηηηη με βρίζουν!!!!' Φυσικά ο Παναγιώτης δε βγήκε ποτέ να ζητήσει το λόγο...
-
Θυμαμαι σε μια πολυκατοικια λιγο ποιο πανω απο το σπιτι μου ηταν μια που δεν πηγαινε καλα στα μυαλα της και πετουσε τα κ@λοχαρτα απο το μπαλκονι.Φυσικα οι της γυρω περιοχης το ξεραν και δεν αφηναν εκει το αυτοκινητο τους οι αλλοι ομως
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
3η μερα που εχει αγορασει ο πατερας μου τη xantia και ηδη 5ετιας, βρισκουμε τη πισω δεξια γωνια του προφυλακτηρα γδαρμενη με μανια με κλειδι σε διαφορες κατευθυνσεις..
Μερικοι ανθρωποι ειναι απλα αρρωστοι..Έτσι μας είχαν γρατζουνίσει ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο το πρώτο βράδυ που το παρκάραμε κάτω από το σπίτι. Αυτός που το γρατζούνισε ήταν κατά πάσα πιθανότητα ο ιδιοκτήτης της μηχανής με την οποία συνήθιζε να 'πιάνει θέση' για το αυτοκίνητό του στο σημείο που παρκάραμε. Καλός άνθρωπος.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μερικοι ανθρωποι ειναι απλα αρρωστοι..Έτσι μας είχαν γρατζουνίσει ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο το πρώτο βράδυ που το παρκάραμε κάτω από το σπίτι. Αυτός που το γρατζούνισε ήταν κατά πάσα πιθανότητα ο ιδιοκτήτης της μηχανής με την οποία συνήθιζε να 'πιάνει θέση' για το αυτοκίνητό του στο σημείο που παρκάραμε. Καλός άνθρωπος.
Η μηχανή και το αυτοκίνητο δεν κάηκαν μυστηριωδώς μετά από μερικές μέρες?
μπιπ την γυφτια μερικων....