-
παιδια χαλασε η τουρμπινα απο ενα τρακτερ και επιδι δεν με συμφερει να παρω καινουρια
βρηκα μια απο σμαρτ..το μεγεθος ειναι ιδιο αλλα ειναι απο βενζηνα..
αν κανο πατεντα και την εφαρμοσω επανω θα εχω καποιο προβλημα επιδι ειναι βενζηνας και οχι πετρελαιου?
δεν με ενδιαφερει υποδυναμη και τετοια θελω απλα να ουλεβει το τρακτερ και να κανο ισυχα και οραια τιν δουλεια μου
αν βοηθανε οι φοτο και τα στοιχεια πειτε μ να τα δοσω -
παιδια χαλασε η τουρμπινα απο ενα τρακτερ και επιδι δεν με συμφερει να παρω καινουρια
αν κανο πατεντα και την εφαρμοσω επανω θα εχω καποιο προβλημα επιδι ειναι βενζηνας και οχι πετρελαιου?
δεν με ενδιαφερει υποδυναμη και τετοια θελω απλα να ουλεβει το τρακτερ και να κανο ισυχα και οραια τιν δουλεια μου
φιλε μου δεν ξερω αν μπορει να γινει αυτη η πατεντα, αυτο που σιγουρα ξερω ειναι οτι η τουρμπινα στα smart ειναι απο τα πιο προβληματικα ανταλλακτικα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο
-
το τρακτερ που πρεπει να φτιαξω ειναι τοσο προβληματικο που σιγουρα πριν χαλασει η τουρμπινα θα εχει χαλασει και ολη η μηχανη,κανα 2 χρονια να αντεξει..
υπαρχει καποιος να μας πει εδω σχετικα?διαβασα καπου οτι οι τουρμπινες πετρελαιου ειναι κατασκευασμενες να δουλεβουν σε καποιες στροφες..οι τουρμπιενες βενζινης ειναι κατασκευασμενες να δουλεβουν σε περισοτερες στροφες..οπος ειναι λογικο
οποτε απο αποψη στροφων η πετρελαιου δεν μπορει να μπει σε βενζινοκινητηρα,ενο η βενζινης απο αποψη στροφων θα μπορει να δουλεψει σε πετρελαιοκινιτηρα και ανετα κιολας -
αν ξερει καποιος επισης να μου πει διαστασεις απο τουρμπο σμαρτ για να κανω συγριση να δω τι διαφορα εχουν για να κσερο κατα ποσο θα δουλεψει
-
η τουρμπίνα είναι αντλία με χαρακτηριστικά παροχή αέρα και πίεση υπερπλήρωσης
Νομίζω λόγω παροχής (αφού τα κυβικά διαφέρουν χαοτικά) αλλά και πίεσης (λόγω συμπίεσης ντίζελ) μάλλον τσάμπα θα ασχοληθείς -
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
η τουρμπίνα είναι αντλία με χαρακτηριστικά παροχή αέρα και πίεση υπερπλήρωσης+1
(τουλάχιστον αυτά να κοιτάξει )
ΔΙΑΦΡΑ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ DIESEL?