-
Εδώ κλαίμε
-
Εδώ κλαίμε
-
Εδώ κλαίμε
-
Αυτο θα αντικαταστήσει το phedra ;
-
-
H Κράισλερ είναι πολύ μεγάλη δύναμη στα βανάκια εδώ και δεκαετίες, απ' τη Φαίδρα τουλάχιστον εκτιμώ ότι θα είναι καλύτερο.
-
http://www.youtube.com/watch?v=vOgbyK4QIbY όπου φαίδων βάλτε lancia ή phedra
-
Γιατί δεν άλλαξαν γραμματοσειρά στο 'Grand Voyager'? Ελπίζω μέχρι να μπει στην παραγωγή αυτό να αλλάξει!
-
Και εγώ ελπίζω μέχρι να μπει στην παραγωγή να αλλάξει όλο το αυτοκίνητο και ας είναι η γραμματοσειρά το μόνο πρόβλημα.
-
Εχω καθισει στο συγκεκριμενο βαν (με τα σηματα της Κραισλερ εννοειται) και ειναι εξαιρετικο ποιοτικα, ανετο και τρομερα λειτουργικο (πχ τα πισω καθισματα διπλωνουν και μπαινουν στο πατωμα σε δευτερολεπτα). Αυτα τα οχηματα αλλωστε δεν κυκλοφορουν για την αισθητικη τους (ισως τα βαν να ειναι οτι πιο ασκημο υπαρχει στον δρομο), αλλα για την λειτουργικοτητα τους. Μην ξεχναμε οτι η Κραισλερ ουσιαστικα δημιουργησε το segment των βαν και ειναι κυριαρχος του στις ΗΠΑ με μεριδιο αγορας περιπου στο 50% και πωλησεις 200+ χιλιαδες κομματια τον χρονο. Ανακοινωσανε με τι μηχανες θα διατιθεται στην ευρωπαικη αγορα?
-
Ο χρήστης boomboom έγραψε:
Ανακοινωσανε με τι μηχανες θα διατιθεται στην ευρωπαικη αγορα?3.6 v6 283 CV Euro5
2.8 crd 163 CV Euro5Και εγώ ελπίζω μέχρι να μπει στην παραγωγή να αλλάξει όλο το αυτοκίνητο και ας είναι η γραμματοσειρά το μόνο πρόβλημα.
δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα (ούτε το όνομα φυσικά)
-
τι έγινε ωρέ; όλα τα chrysler θα γίνουν lancia στην ευρώπη;
-
Τι ομορφιά είναι αυτή ωρέ?
Τι φινέτσα?
Τι λεπτότητα γραμμών?
Τι **Ευρωπαικό αέρα **που αποπνέει?Εχω μείνει άφωνος!
-
Φωτογραφιες του εσωτερικου (απλα αλλαξτε το σημα της Κραισλερ με της Λαντσια )
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τι φινέτσα?
Τι λεπτότητα γραμμών?
Μπορείς να πας στον ταπετσέρη της γειτονιάς σου και με 3 τετραγωνικά μέτρα αλκαντάρα να το μετατρέψεις σε πραγματική
Lancia
-
- διχρωμία
Γενικό σχόλιο για τη 'Νέα Λάντσια'
Δεν πρέπει να παίζει ούτε ευρώ στη φίρμα...Αντί να φτιάξουν μια χρωμιωμένη μάσκα α λα Δέλτα για κάθε νέο μοντέλο (σιγά το κόστος δλδ), αλλαξαν ακόμη και την αντίστοιχη της Δέλτα με την αμερικάνικη -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τι φινέτσα?
Τι λεπτότητα γραμμών?
Μπορείς να πας στον ταπετσέρη της γειτονιάς σου και με 3 τετραγωνικά μέτρα αλκαντάρα να το μετατρέψεις σε πραγματική
Lancia
Κακίες!
Αν δεν τρίζει όμως?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τι φινέτσα?
Τι λεπτότητα γραμμών?
Δεν ειναι απαραιτητο ολα τα αυτοκινητα να ειναι θηλοπρεπη ...
-
Εσεις που το κραζετε, θυμαστε πως ηταν το Φαιδρα..?
Ενταξει για το ριμπατζ σενταν, αλλα στα βανακια το lancia grand voyager σιγουρα δεν ειναι πισωγυρισμα απο τη lancia -
Προσπαθω να καταλαβω την εικονα της Lancia που εχουν μερικοι στο μυαλο τους.
Lancia Grand Voyager