-
Παιδια γινεται να μετατρεψεις ενα παλιο δικινητο αγροτικο (toyota hilux παλιας γενιας στη δικια μου περιπτωση) σε τετρακινητο?Συμφερει ή η λυση της αγορας μεταχειρησμενου 4χ4 ειναι προτιμοτερη?Και πως γινεται αυτη η μετατροπη?
-
Παιδια γινεται να μετατρεψεις ενα παλιο δικινητο αγροτικο (toyota hilux παλιας γενιας στη δικια μου περιπτωση) σε τετρακινητο?Συμφερει ή η λυση της αγορας μεταχειρησμενου 4χ4 ειναι προτιμοτερη?Και πως γινεται αυτη η μετατροπη?
-
-
Για να ρωτας σημαινει οτι δεν μπορεις να το κανεις μονος σου. Κι αυτο το κοστος ( των εργατικών ) ειναι που το κανει πλεον οικονομικά ασυμφωρο..
θες κιβωτιο + τρανσφερ + μπροστινο αξονα τουλάχιστον + αξονες μεταδοσης μπρος πισω + συστημα διευθυνσης απο ατερμονα και μετα προς ροδες + ποιος ξερει τι αλλο....
Αν βρεις ενα τρακαρισμενο και κανεις τραμπα τις καμπινες υποθετωντας οτι ταιριαζουν...... αλλα και παλι.....
-
Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Οποτε συμφερει κανα φθηνο μεταχειρισμενο 4χ4 .
-
Aπό 2WD σε 4WD:
(Προσέξτε τις διπλές εισαγωγές καυσίμου που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές! Η μία είναι από το 2WD και η άλλη από το 4WD).
Aν υπάρχει φθηνό όχημα δότης...
-
Kαι η πλήρης τεκμηρίωση που μόλις ανακάλυψα:
(Ctrl KAI + για μεγέθυνση των γραμμάτων) -
Για hilux λέει ο άνθρωπας
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για hilux λέει ο άνθρωπαςO τίτλος του νήματος είναι: 'Ερώτηση σχετικά με μετατροπή 4x2 σε 4x4', που σημαίνει γενικά.
-
Ερωτιση σχετικα με μετατροπη 4χ2 σε 4χ4