-
Ο χρήστης salty έγραψε:
...
Το είδα και πραγματικά τρελάθηκα. Έχω κι εγώ στα χέρια μου το ίδιο χαρτί (μου δόθηκε απ΄ τη ΒΕΛΜΑΡ στη Λ. Βουλιαγμένης - Αργυρούπολη) και στο κωδικό DWH αναφέρει επιπλέον αυτών που ήδη γράφεις κι εσύ, το '(μόνο με TSQ)' και στη στήλη του Cosmo έχει ένα 's' για standard !!!! Αν δεν με πιστεύεις, να το σκανάρω και να το ανεβάσω εδώ !
Επίσης στο φυλλάδιο '2 Βασικός εξοπλισμός' και στη στήλη του Cosmo αναφέρει 'Εξωτ. καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι του οδηγού ηλεκτροχρωματικός'. Και αυτό μπορώ να το σκανάρω και να το ανεβάσω.Αν θα μπορούσες - όταν βρεις χρόνο - να ανεβάσεις τα (διορθωμένα προφανώς από την Opel) φυλλάδια τιμών, στάνταρ & έξτρα επιλογών, θα ήταν καλό για όλους (σε καλή ανάλυση αν μπορείς).
ThanksSoch
-
Μπράβο παιδιά. Ομολογώ ότι χαίρομαι όταν βλέπω συνειδητοποιημένους και ψαγμένους καταναλωτές που την ψάχνουν τόσο για ένα πραγματικά αξιόλογο και value for money αυτοκίνητο, όπως το Insignia. Εύχομαι καλορίζικο και καλόφερτο σε όσους το πήραν/παραγγείλουν.
-
Ο χρήστης Astrahan έγραψε:
Θα μπορούσε κάποιος να μας εξηγήσει τι είναι το σύστημα αυτόματου φωτισμού που υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων?Automatic Lighting Control (ALC) – Αυτόματος Έλεγχος Φωτισμού
Ο Αυτόματος Έλεγχος Φωτισμού - Automatic Lighting Control (ALC) διασφαλίζει ότι ο οδηγός δεν περνά ποτέ από ένα τούνελ στο σκοτάδι: σε απάντηση των ενδείξεων που λαμβάνονται από τρεις αισθητήρες στο παρμπρίζ, το ALC ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα της μεσαίας σκάλας στο σκοτάδι, ή τα απενεργοποιεί στο φως της ημέρας. Μέσω αυτών των αισθητήρων, το έξυπνο σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει κατά πόσον το αυτοκίνητο περνά μία ανισόπεδη διασταύρωση ή ένα τούνελ. Η αυτόματη ενεργοποίηση των προβολέων της μεσαίας σκάλας, τη στιγμή που ο φυσικός φωτισμός μειώνεται προειδοποιεί επίσης άλλους οδηγούς ότι το αυτοκίνητο πλησιάζει – ένα σημαντικό πλεονέκτημα ασφαλείας. -
Aς ποστάρει κανένας αν και πόσο του κάνουν έκπτωση στην Opel , εκτός αν το παράδειγμα του φίλου πιο πάνω με τα 1500 Ευρώ έκπτωση είναι μεμονωμένο. Εγώ όταν ρώτησα μου είπαν ότι δεν υπάρχει έκπτωση...
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Έτσι πιστεύω φίλε μου. Είναι όπως στις σκληρότερες αναρτήσεις ή στα χαμηλωμένα σασί που βάζουν μόνο στις εκδόσεις sport και δεν μπορείς να έχεις με τις άλλες εκδόσεις των μοντέλων.
Στην Opel τι άποψη είχαν? Θα έπρεπε να ξέρουν!Δες εδώ, από το site της GM Europe
http://www.gmeurope.info/insignia/downloads/gm/gr/doc/' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
είναι τα press kit για την Ελλάδα
άνοιξε το νούμερο 12Στη διάθεσή σου
SochΦίλε soch, είσαι άψογος !
Στην Opel (δεν σου λέω σε ποια ακριβώς) έψαξαν στα κομπιούτερ τους και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως, όπου μπαίνει η τετρακίνηση - adaptive 4x4 - με ταυτόχρονη τοποθέτηση του Flexride (υποχρεωτικό για να μπει η τετρακίνηση) υπάρχει και το eLSD και αυτός είναι ο λόγος που, ενώ αναφέρεται ως προαιρετικό, δεν υπάρχει στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού. Είπαν δηλαδή πως είναι μέρος του Flexride (είναι standard στην έκδοση Sport) αλλά μπαίνει μόνο όταν υπάρχει και η τετρακίνηση (αλλιώς δεν θα είχε νόημα εννοείται). Έλα όμως που δεν με έπεισαν !
Φίλε Stathispap
Όταν σου κάνουν κάποιο δώρο (συναγερμό, αισθητήρες παρκαρίσματος κλπ) δεν είναι το ίδιο σαν να σου κάνουν έκπτωση ίση με την αξία του δώρου που σου κάνουν ;
Όπως θα πρόσεξες, αναφέρω πως δεν μου κάνουν κανένα δώρο αλλά μου κάνουν αυτή την έκπτωση. Αν το ψάξεις λίγο, θα καταλάβεις αμέσως τι δώρο μου κάνουν. Για να σε βοηθήσω, κοίτα στο 4 - Πακέτα Προαιρετικού Εξοπλισμού -
Soch να είσαι καλά για την πλήρη και άμεση απάντηση!!!
-
Ο χρήστης stathispap έγραψε:
Aς ποστάρει κανένας αν και πόσο του κάνουν έκπτωση στην Opel , εκτός αν το παράδειγμα του φίλου πιο πάνω με τα 1500 Ευρώ έκπτωση είναι μεμονωμένο. Εγώ όταν ρώτησα μου είπαν ότι δεν υπάρχει έκπτωση...Για μένα, όποιος λέει σήμερα (με τις δεδομένες συνθήκες) ότι δεν κάνει έκπτωση, δεν θα πρέπει να (μπορεί να) πουλάει ούτε φύλο. Ξέρω για βαρβάτες μάρκες (Audi, Merc, Saab κ.λπ.) όπου οι εκπτώσεις φτάνουν ή ξεπερνούν (για τιμές 35Κ και πάνω) τα 2Κ.
Πιστεύω ότι τα δώρα των (και καλά) 400 & 500 ευρώ δεν λένε τίποτα. Φτιάχνεις το πακέτο που θές (όλα μαμά, δεν ανοίγει το αμάξι εδώ από κανέναν, εκτός όλων των άλλων είναι και πηγή τριξίματος μετά από καιρό) και ζητάς το ποσό των δώρων ως έκπτωση. Τουλάχιστον ενα χιλιάρικο!
Και βέβαια οι επισκέψεις σε αντιπροσωπίες να ξεπερνούν τις 10 (οι Opel έχει πολλές). Η προσφορά του ενός είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τον επόμενο.
Είχα ξαναγράψει για αυτό που μου έτυχε τον Απρίλιο με Corsa. Με ξεκίνησαν με επιτόκοιο 9,5% (δεν παει πιο κάτω κύριε) και στο τέλος μου το έδωσαν με 5,9% (και έκπτωση)....
Όταν σου κάνουν κάποιο δώρο (συναγερμό, αισθητήρες παρκαρίσματος κλπ) δεν είναι το ίδιο σαν να σου κάνουν έκπτωση ίση με την αξία του δώρου που σου κάνουν ;
Όπως θα πρόσεξες, αναφέρω πως δεν μου κάνουν κανένα δώρο αλλά μου κάνουν αυτή την έκπτωση. Αν το ψάξεις λίγο, θα καταλάβεις αμέσως τι δώρο μου κάνουν. Για να σε βοηθήσω, κοίτα στο 4 - Πακέτα Προαιρετικού Εξοπλισμού
(...να υποθέσω ότι (το όνομα του πακέτου-δώρου) τελειώνει σε 1??
Soch
-
Ο χρήστης Astrahan έγραψε:
Soch να είσαι καλά για την πλήρη και άμεση απάντηση!!!Φίλε soch, είσαι άψογος !
Στην Opel (δεν σου λέω σε ποια ακριβώς) έψαξαν στα κομπιούτερ τους και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως, όπου μπαίνει η τετρακίνηση - adaptive 4x4 - με ταυτόχρονη τοποθέτηση του Flexride (υποχρεωτικό για να μπει η τετρακίνηση) υπάρχει και το eLSD και αυτός είναι ο λόγος που, ενώ αναφέρεται ως προαιρετικό, δεν υπάρχει στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού. Είπαν δηλαδή πως είναι μέρος του Flexride (είναι standard στην έκδοση Sport) αλλά μπαίνει μόνο όταν υπάρχει και η τετρακίνηση (αλλιώς δεν θα είχε νόημα εννοείται). Έλα όμως που δεν με έπεισαν !
Είμαι έτοιμος να παω Opel και να πιάσω δουλειά ως sales manager (ή τουλάχιστον ως product manager του Insignia).
Θα σας έκανα και καλές εκπτώσεις (αφού σας έπειθα να αγοράσετε το αμάξι full extra)Soch
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Αν θα μπορούσες - όταν βρεις χρόνο - να ανεβάσεις τα (διορθωμένα προφανώς από την Opel) φυλλάδια τιμών, στάνταρ & έξτρα επιλογών, θα ήταν καλό για όλους (σε καλή ανάλυση αν μπορείς).
ThanksSoch
Φίλε Soch, καλημέρα.
Τα έχω έτοιμα σκαναρισμένα (τα είχα στείλει με mail σε άλλο φίλο) αλλά δεν ξέρω πώς να τα ανεβάσω σε forum. Αν θέλεις στείλε μου μια διεύθυνση mail να σου τα στείλω και να τα ανεβάσεις εσύ.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Φίλε salty να σου πω αν θες της άποψή μου,
Βρίσκω την έκδοση 2.0/220 ως κορυφαία επιλογή για αυτό το μοντέλο. Τα έξτρα που διαλέγεις είναι πολύ κοντά στις δικές μου επιλογές. Flexride, AFL, AWD για την ασφάλεια που προσφέρουν. CD500 Navi διότι παει πακέτο με μεγάλη & έγχρωμη οθόνη, ασε που είναι και οικονομικό με το Navi Pack 1. Εργοστασιακό Park Pilot μόνο, καθώς είναι πίσω-μπρός και με αισθητήρες στο χρώμα του αμαξώματος. Η ηλιοροφή είναι γούστο, θα προτιμούσα την εργοστασιακή επιλογή ενισχυτή με τα 8 ηχεία και το sub (πακέτο Infinity), αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό. Ζάντες, πάλι θέμα γούστου, εγώ θα επέλεγα του Cosmo ακόμα και αν έπαιρνα το Sport, πάντα 18αρες βέβαια.
Πάντα υπάρχουν οι αισθητικές επιλογές εσωτερικού (δέρμα, ανεβάζει το επίπεδο του εσωτερικού, ασε που έχει και θερμαινόμενα καθίσματα, κάτι που έχω και θα μου λείψει αν το χάσω) και εξωτερικού (OPC line pack, ομορφαίνει το εξωτερικό & διαφοροποιεί το δικό σου Insignia από τα υπόλοιπα), αλλά ανεβαίνει το κόστος αρκετά.
Τέλος, θα έβαζα συναγερμό (πάντα μαμά, αλλά εσύ στην επαρχία μπορεί να μην τον χρειάζεσαι) και πίσω αερόσακους (προσφορά στην ασφάλεια των επιβατών, ιδιαίτερα των μικρών).Σε συγχαίρω για την επιλογή της χρηματικής έκπτωσης αντί δώρων. Έτσι έχεις έλεγχο στα έξτρα (όλα μαμά και όχι επιλογές β κατηγορίας της εδώ αντιπροσωπίας, με αυξημένη τιμή για να μιλάνε για δώρα 400 και 500 ευρώ) και πετυχαίνεις καλή μείωση στα χρήματα. Το ύψος της έκπτωσης είναι πράγματι καλό, εγώ θα προσπαθούσα για 2Κ, αν επέλεγα αυτοκίνητο κοντά στα 37-38Κ (όπως το δικό σου με δέρμα & πακέτο OPC).
Τέλος, 4θυρο vs 5θυρο είναι (για μένα στο Insignia) ομορφιά vs πρακτικότητα. Είχα και έχω 5θυρο, όμως το 4θυρο Insignia μου αρέσει περισσότερο - με χαλάει το πίσω τσουτσούνι-καθαριστήρας του 5θυρου, είναι όμως πρακτικός. Είναι θέμα γούστου πιστεύω.
Για το θέμα του eLSD σου έγραψα πιο πάνω.
Καλές επιλογέςSoch
Φίλε Sosh
Κατά βάση λοιπόν συμφωνούμε σ' αυτά που κρίνουμε σαν 'απαραίτητα' extras για το Cosmo. Έχεις δίκιο για την αισθητική αναβάθμιση που προσφέρει το δέρμα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου αλλά το κόστος δεν είναι και μικρό (ούτε της ηλιοροφής είναι θα μου πεις) αλλά έχει και τα προβλήματά του (ειδικά το καλοκαίρι με έντονη ζέστη). Όπως και να 'χει, είναι τελικά θέμα και γούστου, όπως είπες κι εσύ.
Το Park Pilot στα φυλλάδια αναφέρεται σαν 'Αισθητήρας Παρκαρίσματος εμπρός και πίσω' με κωδικό UD5 - άρα εργοστασιακό - και χρεώνεται με 500€. Είναι μέσα σ' αυτά που ζήτησα. Υπάρχει επίσης και το 'Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος με αισθητήρες εμπρός και πίσω' με κωδικό UDP και με χρέωση 750€ το οποίο - σύμφωνα με αυτά που μου είπαν - απλά ενημερώνει για το αν το αυτοκίνητο χωράει στο θέση που βρήκε ο οδηγός και σου λέει πότε να στρίβεις το τιμόνι για να παρκάρεις. Επέλεξα το πρώτο όπως σου είπα. Αν το δεύτερο ήταν να στρίβει και μόνο του - όπως το Park Assist που δίνει η VW π.χ. - θα έβαζα αυτό.
Για το OPC line pack, καμιά αντίρρηση αλά δεν 'κολλάει' με την ηλικία μου (αλλά ούτε με τον χαρακτήρα μου - δεν μ' αρέσει να ξεχωρίζω με τέτοιο τρόπο - καμιά μομφή εδώ γι' αυτούς που τους αρέσει)
Δεν μένω επαρχία αλλά Αθήνα και ειδικότερα Αργυρούπολη. Συναγερμό δεν βάζω γιατί έχω δικό μου υπόγειο πάρκιν - και μάλιστα έχω και ένα ερωτηματικό κατά πόσον η 'μούρη' του Insignia θα βρίσκει στην αρχή της ράμπας.
Για τους πίσω αερόσακους, έχεις απόλυτο δίκιο αλλά, δεν το σκέφτηκα. Θα τους παραγγείλω σίγουρα !
Πράγματι, το 4π vs 5π είναι ομορφιά vs πρακτικότητα. Σκέψου πως αυτή τη στιγμή έχω το Zafira που είναι το κορυφαίο από πλευράς πρακτικότητας. Στη πράξη και λόγω της μεγάλης κλίσης της πίσω πέμπτης πόρτας, το όφελος είναι περισσότερο στην ευκολία φόρτωσης παρά στο μέγεθος των αποσκευών αφού με σχετικά μεγάλες, δεν θα κλείνει η πόρτα. Παρ' όλα αυτά δεν μπορώ ακόμα να αποφασίσω.
Τέλος συμφωνώ απόλυτα με τη γνώμη σου και προτιμάω να είναι όλα τοποθετημένα στο εργοστάσιο παρά στην αντιπροσωπία.Ναι, κατάλαβα πολύ καλά αυτά που έγραψες για το eLSD και σ' ευχαριστώ και πάλι. Με έχει 'χαλάσει' ομολογώ αυτή η ιστορία και δεν μπορώ να το χωνέψω. Να βάζεις 2750€ (πλαίσιο + 4χ4) και να μην έχεις αυτό το - έτσι το θεωρώ - βασικότατο εργαλείο ????? Δεν ξέρω.
P.S. Πράγματι, πολύ καλά κατάλαβες. Είναι αυτό που τελειώνει σε 1
-
kalimera
telika mpenei to elenxomeno diaforiko stin ekdosi sport?
se 2 opel poy rwtisa ki ego den pira safi apantisi....
an mpori kanis na sinexisi tin prospathia na mathoume
thodoris -
ennow stin cosmo lathos...
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Αν θα μπορούσες - όταν βρεις χρόνο - να ανεβάσεις τα (διορθωμένα προφανώς από την Opel) φυλλάδια τιμών, στάνταρ & έξτρα επιλογών, θα ήταν καλό για όλους (σε καλή ανάλυση αν μπορείς).
ThanksSoch
Φίλε Soch, καλημέρα.
Τα έχω έτοιμα σκαναρισμένα (τα είχα στείλει με mail σε άλλο φίλο) αλλά δεν ξέρω πώς να τα ανεβάσω σε forum. Αν θέλεις στείλε μου μια διεύθυνση mail να σου τα στείλω και να τα ανεβάσεις εσύ.
Ίσως τα κατάφερα
http://img177.imageshack.us/img177/6190 ... cesur0.jpg' target='_blank - Μοντέλα & Τιμές
http://img213.imageshack.us/img213/6148 ... aseck9.jpg' target='_blank - Βασικός εξοπλισμός
http://img104.imageshack.us/img104/364/ ... rasdk5.jpg' target='_blank - Extras
http://img144.imageshack.us/img144/2233 ... etsgc9.jpg' target='_blank - Πακέτα Extras
http://img172.imageshack.us/img172/3936 ... atacr8.jpg' target='_blank - Κινητήρες -
Ο χρήστης tigratwintop έγραψε:
kalimera
telika mpenei to elenxomeno diaforiko stin ekdosi sport?
se 2 opel poy rwtisa ki ego den pira safi apantisi....
an mpori kanis na sinexisi tin prospathia na mathoume
thodorisennow stin cosmo lathos...
Απ' ότι φαίνεται, δυστυχώς μπαίνει ΜΟΝΟ στην έκδοση Sport. Θα συνεχίσω να το ψάχνω - ξανά, μανά επίσκεψη στην Opel αλλά και γράμμα στην Opel στη Γερμανία αν χρειαστεί - αφού το θεωρώ παρα πολύ βασικό. Αν εν τω μεταξύ κάποιος φίλος έχει νέες πληροφορίες, ευπρόσδεκτες.
Salty
-
Λοιπόν, έχω βρει site στην Αγγλία, όπου φγιλοξενεί δελτίο τύπου της Οπελ, και συγκεκριμένα της Maurice Howkins, Fleet Sales Director της Opel, με ημερομηνία 16/12/2008.
Σύμφωνα με αυτό, πλέον όλα τα μοντέλα που δέχονται το adaptive 4x4 σαν στανταρ ή έξτρα, θα έχουν ΚΑΙ το eLSD:Electronic Limited Slip Differential (eLSD) availability on 4X4 models
We are pleased to announce that eLSD will now be fitted as standard to all models fitted with standard or optional Adaptive 4X4. By sensing which rear wheel has the most grip, eLSD can transfer more torque to the wheel most able to utilise it, offering even more benefits to the enthusiastic driver. The result? Maximum traction for smooth, strong acceleration, outstanding driving dynamics and more stability in cornering.Η μετάφραση:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το eLSD θα τοποθετηθείται πλέον ως στανταρ σε όλα τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με το Adaptive 4X4 ως στανταρ ή έξτρα. .....http://www.gmukfleethub.co.uk/assets/eb ... index.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Στο site, όπου SRi για μας είναι Sport και όπου SE είναι Cosmo
Αν βρω κάτι άλλο θα ποστάρω
Salty, σε ευχαριστώ για τα σκαναρισμένα
By the way, εκτός από τα μεταφορικά/έξοδα προετοιμασίας (310) και το σήμα (446), πόσο χρεώνουν τα τέλη ταξινόμησης/πινακίδες για το 2.0? Έχει κάποια άλλη έξτρα χρέωση?Soch
-
Αν ειναι ετσι ευχαριστα νεα για οσουν διαλεξουν το cosmo σαν εκδοση κι να βαλουν μετα 4χ4 και flexride με lsd ομως....
Ισχυει ομως και για εδω Eλλαδα ...? -
ομολογουμένως οι τιμές του insignia είναι καταπληκτικές.. ειδικά όσο ανεβαίνεις τόσο καλύτερες(2λιτρο+τετρακίνηση).. έριχνα μια ματιά στον ανταγωνισμό και μου έκανε πραγματικά εντύπωση.. με 35-38 χιλιάρικα παίρνεις αμάξι που έχει πάνω τα πάντα και τρομερές δυνατότητες...
Υ.Γ.
ειδικά το navi pack 4 με cd500+flexride για 1100€ είναι αμαρτία να μην το βάλουν ολοι.. -
opel insignia 2000 turbo με 4χ4 COSMO ΜΕ ΜΠΕΖ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΒΟ WOOD (ΔΕΣΤΕ ΣΤΟ SITE TΗΣ OPEL.GR ΕΧΕΙ ΝΕΟ LΙΝΚ ΜΕ CONFIGURATOR ΛΕΕΙ VISUALIZATION......)
O ιδανικος εξοπλισμος για μενα :
navipack 4 (CD500 NAVI + FLEXRIDE ΜΕ LSD) ΚΩΔΙΚΟΣ XCNU 1.100 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 1.340 !!!!!!!!
ΟΡΟΦΗ ΚΩΔΙΚΟΣ CF6 900
EΡΓΟΣΤ ΑΙΣΘ ΠΑΡΚΑΡ ΚΩΔΙΚΟΣ UD5 500
EΡΓΟΣΤ ΣΥΝΑΓ ΚΩΔΙΚΟΣ UAT 400
ΣΥΣΤ ΕΛ.ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ UJN 210
ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ SPORT 5 ΑΚΤΙΝΩΝ (ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ-ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑΣΙ...........ΓΟΥΣΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ)
AYTA
A KAI MIA KAΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 1-1,5Κ -
Ο χρήστης soch έγραψε:
Λοιπόν, έχω βρει site στην Αγγλία, όπου φγιλοξενεί δελτίο τύπου της Οπελ, και συγκεκριμένα της Maurice Howkins, Fleet Sales Director της Opel, με ημερομηνία 16/12/2008.
Σύμφωνα με αυτό, πλέον όλα τα μοντέλα που δέχονται το adaptive 4x4 σαν στανταρ ή έξτρα, θα έχουν ΚΑΙ το eLSD:Electronic Limited Slip Differential (eLSD) availability on 4X4 models
We are pleased to announce that eLSD will now be fitted as standard to all models fitted with standard or optional Adaptive 4X4. By sensing which rear wheel has the most grip, eLSD can transfer more torque to the wheel most able to utilise it, offering even more benefits to the enthusiastic driver. The result? Maximum traction for smooth, strong acceleration, outstanding driving dynamics and more stability in cornering.Η μετάφραση:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το eLSD θα τοποθετηθείται πλέον ως στανταρ σε όλα τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με το Adaptive 4X4 ως στανταρ ή έξτρα. .....http://www.gmukfleethub.co.uk/assets/eb ... index.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Στο site, όπου SRi για μας είναι Sport και όπου SE είναι Cosmo
Αν βρω κάτι άλλο θα ποστάρω
Salty, σε ευχαριστώ για τα σκαναρισμένα
By the way, εκτός από τα μεταφορικά/έξοδα προετοιμασίας (310) και το σήμα (446), πόσο χρεώνουν τα τέλη ταξινόμησης/πινακίδες για το 2.0? Έχει κάποια άλλη έξτρα χρέωση?Soch
Φίλε Soch, ακόμα μια φορά είσαι θησαυρός ! Δεν έχω πλέον κανένα ενδοιασμό και αύριο θα πέσει η σχετική παραγγελία για το Cosmo. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα ισχύει αυτό και στην Ελλάδα αφού πρόκειται για εργοστασιακή αλλαγή και όχι για αλλαγή τοπικής αντιπροσωπίας.
Όσον αφορά στις χρεώσεις, τα 'μεταφορικά' είναι 320€ και τα Τ.Κ./Πινακίδες (Τ.Κ. φαντάζομαι πως είναι τα Τέλη Ταξινόμησης) είναι 555€. Άλλη χρέωση δεν βλέπω και σίγουρα δεν υπάρχει αφού θα άλλαζε και τη τελική 'σούμα'Έκανα και μια μικρή σύγκριση τιμών ανάμεσα στο Insignia 2.0T Cosmo 4x4 και στο Skoda Octavia5 Limo RS TFSi με τον ίδιο εξοπλισμό (ή παραπλήσιο αφού το δεύτερο κάποια πράγματα δεν τα έχει ούτε σαν extra και το Skoda καταλήγει να είναι 1000€ ακριβότερο και - κρατήσου - ΧΩΡΙΣ τη τετρακίνηση !!!!!
-
Ο χρήστης tigratwintop έγραψε:
opel insignia 2000 turbo με 4χ4 COSMO ΜΕ ΜΠΕΖ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΒΟ WOOD (ΔΕΣΤΕ ΣΤΟ SITE TΗΣ OPEL.GR ΕΧΕΙ ΝΕΟ LΙΝΚ ΜΕ CONFIGURATOR ΛΕΕΙ VISUALIZATION......)
O ιδανικος εξοπλισμος για μενα :
navipack 4 (CD500 NAVI + FLEXRIDE ΜΕ LSD) ΚΩΔΙΚΟΣ XCNU 1.100 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 1.340 !!!!!!!!
ΟΡΟΦΗ ΚΩΔΙΚΟΣ CF6 900
EΡΓΟΣΤ ΑΙΣΘ ΠΑΡΚΑΡ ΚΩΔΙΚΟΣ UD5 500
EΡΓΟΣΤ ΣΥΝΑΓ ΚΩΔΙΚΟΣ UAT 400
ΣΥΣΤ ΕΛ.ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ UJN 210
ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ SPORT 5 ΑΚΤΙΝΩΝ (ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ-ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑΣΙ...........ΓΟΥΣΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ)
AYTA
A KAI MIA KAΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 1-1,5ΚΦίλε tigratwintop, είμαστε σχεδόν στα ίδια. Θα διαφωνήσω μαζί σου στο Navipack 4 αφού το Navipack 1 (κωδικός XGNR) συμφέρει ακόμα περισσότερο. Γλυτώνεις 340€ (εκτός κι αν δεν θέλεις το AFL που προσωπικά στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, ειδικά σε επαρχιακούς δρόμους με βροχή, ομίχλη κλπ). Επίσης συμφωνώ στις ζάντες (πιστεύω κι εγώ πως είναι πιο όμορφες) και θα σου πρότεινα και τους πίσω αερόσακους AW7 - πού είσαι Soch ? - με χρέωση 300€ και είσαι κομπλέ !!!!! Καλορίζικο
Opel Insignia