-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Βρε Soch τι φωτιες μου αναβεις τωρα; αντε παλι αλλαγες. Τα xenon ποσο πανε;δες πιο πάνω, γράφω τα πάντα για τα bi-xenon (afl)
-
Εγενετο παραγγελια: 1,6/180 κοσμο + ρυθμιση αναρτησης (οπως του sport) + ναβι (χωρις διπλο χειριστηριο και δυνατοτητα προβολης dvd)+ μεταλλικο πανακοτα γκρι +++=27940€. Παραδοση, ζησε Μαη μου κλπ!Καλορίζικο φιλαράκι , εύχομαι να το χαρείς και πάντα απροβλημάτιστο.
α και μην ξεχάσω , αν μπορείς όταν το πάρεις φέρτο μια βόλτα από Γλυφάδα μεριά να μας πας καμμιά βόλτα
Μετά τον Ιούνιο το παραγγέλνω!!!!!!! -
Βρε Soch τι φωτιες μου αναβεις τωρα; αντε παλι αλλαγες. Τα xenon ποσο πανε;Επίσης έχω να σου δώσω και τις ακόλουθες συμβουλές:
1. Ο συναγερμός που σου κάνουν δώρο ναναι ο εργοστασιακός ΟΧΙ ο ΜΕΤΑ (αυτός που βάζουν εδώ). Έχει διαφορά!
2. Αν δεν το έχεις βάλει, βάλε το park pilot (500 ευρώ), χρειάζεται στο αυτοκίνητο καθώς είναι 4,83 και δεν βλέπεις τίποτα ούτε μούρη ούτε πίσω (εκτός αν θες να γεμίσεις σημαδάκια μπρος-πίσω στους προφυλακτήρες). Και εδώ θα βάλεις το εργοστασιακό **ΜΟΝΟ **( α. έχει αισθητήρες μπρός-πίσω ενώ οι εδώ τοποθετημένοι μόνο πίσω και β. οι αισθητήρες θαναι στο χρώμα του αμαξώματος, όχι μαύροι να κάνουν μπαμ).Ότι άλλο θες, ρώτα...
-
βάλε βάλε βάλε
28000 θα το κάνει τελικά....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
βάλε βάλε βάλε28000 θα το κάνει τελικά....
Για 29.000+ παει, αλλά άς μην το κάνουμε θέμα...
Σοβαρά τώρα, όλα είναι θέμα επιλογών. Μήπως το park pilot δεν χρειάζεται σε αυτοκίνητο λίγο κάτω από 5 μέτρα? Ή τα bi-xenon είναι υπερβολή?
Τελικά τα έξτρα κάνουν την καθημερινότητα στο αυτοκίνητο πιο υποφερτή - σάμπως δεν περνάμε εκει μέσα ώρες? Εγώ το δικό μου το πήρα full extra και το χαίρομαι κάθε μέρα. Παει παραπάνω στην αγορά, αλλα καλύτερα από την αρχή παρά να ρίχνεις καντίλια μετά για κάτι που δεν έβαλες... -
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
βάλε βάλε βάλε
28000 θα το κάνει τελικά....
Για 29.000+ παει, αλλά άς μην το κάνουμε θέμα...
Σοβαρά τώρα, όλα είναι θέμα επιλογών. Μήπως το park pilot δεν χρειάζεται σε αυτοκίνητο λίγο κάτω από 5 μέτρα? Ή τα bi-xenon είναι υπερβολή?
Τελικά τα έξτρα κάνουν την καθημερινότητα στο αυτοκίνητο πιο υποφερτή - σάμπως δεν περνάμε εκει μέσα ώρες? Εγώ το δικό μου το πήρα full extra και το χαίρομαι κάθε μέρα. Παει παραπάνω στην αγορά, αλλα καλύτερα από την αρχή παρά να ρίχνεις καντίλια μετά για κάτι που δεν έβαλες...Συμφωνω γι΄αυτο αλλα για το χρημα:
Το AFL ειναι το συστημα (μαλλον, λογισμικο) που κατευθυνει τη φωτεινη δεσμη σε 9 θεσεις, ΔΕΝ ειναι τα xenon (τουλαχιστον συμφωνα με το εντυπο της Οπελ), συνεπως οι λαμπες xenon χρεωνονται.
Συναγερμο (δωρο) τον βαζουν εδω και στοιχιζει 400€- αρα οχι; επισης οι αισθητηρες κοστολογουνται 230€, μαλλον μονο πισω, κι αυτοι μπαινουν εδω! Ολα θελουν επανασυνεννοηση λοιπον. Ευχαριστω για τις πληροφοριες.sprsk γιατι ετσι;
-
Γνώμη.
Xenon = ΝΑι και μάλιστα κατευθυνόμενα.
Navi = Oxi αν έχει πάνω απο 200-300 euro.
DVD η κοροιδία του εμποράκου.Καλύτερα διάφανες μεβράνες αθερμικού παρμπρίζ (στην ελλάδα ζείς) παρά xazogajet.
Το δικό μου είναι μαυρο και όταν μπαίνω μέσα είναι σαν να το άφησα στην σκιά .
Στο δρόμο με τον ήλιο στο πλάι δεν νιόθω καμία ζέστη στο χέρι .
Ο κλιματισμός δουλέυει χαλαρά και γλυτώνεις καυσιμο και Ψυξη.Τι διάσταση ελάστικα και Ζάντα . ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Καλύτερα διάφανες μεβράνες αθερμικού παρμπρίζ (στην ελλάδα ζείς) παρά xazogajet.
?
Για κάντο πενηνταράκια αυτό τι μεμβράνες είναι αυτές?
-
Συμφωνω γι΄αυτο αλλα για το χρημα:
Το AFL ειναι το συστημα (μαλλον, λογισμικο) που κατευθυνει τη φωτεινη δεσμη σε 9 θεσεις, ΔΕΝ ειναι τα xenon (τουλαχιστον συμφωνα με το εντυπο της Οπελ), συνεπως οι λαμπες xenon χρεωνονται.
Συναγερμο (δωρο) τον βαζουν εδω και στοιχιζει 400€- αρα οχι; επισης οι αισθητηρες κοστολογουνται 230€, μαλλον μονο πισω, κι αυτοι μπαινουν εδω! Ολα θελουν επανασυνεννοηση λοιπον. Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Έχω και γω το έντυπο (και τον τιμοκατάλογο και πολλά ακόμα έντυπα για τον Insignia, καθώς και δεκάδες ώρες αναζήτησης στοιχείων για αυτό). Αντιγράφω από τον κατάλογο των έξτρα, σελ.3 - προαιρετικός εξοπλισμός:
Κατηγορία ασφάλεια:
'Προσαρμοζόμενος εμπρόσθιος φωτισμός AFL+ (λάμπες Bi-Xenon, αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας, 9 λειτουργίες φωτισμού, σύστημα καθαρισμού) (μόνο με TSQ)'Οι τιμές όπως έγραψα πιο πάνω. (TSQ εννοεί το πακέτο ορατότητας, όπου στην έκδοση Cosmo είναι standard). Εξάλλου, 1.250 μόνο για λογισμικό είναι υπερβολή, δε συμφωνείς?
Όσο για το συναγερμό-δώρο, οι εδώ κάνουν 50-150 ευρώ και λένε 400 για ψάρωμα. Να ζητήσεις (εγώ θα απαιτούσα) τον εργοστασιακό και αν κάνουν τσαλίμια, ζήτα άλλο έξτρα αξίας 400 ευρώ σαν δώρο.
Εμένα τον Απρίλιο μου ζητούσαν (στην OPEL για το corsa της κοπέλας μου) 9,5 επιτόκιο στην πρώτη συζήτηση και τελικά το αγόρασα με 5,9... -
Sprsk : εχει θερμοανακλαστικο παρμπριζ, οποτε μαλλον δεν απαιτουνται μεμβρανες ετσι; ζαντες 18΄΄΄και λαστιχα 245/45/18
Soch δεν εχω αναλυτικο καταλογο παρα μονον το διαφημιστικο εντυπο - αρα ξερεις καλυτερα. Αυριο θα ξαναπαω για καλυτερη κουβεντα χαρις στη βοηθεια σας. Τον καταλογο σου τον εδωσαν ή τον κατεβασες; -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Γνώμη.
Xenon = ΝΑι και μάλιστα κατευθυνόμενα.
Navi = Oxi αν έχει πάνω απο 200-300 euro.
DVD η κοροιδία του εμποράκου.Καλύτερα διάφανες μεβράνες αθερμικού παρμπρίζ (στην ελλάδα ζείς) παρά xazogajet.
Το δικό μου είναι μαυρο και όταν μπαίνω μέσα είναι σαν να το άφησα στην σκιά .
Στο δρόμο με τον ήλιο στο πλάι δεν νιόθω καμία ζέστη στο χέρι .
Ο κλιματισμός δουλέυει χαλαρά και γλυτώνεις καυσιμο και Ψυξη.Τι διάσταση ελάστικα και Ζάντα . ?
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Έλα όμως που με το CD500 Navi (590 ευρώ) βάζουν και μεγαλύτερη και έγχρωμη οθόνη στο ταμπλό και AUX in και USB.
Ελαστικά standard στο Sport και Cosmo: 18αρια 245/45R18-96W (μόνο το σχήμα της ζάντας διαφέρει μεταξύ τους)
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Καλύτερα διάφανες μεβράνες αθερμικού παρμπρίζ (στην ελλάδα ζείς) παρά xazogajet.
?Για κάντο πενηνταράκια αυτό τι μεμβράνες είναι αυτές?
10 πενηντάρικα τις έβαλα εγω.
http://www.v-kool.com/technology.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.v-kool.gr/prod-vkool70.htm?cat=2' target='_blank' target='_blank' target='_blank -
Sprsk : εχει θερμοανακλαστικο παρμπριζ, οποτε μαλλον δεν απαιτουνται μεμβρανες ετσι; ζαντες 18΄΄΄και λαστιχα 245/45/18
Soch δεν εχω αναλυτικο καταλογο παρα μονον το διαφημιστικο εντυπο - αρα ξερεις καλυτερα. Αυριο θα ξαναπαω για καλυτερη κουβεντα χαρις στη βοηθεια σας. Τον καταλογο σου τον εδωσαν ή τον κατεβασες;Στείλε μου πμ το mail σου να σου στείλω τιμοκατάλογο έξτρα με περιγραφές. Δεν είναι στην καλύτερη ποιότητα (σκαναρισμένος) αλλά βγάζεις άκρη.
-
Αντε λόγο της ομορφιάς της οθόνης αν τα έχεις δώστα 599 + τα Bi Xenon.
Απο ότι βλέπω απο τον εξοπλισμό τα έχει όλα .Οχ 18άρια..... ?
Γνώμη .
θα πήγαινα για το απλό + τα έξτρα + ρυθμιζομενη ανάρτηση . Ωστε να έχω ότι άνεση θέλω όταν την θέλω.Σπορ σεταπ + 18 ...... πολύ θα το σκεφτόμουν .
Δεν έχει και 300 άλογα . Υπερβολή και ως προς το κόστος αντικατάστασης των ελάστικών.
Θέλει σκέψη.Το παρμπριζ δν φτάνει απο μόνο του .
-
οικονομική ΄κρίση σου λέει ο άλλος μετά....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
οικονομική ΄κρίση σου λέει ο άλλος μετά....Ελα βρε φιλε που θα φαμε το...εφαπαξ;
Soch στο lakiss51@gmail.com' target='_blank κι ευχαριστω πολυ (προβλεπεται αγρυπνια προς μελετη και υπολογισμους - αλλα πας και θα παω δουλεια αυριο; )
Sprsk τα ξαναβαζω κατω -αλλωστε η παραγγελια ειναι ανοιχτη ακομη. Αυτα τα 245 πολυ βαρια μου καθησαν οντως...
-
Ειλικρινά το λέω καλύτερα να χάσω απο τις απόλυτες επίδόσεις του 45 και να πάω σε ανθρώπινο 55 ή και 60
Στην Ελλάδα ζύμε και οι Δρόμοι είναι ....... Ενα ντουπ ...και πάει το 45άρι -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Αντε λόγο της ομορφιάς της οθόνης αν τα έχεις δώστα 599 + τα Bi Xenon.
Απο ότι βλέπω απο τον εξοπλισμό τα έχει όλα .
Οχ 18άρια..... ?
Γνώμη .
θα πήγαινα για το απλό + τα έξτρα + ρυθμιζομενη ανάρτηση . Ωστε να έχω ότι άνεση θέλω όταν την θέλω.
Σπορ σεταπ + 18 ...... πολύ θα το σκεφτόμουν .
Δεν έχει και 300 άλογα . Υπερβολή και ως προς το κόστος αντικατάστασης των ελάστικών.
Θέλει σκέψη.
Το παρμπριζ δν φτάνει απο μόνο του .Τα 18αρια πάνε πακέτο με τις εκδόσεις sport & cosmo. Αν παει κάποιος με την χαμηλότερη έκδοση edition μόνο και μόνο για τα 17αρια (225/55R17-97W) χάνει κάποια έξτρα (π.χ. ξύλο στο cosmo ή check control στο sport) ενώ άλλα που πάνε πακέτο (και οικονομικότερα) στις πιο πλούσιες εκδόσεις και τα οποία για να αναπληρωθούν θα κοστίσουν αρκετά περισσότερο.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Insignia (δεν βγαίνει σε 1.6/180, το αναφέρω σαν βάση):
Αερόσακοι μετωπικοί/πλευρικοί/οροφής, ABS, σύστημα ελέγχου της ευστάθειας ESP, κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικοί/θερμαινόμενοι καθρέφτες, ατσάλινες ζάντες 16’’, υπολογιστής ταξιδίου, αισθητήρες φώτων, ηχοσύστημα με MP3, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμόEdition (23.800): Insignia +
αυτόματος κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, ζάντες αλουμινίου 17’’, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια ηχοσυστήματος, προβολείς ομίχλης, cruise controlSport (25.200): Edition +
[list:1zthmfq9]ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση - 750
τιμόνι μεταβλητής υποβοήθησης - ???
ζάντες αλουμινίου 18’’ - 600
πεντάλ αλουμινίου - ???
σπορ καθίσματα - 330
φιμέ τζάμια - ???
check control - ???
χαμηλωμένο σασί - ???
δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων - ???
[/list:u:1zthmfq9]Cosmo (25.200): Edition +
[list:1zthmfq9]αυτόματος διζωνικός κλιματισμός - 250
ζάντες αλουμινίου 18’’ - 600
αισθητήρες βροχής - 200
ηλεκτρικό χειρόφρενο - 200
ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες - 300
ηλεκτρικό άνοιγμα πορτμπαγκάζ - ???
ηλεκτροχρωματικός εσωτερικός καθρέφτης - 250
σύστημα αυτόματου φωτισμού με αναγνώριση τούνελ - μαζί με πακέτο ορατότητας[/list:u:1zthmfq9]Και βέβαια οι ακριβότερες εκδόσεις έχουν και άλλα οικονομικότερα έξτρα, π.χ. το δερμα κοστίζει:
edition 2.400
sport 2.000
cosmo 1.650sorry για το long post
lakiss51 το έστειλα το email, καλό ξενύχτι -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ειλικρινά το λέω καλύτερα να χάσω απο τις απόλυτες επίδόσεις του 45 και να πάω σε ανθρώπινο 55 ή και 60
Στην Ελλάδα ζύμε και οι Δρόμοι είναι ....... Ενα ντουπ ...και πάει το 45άριΤοτε στην επομενη αλλαγη θα βαλουμε 55αρια...
Opel Insignia