-
stis 18ares >?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
stis 18ares >?Δεν...περπατανε;
-
Να σε ρωτήσω κάτι είδα οτι έγραψες
Sport (25.200): Edition +
ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση - 750
σπορ καθίσματα - 330Δηλαδή για να έχεις ηλεκτρονικά ελεγχόμενη την ανάρτηση απο μέσα όπως και τα bucket καθίσματα πρεπει να πληρώσεις επιπλέον??? Ποιος ο λόγος να πάρεις Sport αμα δεν μπορείς να την πειράξεις οποτε θες...
-
Ο χρήστης Amaretos έγραψε:
Να σε ρωτήσω κάτι είδα οτι έγραψεςSport (25.200): Edition +
ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση - 750
σπορ καθίσματα - 330Δηλαδή για να έχεις ηλεκτρονικά ελεγχόμενη την ανάρτηση απο μέσα όπως και τα bucket καθίσματα πρεπει να πληρώσεις επιπλέον??? Ποιος ο λόγος να πάρεις Sport αμα δεν μπορείς να την πειράξεις οποτε θες...
Εννοεί οτι αν πάρεις την Edition και βάλεις extra την ανάρτηση ή τα σπορ καθίσματα.
Πιστεύω οτι η καλύτερη επιλογή είναι το 1,6Τ spor. Λόγω οικονομικών όμως με βλέπω να περιορίζομαι 1,8l Edition + σπόρ καθίσματα + cd navi. Βγαίνει 24000.(spor + cd navi βγαίνει 27000) -
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
βάλε βάλε βάλε
28000 θα το κάνει τελικά....
Για 29.000+ παει, αλλά άς μην το κάνουμε θέμα...
Σοβαρά τώρα, όλα είναι θέμα επιλογών. Μήπως το park pilot δεν χρειάζεται σε αυτοκίνητο λίγο κάτω από 5 μέτρα? Ή τα bi-xenon είναι υπερβολή?
Τελικά τα έξτρα κάνουν την καθημερινότητα στο αυτοκίνητο πιο υποφερτή - σάμπως δεν περνάμε εκει μέσα ώρες? Εγώ το δικό μου το πήρα full extra και το χαίρομαι κάθε μέρα. Παει παραπάνω στην αγορά, αλλα καλύτερα από την αρχή παρά να ρίχνεις καντίλια μετά για κάτι που δεν έβαλες...Συμφωνω γι΄αυτο αλλα για το χρημα:
Το AFL ειναι το συστημα (μαλλον, λογισμικο) που κατευθυνει τη φωτεινη δεσμη σε 9 θεσεις, ΔΕΝ ειναι τα xenon (τουλαχιστον συμφωνα με το εντυπο της Οπελ), συνεπως οι λαμπες xenon χρεωνονται.
Συναγερμο (δωρο) τον βαζουν εδω και στοιχιζει 400€- αρα οχι; επισης οι αισθητηρες κοστολογουνται 230€, μαλλον μονο πισω, κι αυτοι μπαινουν εδω! Ολα θελουν επανασυνεννοηση λοιπον. Ευχαριστω για τις πληροφοριες.sprsk γιατι ετσι;
Το AFL σε Astra και insignia έρχεται μόνο με φανάρια BiXenon. Άρα στην τιμή είναι όλο το φανάρι , το λογισμικό , οι αισθητήρες , οι εγκέφαλοι χειρισμού , οι καλωδιώσεις , το πλυστικό ( ενδέχεται να χρεώνεται έξτρα αυτό ) , τα διαγνωστικά. Πάει μόνο σε αυτοκίνητα με προβολείς ομίχλης ( τους χρησιμοποιεί σε περίπτωση βλάβης του BiXenon\AFL φαναριού ).
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Γνώμη.
Xenon = ΝΑι και μάλιστα κατευθυνόμενα.
Navi = Oxi αν έχει πάνω απο 200-300 euro.
DVD η κοροιδία του εμποράκου.Καλύτερα διάφανες μεβράνες αθερμικού παρμπρίζ (στην ελλάδα ζείς) παρά xazogajet.
Το δικό μου είναι μαυρο και όταν μπαίνω μέσα είναι σαν να το άφησα στην σκιά .
Στο δρόμο με τον ήλιο στο πλάι δεν νιόθω καμία ζέστη στο χέρι .
Ο κλιματισμός δουλέυει χαλαρά και γλυτώνεις καυσιμο και Ψυξη.Τι διάσταση ελάστικα και Ζάντα . ?
Τέτοιου τύπου μεμβράνες ( ψευτο φιμέ αντηλιακές ή παράθυρα αντανάκλασης ) φοράνε τα opel από το Vectra C και μετά. Πάει ανάλογα με τον τύπο του κλιματισμού.
To Navi το εργοστασιακό , κατά την ταπεινή μου άποψη και την εντύπωσή μου από το Astra μου , αξίζει κάθε δίφραγκο. Ενσωματώνει στο αμάξι χωρίς πολλά καλώδια και παρεμβάσεις navi , συνεργάζεται με τους υπολογιστές ταξιδίου και τα διαγνωστικά του αυτοκινήτου και έρχεται με πολύ καλό ηχοσύστημα.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Βρε Soch τι φωτιες μου αναβεις τωρα; αντε παλι αλλαγες. Τα xenon ποσο πανε;
Επίσης έχω να σου δώσω και τις ακόλουθες συμβουλές:
1. Ο συναγερμός που σου κάνουν δώρο ναναι ο εργοστασιακός ΟΧΙ ο ΜΕΤΑ (αυτός που βάζουν εδώ). Έχει διαφορά!
2. Αν δεν το έχεις βάλει, βάλε το park pilot (500 ευρώ), χρειάζεται στο αυτοκίνητο καθώς είναι 4,83 και δεν βλέπεις τίποτα ούτε μούρη ούτε πίσω (εκτός αν θες να γεμίσεις σημαδάκια μπρος-πίσω στους προφυλακτήρες). Και εδώ θα βάλεις το εργοστασιακό **ΜΟΝΟ **( α. έχει αισθητήρες μπρός-πίσω ενώ οι εδώ τοποθετημένοι μόνο πίσω και β. οι αισθητήρες θαναι στο χρώμα του αμαξώματος, όχι μαύροι να κάνουν μπαμ).Ότι άλλο θες, ρώτα...
συμφωνώ απολύτως για το θέμα του συναγερμού καθώς και του park pilot. επίσης θα πρότεινα , δεν ξέρω όμως εάν παρέχεται , το adpative cruise control. για τα ταξίδια είναι το καλλίτερο.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
συμφωνώ απολύτως για το θέμα του συναγερμού καθώς και του park pilot. επίσης θα πρότεινα , δεν ξέρω όμως εάν παρέχεται , το adpative cruise control. για τα ταξίδια είναι το καλλίτερο.
Το Insignia από έκδοση edition και πάνω έχει cruise control std, κάπου σε ελληνικό site διάβασα 'ενεργό' cruise control. Δεν ξέρω τι εννοεί με τη λέξη 'ενεργό', αν είναι adaptive δηλαδή, δεν ξέρω αν καν έχει τέτοιο. Πάντως στα έξτρα δεν αναφέρει κάποια αναβάθμηση.
Εννοεί οτι αν πάρεις την Edition και βάλεις extra την ανάρτηση ή τα σπορ καθίσματα.
Πιστεύω οτι η καλύτερη επιλογή είναι το 1,6Τ spor. Λόγω οικονομικών όμως με βλέπω να περιορίζομαι 1,8l Edition + σπόρ καθίσματα + cd navi. Βγαίνει 24000.(spor + cd navi βγαίνει 27000)Στον τιμοκατάλογο των έξτρα, έχει το πακέτο Navi pack 1 (CD500 Navi + AFL) με 1.500 ή Navi pack 4 (CD500 Navi + flexride) με 1.100
Τα αναφέρω αυτά διότι, αφού θες το CD 500 που έχει 590, επιλέγοντας ένα από τα πακέτα βάζεις ALF με 910 (έχει 1.250 μόνο του) ή flexride με 510 (έχει 750 μόνο του).
Νομίζω ότι και το AFL (ενεργά bi-xenon) και το flexride (δυναμική ανάρτηση) είναι σημαντικά έξτρα και έτσι δεν βγαίνουν ακριβά, όποιο και αν επέλεγες. -
Ο χρήστης soch έγραψε:
Πιστεύω οτι η καλύτερη επιλογή είναι το 1,6Τ spor. Λόγω οικονομικών όμως με βλέπω να περιορίζομαι 1,8l Edition + σπόρ καθίσματα + cd navi. Βγαίνει 24000.(spor + cd navi βγαίνει 27000)Στον τιμοκατάλογο των έξτρα, έχει το πακέτο Navi pack 1 (CD500 Navi + AFL) με 1.500 ή Navi pack 4 (CD500 Navi + flexride) με 1.100
Τα αναφέρω αυτά διότι, αφού θες το CD 500 που έχει 590, επιλέγοντας ένα από τα πακέτα βάζεις ALF με 910 (έχει 1.250 μόνο του) ή flexride με 510 (έχει 750 μόνο του).
Νομίζω ότι και το AFL (ενεργά bi-xenon) και το flexride (δυναμική ανάρτηση) είναι σημαντικά έξτρα και έτσι δεν βγαίνουν ακριβά, όποιο και αν επέλεγες.Το flexride μπαίνει από 1,6Τ και πάνω.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τέτοιου τύπου μεμβράνες ( ψευτο φιμέ αντηλιακές ή παράθυρα αντανάκλασης ) φοράνε τα opel από το Vectra C και μετά. Πάει ανάλογα με τον τύπο του κλιματισμού.
Δεν ξέρω την απόδοση των opel . Παντος η απόσταση που χωρίζει τα, τετοιου τύπου - περίπου - κάτι σαν και αυτό , με τις συγκεκριμένες είναι πολύ μεγάλη.
-
Tελικα ολοκληρωθηκε η παραγγελια ως εξης:
Οpel Insignia Cosmo
τιμη : 26500€ (με χρωμα, πινακιδες, τελη κλπ - δηλ +1300€ απο την καθαρη αξια)
Navi pack 4 (CD500 Navi + flexride) :1.100€
αεροσακκοι πισω : 300€
δερμα μπεζ : 1200€
ρεζερβα κανονικη : 50€....συνολον 29150€
Φυσικα ηθελα κι αλλα εξτρα (οπως πχ AFL) αλλα κατοπιν επιθυμιας της κυρας (στο ονομα της θα βγει εξ αλλου ) προτιμηθηκε το μπεζ δερμα. Αντε χαλαλι της!Ευχαριστω οσους βοηθησαν στην επιλογη και ιδιαιτερα τον Soch - τωρα υπομονη μεχρι τον Μαη...
-
Αντε καλορίζικο , 2 ερωτησούλες αν ξέρεις μόνο.
- Καμια έκδοση δεν εχει standar πίσω αερόσακους?
- Εγω ενδιαφέρομαι για Sport έκδοση πόσο έχει το CD500 Navi μόνο του?
Και πάλι καλοριζικο
-
Ο χρήστης Amaretos έγραψε:
Αντε καλορίζικο , 2 ερωτησούλες αν ξέρεις μόνο.- Καμια έκδοση δεν εχει standar πίσω αερόσακους?
- Εγω ενδιαφέρομαι για Sport έκδοση πόσο έχει το CD500 Navi μόνο του?
Και πάλι καλοριζικο
http://img124.imageshack.us/my.php?image=insigniapriceextra0003ya2.jpg
http://img258.imageshack.us/my.php?image=insigniapriceextra0004xk4.jpg -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Με το καλό. Ανέβασε καμιά φωτογραφία όταν το παραλάβεις.
-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Tελικα ολοκληρωθηκε η παραγγελια ως εξης:
Οpel Insignia Cosmo
τιμη : 26500€ (με χρωμα, πινακιδες, τελη κλπ - δηλ +1300€ απο την καθαρη αξια)
Navi pack 4 (CD500 Navi + flexride) :1.100€
αεροσακκοι πισω : 300€
δερμα μπεζ : 1200€
ρεζερβα κανονικη : 50€....συνολον 29150€
Φυσικα ηθελα κι αλλα εξτρα (οπως πχ AFL) αλλα κατοπιν επιθυμιας της κυρας (στο ονομα της θα βγει εξ αλλου ) προτιμηθηκε το μπεζ δερμα. Αντε χαλαλι της!Ευχαριστω οσους βοηθησαν στην επιλογη και ιδιαιτερα τον Soch - τωρα υπομονη μεχρι τον Μαη...
Δεν κάνεις καμιά οικονομία να βάλεις και τα AFL ; Είναι άλλο αυτοκίνητο με αυτά τα φώτα και σαν συν παίρνεις και τα led ημέρας εκτός των υπολοίπων απολύτως χρήσιμων στοιχείων των φώτων BiXenon και ειδικά των AFL.
Με το καλό να το παραλάβεις.
-
Φίλε μου θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα και θα σου έλεγα να κάνεις ό,τι μπορείς να μαζέψεις τα επιπλέον χρήματα που απαιτούνται και να βάλεις τα bi-xenon με το προσαρμοζόμενο σύστημα φωτισμού. Είναι άλλο πράγμα τα xenon πανάθεμά τα. Αλλάζει εντελώς η ποιότητα της οδήγησης.
-
Ειδα το αυτοκίνητο σήμερα σε έκθεση. Μου φάνηκε πολύ μεγάλο.... πολύ ογκώδες. Ακολουθεί την μόδα της εποχής να μεγαλώνουν όλα τα οχήματα (π.χ. mondeo)- όμως όποιος το πάρει θα πρέπει να έχει υπ' όψιν του τι μεγεθος αγοράζει. Και οι χώροι πίσω δεν είναι και τόσο μεγάλοι όσο θα περίμενε κανεις....
Κατα τ' άλλα είναι πολύ όμορφο - ειδικά μέσα.
-
Μέσα είναι κούκλα
-
Και εξωτερικά είναι κουκλί , αν εξαιρέσεις το πίσω μέρος
Κάτι σαν το Superb... από θέμα ομορφιάς
Opel Insignia