-
Στα λεφτά του insignia, παίρνεις ένα superb και καθάρισες.
-
-
Οι χειρολαβές στην έκθεση που έγινε στην Αθήνα,ήταν όντως ξεχαρβαλωμένες αλλά δεν
περιμένεις και τπτα διαφορετικό όταν τόσος πολύ κόσμος ασχολείται με 1 αμάξι.
Δεν ξέρω τι παίζει στις αντιπροσωπείες.Η αλήθεια είναι οτι το Avensis για παράδειγμα δίνει την αίσθηση πιο ποιοτικού μέσα,αλλά απο εξωτερική ομορφιά το Insignia είναι σαφώς πιο μπροστά.
Το Superb?? Ρε παιδιά,δεν λυπάστε τα ματάκια σας κάθε πρωί που θα βλέπετε αυτό το έκτρωμα? Υποκειμενική η ομορφιά,ΟΚ,αλλά δεν χρειάζεται να έχεις το γούστο του Bazaar
για να πεις οτι είναι άσχημο.Κατα τα άλλα,καλό ποιοτικά και εξοπλισμένο. -
Αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκης.
-
το περιμενα καλυτερο το ινσιγκνια...περιμενα οτι θα μπορουσε να ανταγωνιστει τουλαχιστον τις γαλλικες προτασεις και δε προκυπτει κατι τετοιο απο τον στατικο ελεγχο...οι χωροι πισω δεν ειναι οι πιο μεγαλοι της κατηγοριας ενω ειδικα πισω στο χωρο του κεφαλιου μεχρι και η λαγκουνα που με ειχε κανει να νιωσω καπως ειναι καλυτερη..μιλαω ομως για υψηολοσωμους και οχι για παιδακια...
μπολικες πινελιες οπελ στα υλικα και στο φτιαξιμο...copliments για τα μαλακα υλικα στο πανω μερος του ταμπλο που θυμιζουν γκολφ αλλα πιο κατω υπαρχει μετρια κατασταση!
σαν ομορφια προσωπικα το 1.8 το ειδα μετριο προς το καλο αλλα καλυτερο απο τη βεκτρα...
το τιμονι μου φανηκε οτι ειναι χαμηλα..το τουτου θα πουλησει αλλα εγω το περιμενα καλυτερο...οποιος τη ψαχνει ομως ας ψαξει και τις υπολοιπες γερμανικες λυσεις...ακομα και τις γαλλικες με τους μουφοκινητηρες...
-
Ας πω και εγώ... Με την επιφύλαξη της δυνατότητας ρύθμισης του καθίσματος λόγω έλλειψης ρεύματος, το τιμόνι έρχεται πολύ χαμηλά. Εγώ τον πίνακα οργάνων δεν τον έβλεπα καλά.
Πλαστικά ταμπλώ χμμμμ... Το άνω μέρος είναι καλό, αλλά το κάτω σκληρό μέτριας ποιότητας. Επίπεδα Golf 5 ας πούμε, ή και του 307 μου. Χάλια το πλαστικό γύρω από ραδιοφωνο, θα γρατζουνιστεί σύντομα. Καλή αίσθηση τα διάφορα κουμπάκια κτλ, η Audi ας πάρει ιδέες από δω. Καλή συναρμογή γενικότερα, με εξαίρεση το διακοσμητικό φιλέτο στο κέντρο, αλλά και τις χειρολαβές στις πόρτες. Οδηγού/συνοδηγού ακουγόταν σε κάθε κλείσιμο της πόρτας. Των πίσω φαίνεται αρκετά πιο στιβαρή, ίσως και λόγω της απουσίας διακοσμητικών επενδύσεων.
Χώροι μπροστά καλοί, όχι τπτ το φοβερό βέβαια. Πίσω μετριότατα τα πράγματα. Πλάτος όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά για να μην ακουμπάς οροφή αν είσαι σχετικά ψηλός πρέπει να βάλεις τα πόδια σου στις γούβες των εμπρός καθισμάτων. Το 406 μου ας πούμε είναι πολύ πιο άνετο πίσω. Πορτμπαγκάζ τεράστιο και με ωραίο σχήμα.Άσχετο, τι τιμόνι έχει το 18αρι; Υδραυλικό;
-
Αν και με χαλάνε λιγο αυτα που λετε καλα κάνετε γιατι αλλο να το βλεπεις απο φωτο και άλλο απο κοντα!!
-
Πάντα από κοντά. Καλές οι φωτό αλλά για μια πρώτη εικόνα. Άλλο όμως η 2d εικόνα και άλλο η τρισδιάστατη εμπειρία. Και πάντα test drive πριν την αγορά με καλό ζορισματάκι της μηχανής και ολίγες ταρζανιές σε άδειο δρόμο για να δούμε πώς κάθεται σε απότομες αλλαγές λωρίδας κλπ.
-
Ο χρήστης Amaretos έγραψε:
Αν και με χαλάνε λιγο αυτα που λετε καλα κάνετε γιατι αλλο να το βλεπεις απο φωτο και άλλο απο κοντα!!οπως ειπα το περιμενα καλυτερο...ισως εφαγε και διαφημιση δε ξερω..δε συζηταμε οτι ειναι σαφεστατο upgrade για εναν ιδιοκτητη βεκτρα αλλα ο αγοραστης αλλης μαρκας θα το σκεφτει αρκετα...
τα 2 γαλλικα μου φανηκαν πιο καλα μεσα με τη c5 ναναι κυριλε και τη λαγκουνα πιο σπορτιφ αλλα αυτα θαβονται απο τους βλακες γαλλους...
δε μιλαω καν για πασσατ-σουπερμπ που εχουν και τους κινητηρες..οποιος τη ψαχνει ας κανει και μια βολτα σε αλλες μαρκες να δει τι παιζει..
-
Εγω δεν έχω άλλη εμπειρία απο οικογενειακά μόνο του πατέρα μου το avensis (πολύ καλο) αλλα τώρα οι καταστάσεις με κάνουν να κοιτάω για πολύ μεγαλύτερο/διαφορετικό αυτοκινήτο απο αυτό που έχω και απο φωτογραφίες κλπ μου φαινόταν μια χαρά, τώρα αρχίζω και προβληματίζομαι γμτ...
-
α οκ...δε ξερω για ποιο αβενσις μιλας βεβαια..
αλλα πατε να το δειτε το ινσιγκνια..μη κοιτας εμας που τα ψιριζουμε τα πραγματα..ο μπαμπας μου ουτε το 10% δε θα καταλαβαινε απο αυτα.. δεν ειναι τπτ μια βολτα μεχρι την οπελ...αμα θες χωρους παντως πισω δεν ειναι και το πιο ευρυχωρο εκτος αμα βαζεις παιδακια..
αλλα αμα σας αρεσει παρτε τουλαχιστον το 1.6Τ... -
Μιλάω για το προηγούμενο 1.8 όχι το τελευταίο και είναι μια χαρά απο όλες τις απόψεις. Βασικά ολα για τον υιο γίνονται τώρα είναι 1 χρονών και μου γυάλισε απο την πρώτη φορά που το είδα σε φωτο . Πρεπει να παω απο κοντα να το δω οπωσδήποτε!
-
η C5 μέσα είναι χειρότερη. μπορεί να έχει πολύ ωραίο χαλαρό design στο σαλόνι και να δίνει την αίσθηση της απόλυτης άνεσης αλλά σε υλικά και συναρμογή σίγουρα χειρότερη.
το insignia είναι ανάμεσα σε passat και C5 πιο πολύ προς Passat. Για το Superb δεν έχω ξεκάθαρη αίσθηση εσωτερικού αλλά αξίζει ο κόπος μέχρι την έκθεση.
προσωπική άποψη πάντα. -
Είμαι 31 χρονών , οδηγώ απο τα 18 , όπου αγόρασα και το 1 μου αμάξι.Μέχρις στιγμής όλα μου τα αυτ/τα ήταν 3πορτα.Ποτέ δεν χριάστηκε να μπουν μέσα στο αμάξι 5 άτομα.Γιατί το λεω αυτό?
Φαγωθήκατε (με την καλή έννοια) με τους πίσω χώρους , λες και πόσες φορές θα κάτσει πίσω άτομο ύψους πάνω από 1.90? Στατιστικά λοιπόν πάνω από 1-2 ορές αποκλείεται.
Όσον αφορά για τα πλαστικά του μπορεί από θέμα κινητήρα το Avencis να είναι χρόνια μπροστά ,αλλά τα πλαστικά στο Ινσιγνια εχουν εναν πιο premium χαρακτήρα , καμμία σχέση με αυτά του Τοyota.
Μην τα πολυψυρίζουμε τα πράγματα , ο καθένας παίρνει ότι του κάθεται καλύτερα στο μάτι , όλο Superb kai Superb ακούω και κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει πιο άσχημο αμάξι (μιλάμε για το πίσω μέρος). -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
η C5 μέσα είναι χειρότερη. μπορεί να έχει πολύ ωραίο χαλαρό design στο σαλόνι και να δίνει την αίσθηση της απόλυτης άνεσης αλλά σε υλικά και συναρμογή σίγουρα χειρότερη.
το insignia είναι ανάμεσα σε passat και C5 πιο πολύ προς Passat. .προσωπικη αποψη το ινσιγκνια θα θελε ναναι c5 στο θεμα εικονας και υλικων..
σιγουρα το ινσιγκνια προσπαθει ναναι πιο πασσατ και ειναι λογικο...το νεο αβενσις δεν το χω δει..αλλα οι χωροι ειναι χωροι...εγω που μπορει ναμαι ψηλος αλλα βολευομαι γιατι ειμαι λεπτος και σε ενδεχομενη ανωμαλια χτυπαω ανετα το κεφαλι πανω..ουτε και σε πλατος ειναι καμια αποκαλυψη...μετρια πραγματα..
οτι βολευει και αρεσει στον καθενα παντως!
-
Το είδα σε 2 αντιπροσωπίες. Σε μαύρο και πεντάθυρο όλα τα λεφτά. Πολύ όμορφο και εσωτερικά και εξωτερικά. Αυτό με το τρίξιμο στα χερούλια τι λέει; Κάποιος που το πήρε να μας πει αν ακούγεται τίποτα όταν το οδηγάει.
-
Δοκιμή του Insignia:
http://www.protothema.gr/content-carspeed.php?id=17829
περισσότερα για το σύστημα 4χ4:
http://www.protothema.gr/content-carspeed.php?id=17847 -
τουλάχιστον εντυπωσιακά τα πρώτα στοιχεία
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
τουλάχιστον εντυπωσιακά τα πρώτα στοιχείαΓι΄αυτο Σπυρο λεω να παραγγειλω το 1,6/180sport με παραλαβη τον Μάιο. Δεν ξερω, αλλα γυρισα ολες τις αντιπροσωπειες (σχεδον, πλην Κορεατικων) και μου καθησε περισσοτερο αυτο, και σαν εντελως νεο μοντελο ξεχωριζει. Βεβαια,το τι θα βγαλει στην πορεια ετσι κι αλλιως για κανενα δεν ειμαστε σιγουροι. Παντως αυτοι της Audi ζουν στον δικο τους κοσμο! Εχουν καβαλλησει την καλαμον και ουτε ξερουν τι ζητανε. 900€ για το μεταλλικο χρωμα! 11% επιτοκιο! και τα εξτρα τους δηλητηριο!
Αυτο το τριξιμο στα χερουλια τι ιστορια ειναι; τα δοκιμασα (οπως και το αριστερο τουιτερ που λενε οτι ειναι χαλαρο) και ειναι μια χαρα. Ημουν ο τριτος που το εκανα τεστ σημερα (ενα 1800αρη εντελως νεο με 50 χλμ) και ηταν ενταξει. Τωρα εαν περασαν 100 χερια και τα ξεκουδουνισαν, ε, δεν φταινε αυτα που...τριζουν! -
ξεκίνησαν τα test-drive ? τρέχω ...
Opel Insignia