Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Προβληματισμος για σερβις σε auris 08... εν περιοδο κρισης!!
    1. Home
    2. Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    3. Προβληματισμος για σερβις σε auris 08... εν περιοδο κρισης!!
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 1 / 7
    Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    34
    121
    34
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      chrisimone last edited by

την καλημερα μου σε ολους ...
      λοιπον .... η συζυγος διαθετει ενα τουοτα αυρις μοντελο τελος 08 , κ ηρθε η περιοδος για το δευτερο σερβις
      αν κ δεν εχουμε συμπληρωσει τα 30,000χιλιομετρα . Σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την αντιπροσωπια που ειχα
      με ενημερωσαν οτι το σερβις θα κοστησει 228ε , ποσο που θεωρω αρκετα τσιμπημενο χωρις ωστοσο να περιλαμβανει
      κ τιποτα βαρβατο π.χ. αλλαγη τακακια (μονο το αλλαγη υγρων φρενων κ ο καθαρισμος μου ξενισε λιγο). Τι κανουμε τωρα???
      το αμαξι εχει ακομη εναν χρονο εγγυηση κανονικη συν τα 3 της αντιπροσωπιας ... σε τετοια χρονικη περιοδο ειναι κομματακι
      δυσκολο να διατεθει τετοιο ποσο ελαφρα την καρδια ... ξερω οτι σε αλλο συνεργειο η τιμη μπορει να πεσει και στο μισο ομως
      θα εχω τον κινδυνο να μην με καλυψει η αντιπροσωπια σε περιπτωση στραβης .. μακρια απο εμας

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ... ολες οι συμβουλες δεκτες

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • C

την καλημερα μου σε ολους ...
        λοιπον .... η συζυγος διαθετει ενα τουοτα αυρις μοντελο τελος 08 , κ ηρθε η περιοδος για το δευτερο σερβις
        αν κ δεν εχουμε συμπληρωσει τα 30,000χιλιομετρα . Σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την αντιπροσωπια που ειχα
        με ενημερωσαν οτι το σερβις θα κοστησει 228ε , ποσο που θεωρω αρκετα τσιμπημενο χωρις ωστοσο να περιλαμβανει
        κ τιποτα βαρβατο π.χ. αλλαγη τακακια (μονο το αλλαγη υγρων φρενων κ ο καθαρισμος μου ξενισε λιγο). Τι κανουμε τωρα???
        το αμαξι εχει ακομη εναν χρονο εγγυηση κανονικη συν τα 3 της αντιπροσωπιας ... σε τετοια χρονικη περιοδο ειναι κομματακι
        δυσκολο να διατεθει τετοιο ποσο ελαφρα την καρδια ... ξερω οτι σε αλλο συνεργειο η τιμη μπορει να πεσει και στο μισο ομως
        θα εχω τον κινδυνο να μην με καλυψει η αντιπροσωπια σε περιπτωση στραβης .. μακρια απο εμας

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ... ολες οι συμβουλες δεκτες

• ?
          A Former User last edited by

@G60
          Προτιμώ να πληρώνω το γ διαλογής σε γ τιμή από όπου το βρω παρά το ίδιο γ σε τιμή α' διαλογής από τον μάστορα-μεταπωλητή.

Ο χρήστης dog80 έγραψε:
          Στο βουλκανιζατέρ χρεώνω την τοποθέτηση 40€. Αν πάρεις τα λάστιχα απο μένα η εργασία είναι δωρεάν και βάζω μόνο το κέρδος απο την πώληση των ελαστικών, το οποίο για τα πιο φτηνά λάστιχα είναι 30€ ενώ κατα μέσο όρο είναι 70-80€
          Αν αυριο όλοι αρχίσουν να μου έρχονται με τα δικά τους λάστιχα τότε εγώ θα μπαίνω μέσα, γιατί πέρα απο το χαμηλότερο κέρδος θα έχω και υψηλότερη φορολογία (η παροχή υπηρεσιών φορολογείται περισσότερο απο το εμπόριο).

Αν δεν βγαίνεις έχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς την δουλειά ή να χρεώσεις άλλη τιμή. Και ο πελάτης έχει κάθε δικαίωμα αν δεν του αρέσει η τιμή σου να πάει αλλού που του κάνουν καλύτερη. Προσφορά και ζήτηση.... καμία ντροπή.

Και ας μείνουν οι πιο λογικοί και λιγότερο κλέφτες. Δε λέω για σένα αλλά πάρα πολλοί στην χώρα αυτή προκειμένου να μην έχουν αφεντικό θέλουν να κάνουν δική τους επιχείρηση. Νομίζουν ότι επειδή δουλέψανε σε μια δουλειά μπορούν και να κάνουν επιχείρηση. Χωρίς να τα μετρήσουν και να δουν ότι δεν βγαίνουν πληρώνοντας τον αέρα, ενοίκια, εξοπλισμό, προσωπικό, δάνεια κλπ παρά μόνο αν κλέβουν τον πελάτη σε ποσότητα, ποιότητα και το κράτος σε ΦΠΑ, εφορία κλπ. Και μετά παραπονιούνται όταν τους πιάσουν ή όταν μπει το παλούκι..... και εκεί καλείται ο Σαμοΐλης στο αγαπημένο μου 'Για λογαριασμό σας' που ξαναρχίζει να τους ξελασπώσει.... Όχι, δεν δικαιούνται όλοι αυτοί να έχουν επιχείρηση και να το παίζουν αφεντικά, εννοώ από αυτά που κοιτάνε αφ'υψηλού. Πρέπει και κάποιοι να κάνουν τη δουλειά και να είναι περήφανοι για αυτό.

• L
            leonp last edited by

Το συνεργείο όταν πουλάει ένα φίλτρο ή λάδια, ανταλλακτικά κλπ προσφέρει υπηρεσία στον πελάτη και είναι λογικό να είναι πιο ακριβό από ένα εμπορικό κατάστημα.

Ο πελάτης ρωτάει πόσο χρεώνει το συνεργείο για τα ανταλλακτικά και την εργασία, ρωτάει πόσο θα χρεώσει μόνο για εργασία αν τα ανταλλακτικά τα φέρει ο πελάτης και αν δεν του αρέσει η τιμή πηγαίνει αλλού.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • K
              kyr80 last edited by

Ο χρήστης PeterPan έγραψε:

Και όταν θίγω το επάγγελμά σου, εκεί αλλάζει όμως έτσι;;;; Πεθερό γιατρό είχα και ξέρω. Άστο. Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι θέλουμε η δική μας εργασία να υπεραμοίβεται. Αλλά του δίπλα να αμοίβεται με 20€ τη μέρα... Δεν είναι έτσι.
              Για αυτό και προτιμάω το χασάπη από το s/m. Τον μανάβη κ.ο.κ. .

Κυρ80 μου φαίνεται δε διαβάζεις τί γράφουμε τόσες σελίδες...
              το επάγγελμά μου πρώτος εγώ το καυτηρίασα μία σελίδα πίσω...
              λέω τα πράγματα με το όνομά τους...
              για να σου το δώσω ξανά να το διαβάσεις...
              δε διαχωρίζω τα επαγγέλματα... αν κ του ιατρού, δικηγόρου, κτλ είναι λειτουργήματα

Τη λογική του G60 την καταλαβαίνω... Είναι ίδια με των ορθοπαιδικών που ρήμαξαν τα ταμεία 'ΑΑΑΑ, εγώ βάζω υλικά από αυτή την εταιρία' κ ας πληρώνει το ταμείο... Ο κάθε μηχανικός κ ο κάθε γιατρός κ ο κάθε επαγγελματίας να βάζει ό,τι συμφέρει στην τσέπη του...

Εσύ αναφέρθηκες σε ΑΠΑΤΗ που κάνουν οι γιατροί. Εγώ αναεφέρθηκα στα ποσά που κοστολογούνε την εργασία τους... Λειτούργημα είναι αν το ασκείς έτσι. Επειδή όμως από τη μεριά της μάνας μου οι μισοί είναι γιατροί, δεν ξέρω κανέναν που να το ασκεί έτσι. Όλοι την μαρμίτα σκέφτονται.

Και για να είμαστε και εντός θέματος και να το κλείσουμε εδώ. Όταν πηγαίνω σε εξωτερικό συνεργείο, περιμένω να πληρώσω κάτι λιγότερο από ότι στην αντιπροσωπεία. Κάτι λιγότερο όμως, όχι τζάμπα. Και έχω άμεσα κριτήρια στα lancia-fiat που είχα-έχω. Μετά την εγγύηση το πήγαινα σε εξωτερικό. Τιμές εργατικών σχεδόν στο μισό. Και γνήσια ανταλλακτικά ελάχιστα φθηνότερα. Αν ήθελες ιμίτες τιμές ξεφτίλα. Άλλαξα φανάρια στο πούντο της πεθεράς μου στο 1/4 των γνήσιων. 5 χρόνια κράτησαν μέχρι να θαμπώσουν τα γνήσια. Άλλα τόσα κράτησαν και τα μούφα.
              Για πράγματα που αξίζουν πληρώνω τα γνήσια, και για άλλα όχι. Έχοντας εμπιστοσύνη στον μηχανικό μου. Που όταν του ζήτησα τακάκια άλλης εταιρίας, μου λέει μόνος του 'τόσο τα βρήκα, αν τα βρεις φθηνότερα φέρτα εσύ...' Και η διαφορά ήταν 5% φθηνότερα από το net. Αλλά δεν τα πήρα. Πήγα σε αυτόν. Και επειδή ξέρει ότι μου αρέσει να ασχολούμαι, μου λέει σήμερα θα τα περάσεις εσύ.... Και τα πέρασα μόνος μου, με οδηγίες δικές του, όποτε με είδε να κοντοστέκομαι. Και πλήρωσα μόνο τα τακάκια.
              Αν περιμένω να έχει τιμές χώμα το εξωτερικό συνεργείο, τότε μάλλον και η δουλειά του θα είναι χώμα.... Και έτσι τα σοβαρά ανεξάρτητα συνεργεία θα βάλουν λουκέτο, γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μούφα συνεργεία με ακριβές τιμές...

υ.γ. ρε που φτάσαμε... να υπερασπίζομαι τα συνεργεία....

1 Reply Last reply Reply Quote 4
              • F
                fokion_sportage last edited by

H αληθεια σαν τα περισσότερα πραγματα ειναι καπου στη μεση που λενε..

Το οτι το συνεργειο εχει την δυνατοτητα να πουλά ανταλακτικά δεν (πρεπει) να σημαινει οτι ή δεν μπορω εγω να παω τα δικά μου ( ενδεχωμενως καλυτερα απο τα του συνεργειου ) και να εκτελεσει την εργασία με ενα συμφωνημενο κόστος..
                Ετσι απλά.
                Οπως ειπα και πριν
                Αν στον βουλκανιζατερα μου του παω τα λαστιχα να τα φορεσει με χρεωνει 10 ευρω την ροδα βγαλε-βαλε-ζυγοσταθμισε
                Οταν καποτε αγορασα καινουργια ηταν μεσα στην τιμη η εργασία αυτη.

Το ιδιο και με τα ανταλλακτικά.
                Καποια μηχανηκά που με συμφαιρει ( για καποιους συγκεκριμενους λογους) τα παιρνω εγω, καποια που η διαφορά τιμης δεν δικαιολογει το τρεξιμο τ' αφηνω στα του συνεργειου..

Μη ξεχναμε παντως οτι και το στοκαρισμα εχει ενα κοστος. Δινεις λεφτα τωρα και ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ποτε θα τα πουλησεις για να τα εισπράξεις..

Βεβαια σε ολη αυτη την κουβεντα δεν εχουμε εξετασει την ΠΟΙΟΤΗΤΑ της δουλειας του συνεργειου, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορία για αλλο θεμα..

• F
                  fokion_sportage last edited by

Φιλε Kyr αψογος

• D
                    dbekos last edited by

Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
                    ............
                    υ.γ. ρε που φτάσαμε... να υπερασπίζομαι τα συνεργεία....

Kαι τα λές και σωστά!

• elteo
                      elteo last edited by

κυρ80 προφανώς όλοι δεν αναφέρονται στα συνεργεία αυτά.

λένε για αυτά που σου πλασάρουν ανταλλακτικό γ διαλογής σε τιμή α διαλογής.

• K
                        kyr80 last edited by

Ναι, αλλά εδώ μέσα διαβάζω για κάποιους που κοιτάνε και το 1€ να γλιτώσουν από τα ανταλλακτικά.
                        Δεν υπάρχει προφανώς συνεργείο που να μπορεί να συναγωνιστεί σε τιμές τον Χ χονδρέμπορο λιπαντικών-ανταλλακτικών κλπ.
                        Το να έχει σε στοκ το συνεργείο κάποια ανταλλακτικά, είναι εξυπηρέτηση και πρέπει να πληρωθεί και αυτό. Δεν είναι το ίδιο να στοκάρει ο έμπορος, με το να στοκάρει το συνεργείο.
                        Και επειδή έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε στο συνεργείο και να μας τα κάνει όλα, έτσι προσαρμόστηκαν και τα συνεργεία με τις τιμές τους. Δηλαδή προ internet ήταν σχεδόν αδιαπραγμάτευτο, ότι θα πάρεις τα ανταλλακτικά-αναλώσιμα από το συνεργείο. Και είχαν οι άνθρωποι τις τιμές τους, έτσι ώστε να κερδίζουν ένα ποσό στο ΣΥΝΟΛΟ του κόστους. Με το internet αυτό ψιλομαμήθηκε, και θα σου κακοφανεί άμα σου πει 50€ για αλλαγή ελαστικών π.χ.
                        Στις αντιπροσωπείες δηλαδή γιατί δε μιλάει κανείς, που το βάζουν ασάλειωτο και με αμμούδα από πάνω;;; Στο βωμό της εγγύησης έχω φάει και εγώ τρελό πουλί...
                        Ο αδερφός μου έχει σκάσει 400ρια στη vw για το τυπικό service.... Όταν ένα εξωτερικό του είπε 220€, του φάνηκαν πολλά.... Αλλά στο 400ρι δε μίλαγε...

• P
                          peterpan last edited by

κ εγώ τα ανταλλακτικά τα παίρνω από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο... τα λάδια όμως από την αντιπροσωπεία λαδιών κατευθείαν, μιας κ αγοράζω κούτα κ η κούτα βγάζει περίπου ένα χρόνο... Από εκεί παίρνω κ τα ημι- κ τα συνθετικά...
                          όμως στο εξουσιοδοτημένο τα ανταλλακτικά είναι καλής ποιότητας κ η τιμή του τσιμπημένη για εξωτερικό συνεργείο... παρόλα αυτά έχω ακούσει πως είναι από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος...

• R
                            red_monster last edited by

Ο χρήστης G60 έγραψε:

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι τα αυγά τα θερίζουν,αλλά τι να περιμένεις από νοοτροπίες καρεκλοκένταυρων δημοσίων υπαλλήλων και μη.
                            Τεσπά,προς όλους τους υπόλοιπους που νομίζουν ότι δεν πιάνονται κορόιδα,δεν έχω συνεργείο,δουλειά έχω και δεν τραβάω ζόρι να κάνω κανενός βλάκα την προέκταση της ψωλής του.
                            .

Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Σ.-

• Q
                              qsisvts last edited by

Ο χρήστης G60 έγραψε:

Αγοράζεις τα λάδια από Λαμπριανίδη και πας για το σερβις στην αντιπροσωπεία. Κάνε και ένα τηλέφωνο πιο πριν σε καμιά άλλη αντιπροσωπεία πχ στην Αθήνα, αν και νομίζω πως η Toyota έχει fixed τιμές...

Aν πάρει λάδια απ το Λαμπριανίδη ας του το κάνει και service o Λαμπριανίδης

εμενα δε μου ειπαν ποτε τιποτα

μια φορα ενας εγραψε στο βιβλιαρακι 'λαδια πελατη' και μετα οι υπολοιποι που το ειδαν σε επομενες επισκεψεις με ρωτουσαν γιατι εγραψε αυτη τη παπαρα ο συναδελφος τους

σε συνεργεια vag ειναι πολυ συνηθισμενο αυτο για οποιον δεν ειναι καθυστερημενος

Oλα τα επώνυμα λάδια είναι καλά.
                              Το να πας εσυ τα λάδια στο συνεργείο ή την αντιπροσωπεία είναι σα να πας στην ταβέρνα και να τους δίνεις δικά σου κρέατα για ψήσιμο και σαλατικά για σερβίρισμα.
                              Οταν είσαι πελάτης σε κάποιον θα σου κάνει καλές τιμές στα ανταλλακτικά κάτι το οποίο αρκετές φορές έχει θετικό αντίκτυπο και στην παροχή υπηρεσιών.
                              Σε βάθος χρόνου όταν θα έχεις κάποια βλάβη σπαζοκεφαλιά ή όταν θα θες μια τεχνική εξυπηρέτηση ανάγκης απλά ή θα πληρώσεις αδρά το τίμημα ή θα φας με τον τρόπο τους πόρτα.
                              Δε γίνετε δηλ τα γλυκά αλλού και τα σκατά αλλού.
                              Τώρα αν η αντιπροσωπεία είναι ακριβή απλά δεν πας,αν είναι ακριβό ή όχι ικανοποιητικών υπηρεσιών τα Χ ελεύθερο συνεργείο πάλι πολύ απλά δεν πας,άλλο όμως το ένα κι άλλο το άλλο.

αυτα τα ονειρικα που λες δεν ισχυουν σε μεγαλες αντιπροσωπειες τις οποιες δε θα θελουμε να βλεπουμε μολις τελειωσει η εγγυηση, οποτε σιγα μη τους πληρωσουμε και 7 ευρω καπελο το λιτρο στα λιγουρια

αλλα και σε κανενα εδω που τα λεμε
                              αμα δε σας αρεσει παμε αλλου τις μπιζνες μας, προσφορα υπαρχει μπολικη

αμα καποιοι θελουν να βγαζουν μεροκαματα ολοκληρα πουλωντας χρυσαφι τα λαδια τι να πω..
                              δικαιωμα τους να θελουν, αλλα δικαιωμα μας να μη δινουμε

Κοίτα η συμπεριφορά που γράφεις στο τέλος και που δείχνει ανθρώπους που μόνο σαν επαγγελματίες δεν σκέφτονται.Τον πελάτη δεν μπορείς να τον διώξεις επειδή θέλει να βάλει τα ανταλλακτικά που αγόρασε ο ίδιος.Δεν είναι καν ανθρώπινο να τον αντιμετωπίσεις έτσι, δείχνει κομπλεξικό και αγενές και κάπου εκεί αρχίζουν να βαράνε καμπανάκια για το ποιόν του επαγγελματία αυτού. Όπως λέω πάντα όταν αυτός που σου επισκευάζει το αμάξι είναι ο ίδιος που σου πουλάει και τα ανταλλακτικά έχεις πρόβλημα!

εδω την αλλη φορα διαφωνουσαμε για το αν ο αλλος εχει δικαιωμα να βαζει στο αυτοκινητο σου αυτοκολλητο και πλαισιο στη πινακιδα του για να μοστραρει το μαγαζι του

και ειπε καποιος εξυπνα, να βαλει και ο γυναικολογος αυτοκολλητο με το ονομα του στο κωλο της γυναικας σου

Γενικά, στην BMW για παράδειγμα δεν έχω δει παράλογες χρεώσεις στα ανταλλακτικά. Αλλά το ...κοπάνημα στα λάδια που κάνουν ΟΛΑ τα συνεργεία, φτάνει στα όρια του γελοίου!

οχι ολοι , citroen , οpel εχουν καλες τιμες (βεβαια δε ξερω τι σκατα ριχνουν μεσα ειδικα στην οπελ με το λαδι gm )

Αυτό +1000,όλα τα άλλα που γράφτηκαν είναι είναι νεοελληνικά γυφτιλίκια.Μακάρι να αγοράζατε κι ελαιόλαδο που πάει στο στομάχι με τόση θρησκευτική ευλάβια απ τα λάδια των μοτέρ που θα πετάξτε(τα αμάξια)σε μια 5ετία.

ελαιολαδο εμεις παραγουμε μονοι μας, θες να σου πουλησω εσενα κανα τενεκε?
                              (δε θα σε κλεψω , στο υποσχομαι )

Ένα άλλο παράδειγμα:

Στο βουλκανιζατέρ χρεώνω την τοποθέτηση 40€. Αν πάρεις τα λάστιχα απο μένα η εργασία είναι δωρεάν και βάζω μόνο το κέρδος απο την πώληση των ελαστικών, το οποίο για τα πιο φτηνά λάστιχα είναι 30€ ενώ κατα μέσο όρο είναι 70-80€

Αν αυριο όλοι αρχίσουν να μου έρχονται με τα δικά τους λάστιχα τότε εγώ θα μπαίνω μέσα, γιατί πέρα απο το χαμηλότερο κέρδος θα έχω και υψηλότερη φορολογία (η παροχή υπηρεσιών φορολογείται περισσότερο απο το εμπόριο).

επειδη το εχουμε μετρησει με τους τσιπηδες φιλους μου , συνηθως (αν βαλουμε και το τοποθετηση/ζυγοσταθμιση) δε συμφερει ιδιαιτερα να παιρνεις λαστιχα απο internet , γιατι υπαρχουν ηδη αρκετα φθηνα βουλκανιζατερ

βεβαια υπαρχουν και μερικοι τυποι που ζητουν τα κερατα τους γιατι εχουν και καλα ονομα ή γιατι βρισκουν μαλακες.. αλλα αυτοι καλα να παθουν στο κατω κατω αμα μεινουν απο πελατεια

οσοι πουλανε σε καλες τιμες δεν εχουν αναγκη
                              ομως στο λαδι θα σου χρεωσουν ετσι κι αλλιως την εργασια και θα σου βαλουν ακριβως το ιδιο λαδι πολυ ακριβοτερα (ασε που παλια εβαζαν ενα no-name του κωλου , τουλαχιστον στη δικη μου αντιπροσωπεια)

οποτε το θεωρω αυτονοητο να μην τα παρω απο αυτους, οπως και τα τακακια.. εψαξε φιλικο συνεργειο ακριβως ποια τακακια ate εχει το αυτοκινητο μου και πηγαν και τα πηραν και τα πληρωσα 100 ευρω (φιλικη τιμη , και ενα 20αρικο που δωσαμε απο ντροπη) , οχι 170φευγα που ζητουσε η audi (μονο ανταλλακτικο)

• K
                                kyr80 last edited by

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:

Αγοράζεις τα λάδια από Λαμπριανίδη και πας για το σερβις στην αντιπροσωπεία. Κάνε και ένα τηλέφωνο πιο πριν σε καμιά άλλη αντιπροσωπεία πχ στην Αθήνα, αν και νομίζω πως η Toyota έχει fixed τιμές...

Aν πάρει λάδια απ το Λαμπριανίδη ας του το κάνει και service o Λαμπριανίδης

εμενα δε μου ειπαν ποτε τιποτα

μια φορα ενας εγραψε στο βιβλιαρακι 'λαδια πελατη' και μετα οι υπολοιποι που το ειδαν σε επομενες επισκεψεις με ρωτουσαν γιατι εγραψε αυτη τη παπαρα ο συναδελφος τους

σε συνεργεια vag ειναι πολυ συνηθισμενο αυτο για οποιον δεν ειναι καθυστερημενος

Γιατί τα λάδια στα vag είναι βεντούζα.... Και είναι συνηθισμένο και Π.Κ. να πηγαίνουν οι πελάτες με δικά τους....
                                Άμα πέρνει 7 λίτρα, και σου φεσώνουν 25+€ το λίτρο, τότε καλά κάνεις...

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                • S
                                  s3 last edited by

Καλα για τα τακακια που λεει κι ο Qsisvts ειχα παει πριν τρια χρονια στην οπελ για να αλλαξω τακακια στο οπελ κορσα 1,2 φιλης!
                                  Ε λοιπον μου ειχαν ζητησει 150 ευρω περιπου για τακακια και εργασια.Ουτε ferodo racing να εβαζα
                                  Τελικα πηρα απο ανταλλακτικα οπελ(μαγαζι) τακακια μιντεξ με 20 ευρω και τα πηγα στο μαστορα μου, ο οποιος μου λεει δωσε οτι θες και του εδωσα ενα δεκαρικο(αν ηταν δικο μου δε θα μου επαιρνε τιποτα)

• T
                                    taurus last edited by

εδω την αλλη φορα διαφωνουσαμε για το αν ο αλλος εχει δικαιωμα να βαζει στο αυτοκινητο σου αυτοκολλητο και πλαισιο στη πινακιδα του για να μοστραρει το μαγαζι του

και ειπε καποιος εξυπνα, να βαλει και ο γυναικολογος αυτοκολλητο με το ονομα του στο κωλο της γυναικας σου

Ρε τι σκηνικά χάνω μερικές φορές.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                    • Q
                                      qsisvts last edited by

@kyr
                                      Οχι και 7 ρε συ δεν ειμαι νταλικα
                                      5 παιρνει και απο 20 που θυμαμαι οτι τα χαν δινω 13 το λιτρο, 35 ευρω κερδος
                                      Αν αυτο ειναι γυφτια , ναι ειμαι σκατογυφτος , προτιμω να τα κανω βενζινη να παω καμια βολτουλα

Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang

• C

τελικα το θεμα με τις τιμες στα συνεργεια ειναι μεγαλη και πονεμενη ιστορια ...

και απ οτι φαινετε για οσο ειμαστε στην εγγυηση ειμαστε και δεσμιοι της αντιπροσωπιας ..

Α και κατι ακομη που θυμηθικα στο αλλο αυτοκινητο της οικογενειας 7 χρονων σεατ λεον του οποιου εκανα σερβις σε δικο μου συνεργειο
                                        μου ειπε οτι μπορω να κανω σερβις σε εκεινον (το αυρις) κ οτι θα ειμαι καλυμενος σε θεμα εγγυησης μαλιστα
                                        μου εδειξε και μια σχετικη αφισα για τα δικαιωματα των πελατων στα σερβις ... εχει καμια βαση αυτο η π@π@ριες μου ελεγε??

• K
                                          kyr80 last edited by

@kyr
                                          Οχι και 7 ρε συ δεν ειμαι νταλικα
                                          5 παιρνει και απο 20 που θυμαμαι οτι τα χαν δινω 13 το λιτρο, 35 ευρω κερδος
                                          Αν αυτο ειναι γυφτια , ναι ειμαι σκατογυφτος , προτιμω να τα κανω βενζινη να παω καμια βολτουλα

Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang

Σε passat 2.0FSi παίρνει παραπάνω.... 400€ ταρίφα το ετήσιο...

• K
                                            koubeast last edited by

Ο χρήστης kyr80 έγραψε:

Σε passat 2.0FSi παίρνει παραπάνω.... 400€ ταρίφα το ετήσιο...

5 λίτρα παίρνει το πασσάτ, νομίζω και στο manual δίνει 5,1. Η αντιπροσωπεία που σου ζήτησε τόσα μάλλον γδύνει. Τα 5 χρόνια που το έχουμε δε μας ζήτησανε ποτέ τόσα, ενώ φέτος ρίξανε και τις τιμές. Να φανταστείς με 460Ε κάνεις το σερβις των 90,000Ε με αλλαγή λαδιών φίλτρου λαδιού και ιμάντων εκκεντροφόρου. Για αντιπροσωπεία καλή τιμή, όταν το ίδιο σέτ ιμάντων (contitech) το βρίσκω στο ίντερνετ για αγόρα μόνο, στα 210Ε. (η αντιπροσωπεία το χρεώνει 234Ε) Οι τιμές που σου λεώ μου τις έδωσαν πρίν λίγες μέρες

εδιτ: Στα ενδιάμεσα σέρβις πληρωναμε από 120Ε μέχρι 300 κάτι ψιλά, ανάλογα με το τί σου αλλάζανε. Πάντως των 60κ που έκανε 300 κάτι ψιλά, πλέον έχουν ρίξει και σε αυτό την τιμή.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 1 / 7
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ