-
Καλησπερα,παρακολουθω πολυ καιρο το φορουμ,κ τωρα μιας και εφτασα στο σημειο να αγορασω και εγω αυτοκινητο θα ηθελα την γνωμη σασ.Καταρχας σε λιγο καιρο γινομαι 19 και θελω νεο αυτοκινητο.Μεταχιρισμενο παντα...τωρα οδηγω ενα σουζουκι γραντ βιταρα 1600 με 94 αλογα. σκεφτομαι για αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/313366/. αξιζει? παντα μου αρεσε αυτο το αυτοκινητο και το εχω καψουρα...γνωριζεται τπτ σχετικα με τον εμπορο? ειναι τιμιος κτλ? ευχαριστω απο τωρα
-
Καλησπερα,παρακολουθω πολυ καιρο το φορουμ,κ τωρα μιας και εφτασα στο σημειο να αγορασω και εγω αυτοκινητο θα ηθελα την γνωμη σασ.Καταρχας σε λιγο καιρο γινομαι 19 και θελω νεο αυτοκινητο.Μεταχιρισμενο παντα...τωρα οδηγω ενα σουζουκι γραντ βιταρα 1600 με 94 αλογα. σκεφτομαι για αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/313366/. αξιζει? παντα μου αρεσε αυτο το αυτοκινητο και το εχω καψουρα...γνωριζεται τπτ σχετικα με τον εμπορο? ειναι τιμιος κτλ? ευχαριστω απο τωρα
-
Χαιρετω και γω την παρεα μιας και ειμαι καινουριο μελλος και με παρομοιους προβληματισμους με τον συνομιλικο φιλο μας,φοιτητης πολυτεχνικης σχολης και γω(οποια συμπτωσης τυχαια...)και οδηγαω επισης τζιπ που θελω να διωξω(niva,αυτο μαλλον με βγαζει απο τη μαζα ετσι?)...
κατα τη γνωμη μου ενα mx-5 ειναι το ιδανικοτερο για την περιπτωση του,δεν σπαει και εχει και την 'αλητεια' του διπορτου.....
by the way για το megane coupe 1.4 του 2000 τι γνωμη εχετε?εχω βρει ενα με 3,500 και το χω ερωτευτει... -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Το θέμα θεωρείται λύξαν αυτό θα πάρεις http://www.youtube.com/watch?v=6xslCkOS ... re=related
σκουπέ τούρμπο μόλις γύρισα από βόλτα , λοιπόν σπορτίφ , ντρέντικο , γκαζιάρικο και σπάνιο ( η απόσυρση τα εξαφάνισε ) και μόνο 2000 χήνες θέλει ο άνθρωπος αλλά με ένα 1200άρι το παίρνεις από το φιλαράκι λίγο προσοχή μόνο στις λακούβες θέλει μην ξηλωθεί τίποτατο ειχα 14 χρόνια αυτό φίλε...πλέον προφανώς και έχει απαξιωθεί όμως τότε ήταν γρήγορο, όμορφο και καλά εξοπλισμένο! Με καλά αμορτισέρ και 15άρια που το είχα εγώ ήταν μια χαρά και με το tuning στη συνέχεια σφαίρα σε σχέση με τα περισσότερα αυτοκίνητα της εποχής!
Το δικό μου μάλιστα κυκλοφορεί ακόμα και ο ιδιοκτήτης του το προσέχει όπως εγώ!
Βέβαια στα χέρια ενός 18χρονου υποψήφιου αγοραστή θα ήταν επικίνδυνο διότι εμένα με φύλαξε ο θεός στην αντίστοιχη ηλικία που το απέκτησα! Απλά πέρασα καλά με δαύτο! -
Στη περίπτωση σου το ιδανικό αυτοκίνητο είναι ένα καινούργιο Suzuki swift, ένα Ford Fiesta, μια Alfa Romeo Mito, ένα Seat Ibiza.
Μεταχειρισμένο BMW και ειδικά roadster σε 19χρονο εκπέμπει μηνύματα έλλειψης αξιών, επιδειξιομανίας, μίμηση συμπεριφοράς νεοπλουτισμού κλπ σχετικά, για τον ίδιο και την οικογένεια του. Τα BMW εμφανίζουν συχνά ζημιές και έχουν ψηλό κόστος συντήρησης. Ας πούμε, άντε να αλλάξεις με 2.500-3.000 € τη 'βαλβίδα' του ABS
-
Εγω παλι νομιζω οτι η 116 μια χαρα ειναι για το παλικαρι . Ομορφο ειναι καλο στησιμο εχει φανταζομαι πως δεν καιει κ παρα πολυ . Μια ξεχωριστη επιλογη . Αν μπορουσε να βρει κ 3 θυρο ακομα καλυτερα...
-
Δεν διαφωνώ ότι ένα 116 είναι φυσιολογική αγορά, αλλά μου μοιάζουν σαν μπασμένα station wagon. Και παραμένει το θέμα με τις ζημιές - κόστος που βγάζουν σαν μεταχειρισμένα (εμπειρία από 316 10ετίας).
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Στη περίπτωση σου το ιδανικό αυτοκίνητο είναι ένα καινούργιο Suzuki swift, ένα Ford Fiesta, μια Alfa Romeo Mito, ένα Seat Ibiza.Μεταχειρισμένο BMW και ειδικά roadster σε 19χρονο εκπέμπει μηνύματα έλλειψης αξιών, επιδειξιομανίας, μίμηση συμπεριφοράς νεοπλουτισμού κλπ σχετικά, για τον ίδιο και την οικογένεια του. Τα BMW εμφανίζουν συχνά ζημιές και έχουν ψηλό κόστος συντήρησης. Ας πούμε, άντε να αλλάξεις με 2.500-3.000 € τη 'βαλβίδα' του ABS
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Χαιρετω και γω την παρεα μιας και ειμαι καινουριο μελλος και με παρομοιους προβληματισμους με τον συνομιλικο φιλο μας,φοιτητης πολυτεχνικης σχολης και γω(οποια συμπτωσης τυχαια...)και οδηγαω επισης τζιπ που θελω να διωξω(niva,αυτο μαλλον με βγαζει απο τη μαζα ετσι?)...
κατα τη γνωμη μου ενα mx-5 ειναι το ιδανικοτερο για την περιπτωση του,δεν σπαει και εχει και την 'αλητεια' του διπορτου.....
by the way για το megane coupe 1.4 του 2000 τι γνωμη εχετε?εχω βρει ενα με 3,500 και το χω ερωτευτει...Άψογο αμαξάκι το coupe, με πολύ καλό πλαίσιο και οδικη συμπεριφορά. Όμορφο και αρκετά καλά εξοπλισμένο.
-
Για καλό το είπα το αμαξάκι μου άρεσε , και τώρα βρήκα και αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1166429/ να λέει αλήθεια ; είναι αργά θα τον πάρω αύριο τηλ. μπορεί κάποια μέρα να γίνει κλασσικό και να είναι μια καλή επένδυση με 2000Ε .
-
αλλο χρωμα καπο η ειναι ιδεα μου??? (δε θελω να μαθω το λογο για τον οποιο εγινε 'καινουριο' )
-
Όχιιιιιι!!!
Δώσε άλλο ένα χιλιάρικο και πάρε το Megane Coupe. -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
αλλο χρωμα καπο η ειναι ιδεα μου??? (δε θελω να μαθω το λογο για τον οποιο εγινε 'καινουριο' )20 χρονια μετα και ειναι σαν καινουργιο; Μαλλον λογω καλης διαγωγης θα βγηκε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αλλο χρωμα καπο η ειναι ιδεα μου??? (δε θελω να μαθω το λογο για τον οποιο εγινε 'καινουριο' )
20 χρονια μετα και ειναι σαν καινουργιο; Μαλλον λογω καλης διαγωγης θα βγηκε
Μάλλον θα τον πάρω αύριο τηλ άμα μάθω θα σας πώ .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Επειδη κοντα μου παρκαρουν 2 τετοια θα ελεγα οτι δειχνουν πολυ ψευτικα,πολυ κορεατικα,απο τα παλια κορεατικα που ηταν 2 βηματα πισω σε ολα και εμοιαζαν παρωχημενα αμα την παρουσιαση τους.Και μην νομιζεις οτι εχω κατι με την χιουντάι,οδηγω ενα κουπε του 99.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επειδη κοντα μου παρκαρουν 2 τετοια θα ελεγα οτι δειχνουν πολυ ψευτικα,πολυ κορεατικα,απο τα παλια κορεατικα που ηταν 2 βηματα πισω σε ολα και εμοιαζαν παρωχημενα αμα την παρουσιαση τους.Και μην νομιζεις οτι εχω κατι με την χιουντάι,οδηγω ενα κουπε του 99.
Έτσι νόμιζα και εγώ bill μέχρι που πήγα βόλτα το υπερτροφοδοτούμενο που λέω παραπάνω εντάξυ δεν ήταν και καμιά αποκάλυψη αλλά έχει πλάκα κυρίως με τον φυσικό τρόπο που κινείται και εξηγώ μπορείς να το στρίψεις όπως θές με τέρμα υπερστροφικά μόνο το τιμόνι δεν βοηθάει πολύ σε αυτό είναι λίγο αργό πάντως το διασκέδασα για αγορά δεν ξέρω θέλω κάτι extreme αλλά μην πάθω ότι με την 318 .
-
Το αμαξι ειναι μπουργανα με τα ολα του...
Αγορα πρωτου αυτοκινητου 19χρονου.