-
Καλησπερα !!
Εχουμε κανει αγορα ενος vignale 1.5 ecoboost awd και το περιμενουμε.
Εχω μπερδευτει εαν εχει powershift transmition ή το απλο 6αρι.
Μηπως γνωριζει καποιος;ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο χρήστης grisposdi έγραψε:
Καλησπερα !!
Εχουμε κανει αγορα ενος vignale 1.5 ecoboost awd και το περιμενουμε.
Εχω μπερδευτει εαν εχει powershift transmition ή το απλο 6αρι.
Μηπως γνωριζει καποιος;ευχαριστω εκ των προτερων
Εξαιρετική επιλογή το Vignale!! Μπράβο.
Έχει 'κλασσικό' 6άρι αυτόματο με μετατροπέα ροπής. Και το Powershift 6αρι είναι βέβαια.
-
Καλησπερα
Ευχαριστω πολυ !! πιστευα οτι θα εχει το powershift, σαν καπου να διαβασα
οτι απο τα μεσα του 18 εχουν κανει αναβαθμιση.
Το μονο ξενερωμα οτι το καθισμα συνοδηγου ειναι μηχανικο.
λιγο ξενερωμα.
Ευχαριστω και παλι. -
Εαν εχουν κανει αναβάθμιση δεν το γνωρίζω...δεν εχω διαβάσει κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης Anty έγραψε:
1.5 Ecoboost αγορά Μάρτιος 17.
Σε λίγες μέρες έχω το ετήσιο σέρβις οπότε θα δω τι θα μου πουνΈγινε σήμερα ετήσιο σέρβις και απ' ότι μου είπαν η ανάκληση αφορούσε μια αναβάθμιση λογισμικού που σχετίζεται με το πατιναρισμα του συμπλέκτη. Στο εξωτερικό έχουν αναφερθεί θέματα υπερθέρμανσης για το λόγο αυτό.
Κόστος 184 ευρώ με ΚΕΚ και ανανέωση οδικής βοήθειας.Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετα απο 8 μηνες και 21000χλμ με το kiga diesel powershift ανακαλυψα το μεγαλυτερο αρνητικο του αυτοκινητου και απογοητευτηκα αφανταστα
Αφου εβαλα το καθισμα του μωρου στο μπροστα καθισμα πηγα να απενεργοποιησω τον αεροσακο
Καταλαβα λοιπον οτι η απενεργοποιηση του αεροσακου συνοδηγου δεν ειναι στον βασικο εξοπλισμο
Ειχα την εντυπωση οτι ολα τα αυτοκινητα ειναι υποχρεωμενα να το εχουνSent from my iPhone using Tapatalk
-
Σύμφωνα με το μανουαλ μπορείς να βάλεις παιδικό κάθισμα μπροστά χωρίς να απενεργοποιήσεις τον αερόσακο, αρκεί το κάθισμα να κοιτά προς τα μπροστά. Επίσης είχε πάρει το μάτι μου στο etis διαδικασία ενεργοποίησης διακόπτη, υπάρχει πιθανότητα να μπορεί να προστεθεί αργότερα.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Σύμφωνα με το μανουαλ μπορείς να βάλεις παιδικό κάθισμα μπροστά χωρίς να απενεργοποιήσεις τον αερόσακο, αρκεί το κάθισμα να κοιτά προς τα μπροστά.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Καλά, αυτό ισχύει σε όλα τα αυτοκίνητα.
Περίεργο όμως ότι δεν απενεργοποιείται ο αερόσακος συνοδηγού σε τέτοιο σύγχρονο αυτοκίνητο. Είσαι σίγουρος; Πολλά αμάξια το έχουν από τη δεκαετία του 90. -
Ναι ρε παιδια, αυτο ειναι θεμα ασφαλειας και πιθανοτατα ρυθμιζεται και νομοθετικα, δυσκολο να πηγαινει σαν εξτρα, με το επιπεδο εξοπλισμου.
-
Σύμφωνα με το μανουαλ μπορείς να βάλεις παιδικό κάθισμα μπροστά χωρίς να απενεργοποιήσεις τον αερόσακο, αρκεί το κάθισμα να κοιτά προς τα μπροστά. Επίσης είχε πάρει το μάτι μου στο etis διαδικασία ενεργοποίησης διακόπτη, υπάρχει πιθανότητα να μπορεί να προστεθεί αργότερα.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Ναι αλλα το πρωτο καιρο το παιδι μπαινει αναποδα για λογους ασφαλειας και το κουγκα δε εχει απενεργοποιηση οταν υπαρχει σε αλλα αυτοκινητα στανταρ εδω και χρονια
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ναι αλλα το πρωτο καιρο το παιδι μπαινει αναποδα για λογους ασφαλειας και το κουγκα δε εχει απενεργοποιηση οταν υπαρχει σε αλλα αυτοκινητα στανταρ εδω και χρονια
Σωστά...αλλά καλύτερα να μπαίνει πίσω ανάποδα, ώστε να ασφαλίζει με isofix το καθισματάκι και όχι με την ζώνη. Βέβαια βλακεία της Ford είναι και βασικά των πλωητών εαν δεν το λένε στους πελάτες. Θα κοιτάξω και το δικό μου εαν το έχει ή όχι (δεν ασχολήθηκα γιατι δεν με ενδιέφερε).
Ααα και μέχρι το 2012 (μετά δεν γνωρίζω) και στις BMW (στα περισσότερα μοντέλα) ήταν έξτρα κωδικός (πολύ φτηνό όμως, κάτι του στυλ €40) και έπρεπε να το παραγγείλεις. Θυμάμαι ότι το έβαλα στην 116, ελέω παιδιού.
-
Έχει το Kuga μπροστά isofix? Δεν έχει τύχει να τσεκαρω
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Έχει το Kuga μπροστά isofix? Δεν έχει τύχει να τσεκαρωΌχι δεν έχει, βασικά σχεδόν κανένα αυτοκίνητο δεν έχει. Εγώ μόνο το C5 Aircross γνωρίζω.
Εαν λές για το δικό μου σχόλιο, εννοούσα θα κοιτάξω εαν έχει απενεργοποίηση αερόσακου ή όχι.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έχει το Kuga μπροστά isofix? Δεν έχει τύχει να τσεκαρω
Όχι δεν έχει, βασικά σχεδόν κανένα αυτοκίνητο δεν έχει. Εγώ μόνο το C5 Aircross γνωρίζω.
Εαν λές για το δικό μου σχόλιο, εννοούσα θα κοιτάξω εαν έχει απενεργοποίηση αερόσακου ή όχι.
Απλά μπερδεύτηκα με το ανάποδα και isofix που ανέφερες, και κατάλαβα ότι ανάποδα μπαίνει μόνο με isofix, άρα χωρίς isofix μπροστά δεν μπορείς να το βάλεις άρα και δεν έχε νόημα η έλλειψη
-
Απλά μπερδεύτηκα με το ανάποδα και isofix που ανέφερες, και κατάλαβα ότι ανάποδα μπαίνει μόνο με isofix, άρα χωρίς isofix μπροστά δεν μπορείς να το βάλεις άρα και δεν έχε νόημα η έλλειψηΙσως να τα έγραψα λίγο μπερδέμενα!!
Μπορστά μπαίνει ανάποδα με ζώνη (χωρίς isofix), αλλά σίγουρα είναι καλύτερη και ασφαλέστερη η στήριξη με isofix. Οπότε τότε πάμε αναγκαστικά πίσω (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων με isofix εμπρός).
-
Μιας και ανοίξατε σχετική κουβέντα όσοι έχετε περάσει αυτό το στάδιο, τι καρεκλάκι προτιμήσατε ; Φτάνουμε στο όριο του «αυγού» και ψάχνομαι ..
Προχθές έφαγα το φτερό στον τοίχο του γκαράζ και εκανα κάτι γρατζουνιές δραμα, αυτοκαταστροφικός, το νεο kuga μου πάλιωσε νωρίς !Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης konmax01 έγραψε:
Μιας και ανοίξατε σχετική κουβέντα όσοι έχετε περάσει αυτό το στάδιο, τι καρεκλάκι προτιμήσατε ;Και τα 3 που έχω πάρει (τώρα είμαι στο 3ο) είναι Cybex...η κορυφαία εταιρεία για εμένα και ό,τι καλύτερο και ασφαλέστερο μπορεί κάποιος να αγοράσει.
-
Carseat.se Σουηδική εταιρία. Μιλάτε με τον Hakan. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Όλα τεσταρισμενα με τα σουηδικά πρότυπα.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ για τις προτάσεις
Φανη, Cybex και Britax κοιτάω και εγώ αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα μεγέθη, ιδανικά θα ήθελα ένα μέχρι τα 36 κιλά αλλά δεν ξέρω αν πρέπει.Sugarman αυτό είναι site που έχει διαφορα καθισματακια, εσυ αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ναι. Όλα όμως είναι ελεγμένα με τα σουηδικά πρότυπα. Αν στείλεις email θα σου απαντήσει ο Χακαν και 7α σου πει ποιο πρέπει να πάρεις ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου. Έχε υπόψη σου ότι οι Σουηδοί υποστηρίζουν ότι τα παιδιά πρέπει μέχρι την ηλικία των 4 ετών να κάθονται σε rear facing καθίσματα. Ξερω ότι αυτό είναι λίγο δύσκολο αλλά κοίτα να πάρεις κάθισμα που γυρνάει και από τις 2.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Kuga