-
HKY380* TERIOS χθές το απόγευμα
-
ΖΧΜ 9055 σε λευκό 107
και κάτι περίεργο για την Αθήνα ΡΜΤ 7427 σε λευκό Α1
Τελευταία βλέπω πολλά ΧΝΙ 48**,49**,50** σε VW στην Auto Marin στην Αλεξάνδρας. Έκλεισε η αντιπροσωπεία στα Χανιά και τα αγοράζουν από εδώ; Έχω δει τουλάχιστον 4-5 αυτοκίνητα, όχι στη σειρά
@mjr -
HKY 384* Focus
-
HAO 841.
Διάβαζα χθες πως, στο κέντρο ανακύκλωσης οχημάτων που εδρεύει στον Πύργο έχουν δοθεί για απόσυρση μόνο 40 αυτοκίνητα τα οποία προέρχονται και από γειτονικούς νομούς.
Συνεπώς, εδώ δεν υπάρχει καμιά ανάταση στις πωλήσεις -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
HAO 841.
Διάβαζα χθες πως, στο κέντρο ανακύκλωσης οχημάτων που εδρεύει στον Πύργο έχουν δοθεί για απόσυρση μόνο 40 αυτοκίνητα τα οποία προέρχονται και από γειτονικούς νομούς.
Συνεπώς, εδώ δεν υπάρχει καμιά ανάταση στις πωλήσειςhttp://www.newsit.gr/default.php?pname= ... tid=3&la=1. Λέει και για την Ηλεία
-
Τέτοια απογοήτευση δεν την περίμενα 8 μέρες 'απαρατήρητος' και την όγδοη ένα ψώρο-
ΝΟΡ-748 σε μπλε YAMAHA CRYPTON ...
Ποιός με καταράστηκε ήθελα να ξέρω... -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΖΧΜ 9055 σε λευκό 107
και κάτι περίεργο για την Αθήνα ΡΜΤ 7427 σε λευκό Α1
Τελευταία βλέπω πολλά ΧΝΙ 48**,49**,50** σε VW στην Auto Marin στην Αλεξάνδρας. Έκλεισε η αντιπροσωπεία στα Χανιά και τα αγοράζουν από εδώ; Έχω δει τουλάχιστον 4-5 αυτοκίνητα, όχι στη σειρά
@mjrΜπα, θα ελεγα οτι περναει αρκετα καλη περιοδο σαν VW, οχι βεβαια και σαν audi, αφου πρεπει να πουλαει ενα audi καθε 5 μηνες (bmw απεναντι). Παντως ειχε στα Χανια τον τελευταιο καιρο πολλα test drive κτλ με αθηναικες πινακιδες.. Για δωσε περισσοτερα info αν ξαναπερασεις απο εκει..
-
Απο κει που ελεγα οτι θα μου παρει πολυ καιρο να δω το ΚΚΝ, τσουπ δευτερη παρατηρηση σε 2 μερες
ΚΚΝ 24 ή 25 -
Ταξινομήσεις
Σημερινές (6/4/11)
ΙΜΤ-8001
ΙΟΗ-4201
ΙΟΧ-3141Παλιότερες
ΙΟΤ-9199 30/3, έχουμε νέο κλάδο επαγγελματικών ανατολικής Αθήνας, έχετε μάτια ανοιχτά!
ΕΕΕ-3645 17/3
ΕΕΕ-4950 5/4 Δυτική Θεσσαλονίκη, νέος κλάδος, άρα το ΕΕΕ-3101 15/3 στην ανατολική Θεσσαλονίκη ήταν εκτός σειράς
από τον κλάδο ΕΕΕ-3101/3150 ή 3200 που θα ακολουθήσει στη Θέρμη μετά το ΚΧΧ-2850
ΕΕΕ-3997 4/4
ΜΗΟ-5346 1/4
ΕΕΕ-3249 5/4
ΕΕΕ-2096 30/3
ΚΧΧ-8935 22/3
ΕΕΕ-1566 1/4 Σητεία
ΚΧΧ-9447 16/3ΗΒΜ 981 4/4 (λογικά πρέπει να έχει αρχίσει το ΗΒΝ ή κάποιος άλλος νέος συνδυασμός)
ΟΚΧ 2 5/4 Νότια Αθήνα, γιατί τελικά...
ΟΙΟ 1 1/4 Ανατολική Αθήνα, πάμε προς τα πίσω
ΕΖΡ 71 5/4
ΑΕΕ 481 όχι ακόμη
ΤΚΚ 761 25/2
ΕΡΟ 701 24/3
ΜΙΗ 286 21/3
ΑΡΙ 801 24/3
ΕΒΧ 851 6/4 (σημερινό!)
ΚΑΤ 991 5/4
ΡΖΙ 921 31/3
ΜΕΝ 486 23/3
ΕΥΗ 851 9/3
ΡΝΚ 331 16/2Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Eρώτηση: Από ποιας χρονολογίας παρτίδα είναι αυτή με τις παλιές του Καρπενησίου? Λογικά είναι προ του 2004, αλλά δεν ξέρω ακριβώς. Thaliarque τα φώτα σου .1992
-
ΕΒΜ 2676 σε Astra..
-
Thaliarque: Ευχαριστώ πολύ και οι ενημέρωση επίσης πολύ καλή... να 'σαι καλά
-
ΡΟΤ-9786 η νεότερη παρατήρηση αλλά έχω χαθει λίγο αφού ο 3w2000 έδωσε το 9797 πρίν μέρες. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πλέον να δώ 98άρια
@3ε333
Πω πω, σε καταλαβαίνω Εγώ σε περιπτώσεις ξεραίλας, μπαίνω στα παλαιότερα τόπικ των χρυσών εποχών και 'φτιάχνομαι' λιγάκι -
Καλησπέρα
HBN 68 -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
HAO 841.
Συνεπώς, εδώ δεν υπάρχει καμιά ανάταση στις πωλήσειςΑυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι στο Πυργο εχουν συρρικνωθει κατα πολυ οι αντιπροσωπειες. Ειτε εχουν στεγαστει σε πολυ μικροτερα μαγαζια και εχουν πολυ μικρη γκαμα μεσα ειτε εχουν κλεισει και δεν υπαρχουν καθολου. Αυτο λογικα θα οδηγησει σε μειωση των εκει πωλησεων οποτε ισως εμφανιζεται πιο συχνα Αζ στα μερη σας
-
Χθες τη νυχτα οδευοντας σε γνωστο club της Κομοτηνης, ενα ΚΟΜ 5721 σε brand brand new ASX τραβηξε την προσοχη μου..
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
HAO 841.
Συνεπώς, εδώ δεν υπάρχει καμιά ανάταση στις πωλήσειςΑυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι στο Πυργο εχουν συρρικνωθει κατα πολυ οι αντιπροσωπειες. Ειτε εχουν στεγαστει σε πολυ μικροτερα μαγαζια και εχουν πολυ μικρη γκαμα μεσα ειτε εχουν κλεισει και δεν υπαρχουν καθολου. Αυτο λογικα θα οδηγησει σε μειωση των εκει πωλησεων οποτε ισως εμφανιζεται πιο συχνα Αζ στα μερη σας
Υπάρχει και το θέμα να είναι σε μια αντιπροσωπεία 2 εταρείες,π.χ. Skoda-Citroen,Hyundai-KIA,Opel-Seat και όπως σωστά αναφέρεις συνήθως έχουν μικρή γκάμα μοντέλων,αν και εδώ πουλάνε πιο πολύ ημιφορτηγά,λόγω αγροτικού κυρίως πληθυσμού.Από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που πάνε και παίρνουν από την Αθήνα ή την Πάτρα αυτοκίνητα,γι'αυτό και έχουμε μείνει αρκετά πίσω σε πινακίδες,σε σχέση με άλλους νομούς μικρότερους σε πληθυσμό,τη στιγμή που η Ηλεία είναι ο δέκατος (σε πληθυσμό) νομός στην Ελλάδα.
-
HAO 844
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι στο Πυργο εχουν συρρικνωθει κατα πολυ οι αντιπροσωπειες. Ειτε εχουν στεγαστει σε πολυ μικροτερα μαγαζια και εχουν πολυ μικρη γκαμα μεσα ειτε εχουν κλεισει και δεν υπαρχουν καθολου. Αυτο λογικα θα οδηγησει σε μειωση των εκει πωλησεων οποτε ισως εμφανιζεται πιο συχνα Αζ στα μερη σαςMπα! Όπως ήταν είναι, οι 'βασικές' μάρκες πωλούνται κανονικά κι από εδώ. Μεγάλος αριθμός του πληθυσμού της Ηλείας, δεν επιλέγει να κάνει αγορές από τις εντόπιες αντιπροσωπείες, προτιμάει την πρωτεύουσα κ.λπ.
Υπάρχει και το θέμα να είναι σε μια αντιπροσωπεία 2 εταρείες,π.χ. Skoda-Citroen,Hyundai-KIA,Opel-Seat και όπως σωστά αναφέρεις συνήθως έχουν μικρή γκάμα μοντέλων,αν και εδώ πουλάνε πιο πολύ ημιφορτηγά,λόγω αγροτικού κυρίως πληθυσμού.Από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που πάνε και παίρνουν από την Αθήνα ή την Πάτρα αυτοκίνητα,γι'αυτό και έχουμε μείνει αρκετά πίσω σε πινακίδες,σε σχέση με άλλους νομούς μικρότερους σε πληθυσμό,τη στιγμή που η Ηλεία είναι ο δέκατος (σε πληθυσμό) νομός στην Ελλάδα.
Βάλε και την Fiat-Alfa Romeo-Lancia-Daihatsu
-
Σημερινές παρατηρήσεις:
ΝΗΧ-2254 σε FIAT PUNTO γκρι στη Σταυρούπολη,ολοκαίνουργιο με πωλητήριο(???)!!! και λίγο αργότερα
ΝΗΧ-2258 σε Μ/Β λευκή ή ανοιχτό γκρι στην Τούμπα,
αν δω και και το 52 συμπληρώνω καρέ ζυγών στην ίδια δεκάδα ...@Δρ.Σπίτι: Χαίρομαι με εσάς που σε μικρομέγαλες πόλεις (Κομοτηνή,Ρόδο,Πύργο) έχετε τόσες παρατηρήσεις,ίσως διότι σε λίγη ώρα μπορείτε να γυρίσετε όλη την πόλη.Ενώ εδώ σε μια πόλη 1,5εκ. κρύβονται η παρατηρήσεις και άντε να τις βρεις!!!
-
ΝΙΡ-7566 στο δρόμο...
@Ikarus260,DrHouse:
Για τον καζαμία, με τόσο ευμετάβλητους ρυθμούς στις ταξινομήσεις είναι δύσκολη η ανανέωση. Για παράδειγμα δε μπορώ
ακόμα να προβλέψω μήνα εμφάνισης των πρώτων ΥΝΤ, ΒΟΟ κλπ. Το μόνο που δείχνει αρκετά σίγουρο είναι η εμφάνιση
από τον Ιούλιο και μετά των ΙΟΙ, ΙΡΒ (μάλλον), ΥΝΤ στην Αττική, ΝΙΤ στη Θεσσαλονίκη, ΚΝΤ, ΒΟΟ, ΧΑΟ (Χαλκίδα), ΚΒΤ,
ΚΡΤ, ΑΝΜ (σε Άγιο Νικόλαο και Σητεία). Πολύ χλωμό πλέον για ΚΙΗ, ΧΙΖ εντός του έτους, κάπως αμφίβολο και το ΙΜΧ
στο Χολαργό. Μέχρι τον Ιούλιο περιμένουμε:- ΡΖΚ τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου,
- ΡΟΧ, ΖΧΝ, ΙΜΥ και ΚΤΖ μέσα στο Μάιο.
Από νέους κλάδους περιμένουμε:
- άμεσα νέο κλάδο επαγγελματικών ανατολικής Αθήνας, λογικά κάτι σε ΙΟΧ,
- στη Μήλο, το Αμύνταιο και το Αίγιο κάποια στιγμή μέσα στο δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου,
- στη νότια Αθήνα τα επιβατικά θα φτάσουν στο ΙΟΗ-6400 κάπου ανάμεσα στα μέσα Μαΐου και τα μέσα Ιουνίου και θα
έχουμε άλμα, ΙΟΗ-7401; 7451;...θα δείξει! - νέο κλάδο επαγγελματικών στον Πειραιά από ΥΝΡ-9201 μέσα στον Ιούνιο μάλλον,
- στις Μοίρες προς τη δύση της χρονιάς,
- ίσως νέους κλάδους επαγγελματικών Χολαργού και δυτικής Αθήνας προς το τέλος της χρονιάς,
- ίσως νέους κλάδους σε Ιστιαία, Τήνο (πολύ χλωμό), Σαντορίνη (δεν ξέρουμε που τελειώνει ο τωρινός κλάδος) και
Γουμένισσα.
Επίσης λογικά θα έχουμε επανεμφάνιση των ΚΜΡ στη Μεσσηνία, από 5000 φυσικά, στα τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου.
Το απόθεμα στην Αργολίδα είναι όντως μικρό σε σχέση με όλες τις άλλες διευθύνσεις και αν δεν προκύψει νέα παρτίδα ως
την άνοιξη του 2012 θα έχουμε εκεί έλλειψη και πιθανή ανακατανομή (λέμε τώρα... ΤΡΗ-2501/2750 ).Στις κόκκινες περιμένουμε νέους κλάδους (λογικά ΕΕΕ) μέσα στον Απρίλιο ή το Μάιο σε Γιάννενα, Λάρισα, ανατολική Αθήνα,
ανατολική Αττική, Δράμα και Κοζάνη. Αργότερα μέσα στη χρονιά θα πρέπει να δούμε νέους κλάδους και σε Χολαργό,
Πάτρα, Βόλο, Κόρινθο, Τρίκαλα, Καλαμάτα και Κιλκίς. Άγνωστο τι κόκκινες δίνουν αυτή την εποχή Σύρος και Τήνος.Στα δίκυκλα ακόμα πιο δύσκολη η πρόβλεψη, θα την αφήσω στον αγαπητό dg57, αν επιθυμεί να γράψει κάτι σχετικά.
-
ΜΙΤ 5708 Opel Corsa τη Δευτέρα το είχα δει
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011