-
ΙΜΤ 5755 καθαρό και ολοκαίνουριο, μαύρο polo αν πρόλαβα να δω καλά.
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
- Λευκάδα: ΕΥΒ-3892 (25/12/10), ΜΟΙ-7758 (20/02/11)
απόθεμα συνδυασμών: ΕΥΒ μέχρι 8949
Το περίεργο που είναι? 2 μήνες μεσολαβούν οπότε λογικό νούμερο είναι, ούτε 100 νούμερα δεν είναι οπότε...
Το περίεργο είναι ότι δεν καταγράφηκε στον αρχικό πίνακα .... γι αυτό σφυρίζω αδιάφορα ....που το κάρφωσα και γι αυτό μένω σκεπτικός για τα λάθη που γίνονται!!! ... και δεν είναι η μοναδική φορά...
Τέσπα το προσπερνάω ...
Και ο 'Ομαδα πινακιδων' άνθρωπος είναι και κάνει λάθη κατά την ανανέωση. Δεν γίνεται αυτόματα. Εφόσον τα παρατηρείς, καλώς τα αναφέρεις, θα το δει και θα το περάσει την επόμενη φορά. Δε νομίζω ότι χάθηκε ο κόσμος.
- Λευκάδα: ΕΥΒ-3892 (25/12/10), ΜΟΙ-7758 (20/02/11)
-
ΡΟΤ-9576 σε λευκό μικρό (φίατ νομίζω)
Για το ΗΚΥ-3641 τί να πώ? Είμαι τόσο σίγουρος για το τί είδα. Ελπίζω να το ξαναπετύχω πουθενά...
@ΕΕΕ333
Θα συμφωνήσω με τον 3w2000. Καταλαβαίνω το πάθος σου, όλοι το έχουμε άλλωστε, άλλα εντάξει, cool! Η τελευταία σου φουρνιά πάντως καλή ήταν, δεν έχεις παράπονο... -
@DrHouse,
to 9569 που ειδα ηταν ενα fiat 500 αρα ειναι πολυ πιθανο να ειδες και εσυ fiat! -
Γιατί είναι πιθανό να είναι φίατ και το 76? Για κάνε ένα εξπλανέισιον
Σήμερα το απόγευμα το πέτυχα, έξω απ' τον κωτσόβολο αραγμένο, οδηγούσα και μιλούσα με τον συνοδηγό αλλά το πήρε το μάτι μου και με τον καθρέφτη πιά προσπάθησα να δώ και μάρκα. Φίατ μου φάνηκε. -
γιατι κανουν μαζικες ταξινομησεις και ειναι πολυ κοντα τα νουμερα.
-
Πλάκα πλάκα και το 9555 που είδα την περασμένη Κυριακή φίατ 500αράκι ήταν. Μπράβο η φίατ
-
@www.2000 :Και ο 'Ομαδα πινακιδων' άνθρωπος είναι και κάνει λάθη κατά την ανανέωση. Δεν γίνεται αυτόματα. Εφόσον τα παρατηρείς, καλώς τα αναφέρεις, θα το δει και θα το περάσει την επόμενη φορά. Δε νομίζω ότι χάθηκε ο κόσμος.
Αν είδες στο πρώτο μου post απλώς το ανέφερα, όπως έχω κάνει κι άλλες φορές χωρίς να δημιουγήσω θέμα. I was cool όπως λέει κι ο Dr House, μέχρι που ο Ikarus260 με φούντωσε που κατάλαβε κάτι άλλο (χωρίς να φταίει) και επανήλθα μαινόμενος στο θέμα. Τα λέγα όμως αν αυτοματοποιούσαμε το πρόγραμμα (όπως οι Πολωνοί) θα αποφεύγαμε τέτοιου είδους λάθη.
Συμφωνώ ότι όσο εναπόκειται σε ανθρώπινο χέρι τα λάθη δεν τα γλιτώνουμε.
Τέλος όντως σήμερα ήταν πολύ καλή μέρα .... από πολλές απόψεις !!!
Φιλιά στην Ρόδο (της Ροδίτισες εννοώ,μην παρεξηγηθώ) ... έχω να ρθω απο την μεγάλη φωτιά του 2009, με βλέπω να έρχομαι προς τα κει!!! -
ηρεμααααααα....
-
Ήρεμα παιδιά, θεωρούμαστε απ' τα πιο όμορφα τόπικ χωρίς τσακωμούς χωρίς εντάσεις και κόντρες. Το καλύτερο είναι να κρατηθεί ως έχει. Όλοι λάθη κάνουμε, δεν υπάρχει αλάνθαστος άνθρωπος. Όσο για αυτό που είπα, πίστευα ότι ήταν κάποια ταξινόμηση εκτός σειράς που βρήκες φίλε ΕΕΕ333 γιατί η αλήθεια είναι δεν ξέρω αν γράφτηκε καθόλου στο τόπικ (ή τουλάχιστον δεν την είχα σημειώσει εγώ). Όλα καλά παιδιά μια παρέα είμαστε λόγος για εντάσεις δεν υπάρχει κανένας
-
ΡΟΤ-9583 σε freelander
-
XAI 7899 σε Πασατ
-
HAO 828, Yamaha X-Max
-
ειδα και γω σημερα το πρωτο μου αζζ...αλλα ηταν μονο 1022, οχι μεγαλυτερο απο 108κατι που χουν δει αλλα παιδια...
Παντως καινουριο αυτοκινητο πλεον δεν βλεπεις με τιποτα...μεχρι το αζε 8*** εβλεπες να αυαξανεται τωρα εχει κολλησει το θεμα...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
ειδα και γω σημερα το πρωτο μου αζζ...αλλα ηταν μονο 1022, οχι μεγαλυτερο απο 108κατι που χουν δει αλλα παιδια...Παντως καινουριο αυτοκινητο πλεον δεν βλεπεις με τιποτα...μεχρι το αζε 8*** εβλεπες να αυαξανεται τωρα εχει κολλησει το θεμα...
Kαι φαντάσου ότι έχει αρχίσει και η απόσυρση. Αλλά πως να προχωρήσει το θέμα με την βενζίνη στο 1.60 και να αυξάνεται κάθε μέρα. Και όταν δεν ξέρεις κιόλας αν θα μπορέσεις να το ξοφλήσεις το αμάξι μην ξέροντας αν θα είσαι την άλλη μέρα στην δουλειά τι να κάνεις μετά. Και βάλε και τις τράπεζες που δεν δίνουν δάνεια. Αυτα και ένα σωρό άλλα εμποδίζουν την κατάσταση να φτιάξει με τα αμάξια. Αλλά το πρώτο που φταίει είναι η βενζίνη. Εδώ έχουν μειωθεί οι πωλήσεις στις μηχανες, από κει και πέρα...
-
Σημερινές παρατηρήσεις.
ΙΟΧ-2095, ΗΒΜ-382, ΗΒΙ-604, ΒΧΒ-689 -
ΧΑΙ 7906 σε αγροτικο και με επιφύλαξη ΧΑΙ 7921 σε Yaris (Ισως ήταν 7821 )
-
EEΡ - 2003 σε επαγγελματικο Astra προηγουμενης γενιας
-
ΙΟΗ 3021 στο κέντρο
ΙΟΧ 2155 στη Γλυφάδα
ΜΙΤ 5565 στην Ηλιούπολη
ΧΑΙ 6775
ΚΕΖ 3691
ΡΜΖ 172
ΟΙΡ 907 στην Αγία Μαρίνα
Τέλος έμαθα ότι 11/2 είχε δοθεί το ΙΜΤ 4607.@EEE333 Όπως ανέφερα και στο 1ο ποστ σχετικά με το θέμα, αρκεί μια ευγενική επισήμανση. Όποιος κάνει την ανανέωση θα το προσέξει και θα το βάλει .
Ωστόσο θέλω να σταθώ στην ιδέα της αυτοματοποίησης, που έχεις ξανααναφέρει. Είναι πολύ καλή. Γνωρίζεις πως θα μπορούσε να υλοποιηθεί και εδώ;Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
...
Kαι φαντάσου ότι έχει αρχίσει και η απόσυρση. Αλλά πως να προχωρήσει το θέμα ...Αυτό μπορεί να βοηθήσει λίγο:
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231099314 -
Μετά απο πολύ καιρό HKY 3636 BMW 116. Βάση παρατηρήσεων είναι ξεπερασμένο μεν αλλά το γράφω γιτί είχα καιρό να δώ κάτι 'καλό'
-
Δεν μπορω να καταλαβω πως τα γατονια του υπ.οικονομικων δεν εκμεταλλευονται κατι απλο που ισχυει εξω.
Με ενα αντιτιμο να βγαζεις την πινακιδα που θες...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011