-
ΗΟΒ 761 σε δίκυκλο, όπως και το ΗΑΟ 942 που μου σφύριξε τηλεφωνικά ένα πουλάκι!
@ΕΕΕ333: αφού πήρες αυτό το θάρρος, θα ήταν χρήσιμο αν μάθαινες και για τα ΕΕΕ της Θεσσαλονίκης (που αρχίζουν
από το 4900) ως που φτάνουν. Έτσι θα ξέραμε που να ψάξουμε τον επόμενο κλάδο.@D1FF: Προς Θεού, δεν έκανα παρατήρηση, αφορμή για το σχόλιο και τις προβλέψεις έψαχνα...
@ikarus260,D1FF: σας ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@ΕΕΕ333: αφού πήρες αυτό το θάρρος, θα ήταν χρήσιμο αν μάθαινες και για τα ΕΕΕ της Θεσσαλονίκης (που αρχίζουν
από το 4900) ως που φτάνουν. Έτσι θα ξέραμε που να ψάξουμε τον επόμενο κλάδο.Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό ότι δεν γνωρίζουμε τα όρια των Δυτικοθεσσαλονικιώτικων ΕΕΕ (είχα την εντύπωση στο 5449 , στα όρια της Δράμας) για μια στιγμή σκέφτικα να ρωτήσω και για το που έχουν φτάσει,αλλά δεν ήθελα να τους φωρτωθώ άλλο για πρώτη φορά (λάου-λάου),άσε να έχουμε και τπτ να παρατηρούμε...
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@D1FF: Προς Θεού, δεν έκανα παρατήρηση, αφορμή για το σχόλιο και τις προβλέψεις έψαχνα...
Πλάκα έκανα
Γενικά πάντως τον τελευταίο καιρό όντως είμαι λίγο κουρασμένος (aka θέλω επειγόντως ΑΔΕΙΑ ) οπότε καλά θα κάνεις να διπλοτσεκάρεις τις παρατηρήσεις μουΤο Ibiza που είδα χθες μάλλον έβαζε την πρώτη του βενζίνη διότι ήταν στο πρώτο βενζινάδικο στα 200μ από την αντ/πεια της Seat!
Το βράδυ είδα και ένα ΧΑΙ 9686 σε αγροτικό -
HAN-3690 και ΗΑΝ-3694 Νissan micra και Opel astra αντίστοιχα, έτοιμα για παράδοση.
-
ΑΖΖ 1801...
Να τα εκατοστησεις Megane98!
-
Επιστροφή και ΡΥΗ-63
@thaliarque
Έξοχο το update , σορρυ για το ΡΑΙ αλλά ήμουν εκτός έδρας και δεν είχα τον χρόνο να το ψάξωΧρόνια πολλά κι απο εμένα Megane, ότι επιθυμείς, με υγεία
-
ΥΝΤ 1030 Polo μτχ.
-
-
ΙΚΤ-4164 σε DS3
INX-1899 σε 500
ΟΙΟ 278 -
To be continued...
Χθεσινοβραδυνή παρατήρηση στο Φοίνικα...
ΚΖΧ-5369 μαύρο VW TIGUAN -
Τι πουλάκια και πυγολαμπίδες γράφει αυτός ο thaliarque;
-
Καταρχήν DrHouse και bibendum σας ευχαριστώ για τις ευχές, να είστε πάντα καλά παίδες!!!
Πάμε παρακάτω...
Χάρτινο ΗΚΥ 8653 VW Caddy νοικιάρικο αλλά μην αγχώνεστε βρήκα τη λύση του μυστηρίου με αυτά τα χάρτινα. Ρώτησα το ρεντεκαριστα και μου είπε ότι επειδη κάποιοι πελάτες φοβούνται να νοικιάσουν αμάξι χωρίς νούμερο, σκέφτηκε να βάλει ένα ψεύτικο.Συνέχεια με άλλες παρατηρήσεις
O Χριστός, η Παναγία και οι 40 Απόστολοι ΥΝΡ 8976 Europcar. Πού θα σταματήσει αυτο το πράγμα? 2 εξηγήσεις υπάρχουν αν σκεφτούμε την κακή οικονομική συγκυρία. Ή τα πήραν 5-6000 το ένα ή κρατάνε διπλά βιβλία και απο τους φόρους που δεν δίνουν στο κράτος αγοράζουν αμάξια.
ΙΜΥ 2754 Aygo Tourent
IOH 8262 Ιbiza Hertz
HKY 4748 Justrentals το αντίστοιχο Aygo της Peugeot δε θυμάμαι πώς το λένε. -
Τιποτα περιεργο με τα ΥΝΡ. Εχουμε επαναληψη των ΥΜΥ Micra και αφορα ταξινομησεις του Θεοχαρακη. Ψαξτε λιγακι για προσφορα απο την Nissan στα rac...
edit:
@ikarus260: Το ΕΕΙ που σου ειπα χθες να ποσταρεις τι απεγινε? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Χάρτινο ΗΚΥ 8653 VW Caddy νοικιάρικο αλλά μην αγχώνεστε βρήκα τη λύση του μυστηρίου με αυτά τα χάρτινα. Ρώτησα το ρεντεκαριστα και μου είπε ότι επειδη κάποιοι πελάτες φοβούνται να νοικιάσουν αμάξι χωρίς νούμερο, σκέφτηκε να βάλει ένα ψεύτικο.
Mιλάμε για Ηρακλειώτικες εταιρείες που απλά περιμένουν 1-2 μέρες πινακίδες και βρήκαν αυτή τη μαγκιά για να μην χάνουν πελάτες ή για τις μεγάλες που ίσως αναμένουν απο Αθήνα?
Όπως και να έχει πάντως, ασόβαρα πράγματα μου φαίνονται αυτά. Παίζει να είναι και ανασφάλιστα?
-
ΕΕΙ 785, από τον garvanitis
edit: σόρρυ αλλά μετά το τηλ. με την γυναίκα πήγα για ύπνο... τώρα είδα το μυν. εν τω μεταξύ, ξέρω απαράδεκτος αλλά δεν πρόλαβα -
Σημερινά
ΙΜΡ 6364 επαγγ
ΙΟΗ 6549 επαγγ
ΙΖΧ 9742 επαγγΑπό την Πέμπτη
ΡΖΚ 1047 ασημί corsa C
ΚΑΜ 5835
ΖΧΝ 1275 επιβατικό
Υ ΡΧ 8 239 (ταξινόμηση 6/6)
ΗΒΟ 676 -
Πω πω... Πολλους καινουργιους συνδυασμους θα δω οταν κατεβω κατω τον Ιουλιο..
Και κει που ελεγα οτι το ΚΟΜ παει με ρυθμους χελωνας (τελευταιο που ειχα δει ηταν τον 5929) ξαφνικα πριν 2 λεπτα πηρα τα πανω μου γιατι κατω απο το σπιτι μου περασε ενα brand new Qashqai (dci κιολας) που ειχε ΚΟΜ 5959 (λετε ελαφρως εκτος σειρας;)
Παμε για το 6000 πριν τον Ιουλιο!!! -
ΝΙΡ-9591(χ) χρυσαφί HYUNDAI i10 στο δρόμο για το Ωραιόκαστρο....
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Χάρτινο ΗΚΥ 8653 VW Caddy νοικιάρικο αλλά μην αγχώνεστε βρήκα τη λύση του μυστηρίου με αυτά τα χάρτινα. Ρώτησα το ρεντεκαριστα και μου είπε ότι επειδη κάποιοι πελάτες φοβούνται να νοικιάσουν αμάξι χωρίς νούμερο, σκέφτηκε να βάλει ένα ψεύτικο.
Mιλάμε για Ηρακλειώτικες εταιρείες που απλά περιμένουν 1-2 μέρες πινακίδες και βρήκαν αυτή τη μαγκιά για να μην χάνουν πελάτες ή για τις μεγάλες που ίσως αναμένουν απο Αθήνα?
Όπως και να έχει πάντως, ασόβαρα πράγματα μου φαίνονται αυτά. Παίζει να είναι και ανασφάλιστα?
Ηρακλειώτικες εταιρείες είναι. Πάντως το Caddy είχε ασφαλιστήριο αλλά αντί αριθμό κυκλοφορίας είχε αριθμό πλαισίου. Αν είναι κι αυτό αληθινό ή όχι δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ηρακλειώτικες εταιρείες είναι. Πάντως το Caddy είχε ασφαλιστήριο αλλά αντί αριθμό κυκλοφορίας είχε αριθμό πλαισίου. Αν είναι κι αυτό αληθινό ή όχι δεν ξέρω...
Με αριθμο πλαισιου επιτρεπεται να ασφαλιστει οχημα,μολις ομως βγαλει πινακιδες πρεπει να αλλαξει και να γραφει τον αριθμο τους.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011