-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
Αν λοιπόν όντως είναι κοροϊδία** ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΥΧΗ ΣΑΣ!! (AUTOBILD NO 146 ΣΕΛ 51 το τευχος που έχω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή). ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΕΓΚΥΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ.**Τότε να κόψουν όλες τις διαφημίσεις εντελώς. Όλες παραπλανητικές είναι, εξ ορισμού.!
-
dsaraf μία άλλη λύση είναι αντί για τους ισχυρούς μαγνήτες που ανέφερες να δοκιμάσεις να βάλεις ένα μικρό κομμάτι τσιμέντο, θα έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα!
-
Πάντως τα μαγνητάκια δουλεύουν , ξέρετε πόσο κονομάνε αυτοί που τα πουλάνε; Τώρα που έριξαν και τις τιμές!!! Πάντως είμαστε................. Πάντως και σκα@@@ να πουλήσουν και να μας πουν ότι είναι καλά ...θα τα αγοράσουμε!!!!
-
Παντως εγω παιδια παρακολουθω τοση ωρα την συζητηση σας, και εχω να σας δοσω μια καλυτερη ιδεα απο αυτο που εχω ανακαληψη εγω και ενας φιλος μου που δουλευουμε ως μηχανικοι στα ναυπηγια Σκαραμαγκα.Εχουμε βρει μια πατεντα που μας εξοικονομει ακριβως το 50% των καυσιμων! Θελαμε να το προωθησουμε αλλα τα lobby δε μας το επετρεψαν και δεχθηκαμε απειλες για την ζωη μας , οσο για τα τομαρια τους δημοσιογραφους που απευθηνθηκαμε αυτοι ειπαν ειμεις δουλευουμε για το κατεστημενο δε το πολεμαμε!
Οποιος ενδιαφερεται και θελει να μαθει περισσοτερα για την κενοτομια που εγω και ο φιλος μου πατενταραμε ας με ρωτησει χωρις καμια οικονομικη επιβαρυνση!!! -
Ο χρήστης koulis_snd έγραψε:
Παντως εγω παιδια παρακολουθω τοση ωρα την συζητηση σας, και εχω να σας δοσω μια καλυτερη ιδεα απο αυτο που εχω ανακαληψη εγω και ενας φιλος μου που δουλευουμε ως μηχανικοι στα ναυπηγια Σκαραμαγκα.Εχουμε βρει μια πατεντα που μας εξοικονομει ακριβως το 50% των καυσιμων! Θελαμε να το προωθησουμε αλλα τα lobby δε μας το επετρεψαν και δεχθηκαμε απειλες για την ζωη μας , οσο για τα τομαρια τους δημοσιογραφους που απευθηνθηκαμε αυτοι ειπαν ειμεις δουλευουμε για το κατεστημενο δε το πολεμαμε!
Οποιος ενδιαφερεται και θελει να μαθει περισσοτερα για την κενοτομια που εγω και ο φιλος μου πατενταραμε ας με ρωτησει χωρις καμια οικονομικη επιβαρυνση!!!Για πειτε περισσοτερα!!!
Την πατεντα την εχετε κατεθεσει σε καποιο γραφειο ευρεσιτεχνιών;(it never stops to amaze me.4TF 4ever! )
-
Φιλε μου οχι διοτι δε το προωθουσε καμια εταιρεια!!!
-
Φιλε μου οχι διοτι δε το προωθουσε καμια εταιρεια!!!Γιατι;Δεν μπορει να πατενταρεις κατι ατομικα;
-
Επειδή είμαι σχετικός με των χώρο της Ναυτιλίας και με συγγενείς Πλοιάρχους και Μηχανικούς , συμφωνώ ότι όντως στα πλοία υπάρχει δυνατότητα σε οικονομία καυσίμων σε πολύ μεγάλο ποσοστό , επίσης όπως ξέρεις και η τιμή του καυσίμου που χρησιμοποιείται ποικίλει!!!! Και υπάρχει κάτι παρεμφερές με αυτό που συζητάμε που όντως έχει εξικονόμηση καυσίμων αλλά..... άλλο τα πλοία και άλλο τα ΕΙΧ!!!!
-
Φυσικά και μπορείς να κατοχυρώσεις κάτι ατομικά, αλλά γιατί να πληρώσεις εσύ τα έξοδα αυτά? Βλάκας είσαι?
Αγαπητέ koulis_snd όταν λες πως όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ρωτήσει 'χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση' τι εννοείς?
Ενδιαφέρομαι εγώ να μάθω πχ περι τίνος πρόκειται.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φυσικά και μπορείς βα κατοχυρώσεις κάτι ατομικά, αλλά γιατί να πληρώσεις εσύ τα έξοδα αυτά? Βλάκας είσαι?Αγαπητέ koulis_snd όταν λες πως όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ρωτήσει 'χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση' τι εννοείς?
Οι ερωτησεις ειναι δωρεαν.
Οι απαντησεις χρεωνονται. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φυσικά και μπορείς βα κατοχυρώσεις κάτι ατομικά, αλλά γιατί να πληρώσεις εσύ τα έξοδα αυτά? Βλάκας είσαι?Αγαπητέ koulis_snd όταν λες πως όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ρωτήσει 'χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση' τι εννοείς?
Κατέθεσε το ευτελές ποσό των 50€ στον λογαριασμό 2θ7464747846464γγ της Πατέντα βανκ , βάλε και το μαιλ σου και θα σου έρθει μήνυμα πως θα έχεις μείωση της κατανάλωσης!!!
-
Να σου πω ρε φιλε σου ειπα εγω οτι βρηκα τροπο εξοικονομησης καυσιμων για τα πλοια?
-
Επειδη βλεπω οτι εχει ξεφυγει η συζητηση και αρχισατε ολοι τις μ@@@ς σας οταν λεω χωρις καμια οικονομικη επιβαρυνση εννοω οτι δε θα χρειαστει να πληρωσεις τιποτα απο τη στεπη σου για να πετυχεις τη μειωση της καταναλωσεις κατα 50%!!!
-
Έγραψες αυτό:
Οποιος ενδιαφερεται και θελει να μαθει περισσοτερα για την κενοτομια που εγω και ο φιλος μου πατενταραμε ας με ρωτησει χωρις καμια οικονομικη επιβαρυνση!!!Οπότε (και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση) σε ρωτάω εγώ, πες μας λοιπόν περισσότερα.
-
Περιμένω κι εγώ ενημέρωση. Αν φοβάσαι κάτι στείλε πμ
-
Λοιπον η πατεντα που εχω ανακαλυψει εγω κι ο φιλος μου μετα απο πολυ ερευνα ειναι η εξης
Την μια βδομαδα πηγαιναμε με το δικο μου αυτοκινητο δουλεια και την αλλη με το δικο του και μη μου πειτε οτι το ειχατε σκεφτει γιατι θα το ειχατε κανει!
Ξερεται ολες οι μεγαλες εφευρεσεις εχουν το συστατικο της απλοτητας!** ΟΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟ**
-
Είσαι ο Μάρκος Σεφερλής?
-
Λοιπον η πατεντα που εχω ανακαλυψει εγω κι ο φιλος μου μετα απο πολυ ερευνα ειναι η εξης
Την μια βδομαδα πηγαιναμε με το δικο μου αυτοκινητο δουλεια και την αλλη με το δικο του και μη μου πειτε οτι το ειχατε σκεφτει γιατι θα το ειχατε κανει!
Ξερεται ολες οι μεγαλες εφευρεσεις εχουν το συστατικο της απλοτητας!** ΟΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟ**
http://www.chriswoodcockphotography.co. ... ebbles.jpg
Αυτο δουλευει καλυτερα.Αναλογα το αμαξι διαλεγεις το σωστο μεγεθος που κουμπωνει κατω απο το πενταλ του γκαζιου και μειωνει κατα πολυ περισσοτερο την καταναλωση απο την δικια σου μεθοδο .!! -
Ωραιο το χιουμορ σας κυριοι γελασαμε !!!
-
Ωραιο το χιουμορ σας κυριοι γελασαμε !!!Αμοιβαιο ηταν !
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"