-
ε αφου το ξερεις τι αλλη αποδειξη θες για να δεις οτι ειναι απατη?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
...
τσάμπα ψάχνεις να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα από τις στατιστικές αυτές, τα μαγνητάκια κλπ δε κάνουν απολύτως τίποτα.
Πέταξες τα λεφτά σου που το αγόρασες, κάνε ένα βήμα ακόμα και πέταξέ το, η μόνη επιρροή του είναι να επιβαρύνεις την κατανάλωση με το να κουβαλάς ένα άχρηστο κομμάτι μανήτη.
ΥΓ. Αν είσαι έμπορος λάθος χώρο και τρόπο διάλεξες.
Έμπορας δεν είμαι αν και περίμενα κάποιος να πει κάτι τέτοιο, αναμενόμενο είναι. Αν ήμουν έμπορας θα είχα αναφέρει και link/όνομα προϊόντος η έστω θα έκανα νύξη υπέρ ή κατά των μαγνητών (μάλλον υπέρ) - φαντάζομαι δε μπήκες καν στο κόπο να διαβάσεις τι γράφω για να κάνεις τέτοιο σχόλιο. Παράθεση στατιστικών έκανα γιατί κανένας σας φαντάζομαι δεν μπήκε καν στο κόπο να το ψάξει και έτσι με τέτοια ανάλυση στο μέτρο του δυνατού.
Για να το πετάξω δε θα το πετάξω όπως λες γιατι 1) το πλήρωσα 2) συνεχίζω στα τεστ μου 3) αν κάνει κάτι τελικά κερδισμένος θα είμαι, αν δε κάνει κλαίω τα λεφτά μου απλά. 4) και ναι έχω βγάλει ήδη κάποια συμπεράσματα δικά μου από τα στατιστικά αυτά τα οποία τα κρατάω για μένα γιατί θέλω να είμαι ουδέτερος. 5) αν έχεις κάτι να προσθέσεις στο post μου σε αυτά που ρωτάω be my guest. -
Ο χρήστης apagogeas έγραψε:
5) αν έχεις κάτι να προσθέσεις στο post μου σε αυτά που ρωτάω be my guest.Αυτό που έχω να προσθέσω λοιπόν στο ποστ σου είναι πως οι διακυμάνσεις στην κατανάλωση οφείλονται είτε σε εξωγενείς παράγοντες, είτε σε επιπόλαια μέτρηση είτε (το πιθανότερο) και στα δύο.
Σίγουρα δεν οφείλονται στην υποτιθέμενη επιρροή του μαγνήτη.
there you go.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
- αν έχεις κάτι να προσθέσεις στο post μου σε αυτά που ρωτάω be my guest.
Αυτό που έχω να προσθέσω λοιπόν στο ποστ σου είναι πως οι διακυμάνσεις στην κατανάλωση οφείλονται είτε σε εξωγενείς παράγοντες, είτε σε επιπόλαια μέτρηση είτε (το πιθανότερο) και στα δύο.
Σίγουρα δεν οφείλονται στην υποτιθέμενη επιρροή του μαγνήτη.
there you go.
Το CO% πως το εξηγείς?
-
Μπορεί να οφείλεται σε 30720707307 παράγοντες, πχ κατάσταση κινητήρα, μπουζί, βενζίνη, πως έγινε η μέτρηση, όργανο μέτρησης, θερμοκρασία αέρα, υγρασία κλπ κλπ
Όλα αυτά και πολλά άλλα έχουν κάποια επιρροή, η ΚΕΚ δεν μετριέται και σε τόσο πια αυστηρές συνθήκες. Όπως όμως η μέτρηση δεν επιρρεάζεται από το χρώμα του αυτοκινήτου σου ή από το σταθμό που έχεις επιλέξει στο ραδιόφωνο, έτσι δεν επηρεάζεται και από ένα μαγνήτη.
-
Έγινε στο ίδιο μηχάνημα; Ήταν και τις 2 φορές σωστά καλιμπραρισμένο; Ίδια ακριβώς μεθοδολογία;
Το αυτοκίνητο ήταν σε ίδια ακριβώς κατάσταση;
Τέσπα, όλοι ξέρουμε πώς γίνονται οι μετρήσεις καυσαερίων... Μερικές φορές δεν γίνεται καν μέτρηση, απλά συμπληρώνονται τα πεδία. Για να μετρηθούν τόσο μικρές διαφορές πρέπει η μεθοδολογία να είναι ακριβώς ίδια.Κλασσικό επιχείρημα επίσης, αν είναι τόσο απλό να ρίξεις καυσαέρια και ρύπους, μ@λάκες είναι στην FPT που εξελίσσουν το multiair;
Τέσπα, εφόσον εν γνώση σου πήρες κάτι το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως (και είναι) απάτη, εμάς δεν μας μένει να σου πούμε απολύτως τίποτα.
Αν μπορέσεις να μου βρεις μια στέρεα επιστημονική εξήγηση για το πώς ακριβώς λειτουργούν αυτές οι βλακείες τότε θα πάω να πάρω και γω 10 τέτοια.
Αλλιώς, εγώ προσφέρω ειδική συσκευή από στερεοποιημένο παστίς το οποίο αλείφεται εξωτερικά του φίλτρου βενζίνης και μειώνει την οξείδωση της βενζίνης λόγω των θερμοκρασιών. Ίσως και ο ΙΚΕ να έχει κάτι τέτοιο, με κάποιον ειδικό αγιασμό, δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αλλιώς, εγώ προσφέρω ειδική συσκευή από στερεοποιημένο παστίς το οποίο αλείφεται εξωτερικά του φίλτρου βενζίνης και μειώνει την οξείδωση της βενζίνης λόγω των θερμοκρασιών. Ίσως και ο ΙΚΕ να έχει κάτι τέτοιο, με κάποιον ειδικό αγιασμό, δεν ξέρω...
Για εμας τους ατυχους που δεν εχουμε εξωτερικο φιλτρο βενζινης δεν υπαρχει λυση;
Give me hope plz!!
-
στείλτε μου πμ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
στείλτε μου πμ -
Προσπαθώ να δω το θέμα αντικειμενικά, χωρίς καμία προκατάληψη υπέρ η κατά. Καταδίκες έχουν ναι, κάτι το οποίο με έκανε να το σκεφτώ πολύ πριν το πάρω. Περισσότερο το πήρα βασικά από περιέργεια και λιγότερο αν τελικά θα έκανε κάτι ή όχι. Οι μετρήσεις CO% έγιναν όλες στο ίδιο μηχάνημα. Αν έχασε την ακρίβειά του δε μπορώ να το ξέρω. Πάντως είναι διαφορά της τάξης του 60-70% κάτω, να ήταν 10-20% δε νομίζω να το συζητούσα ούτε θα το ανέφερα καν. Όσο αφορά τις διακυμάνσεις κατανάλωσης, ναι διακυμάνσεις υπάρχουν προφανώς αλλά η συνολική εικόνα έχει φορά προς τα πάνω στην οικονομία (και τελευταία του τινάζω τα πέταλα με το A/C και πηγαίνω και κατα 5-10 χλμ πιο γρήγορα από παλιότερα πάλι στα πλάισια της οικονομικής οδήγησης). Πάντως η κατανάλωση μου έχει κολλήσει στο 16+ χλμ/lt που σπάνια έβλεπα κάτι τέτοιο παλιότερα που οδηγούσα και πιο προσεχτικα. Να έγινα ξαφνικά ποιο οικονομικός στην οδήγησή μου και να τη βελτίωσα κατά 2 χλμ/lt περίπου; Να έπεσα στη περίπτωση placebo effect και υποσυνείδητα να έχω βελτιώσει τόσο την οδήγησή μου που έτσι και αλλιώς οικονομικά οδηγούσα 1.5 χρόνο τώρα; Και ετσι να'ναι κερδισμένος ειμαι Άλλες αιτίες ψάχνω, ακριβώς για να μην αποδώσω τις παρατηρήσεις αυτές στη μόνη ουσιαστική αλλαγή που έγινε στο αμάξι όλα αυτά τα χρόνια.
-
Το -60% σε CO θα έπρεπε να σε υποψιάζει, το -10% πιο πιστευτό είναι.
Τέσπα, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει σε τσαρλατάνους, ματζούνια και φραπελιές. Κάτσε και βρες πώς δουλεύει αυτό το μαραφέτι και μετά ψάχνεις να δεις πώς μπορεί να εξηγούνται οι μεταβολές σε ένα σύστημα 5352354 μεταβλητών (που ελάχιστες μπορείς και κρατάς σταθερές).
-
Ο χρήστης apagogeas έγραψε:
Προσπαθώ να δω το θέμα αντικειμενικά, χωρίς καμία προκατάληψη υπέρ η κατά. Καταδίκες έχουν ναι, κάτι το οποίο με έκανε να το σκεφτώ πολύ πριν το πάρω. Περισσότερο το πήρα βασικά από περιέργεια και λιγότερο αν τελικά θα έκανε κάτι ή όχι. **Οι μετρήσεις CO% έγιναν όλες στο ίδιο μηχάνημα. Αν έχασε την ακρίβειά του δε μπορώ να το ξέρω. Πάντως είναι διαφορά της τάξης του 60-70% κάτω, **να ήταν 10-20% δε νομίζω να το συζητούσα ούτε θα το ανέφερα καν. Όσο αφορά τις διακυμάνσεις κατανάλωσης, ναι διακυμάνσεις υπάρχουν προφανώς αλλά η συνολική εικόνα έχει φορά προς τα πάνω στην οικονομία (και τελευταία του τινάζω τα πέταλα με το A/C και πηγαίνω και κατα 5-10 χλμ πιο γρήγορα από παλιότερα πάλι στα πλάισια της οικονομικής οδήγησης). Πάντως η κατανάλωση μου έχει κολλήσει στο 16+ χλμ/lt που σπάνια έβλεπα κάτι τέτοιο παλιότερα που οδηγούσα και πιο προσεχτικα. Να έγινα ξαφνικά ποιο οικονομικός στην οδήγησή μου και να τη βελτίωσα κατά 2 χλμ/lt περίπου; Να έπεσα στη περίπτωση placebo effect και υποσυνείδητα να έχω βελτιώσει τόσο την οδήγησή μου που έτσι και αλλιώς οικονομικά οδηγούσα 1.5 χρόνο τώρα; Και ετσι να'ναι κερδισμένος ειμαι Άλλες αιτίες ψάχνω, ακριβώς για να μην αποδώσω τις παρατηρήσεις αυτές στη μόνη ουσιαστική αλλαγή που έγινε στο αμάξι όλα αυτά τα χρόνια.Πολύ ωραία.
Βάλε κι άλλο ένα μαγνήτη και δεν θα χρειάζεται καταλύτη.
-
Χαρά στο κέφι σας να ξαναρχίζετε την ίδια συζήτηση κάθε φορά που κάποιος με μονοψήφιο αριθμό δημοσιεύσεων ξεθάβει το θέμα.... πάντα παίζοντάς το μη προκατειλημμένος και με αμφιβολίες αλλά με πολύ καλά αποδεικτικά στοιχεία...
-
Είδες, και ήθελα να το ρωτήσω στο προηγούμενο τοστ αυτό: η επίδραση των μαγνητών είναι αθροιστική; Δλδ αν γεμίσω όλη τη γραμμή τροφοδοσίας από το ρεζερβουάρ μέχρι την μπεκιέρα θα έχω αρνητικές εκπομπές; Θα φωτοσυνθέτω;
-
Η επίδραση των μαγνητών είναι αθροιστική αλλά δεν μπορεί η κατανάλωση να γίνει αρνητική.
Έχει σχέση με το όριο που βάζει η ταχύτητα του φωτός.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ίσως και ο ΙΚΕ να έχει κάτι τέτοιο, με κάποιον ειδικό αγιασμό, δεν ξέρω...
+
Τον τρώτε που τον τρώτε στη μάπα οι Θεσσαλονικείς, πάτε τα αυτοκίνητά σας μια Κυριακή να τα αγιάσει. Ποτέ δεν ξέρεις
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...
Βάλε κι άλλο ένα μαγνήτη και δεν θα χρειάζεται καταλύτη.Το σκέφτηκα αλλά θα με βαρέσουν στα τέλη κυκλοφορίας με τα πράσινα αλογ... αμάξια εννοω που προωθουν
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Χαρά στο κέφι σας να ξαναρχίζετε την ίδια συζήτηση κάθε φορά που κάποιος με μονοψήφιο αριθμό δημοσιεύσεων ξεθάβει το θέμα.... πάντα παίζοντάς το μη προκατειλημμένος και με αμφιβολίες αλλά με πολύ καλά αποδεικτικά στοιχεία...Με όλο το σεβασμό, οποιοδήποτε θέμα και να σχολίαζα και είχα 0 posts και είχατε αρνητική στάση απέναντί στο όποιο θέμα το ίδιο θα λέγατε. Το επανέφερα επειδή κρατάω στατιστικά από μόνος μου για αυτο το θέμα και ήθελα μια άποψη για όποιον έχει κουράγιο να δει στατιστικά και το ποσταρα αν βλέπει κάτι ιδιαίτερο - θέση δε παίρνω σε αυτά που παρατηρώ μόνος μου για να κρίνω υπέρ η κατά. Δεν είδα κανένα σας να παρουσιάζει κάτι διεξοδικά, έστω όσοι έχουν δοκιμάσει τέτοια μαραφέτια, πλην φράσεων του στύλ 'μούφα' 'πατάτα' 'απάτη' σαν ρητορία. Οπότε μη με κρίνεις με αυτό το τρόπο επειδή παρουσιάζω τη δική μου εμπειρία με στατιστικά. Δε νομίζω να έχω πει κάτι υπέρ ή κατά αυτών των συσκευών ούτε διαφημίζω κάτι για να λες αυτό που υποννοείς.
-
επιμενεις σε στοιχεια...
σου ειπα, δοκιμαστηκε στην Αμερικη και αποδειχθηκε οτι ειναι ΑΠΑΤΗ. Τι αλλο στοιχειο θες? Οι ανθρωποι εχουν καταδικαστει ως απατεωνες. Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις απο αυτο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
επιμενεις σε στοιχεια...σου ειπα, δοκιμαστηκε στην Αμερικη και αποδειχθηκε οτι ειναι ΑΠΑΤΗ. Τι αλλο στοιχειο θες? Οι ανθρωποι εχουν καταδικαστει ως απατεωνες. Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις απο αυτο?
Δεκτό. Γι' αυτό έχω τα δικά μου στοιχεία που τα συλλέγω ετσι και αλλιως ανεξάρτητα απο το ποστ μου εδω και τα παρέθεσα αν έχεις κουράγιο να τα δεις και βγάλεις κάποιο συμπέρασμα δικό σου, αν βγαίνει, και να μου πεις και μένα γιατι τα δικα μου συμπερασματα μπορει να ειναι και βεβιασμενα. Αν δεν είχαν καταδικαστεί προφανώς δεν θα υπήρχε και λόγος να εκθέσω την δική μου εμπειρία αφου ολοι θα τα αγοραζαν θα ηταν πιστοποιημενα, ισως τα ειχαν και σε ολα τα αμαξια εργοστασιακα. Το θέμα μου δεν είναι να με πείσεις να μη τα παρω, τα πήρα ηδη. Το θέμα ειναι αν βγαίνει καποιο συμπερασμα με αυτα τα στατιστικά, είτε υπέρ είτε κατά. Αληθινά είναι τα στατιστικα, 3 χρόνων πλήρης καταγραφή.
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"