-
To έχεις βαλει σε δυναμόμετρο και κάνεις εργαστηριακές μετρήσεις;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To έχεις βαλει σε δυναμόμετρο και κάνεις εργαστηριακές μετρήσεις;Ναι εχω ραουλα στο δωματιο μου.edit [mod]
-
invictus
-
Ζαπαρακατρανεμια.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ζαπαρακατρανεμια.Ζαβαρακατρανεμια
-
Δε **παριστανω **τον βλακααυτό βλέπω
-
Fuel XXX rulez.
-
Ντούβλη;
-
Αν παριστάνεις τον βλάκα για 3 μήνες υπάρχει κίνδυνος να σου μείνει κουσούρι
Δε παριστανω τον βλακα ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
Αφού αισθάνεσαι όμορφα επειδή ο ειδικός μαγνήτης που αγόρασες βάζει τα άτακτα μόρια της βενζίνης στη σειρά για να καίγονται καλύτερα και ΒΛΕΠΕΙΣ την μικρότερη κατανάλωση, πρέπει να κρατήσεις τον μαγνήτη ή να αγοράσεις ακόμα ένα.
Τα λεφτά είναι λίγα για την ψυχική αγαλλίαση που προσφέρουν. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αφού αισθάνεσαι όμορφα επειδή ο ειδικός μαγνήτης που αγόρασες βάζει τα άτακτα μόρια της βενζίνης στη σειρά για να καίγονται καλύτερα .....θα μπορούσε να έχει εφαρμογή στο κυκλοφορικό αποτρέποντας την εναπόθεση LDL και την δημιουργία αθηρωματικών πλακών???
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
θα μπορούσε να έχει εφαρμογή στο κυκλοφορικό αποτρέποντας την εναπόθεση LDL και την δημιουργία αθηρωματικών πλακών???Πατεντάρισέ το γρήγορα....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
θα μπορούσε να έχει εφαρμογή στο κυκλοφορικό αποτρέποντας την εναπόθεση LDL και την δημιουργία αθηρωματικών πλακών???
Πατεντάρισέ το γρήγορα....
Too late, έχω ήδη προχωρήσει την ιδέα σε συνεργασία με το ΙΟΒΕ.
-
To εχω βαλει εδω και 3 μηνες εχω κανει 2500 χιλ. και τα εβγαλε τα λεφτα του.Εχω βγαλει και καρτα καυσαεριων εχουν μεωθει κατα 45%.
-
Λιγο ομως σου εριξε στα καυσαερια,μεχρι 80% επρεπε να εισαι πιο κατω
-
γρήγορο quiz:
- αστειέμπορας
- πλασιέ
- βλάξ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
γρήγορο quiz:- αστειέμπορας
- πλασιέ
- βλάξ
Δηλαδη δεν δουλευει το μαραφετι αυτο;
Με σοκαρεις τωρα!!!!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
γρήγορο quiz:
- αστειέμπορας
- πλασιέ
- βλάξ
Δηλαδη δεν δουλευει το μαραφετι αυτο;
Με σοκαρεις τωρα!!!!!!Υπαρχει Αγιος Βασιλης??
-
Ο χρήστης NIK 1969 έγραψε:
To εχω βαλει εδω και 3 μηνες εχω κανει 2500 χιλ. και τα εβγαλε τα λεφτα του.Εχω βγαλει και καρτα καυσαεριων εχουν μεωθει κατα 45%.Πρέπει να έχεις πάρει από μια ελαττωματική παρτίδα που κυκλοφόρησε εκείνη την περίοδο. Πήγαινέ το πίσω και ζήτα να στο αλλάξουν. Κι εγώ νόμιζα ότι η μείωση 40% στα καυσαέρια είναι η πρέπουσα μέχρι που διάβασα σε ένα forum ότι έπρεπε να είναι μεταξύ 60-70%. Το επέστρεψα στον εισαγωγέα και πήρα άλλο. Πλέον η μείωση είναι στο 69,69%!
-
Yπαρχει πλεον και το Diamandino που ειναι εξαιρετικα αποτελεσματικο http://www.diamandino.gr/diamandino/cat ... cat_id=13#
-
Ο χρήστης NIK 1969 έγραψε:
To εχω βαλει εδω και 3 μηνες εχω κανει 2500 χιλ. και τα εβγαλε τα λεφτα του.Εχω βγαλει και καρτα καυσαεριων εχουν μεωθει κατα 45%.Θα πρέπει στα νέα τέλη κυκλοφορίας να γίνει και ειδική μέριμνα για τους χρήστες του FuelEXX οι οποίοι θα απολαμβάνουν ένα -50% στα τέλη λόγω του ότι εκπέμπουν σημαντικά λιγότερο CO2. Αλλά έτσι είναι οι φωστήρες του υπουργείου: δεν ξέρουν την τύφλα τους!
Πέρα από την πλάκα, σκέφτεσαι να βάλεις και ένα δεύτερο για να έχεις περαιτέρω μείωση στα καυσαέρια;
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"