-
Εγώ δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα του κόσμου....Η εκκίνηση που πήγα μια χαρά ήτανε και σε ωραίο χώρο και μπράβο και στο περιοδικό άμα μας κάνει διαφήμιση....Στα του αγώνα δεν γνωρίζω οπότε δεν μπορώ να εκφέρω και άποψη
Αλλά το να γράφεται ότι παρακολούθησαν των αγώνα 'χιλιάδες κόσμου' όταν μετρημένοι δεν ήτανε πάνω από 100
είναι από τις τραγικότερες παραπληροφορήσεις που έχω διαβάσει ποτέ και ακόμα τραγικότερο είναι να το υποστηρίζεται
κιόλας όταν ήσαστε εκεί και βλέπατε πόσοι είναι....Εκτός αν μπορεί να δείς κανείς στις φωτογραφίες 'χιλιάδες κόσμου'
και όχι το πολύ 100 που λέω εγώ..... -
Ηταν ο μαιτρ Μπιρσιμ εκει που κανει τον κοσμο και αυγαταινει.....
( Σχολιαζοντας με χιουμορ ενα πικροχολο και 'κακιασμενο' μιζερο σχολιο...)
-
100 άτομα και το αυτοκίνητο να προσπαθεί να ανοίξει δρόμο ανάμεσά τους; Είναι αλήθεια τόσο μικρή η πλατεία Κοτζιά;
Αν η οργάνωση δεν είχε να αντιμετωπίσει τις κακεντρέχειες, ο αγώνας θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερος. Ο ένας δεν είδε τα αποτελέσματα που διάβασαν όλοι οι άλλοι, ο άλλος τον κόσμο που είδαν οι ξένοι δημοσιογράφοι, ο τρίτος δε θα έχει δει τις 100+ συμμετοχές... Να δω τί άλλο θα ακούσουμε...
ΥΓ. Για το αρχείο καμιά 200αριά ήταν μόνο οι αγωνιζόμενοι... Βάλε τις οικογένειες, τους μηχανικούς και τους φίλους τους και θα έχεις ένα σημαντικό αριθμό, χωρίς να βάλεις κανέναν απο τους θεατές, τους περαστικούς (δίπλα στην Βαρβάκειο Σάββατο πρωί) και τα άτομα της οργάνωσης. Μάλλον δεν μετρήσατε σωστά!
-
Όλα αυτά που λέτε είναι για λαϊκή κατανάλωση για όποιον δεν ήτανε εκεί να νομίζει ότι γινότανε χαμός στην εκκίνηση
Δεν θα κάνω το γραφικό να ανεβάσω φωτογραφίες από την εκκίνηση (υπάρχουνε από φίλη μου πολλές στο Facebook από εκκίνηση όπου βλέπει κανείς τις 'χιλιάδες κόσμου') απλά θεωρώ στα όρια του παραλόγου για λόγους προσωπικού σας
συμφέροντος να συνεχίζετε να υποστηρίζετε κάτι τέτοιο....Δεν ήθελα να συνεχίσω αυτό το ανούσιο ζήτημα αλλά δεν μπορώ
και να βλέπω κάποιον να επιμένει σε τέτοια παραπλάνηση και υπερβολή -
καλα οκ οτι πεις...
-
Συ είπας JTGANG... και ας σε κρίνουν οι παρόντες... Κακώς ασχολήθηκα...
-
Cooper 24 Ώρες Off Road 2011