-
To spot του Cooper 24 Ώρες off Road 2011 στο start Channel!!!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα αγώνας εκτός δρόμου προβάλλεται από την TV!!!
Youtube Video -
2011 η Χρονιά των Ρεκόρ: 123 οι συμμετοχές!!!
Εάν είχαμε βάλει στόχους, αυτοί θα μας είχαν ξεπεράσει. Στη πιο δύσκολη χρονιά του, το** Cooper 24 Ώρες Off Road 2011 **σημειώνει μία σειρά από ρεκόρ, εντυπωσιάζοντας ακόμη και όσους πιστεύουν σε αυτό και το στηρίζουν τόσα χρόνια.
Οι **123 συμμετοχές **είναι ένα άπιαστο ρεκόρ!
• Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών στα 9 χρόνια που γίνεται ο αγώνας.
• Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών σε μηχανοκίνητο αγώνα στην Ελλάδα για το 2011.
• Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών σε Αγώνα Αντοχής 4Χ4, από τότε που αυτοί καθιερώθηκαν στη χώρα μας.Όμως το **Cooper 24 Ώρες Off Road 2011 **δε μένει μόνο σε αυτά.
• Είναι ο πρώτος αγώνας του είδους που προωθήθηκε μέσα από την τηλεόραση.
• Είναι ο πρώτος ελληνικός αγώνας του είδους που έλαβε τόση δημοσιότητα στο εξωτερικό. Αναφέρθηκε σε τουλάχιστον 10 sites και περιοδικά σε όλη την υφήλιο.
• Είναι ο πρώτος 24ωρος που μάζεψε συμμετοχές από 8 χώρες.
• Είναι ο πρώτος Αγώνας Αντοχής που κατάφερε να συγκεντρώσει τόσες πολλές (25) συμμετοχές της κορυφαίας κατηγορίας Ζ1.
• Είναι ο αγώνας που θα κρίνει το Balkan Rally Raid Cup, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4Χ4 και το Πανελλήνιο Κύπελλο της κατηγορίας Ζ2.Η πρόκληση είναι μεγάλη. Το Cooper 24 Ώρες Off Road 2011 πρέπει να είναι το καλύτερο 24ωρο όλων των εποχών, να σταθεί επάξια απέναντι στα 200+ άτομα που το εμπιστεύονται και συμμετέχουν σε αυτό.
10.000 ίπποι, 100.000 χιλιόμετρα, κάπου 200 και βάλε άτομα σε μία μοναδική μάχη με το χρόνο, την κούραση, την αντοχή των μηχανών. Σε έναν αγώνα **24 ωρών ΣΥΝΕΧΟΥΣ οδήγησης **στους σκληρούς, αδιάβατους, χωματόδρομους, της Στερεάς Ελλάδας, στη μεγαλύτερη σχεδόν νύχτα του χρόνου για την περιοχή! Έναν αγώνα που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Κοτζιά στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Νοέμβρη 2011, για να τερματίσει εκεί την επόμενη, επίσης στις 12:00 το μεσημέρι.
Μέσα στη βδομάδα πριν τον αγώνα στο site της οργάνωσης (www.ihnilatis4x4.gr) θα ανακοινωθούν σημεία όπου θα μπορούν οι θεατές να παρακολουθήσουν τη μοναδική αυτή μάχη. Εκεί υπάρχουν και πληροφορίες για τον αγώνα, όπως οι χώροι των Service Parks, τα χιλιόμετρα, τα ωράρια κλπ.
Την Τετάρτη, 23 Νοέμβρη, στις 18:00, στο KTEO Πήγασος, στη Λεωφόρο Φυλής στο Καματερό θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων από την Αττική. Το Σάββατο, πριν την εκκίνηση, στην Πλατεία Κοτζιά αυτός για τα υπόλοιπα οχήματα. Την Κυριακή, κάπου στις 13:30, η απονομή στον ίδιο χώρο.
Σας περιμένουμε όλους στις πέντε ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 770 χιλιομέτρων, τα service parks στο Olympus Plaza στο Σχηματάρι και το Δίστομο, την εκκίνηση και τον τερματισμό, να απολαύσετε το μοναδικό θέαμα και να χειροκροτήσετε τους ανθρώπους που τολμούν να σταθούν αντιμέτωποι με μία τόσο μοναδική πρόκληση: το συνδυασμό ενός Rally Raid και ενός αγώνα 24 Ωρών.
-
Tα σημεία όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα. Σας δίνουμε συντεταγμένες, χάρτη και ωράριο.
Μπορείτε να τα βρείτε εδω
-
Οδηγίες προς αγωνιζόμενους
[list:cml0eaad][:cml0eaad] Κοιμηθείτε καλά απόψε.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Φάτε υδατάνθρακες και πρωτεΐνες. Αποφύγετε τα λιπαρά.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Αφήστε τους καφέδες για τον αγώνα. Πιείτε όσο λιγότερους γίνεται σήμερα.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Όχι ενεργειακά ποτά πριν τον αγώνα. Αν νομίζετε ότι πρέπει, πιείτε τα εφόσον νιώσετε κούραση.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Όχι δραμαμίνες. Προκαλούν νύστα.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Κοιτάξτε νερά, λάδια και πιέσεις ελαστικών στο αυτοκίνητο. Συνήθως τα ξεχνάμε.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Απαραίτητος εξοπλισμός: φακός, στυλό, μπουφάν, πόσιμο νερό, γυαλιά ηλίου και καπέλο για την Κυριακή το πρωί (τουλάχιστον).[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Φορτίστε τα τηλέφωνά σας. Πάρτε μαζί τους φορτιστές αυτοκινήτου. Είναι απαραίτητα για την επικοινωνία σας με την οργάνωση.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Στην εκκίνηση και τον τερματισμό αφήστε τα αυτοκίνητα service στο Δημοτικό Parking της Βαρβακείου. Δε θα υπάρχει χώρος στην Πλατεία Κοτζιά και την Αθηνάς.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Ελάτε σχετικά νωρίς στην Πλατεία Κοτζιά για να παραλάβετε road book και carne de route.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Ευχαριστηθείτε τον αγώνα.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Όπου δείτε κόκκινο φωτάκι στο δρόμο, κάτω, αποφύγετε να το πατήσετε. Είναι κάμερα![/cml0eaad][/list:u:cml0eaad]
Οδηγίες προς θεατές
[list:cml0eaad][:cml0eaad] Να πάτε νωρίς στο σημείο για να μην προβληματίσετε τους αγωνιζόμενους.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Βάλτε τα αυτοκίνητα εκτός της διαδρομής.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Καθίστε σε ασφαλή σημεία, εκεί που δεν υπάρχει περίπτωση να έχει έξοδο ένα αυτοκίνητο ή μία μηχανή. Όχι στην έξοδο των στροφών, μετά από άλματα κλπ.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Μην ακολουθήσετε τη διαδρομή του αγώνα αν δεν έχει περάσει το ουραγό αυτοκίνητο. Μπορεί να προβληματίσετε κάποιον αγωνιζόμενο.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Μην εμποδίζετε τη δουλειά των κριτών και των ανθρώπων της οργάνωσης.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Αποφύγετε το βράδυ να φωτογραφίζετε τους αγωνιζόμενους με φλας από μπροστά. Σκεφτείτε τα μάτια τους.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Στην εκκίνηση και τον τερματισμό αφήστε τα αυτοκίνητα στο Δημοτικό Parking της Βαρβακείου. Δε θα υπάρχει χώρος στην Πλατεία Κοτζιά και την Αθηνάς.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Παρκάρετε μακριά από τα αυτοκίνητα service στα bivouacs.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Δείτε όλους τους αγωνιζόμενους και φύγετε μετά. Αξίζουν όλοι το χειροκρότημά σας.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Μην κάνετε κακό στη φύση. Μαζέψτε τα σκουπίδια σας και πάρτε τα μαζί σας.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Αποφύγετε την όχληση στα χωριά από τα οποία θα περνάτε, ιδίως τις βραδινές ώρες.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Συνεργαστείτε με τα όργανα της τάξης.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Βοηθήστε τους αγωνιζόμενους, μόνο όμως αν σας το ζητήσουν.[/cml0eaad]
[:cml0eaad] Απολαύστε το θέαμα.[/cml0eaad][/list:u:cml0eaad]
-
-
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
Αποτελέσματα
.
.
.
.Οι υπολοιποι δηλαδη που δεν τερματισαμε (μεγααααλη ιστορια που πρεπει να συζητηθει) αλλα ηρθαμε μεχρι την πλατεια κοτζια για να στηριξουμε τον αγωνα και περιμεναμε 3 ωρες δεν αξιζουμε αναφορας....?
Οχι τπτ αλλο δλδ αλλα εστω να μαθουμε και τι χρονους καναμε.....που σας παρακαλαγαμε 3 ωρες να μας τυπωσετε ενα γ@μημενο χαρτι Α4 (η εστω να τους δουμε η να μας τους πειτε προφορικα) και ξυνιζατε τα μουτρα σας....
-
Θα ήταν οι πρώτη φορά που οι μη τερματίσαντες θα αναφέρονταν στα τελικά αποτελέσματα...
Αναλυτικά θα ανακοινωθούν όσο πιό άμεσα γίνεται για να ξέρετε τί κάνατε.
Και το ξύνισμα των μούτρων είναι φυσική συνέπεια όταν κάποιος απαιτεί δικά του αποτελέσματα όταν εκκρεμούν τα συνολικά και η απονομή των επάθλων. Και βέβαια σας συγχωρώ ότι δε γνωρίζατε ότι δεν έπρεπε να βρίσκεστε μέσα στη γραμματεία του αγώνα τη συγκεκριμένη στιγμή, ιδίως χωρίς να ζητήσετε άδεια της οργάνωσης γι' αυτό.
Γ@μημένο Α4; Ο εκτυπωτής κάνει 10-12 δευτερόλεπτα να τυπώσει. Συν καμιά 20αριά να βρει κάποιος τον κατάλληλο φάκελο, ίσον μισό λεπτό. Επί 96 εκκινήσαντες, αν το βλέπανε στα χέρια σας και το ζητούσαν και οι υπόλοιποι, μας κάνει 48 λεπτά. Με τους υπόλοιπους να περιμένουν την απονομή, δε νομίζετε ότι η απαίτησή σας να καθυστερήσει αυτή 48 λεπτά είναι υπερβολική; Αν όχι, το 2012 θα φροντίσουμε πριν την απονομή να παίρνουν όλοι τα ατομικά τους φυλλάδια αποτελεσμάτων.
Γιάννης Αθανασίου
ΥΓ. Θα μας χαρίσετε και το ονομά σας να ξέρουμε ποιός απευθύνεται σε εμάς;
-
Θα ήταν οι πρώτη φορά που οι μη τερματίσαντες θα αναφέρονταν στα τελικά αποτελέσματα...Ας μην χαλασουμε την παραδοση τοτε...
Και το ξύνισμα των μούτρων είναι φυσική συνέπεια όταν κάποιος απαιτεί δικά του αποτελέσματα όταν εκκρεμούν τα συνολικά και η απονομή των επάθλων. Και βέβαια σας συγχωρώ ότι δε γνωρίζατε ότι δεν έπρεπε να βρίσκεστε μέσα στη γραμματεία του αγώνα τη συγκεκριμένη στιγμή, ιδίως χωρίς να ζητήσετε άδεια της οργάνωσης γι' αυτό.
Αρχικα, δεν ειναι απαντηση αυτη οργανωτη σε αγωνιζομενο. Η γραμματεια του αγωνα οφειλει να εξυπηρετει τον αγωνιζομενο.
Εν συνεχεια δεν ειναι ετσι οπως τα παρουσιαζετε.
Ηρθα συνολικα 3 φορες.
Την πρωτη φορα λοιπον ρωταω μια κοπελα της οργανωσης που ηταν στην πλατεια:
-'Που μπορω να βρω τα αποτελεσματα?'
και η απαντηση ηταν
-'Θα πατε στην γραμματεια που βρισκεται μεσα στο δημαρχειο'.
Να η απαραιτητη αδεια λοιπον.
Μπαινω μεσα και ευγενικοτατα ρωταω εαν υπαρχουν τα αποτελεσματα και η απαντηση ηταν:
-'Οχι κυριε μου, καποιοι ειναι ακομα μεσα στις ειδικες, τι αποτελεσματα να υπαρχουν?'
-'Συγγνωμη, δεν το γνωριζα...' και φευγω. Αμεσως μετα σκεφτηκα οτι η entry, που με ενδιεφερε, εχει τελειωσει απο νωρις το πρωι αρα ισως να υπηρχαν αποτελεσματα που θα μπορουσα εστω να τα δω....τεσπα...ξανα στην πλατεια οπου μετα απο μια ωρα και αφου ολα τα παιδια εψαχναν να δουν τι εκαναν και αφου βαρεθηκαμε να συζηταμε πως ετυχε να χαθουμε ολοι στην τουλιπα 143 κ 144 της ss1 ξαναβρισκω την κοπελα και την ξαναρωταω (επι λεξη):
-'Για να μην ενοχλω την γραμματεια παλι, που μπορω να βω εστω καποια αποτελεσματα?'
-'Εχουν κολληθει πανω στο cherokee'. Ακομα τα ψαχνω....
Οποτε, ερχομαι (για 2η φορα) και χωρις να μπω μεσα ρωταω εαν 'υπαρχουν αποτελεσματα?'
-'Τωρα βγαινουν'
Ξαναφευγω και ξαναερχομαι παλι μετα απο καμποση ωρα και απλα ρωτησα εναν που ηταν στην εισοδο εαν εχουν τυπωθει καποια αποτελεσματα, χωρις να μπω και να ενοχλησω. Φυσικα και δεν υπηρχαν....Γ@μημένο Α4; Ο εκτυπωτής κάνει 10-12 δευτερόλεπτα να τυπώσει. Συν καμιά 20αριά να βρει κάποιος τον κατάλληλο φάκελο, ίσον μισό λεπτό. Επί 96 εκκινήσαντες, αν το βλέπανε στα χέρια σας και το ζητούσαν και οι υπόλοιποι, μας κάνει 48 λεπτά. Με τους υπόλοιπους να περιμένουν την απονομή, δε νομίζετε ότι η απαίτησή σας να καθυστερήσει αυτή 48 λεπτά είναι υπερβολική; Αν όχι, το 2012 θα φροντίσουμε πριν την απονομή να παίρνουν όλοι τα ατομικά τους φυλλάδια αποτελεσμάτων.
Χαιρομαι που η απαντηση και η αποφαση να μην τυπωθουν αποτελεσματα εχει χρονικο κριτηριο και οχι κοστους...
Μεχρι και στην λεσχη της ταγκανικας υπαρχουν τυπωμενα τα προσωρινα αποτελεσματα μετα απο καθε ειδικη (τουλαχιστον στα ραλλυ και ραλλυ σπριντ που συμμετεχω) και με παραπανω απο 96 εκκινησαντες....πως τα καταφερνουν αυτοι?....εν τω μεταξυ ουτε 50 δεν ηταν στον τερματισμο και φαινεται απο τις φωτο...
Εστω ομως θα μπορουσατε με καποιον τροπο να με ενημερωσετε (προφορικα, δειχνοντας τα στην οθονη του pc....)
24 ωρες και δεν ηξερα τπτ απο χρονους....νομιζετε οτι ειναι υπερβολικη απαιτηση...?
Πληροφοριακα, ουτε στην γραμματεια στο διστομο υπηρχαν (στις 4:30 το πρωι) θυροκολλημενα τα αποτελεσματα για την entry.ΥΓ. Θα μας χαρίσετε και το ονομά σας να ξέρουμε ποιός απευθύνεται σε εμάς;
Συνοδηγος πληρωματος 301
-
Ο χρήστης rallye1294 έγραψε:
Ας μην χαλασουμε την παραδοση τοτε...
Δεν είναι πάράδοση, είναι κανονισμός...
Αρχικα, δεν ειναι απαντηση αυτη οργανωτη σε αγωνιζομενο. Η γραμματεια του αγωνα οφειλει να εξυπηρετει τον αγωνιζομενο.
Εν συνεχεια δεν ειναι ετσι οπως τα παρουσιαζετε.
Ηρθα συνολικα 3 φορες.
Την πρωτη φορα λοιπον ρωταω μια κοπελα της οργανωσης που ηταν στην πλατεια:
-'Που μπορω να βρω τα αποτελεσματα?'
και η απαντηση ηταν
-'Θα πατε στην γραμματεια που βρισκεται μεσα στο δημαρχειο'.
Να η απαραιτητη αδεια λοιπον.
Μπαινω μεσα και ευγενικοτατα ρωταω εαν υπαρχουν τα αποτελεσματα και η απαντηση ηταν:
-'Οχι κυριε μου, καποιοι ειναι ακομα μεσα στις ειδικες, τι αποτελεσματα να υπαρχουν?'
-'Συγγνωμη, δεν το γνωριζα...' και φευγω. Αμεσως μετα σκεφτηκα οτι η entry, που με ενδιεφερε, εχει τελειωσει απο νωρις το πρωι αρα ισως να υπηρχαν αποτελεσματα που θα μπορουσα εστω να τα δω....τεσπα...ξανα στην πλατεια οπου μετα απο μια ωρα και αφου ολα τα παιδια εψαχναν να δουν τι εκαναν και αφου βαρεθηκαμε να συζηταμε πως ετυχε να χαθουμε ολοι στην τουλιπα 143 κ 144 της ss1 ξαναβρισκω την κοπελα και την ξαναρωταω (επι λεξη):
-'Για να μην ενοχλω την γραμματεια παλι, που μπορω να βω εστω καποια αποτελεσματα?'
-'Εχουν κολληθει πανω στο cherokee'. Ακομα τα ψαχνω....
Οποτε, ερχομαι (για 2η φορα) και χωρις να μπω μεσα ρωταω εαν 'υπαρχουν αποτελεσματα?'
-'Τωρα βγαινουν'
Ξαναφευγω και ξαναερχομαι παλι μετα απο καμποση ωρα και απλα ρωτησα εναν που ηταν στην εισοδο εαν εχουν τυπωθει καποια αποτελεσματα, χωρις να μπω και να ενοχλησω. Φυσικα και δεν υπηρχαν....- Πολύ γενικό το 'κοπέλα της οργάνωσης'.
- Τα προσωρινά αποτελέσματα ήταν κολλημένα πάνω στο ΔΙΚΟ μου Grand Cherokee, πάνω στη ράμπα τερματισμού. Μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν όσοι τα είδαν.
- Ο 'ένας που ήταν στην είσοδο' ήταν ο φύλακας του δημαρχείου Αθηναίων...
Χαιρομαι που η απαντηση και η αποφαση να μην τυπωθουν αποτελεσματα εχει χρονικο κριτηριο και οχι κοστους...
Μεχρι και στην λεσχη της ταγκανικας υπαρχουν τυπωμενα τα προσωρινα αποτελεσματα μετα απο καθε ειδικη (τουλαχιστον στα ραλλυ και ραλλυ σπριντ που συμμετεχω) και με παραπανω απο 96 εκκινησαντες....πως τα καταφερνουν αυτοι?....εν τω μεταξυ ουτε 50 δεν ηταν στον τερματισμο και φαινεται απο τις φωτο...
Εστω ομως θα μπορουσατε με καποιον τροπο να με ενημερωσετε (προφορικα, δειχνοντας τα στην οθονη του pc....)
24 ωρες και δεν ηξερα τπτ απο χρονους....νομιζετε οτι ειναι υπερβολικη απαιτηση...?
Πληροφοριακα, ουτε στην γραμματεια στο διστομο υπηρχαν (στις 4:30 το πρωι) θυροκολλημενα τα αποτελεσματα για την entry.- Αποτελέσματα μετά από κάθε ειδική ήταν τυπωμένα και κολλημένα στο τζάμι του γραφείου της γραμματείας στο Δίστομο. Τα τύπωνα και τα έβαζα εγώ... Περίεργο που δεν τα είδατε... Τα ξεκόλλησα εγώ στις 7 που έφευγα...
- Αν νομίζετε ότι τη στιγμή που βγαίνουν τα αποτελέσματα και υπολογίζονται και ελέγχονται χρόνοι, ποινές και κατατάξεις, πρέπει ο υπεύθυνος αποτελεσμάτων να σταματήσει ότι κάνει για να σας δείξει τα δικά σας αποτελέσματα, όταν μάλιστα βρίσκεστε και σε χώρο που δεν πρέπει να βρίσκεστε, τότε ναι έχετε δίκιο...
Συνοδηγος πληρωματος 301
Σας έχω λοιπόν απαντήσει στις ίδιες σχεδόν ερωτήσεις σε 2-3 fora. Οπότε, ναι, καταφέρατε να καθυστερήσετε την ανακοίνωση αναλυτικών αποτελεσμάτων... κύριε Αβραάμ Κυριακού.
Γιάννης Αθανασίου
ΥΓ. Αλήθεια, με τόση εμπειρία στους αγώνες, τί θέλατε στην Entry; Αυτή αφορά αγωνιζόμενους που τρέχουν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!
-
- Πολύ γενικό το 'κοπέλα της οργάνωσης'.
- Τα προσωρινά αποτελέσματα ήταν κολλημένα πάνω στο ΔΙΚΟ μου Grand Cherokee, πάνω στη ράμπα τερματισμού. Μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν όσοι τα είδαν.
- Ο 'ένας που ήταν στην είσοδο' ήταν ο φύλακας του δημαρχείου Αθηναίων...
- Ποσο πιο ειδικο να το κανω την στιγμη που δεν ξερω το ονομα της?
- Αν το δικο σας Grand Cherokee ηταν ενα ασημι/γκρι, εγω δεν ειδα τπτ πανω σε αυτο.
- Δεν με απασχολει ποιος ηταν ο κυριος, εγω απλα εθεσα το ερωτημα μου για να το μεταφερει την στιγμη που μπορουσε να το κανει και για να μην ενοχλησω.
- Αποτελέσματα μετά από κάθε ειδική ήταν τυπωμένα και κολλημένα στο τζάμι του γραφείου της γραμματείας στο Δίστομο. Τα τύπωνα και τα έβαζα εγώ... Περίεργο που δεν τα είδατε... Τα ξεκόλλησα εγώ στις 7 που έφευγα...
- Αν νομίζετε ότι τη στιγμή που βγαίνουν τα αποτελέσματα και υπολογίζονται και ελέγχονται χρόνοι, ποινές και κατατάξεις, πρέπει ο υπεύθυνος αποτελεσμάτων να σταματήσει ότι κάνει για να σας δείξει τα δικά σας αποτελέσματα, όταν μάλιστα βρίσκεστε και σε χώρο που δεν πρέπει να βρίσκεστε, τότε ναι έχετε δίκιο...
- Επαναλαμβανω, αποτελεσματα για την entry δεν υπηρχαν, δεν ειπα οτι δεν υπηρχαν για ολες τις κατηγοριες.
- Αν και δεν ειναι οσο τραγικο το παρουσιαζετε, γιατι την πρωτη φορα που πηγα δεν ησασταν εκει και δεν εβγαζε κανεις αποτελεσματα, ναι εχω δικιο και θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει για τους χρονους (εστω για τις 2 πρωτες ειδικες) τις 3 ωρες που καθομασταν εκει.
Σας έχω λοιπόν απαντήσει στις ίδιες σχεδόν ερωτήσεις σε 2-3 fora. Οπότε, ναι, καταφέρατε να καθυστερήσετε την ανακοίνωση αναλυτικών αποτελεσμάτων... κύριε Κυριακού.
Εχω μπει εγω σε αλλα forum και ρωταω τα ιδια πραγματα....?
Συνηθιζω, σαν ανθρωπος, να κοιταω την ουσια και οχι το φαινεσθαι ή να προκαλω εντυπωσεις.Οποτε, μαλλον καποιο λαθος κανετε μεσα στα τοσα που κανατε αυτες τις μερες....κυριε Αθανασιου.
Α, και συγγνωμη που σπαταλαω τον χρονο σας...
-
Επειδή το έγραψα μετά την απάντησή σας, το παραθέτω πάλι
ΥΓ. Αλήθεια, με τόση εμπειρία στους αγώνες, τί θέλατε στην Entry; Αυτή αφορά αγωνιζόμενους που τρέχουν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!
- Για τα άλλα fora, συγνώμη, υπήρχε στις συμμετοχές και Κυριακού Γιάννης, οπότε πραγματικά έσφαλα...
- Υπήρχαν για τις άλλες κατηγορίες και δεν υπήρχαν για την entry! χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...
- Το δημαρχείο άνοιξε για να μπούμε και να βγάλουμε αποτελέσματα. Αρα πριν μπω εγώ δεν ήταν κανείς εκεί!
- Για το γκρι ασημί Grnad Cherokee ας απαντήσει κάποιος άλλος... Εγώ απλά όταν πήγα να το μετακινήσω για να αρχίσει η απονομή δεν έβλεπα αριστερά από τα χαρτιά των αποτελεσμάτων...
-
-
Αλήθεια, με τόση εμπειρία στους αγώνες, τί θέλατε στην Entry; Αυτή αφορά αγωνιζόμενους που τρέχουν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!Οταν λεει για 'νεους συμμετεχοντες' και οταν εγω και ο οδηγος μου θα παιρναμε μερος σε τετοιου χαρακτηρα αγωνα χωρις αναλογη εμπειρια, που αλλου θα ηταν σωστο να δηλωσουμε? Εκτος και αν το 'τοση εμπειρια' ειναι ειρωνικο...
- Υπήρχαν για τις άλλες κατηγορίες και δεν υπήρχαν για την entry! χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...
- Το δημαρχείο άνοιξε για να μπούμε και να βγάλουμε αποτελέσματα. Αρα πριν μπω εγώ δεν ήταν κανείς εκεί!
- Για το γκρι ασημί Grnad Cherokee ας απαντήσει κάποιος άλλος... Εγώ απλά όταν πήγα να το μετακινήσω για να αρχίσει η απονομή δεν έβλεπα αριστερά από τα χαρτιά των αποτελεσμάτων...
- Ρωτηστε και το πληρωμα 325 που την ιδια στιγμη κοιτουσαμε την γυαλινη πορτα της εισοδου και ψαχναμε τα αποτελεσματα. Οι μηπως και οι 4 ειμαστε τυφλοι?
- Ηταν στο τραπεζι η κυρια (οσο γενικο και αν ακουγεται) που μοιραζε τα road book το σαββατο.
- Τι να πω...εχει καταντησει σαν την κολοκυθια το πραγμα...
Τελοσπαντων, δεν υπαρχει σημειο συγκλισης και επικοινωνιας οποτε αδικως προσπαθουμε να συνενοηθουμε...
Να ειμαστε καλα και ραντεβου του χρονου στην Z2 πλεον, με ΤΟΣΗ εμπειρια που εχουμε.
-
- Δεν είναι ειρωνικό... Αφορά ανθρώπους ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ. Και εσείς μάλλον έχετε. Τουλάχιστον θα έπρεπε να το δηλώσετε να κρίνει η οργάνωση. Αλλά...
- Μάλλον κοιτάγατε λάθος πόρτα! Τί να πω; Εκτός αν ψάχνατε αποτελέσματα της δεύτερης ειδικής ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ!
- Μαζί της έβαζα και συνέδεα τον υπολογιστή... Άρα μάλλον κοιτάγατε χωρίς να βλέπετε.
- Ορίστε μία φωτογραφία από τα αποτελέσματα στα χέρια μου κατά την απονομή όπου φαίνεται καθαρά το ζελοτέιπ με το οποίο ήταν κολλημένα στο Grand Cherokee...
Και παλι foul λοιπόν...
-
- Δεν είναι ειρωνικό... Αφορά ανθρώπους ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ. Και εσείς μάλλον έχετε. Τουλάχιστον θα έπρεπε να το δηλώσετε να κρίνει η οργάνωση. Αλλά...
- Μάλλον κοιτάγατε λάθος πόρτα! Τί να πω; Εκτός αν ψάχνατε αποτελέσματα της δεύτερης ειδικής ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ!
- Μαζί της έβαζα και συνέδεα τον υπολογιστή... Άρα μάλλον κοιτάγατε χωρίς να βλέπετε.
- Ορίστε μία φωτογραφία από τα αποτελέσματα στα χέρια μου κατά την απονομή όπου φαίνεται καθαρά το ζελοτέιπ με το οποίο ήταν κολλημένα στο Grand Cherokee...
Και παλι foul λοιπόν...
- Επρεπε να το δηλωσουμε, ναι, εχετε δικιο.
Οταν ο οδηγος μου δεν ειχε ποτε ξανα επαφη με αγωνες αυτοκινητου και με ρωτουσε αν το βιβλιο με τις τουλιπες ειναι φυτολογιο με τα ειδη που θα συναντησουμε στην διαδρομη... - Κοιταγαμε λαθος πορτα και ψαχναμε τους χρονους της 2ης ειδικης.
Ειδαμε ξεκαθαρα την 1η που τερματισαμε αλλα δεν μας ενδιεφερε και ψαχναμε την 2η που δεν την τρεξαμε λογω κανονισμου. - Κοιταγα χωρις να βλεπω, ισχυει.
- Εχετε δικιο, φαινεται αλλωστε στο σελοτειπ και η σκονη που εμεινε πανω του καθως το ξεκολλουσατε.
Εκανα ολα μου τα foul και αποβαλλομαι....
-
- Αποφύγατε να δηλώσετε την εμπειρία σας και να αφήσετε την οργάνωση να κρίνει.
- Λέτε, αποδεδειγμένα, ψέματα, ότι δεν αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα στον τερματισμό.
- Ειρωνεύεστε...
Οπότε η συζήτηση μαζί σας δεν έχει καμία ουσία. Σταματάει λοιπόν εδώ...
-
- Αποφύγατε να δηλώσετε την εμπειρία σας και να αφήσετε την οργάνωση να κρίνει.
- Λέτε, αποδεδειγμένα, ψέματα, ότι δεν αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα στον τερματισμό.
- Ειρωνεύεστε...
Αν και, ειλικρινα, οση ωρα (και ηταν αρκετη) εψαχνα να βρω τα αποτελεσματα δεν τα βρηκα πανω στο αυτοκινητο σας (ισως να τοποθετηθηκαν στο τελος - δεν μπορω να ξερω), σας ζητω δημοσια συγγνωμη και ανακαλω το σκελος της απαντησης μου για την αναρτηση των αποτελεσματων στο cherokee, εφοσον υπαρχει φωτογραφια των αποτελεσματων, που βεβαια εχει μονο τους τερματισαντες και οχι ολους.
Οσον αφορα την ειρωνεια σας θυμιζω οτι πρωτος εσεις με ειρωνευτηκατε με την απαντηση σας οτι δεν επρεπε να ειμαι στην γραμματεια λες και ειμαι κανενας ασχετος και παρεισακτος αλλα και με την συμπεριφορα της συγκεκριμενης κυριας.
Οπότε η συζήτηση μαζί σας δεν έχει καμία ουσία. Σταματάει λοιπόν εδώ...
Να που συμφωνουμε και σε κατι, μιας και το καταντησαμε σαπουνοπερα το θεμα.
-
Να δω τί θα πείτε όταν θα αποδειχθούν και τα υπόλοιπα...
Συμφωνούμε απόλυτα... το ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ σαπουνόπερα... έναν αγώνα για τον οποίο το marathonrally.com έγραψε:
«Ξεχάστε όσα έχετε ακούσει για την Αθήνα. Η πόλη σφύζει από ρυθμό, είναι ζωντανή, η αστυνομία και οι άνθρωποι είναι φιλικοί, δεν υπάρχουν πορείες και διαμαρτυρίες. Μερικές χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν την εκκίνηση…».
-
Να δω τί θα πείτε όταν θα αποδειχθούν και τα υπόλοιπα...Συμφωνούμε απόλυτα... το ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ σαπουνόπερα... έναν αγώνα για τον οποίο το marathonrally.com έγραψε:
«Ξεχάστε όσα έχετε ακούσει για την Αθήνα. Η πόλη σφύζει από ρυθμό, είναι ζωντανή, η αστυνομία και οι άνθρωποι είναι φιλικοί, δεν υπάρχουν πορείες και διαμαρτυρίες. Μερικές χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν την εκκίνηση…».
εεε όχι και μερικές χιλιάδες κόσμου....μην τρελαθούμε......εκεί ήμουνα....ούτε 100 άτομα δεν ήτανε (και πάρα πολλά λέω) ...Τραγικό όποιος έγραψε τέτοια παραπληροφόρηση
-
Μπράβο μένος απέναντι στον 24ωρο!
Παραπληροφόρηση κάνει λοιπόν το μεγαλύτερο και εγκυρότερο site του χώρου των εκτός δρόμου αγώνων!
Το ότι διαφημίζει τη χώρα μας σας ενοχλεί και αυτό; Και μάλιστα το κάνει στο κέντρο της Γερμανίας, τη Νυρεμβέργη; Το ότι το κάνει μπροστά σε εκατομμύρια αναγνώστες, σε 7 γλώσσες, σε όλο τον κόσμο, μήπως είναι κακό και αυτό;
Δε βάζω φωτογραφίες... Όποιος θέλει ξέρει που θα τις βρει... Παρατράβηξε το αστείο - μην πω το γελίο! Έλεος πλέον...
ΥΓ. Οι δημοσιεύσεις του marathonrally.com για τον 24ωρο
http://www.marathonrally.com/news/coope ... 544.0.html
http://www.marathonrally.com/news/coope ... 565.0.html
http://www.marathonrally.com/news/coope ... 569.0.html
http://www.marathonrally.com/news/coope ... 571.0.html
http://www.marathonrally.com/news/coope ... 579.0.html
Έπονται και άλλες. Ευχόμαστε ολόψυχα να έχουν και όλοι οι υπόλοιποι ελληνικοί αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού αντίστοιχη προβολή.
Cooper 24 Ώρες Off Road 2011