-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Έχω ένα Audi A3 cabrio με μηχανικό κιβώτιο κ το σκέφτομαι για (εαν είναι εφικτό) να το αντικαταστήσω με s tronic.
Ξέρει κανείς εαν αυτό είναι εφικτό και πόσο περίπου θα στοιχήσει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Έχω ένα Audi A3 cabrio με μηχανικό κιβώτιο κ το σκέφτομαι για (εαν είναι εφικτό) να το αντικαταστήσω με s tronic.
-
-
Εφικτο ειναι, αλλα πρεπει να αγοραστει το σαζμαν που θες, εργατικα, προγραμματισμοι.... καλυτερα να το επαιρνες απο την αρχη.
-
Αφαιρεθηκαν τα offtopic [mod]
-
Μόνο και μόνο που θα χρειάζεται πιθανότατα διαφορετική πλεξούδα, κάνει το εγχείρημα πρακτικά ανέφικτο.
-
Τεχνικά είναι εφικτό, οικονομικά έρχεται φτηνότερο να το πουλήσεις και να πάρεις ένα νέο Α3 με S-Tronic.
-
Κανα 10αρι να υπολογίζεις. Εγινε κάτι αντίστοιχο σε Οκτάβια5 RS 2.0 και του κόστισε νομίζω 8Κ. Βάλε ότι η Audi θεωρείται και premium σε τιμές ...άστα! Δεν σε συμφέρει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και το αποτέλεσμα δεν θα είναι σαν το εργοστασιακό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κανα 10αρι να υπολογίζεις. Εγινε κάτι αντίστοιχο σε Οκτάβια5 RS 2.0 και του κόστισε νομίζω 8Κ. Βάλε ότι η Audi θεωρείται και premium σε τιμές ...άστα! Δεν σε συμφέρει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και το αποτέλεσμα δεν θα είναι σαν το εργοστασιακό.Καλα ειπα στην αρχη επρεπε να δινε τα 2,500 που ζηταγε ο καταλογος παρα να μπει σε τοσα εξοδα ή το πουλας ή το κρατας οπως ειναι
τοποθέτηση s tronic μετά την αγορά