-
Ιδού φοβερά, τρομερά και μετά βεβαιότητας μοναδικά στη Ελλάδα καθίσματα ημίμπάγκετ από TVR Ghimaera του 1997 (για παρανοικούς classicοφιλους αγγλόφιλους κλπ) . Μου στοίχησαν μαζί με το servis τους στο Ρέλλα στη Νέα Ερυθραία 400 ευρώ. Έχουν Connoly δέρμα (χρώμα manoglia) και είναι σε πολύ καλή κατάσταση . Ιδανικά για Classic cars κλπ. Τιμή χάρισμα 200 ευρώ
mail στο portocasa@yahoo.com
-
Ιδού φοβερά, τρομερά και μετά βεβαιότητας μοναδικά στη Ελλάδα καθίσματα ημίμπάγκετ από TVR Ghimaera του 1997 (για παρανοικούς classicοφιλους αγγλόφιλους κλπ) . Μου στοίχησαν μαζί με το servis τους στο Ρέλλα στη Νέα Ερυθραία 400 ευρώ. Έχουν Connoly δέρμα (χρώμα manoglia) και είναι σε πολύ καλή κατάσταση . Ιδανικά για Classic cars κλπ. Τιμή χάρισμα 200 ευρώ
-
-
Μαζί δίνονται και 4 ολοκαίνουργια κομπλε προφυλακτικά πλαινά καπάκια για τα καθίσματα που στοίχησαν στη Αγγλία 100 ευρώ
-
Aφαιρεθηκαν τα offtopic,υπαρχουν και τα πμ [mod]
-
up
-
up
-
Είπαμε τα up δεν επιτρέπονται συντομότερα της εβδομάδας, αλλά όχι και έτσι
ον τόπικ: υπάρχει πρόσφατη φωτογραφία;
Sent
-
Γεια χαρά. Τα καθίσματα φυλάσσονται στο...σαλόνι του σπιτιού. Η φωτογραφίες απεικονίζουν ακριβώς αυτό που είναι
-
Εχεις δίκιο το παράκανα! χαχαχχα
-
Μονο που το μοντελο λεγοταν TVR Chimaera, με C και οχι με G
-
Απολύτως σωστό!
-
Παιδιά τα θρυλικά δερμάτινα της TVR 120 ευρώ τιμή χάρισμα (τώρα ξαναθυμήθηκα την αγγελία)
-
παιδιά η τιμή συζητήσιμη,αντε για να μην πιανουν χώρο (εαν και είναι ωραία και για....σαλόνι)
-
Ο χρήστης Rodamanthos έγραψε:
παιδιά η τιμή συζητήσιμη,αντε για να μην πιανουν χώρο (εαν και είναι ωραία και για....σαλόνι)Στα 100 ευρώ!`Χάρισμα λέμε
-
Τα καθίσματα πουλήθηκαν.παρακαλώ να κλειδώσει το post
Καθίσματα TVR GHIMAERA Μοναδικό κομμάτι στη Ελλάδα