Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Αγορα αυτοκινητου: Hyundai i30 1.4 vs. Leon 1.4tsi
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Αγορα αυτοκινητου: Hyundai i30 1.4 vs. Leon 1.4tsi
    • 1
    • 2
    • 3
    • 3 / 3
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    24
    59
    235
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • R
      red_monster last edited by

Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
      Δε νομίζω ότι είναι πολλά αυτά που χωρίζουν μια τζουλιέτα απο ένα λεον, περα φυσικά απο σχεδιασμό μέσα-έξω.

τωρα τι ψάχνεις??
      δεν νομίζω να έχουν μεγάλες διαφορές το άτος σπό το κουπερ ...
      και τα 2 μίνι είναι με 4 ρόδες και ΜΕΚ...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        drdino last edited by

Aν βγάλεις (ή βάλεις) τα γυαλιά σου θα δεις πως οι διαφορές των leon/g είναι σαφώς μικρότερες από cooper/atos.

Σπορτιφ μικρομεσαια με ωραια τουρμπομοτορια, πολλαπλους πισω, ενδιαφερον στησιμο και τα δυο. Η ουσία αυτή είναι.

(moteur είναι πιο πιασάρικο από ΜΕΚ)

• R
          red_monster last edited by

Ο χρήστης drdino έγραψε:
          Aν βγάλεις (ή βάλεις) τα γυαλιά σου θα δεις πως οι διαφορές των leon/g είναι σαφώς μικρότερες από cooper/atos.

Σπορτιφ μικρομεσαια με ωραια τουρμπομοτορια, πολλαπλους πισω, ενδιαφερον στησιμο και τα δυο. Η ουσία αυτή είναι.

αν το δεις πιο χαλάρα χωρίς αυτή την διάθεση θα δει οτι δεν έχω τόσο άδικο...

• D
            drdino last edited by

Μα δεν μιλάμε για i30-G ή Megane RS-A3. Αυτά ναι, έχουν άπειρες διαφορές (αν και το i30 έχει και αυτό πολλαπλούς ).

Αν έψαχνα για οδηγοκεντρικό μικρομεσαίο θα τα έβαζα μέσα στην λίστα σίγουρα και τα δύο ενώ θα άφηνα έξω τα i30, astra, ceed κλπ κλπ.

• giuseppe-busso
              giuseppe-busso last edited by

Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
              Απο οικονομίες κλίμακας επωφελείται και η αλφα. Η μιτο έχει κοινό πάτωμα όχι μόνο με το πούντο αλλά και με το κόρσα.

Αν και δεν καταλαβαίνω που κολλάει η Mito εν προκειμένω, η Alfa ευτυχώς ακόμα αλλά όχι για πολύ επωφελείται το δυνατόν λιγότερο από τις οικονομίες κλίμακας, ενώ έχει το προνόμιο του καλομαθημένου παιδιού και τυγχάνει να λαμβάνει πρώτη τις αποκλειστικότητες σε πατώματα, κινητήρες, κιβώτια, αναρτήσεις συνήθως.
              Για παράδειγμα το κιβώτιο C635 το φοράει μόνο η Alfa Romeo Mito 170 & όλες οι Giulietta. Ο κινητήρας με το Multiair 135 & 170 παρότι έχει πάνω τα χτυπήματα(logo) της FPT, είναι καθαρά τεχνολογική σύλληψη του τμήματος της θυγατρικής της Alfa Romeo, Elassis. Το πάτωμα της Giulietta είναι αποκλειστικότητα της Alfa και όσον αφορά ότι ΘΑ το πάρει και το Fiat Bravo & Lancia Delta, αυτό μένει να το επιβεβαιώσει μόνο ο χρόνος. Μέχρι τώρα όμως έχει την αποκλειστικότητα και από ότι φαίνεται για 2 χρόνια ακόμα θα την έχει. Το ίδιο επίσης γίνεται και για τις αναρτήσεις, που είναι η πιο σημαντική διαφοροποίηση πάνω σε ένα ίδιο πάτωμα, που ακόμα και οι διαφορετικές ρυθμίσεις, θα έδιναν άλλο χαρακτήρα σε 2 σχεδόν όμοια αυτοκίνητα. Η Alfa διαφοροποιείται στα πάντα(εκτός περίπτωση Mito αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος). Ακόμα και οι σειρές με το πάτωμα Tipo2 είχαν παντού ανεξάρτητες αναρτήσεις, ενώ η Giulietta σήμερα έχει εντελώς νέες αναρτήσεις και ρυθμίσεις.
              Και αν πάμε στην σειρά των 159/Brera/Spider εκεί μιλάμε για την πλήρη διαφοροποίηση, με εντελώς αποκλειστική πλατφόρμα και κινητήρες από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο του ομίλου. Ενώ η περίπτωση της 8C έχει τόσες διαφοροποιήσεις από το αρχικό πατρόν της Maserati GranTurismo που συνεπώς πρόκειται για εντελώς νέο πάτωμα, κάτι που δικαιολογεί τον αυξημένο χρόνο που χρειάζεται η κατασκευής της, ενώ και ο κινητήρας της είχε την αποκλειστικότητα να πρωτοφορεθεί και μετά από 1.5 χρόνο τον δανείστηκε η Maserati στις GTS εκδοχές της, αλλά με πιο ήπια χαρτογράφηση για να υπάρχει διαφοροποίηση.
              Τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα δεν μπορώ να κατηγορήσω την διαχείριση της Fiat, κάθε άλλο μάλιστα εγώ την επαινώ για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Δίνεται η δέουσα προσοχή σε τέτοια ζητήματα πιστεύω, και αν και εφόσον παραμείνει υπό την ιδιοκτησία της, θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει.

Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι αυτό που γίνεται είναι κάτι αντίστοιχο με τον πανζουρλισμό του ομίλου VW, εγώ πάω πάσο....
              Καταναλωτές είμαστε και το φθηνότερο είναι πολλές φορές ελκυστικότερο, αλλά δεν είναι όλοι οι κατασκευαστές πιασοκώληδες.

• K
                konstantinos last edited by

Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:

. Δε θα ήταν ποιο έξυπνο από την άλφα να έχει λίγο χαμηλότερες τιμές να δεθεί ο κόσμος με την άλφα του και να μείνει για πάντα στην άλφα είτε ως καινούρια αυτοκίνητα είτε ως μεταχειρισμένα με την συντήρηση τους?

Πλάκα μας κάνεις φίλε μου? Ήδη είναι πάμφθηνες και για αυτό εξάλλου βλέπουμε εκπτώσεις στην ποιότητα ή σε μηχανικά μέρη, εσύ θες να φθηνύνει κι άλλο?
                Με το ίδιο σκεπτικό μπορείς να πεις να πέσει η τιμή των audi αλλά μετά ποιός θα αγοράζει το vw?
                Αν πέσει όμως και η τιμή του vw ποιός θα αγοράζει seat? και ούτω καθεξής.
                Επίσης αν φτάσαμε να συγκρίνουμε alfa με seat τότε τα πράγματα **είναι πολύ άσχημα στο τορίνο **:(

Δεν είναι

• giuseppe-busso

Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
                  Δεν είναι

Αν σου πω δεν με αφορά Κωνσταντίνε

• K
                    konstantinos last edited by

Δεν είναι

Αν σου πω δεν με αφορά Κωνσταντίνε

Φαντάζομαι να κατάλαβες ότι ήταν ερώτηση.
                    Σαφώς κανέναν μας δεν αφορά η οικονομική-στρατηγική κατάσταση του Γκρούπο , παρά μόνον ως φίλων της αυτοκίνησης.

Το πρόβλημα με τη γκάμα της AR κατ εμέ πλέον έγκειται στο μικρό εύρος της . Αντε και να βαφτισθεί premium η Giulietta , που βρίσκεται?. Ουσιαστικά στο κάτω άκρο της πυραμίδας των μοντέλων που φέρουν αυτό τον τίτλο. Είναι δυνατόν να υποστηρίξεις μια έννοια (γιατί ουσιαστικά έννοια είναι) με ένα μόνο μοντέλο και σε μία μόνο αξιόλογη έκδοση (βλέπε 170)?

Ασχημο πράγμα η έλλειψη ρευστού

• D
                      dts last edited by

Καλησπέρα

Ας τα πάρουμε ένα ένα …

Όταν είσαι ο καλύτερος σε μια κατηγορία ζητάς περισσότερα αλλά ζητάς τόσα που να ανταποκρίνονται στην ανωτερότητα σου.

Όταν είσαι με διαφορά ο καλύτερος σε όλα τα σημεία και ουσιαστικά δεν έχεις αντίπαλο ναι ίσως έχει νόημα να ζητήσεις όσα θες. Εδώ όμως η άλφα δεν είναι χωρίς αντίπαλο. Είναι ένα συγκρίσιμο αυτοκίνητο με τα άλλα που στο τέλος κάνοντας την σούμα βλέπεις ότι μάζεψε περισσότερους πόντους. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έβγαλε νοκαουτ τον ανταγωνισμό. Απλά τον κέρδισε στα σημεία. Θα έπρεπε λοιπόν να είναι ελάχιστα ακριβότερη από το ήδη υπερτιμημένο golf. Κάντε μια σύγκριση και θα δείτε ότι με ίδιο εξοπλισμό με το golf (που θεωρείτε ο προηγούμενος βασιλιάς) η άλφα είναι σημαντικά ακριβότερη. Μάλιστα αν μπω στην τριπλή σύγκριση μιας και αναφέρθηκε, θα πω ότι αν η διαφορά τιμής του golf από το Leon είναι υπερβολική τότε η διαφορά της άλφα από το Λεόν είναι αστεία. Αγοράζεις μισό Λεόν ακόμα….

Όσο για την αξιοπιστία ναι δεν είχα ποτέ άλφα για να έχω εμπειρία άλλα ούτε και Toyota είχα παρόλα αυτά με έχει επηρεάσει η γενικότερη εντύπωση ότι οι άλφα ήταν στο παρελθόν αναξιόπιστα και τα γιαπωνέζικα αξιόπιστα. Και φυσικά δεν πιστεύω ότι οι φήμες και για τον έναν και για τον άλλον ήταν αποτέλεσμα παγκόσμιας συνομωσίας κατά της άλφα. Κάπου κοντά θα ήταν και η πραγματική κατάσταση γενικότερα στις βλάβες. Εννοείτε ότι η αξιοπιστία αφορά παλιότερα μοντέλα. Για τα σημερινά θα τα ξαναπούμε σε 10 χρόνια.

Κοιτά που τελικά (φταίω πρωτίστως εγώ) σε μια συζήτηση που δεν είχε σχέση με άλφα …τελικά καταλήξαμε να μιλάμε πάλι για αυτήν και το golf…

Προσωπική άποψη είναι ότι φταίει και η άλφα για την ατμόσφαιρα που επικρατεί. Διαβάζω πολύ τις απόψεις των φίλων της άλφα και να σας πω την αλήθεια ποιο πολύ με έπεισε(να αγοράσω μια άλφα ασχέτως αν δεν μπόρεσα λόγο τιμής) η αγάπη τους για την άλφα παρά η ιδία η άλφα ως αυτοκίνητο. Κατά την γνώμη μου 2-3 σημεία ήθελαν μεγαλύτερη προσοχή για να διαλύσει τον ανταγωνισμό και για να είναι αντάξια τόσης αγάπης και πάθους που δείχνουν οι φίλοι της. Ποια σημεία είναι αυτά ? Πρώτο μια και με χάλασε περισσότερο είναι η ταχύτητα της. Μάλλον θα έπρεπε να είναι 100 κιλά ελαφρύτερη για να είναι αποτελεσματικότερη σε επιδόσεις σε σχέση με το συντηρητικό και αδιάφορο golf. Δεύτερο είναι η εξωτερική εμφάνιση. Καλό πλαϊνό και πίσω άλλα θα έπρεπε να είναι ποιο ψαγμένο το μπροστινό. Τώρα όπως είναι ναι μεν είναι ιδιαίτερο άλλα όχι και όμορφο όπως θα έπρεπε. Τρίτο είναι το εσωτερικό της. Καλό αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Και εδώ ισχύει ότι και για το μπροστινό… ιδιαίτερο αλλά όχι όμορφο. Τέταρτο λίγο ποιο προσοχή στα μικρά και καθημερινά ρε παιδιά. Ένα αυτοκίνητο δεν είναι μπιμπελό να το στολίσω στο σαλόνι. Κυκλοφορώ στο δρόμο και το παρκάρω πολύ κοντά σε άλλα αυτοκίνητα και αυτό σημαίνει ότι το μπροστινό είναι εκτιθέμενο σε πιθανά μικρό χτυπήματα από άλλους. Ένα ακόμα είναι το τελείωμα στο πορτ παγκαζ. Όταν σηκώσεις την πίσω πόρτα έχει αριστερά και δεξιά κάτι μυτερά κομμάτια που αν χτυπήσεις κατά λάθος εσύ ή κάνα παΐδι θα βγάλει μάτι … άσε που φαίνονται και πρόχειρα, σαν να τα άφησαν έτσι επειδή δεν προλάβαιναν να ασχοληθούν παραπάνω. Ξέρω ότι είναι λεπτομέρειες αλλά όπως είπαμε και ποιο πάνω οι ατέλειες στον καλύτερο κτυπάνε ποιο πολύ ….ειδικά αν είναι υπέρ τιμολογημένος.

Υ.Γ. Απόλυτα κατανοητό το θέμα ότι το VW group έχει μικρότερο κόστος ανά αυτοκίνητο λόγο κοινών εξαρτημάτων με πολλά μοντέλα αλλά από την άλλη εγώ είμαι πελάτης. Το αποτέλεσμα με την τιμή είναι άμεσα συγκρίσιμα. Μην το κάνουμε σαν την ολυμπιάδα του 2004 που ξεκινήσαμε να την κάνουμε με πχ 10 δις και μας στοίχισε 30 δις. Θα έπρεπε να ήμασταν και περήφανοι που τα καταφέραμε με τριπλάσια χρήματα από τους άλλους ? Είμαι της άποψης ότι όπως πάντα η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Δηλαδή η άλφα αν θέλει να είναι premium αυτοκίνητο χρειάζεται ποιο πολύ δουλειά και αφού η Giulietta κατά την γνώμη μου δεν είναι premium car έπρεπε να ήταν φτηνότερη.

• A
                        aggelooos2000 last edited by

Ο χρήστης red_monster έγραψε:

Δε νομίζω ότι είναι πολλά αυτά που χωρίζουν μια τζουλιέτα απο ένα λεον, περα φυσικά απο σχεδιασμό μέσα-έξω.

τωρα τι ψάχνεις??
                        δεν νομίζω να έχουν μεγάλες διαφορές το άτος σπό το κουπερ ...
                        και τα 2 μίνι είναι με 4 ρόδες και ΜΕΚ...

Η απάντηση δόθηκε

Απο οικονομίες κλίμακας επωφελείται και η αλφα. Η μιτο έχει κοινό πάτωμα όχι μόνο με το πούντο αλλά και με το κόρσα.

Αν και δεν καταλαβαίνω που κολλάει η Mito εν προκειμένω, η Alfa ευτυχώς ακόμα αλλά όχι για πολύ επωφελείται το δυνατόν λιγότερο από τις οικονομίες κλίμακας, ενώ έχει το προνόμιο του καλομαθημένου παιδιού και τυγχάνει να λαμβάνει πρώτη τις αποκλειστικότητες σε πατώματα, κινητήρες, κιβώτια, αναρτήσεις συνήθως.
                        Για παράδειγμα το κιβώτιο C635 το φοράει μόνο η Alfa Romeo Mito 170 & όλες οι Giulietta. Ο κινητήρας με το Multiair 135 & 170 παρότι έχει πάνω τα χτυπήματα(logo) της FPT, είναι καθαρά τεχνολογική σύλληψη του τμήματος της θυγατρικής της Alfa Romeo, Elassis. Το πάτωμα της Giulietta είναι αποκλειστικότητα της Alfa και όσον αφορά ότι ΘΑ το πάρει και το Fiat Bravo & Lancia Delta, αυτό μένει να το επιβεβαιώσει μόνο ο χρόνος. Μέχρι τώρα όμως έχει την αποκλειστικότητα και από ότι φαίνεται για 2 χρόνια ακόμα θα την έχει. Το ίδιο επίσης γίνεται και για τις αναρτήσεις, που είναι η πιο σημαντική διαφοροποίηση πάνω σε ένα ίδιο πάτωμα, που ακόμα και οι διαφορετικές ρυθμίσεις, θα έδιναν άλλο χαρακτήρα σε 2 σχεδόν όμοια αυτοκίνητα. Η Alfa διαφοροποιείται στα πάντα(εκτός περίπτωση Mito αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος). Ακόμα και οι σειρές με το πάτωμα Tipo2 είχαν παντού ανεξάρτητες αναρτήσεις, ενώ η Giulietta σήμερα έχει εντελώς νέες αναρτήσεις και ρυθμίσεις.
                        Και αν πάμε στην σειρά των 159/Brera/Spider εκεί μιλάμε για την πλήρη διαφοροποίηση, με εντελώς αποκλειστική πλατφόρμα και κινητήρες από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο του ομίλου. Ενώ η περίπτωση της 8C έχει τόσες διαφοροποιήσεις από το αρχικό πατρόν της Maserati GranTurismo που συνεπώς πρόκειται για εντελώς νέο πάτωμα, κάτι που δικαιολογεί τον αυξημένο χρόνο που χρειάζεται η κατασκευής της, ενώ και ο κινητήρας της είχε την αποκλειστικότητα να πρωτοφορεθεί και μετά από 1.5 χρόνο τον δανείστηκε η Maserati στις GTS εκδοχές της, αλλά με πιο ήπια χαρτογράφηση για να υπάρχει διαφοροποίηση.
                        Τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα δεν μπορώ να κατηγορήσω την διαχείριση της Fiat, κάθε άλλο μάλιστα εγώ την επαινώ για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Δίνεται η δέουσα προσοχή σε τέτοια ζητήματα πιστεύω, και αν και εφόσον παραμείνει υπό την ιδιοκτησία της, θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει.

Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι αυτό που γίνεται είναι κάτι αντίστοιχο με τον πανζουρλισμό του ομίλου VW, εγώ πάω πάσο....
                        Καταναλωτές είμαστε και το φθηνότερο είναι πολλές φορές ελκυστικότερο, αλλά δεν είναι όλοι οι κατασκευαστές πιασοκώληδες.

Σχετικά με τη μίτο ήθελα να τονίσω ότι οικονομιες κλίμακας γίνονται και με το παραπάνω.

Για το πάτωμα και για το ΑΝ θα το πάρει το bravo δεκτό. Πάντως έτσι ακούγεται και σίγουρα συμφέρει περισότερο να παράγεις ένα πάτωμα για όλους, παρά δύο διαφορετικά. Οσο για τις ρυθμίσεις των αναρτήσεων, αυτές δε κάνουν το πάτωμα διαφορετικό. Κάτι τέτοιο άλλωστε γίνεται και στη vw, με το ίδιο πάτωμα να χρησιμοποιείται απο octavia μέχρι tt!

Σχετικά με τις 159/Brera, και να ήθελαν να μη διαφοροποιηθούν, δε γινόταν. Απο ποιον να διαφοροποιηθουν? Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη κατηγορία απο τη Fiat-Lancia?

Για την 8c τι να πούμε? Πρόκειται για ένα φοβερό αυτοκίνητο περιορισμένης όμως παραγωγης. Τα μηχανικά μέρη προυπήρχαν όλα, απλά βελτιώθηκαν ακόμη περισσότερο. Δεν δημιουργήθηκε σε καμια περίπτωση απο το μηδεν, και ούτε και επρόκειτο, εάν δεν υπήρχαν τα μηχανικά αυτά μέρη. Μια πολύ έξυπνη διαφήμιση ήταν που σκοπό είχε να ανεβάσει το ιματζ αφού οι ανταγωνιστες της αλφα έχουν όλοι απο ενα τέτοιο παράδειγμα(οχι όμως περιορισμένης παραγωγής) όπως r8, sls, και ίσως η m6

Και τέλος ναι, πιστευω ότι το γκρούπο προσπαθεί να ακολουθήσει τη στρατηγική του vag, με ολο και περισσότερες οικονομίες κλίμακας.

• ?
                          A Former User last edited by

• Z
                            zisis1992 last edited by

. Δε θα ήταν ποιο έξυπνο από την άλφα να έχει λίγο χαμηλότερες τιμές να δεθεί ο κόσμος με την άλφα του και να μείνει για πάντα στην άλφα είτε ως καινούρια αυτοκίνητα είτε ως μεταχειρισμένα με την συντήρηση τους?

Πλάκα μας κάνεις φίλε μου? Ήδη είναι πάμφθηνες και για αυτό εξάλλου βλέπουμε εκπτώσεις στην ποιότητα ή σε μηχανικά μέρη, εσύ θες να φθηνύνει κι άλλο?
                            Με το ίδιο σκεπτικό μπορείς να πεις να πέσει η τιμή των audi αλλά μετά ποιός θα αγοράζει το vw?
                            Αν πέσει όμως και η τιμή του vw ποιός θα αγοράζει seat? και ούτω καθεξής.
                            Επίσης αν φτάσαμε να συγκρίνουμε alfa με seat τότε τα πράγματα **είναι πολύ άσχημα στο τορίνο **:(

Milano!!!

• Z
                              zisis1992 last edited by

Ο χρήστης dts έγραψε:
                              Από το 1994 έως το 2000 είχα ένα Citroen zx. Απόλυτα ευχαριστημένος. Έκανε ότι μου υποσχέθηκε η αγορά του από την πρώτη έως την τελευταία μέρα.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • Z
                                zisis1992 last edited by

Παιδια παντως περα απο την πλακα αν μου βσζατε διπλα διπλα C4 II και Giulietta θα πηγαινα ΚΑΡΦΙ για την G! Απιστευτη σε ολα της...

• giuseppe-busso

Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:

**είναι πολύ άσχημα στο τορίνο **:(

Milano!!!

This?
                                  Last year

• giuseppe-busso

Ο χρήστης dts έγραψε:
                                    Διαβάζω πολύ τις απόψεις των φίλων της άλφα και να σας πω την αλήθεια ποιο πολύ με έπεισε(να αγοράσω μια άλφα ασχέτως αν δεν μπόρεσα λόγο τιμής) η αγάπη τους για την άλφα παρά η ιδία η άλφα ως αυτοκίνητο.

Τώρα τα είπες όλα
                                    Νομίζω ότι η συζήτηση δεν έχει άλλο νόημα.
                                    Καλορίζικο το δικό σου, είναι μια τίμια επιλογή και ένα καλό αυτοκίνητο σίγουρα με τα χρήματα που διέθεσες.

• G
                                      giorgosvet last edited by

Φίλε dts που να είχες βάλει δίλλημα giullieta vs leon, τώρα θα είχαμε φτάσει στη σελίδα 44 αντί για 4!

• C
                                        cliodriver last edited by

Ο χρήστης dts έγραψε:
                                        [...] Κοιτά που τελικά (φταίω πρωτίστως εγώ) σε μια συζήτηση που δεν είχε σχέση με άλφα …τελικά καταλήξαμε να μιλάμε πάλι για αυτήν και το golf… [...]

Φίλε μου, είναι να μην αναφέρεις το όνομα Άλφα Ρομέο στην ίδια πρόταση με το όνομα VAG!

Μάλιστα, έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται καν πλέον να αναφέρεις το VAG! Ας πούμε η πρόταση:

'Δεν λέω, αρκετά καλό αυτοκίνητο η Giullieta..'

έχει πιστεύω αρκετή δυναμική να κινήσει ολόκληρη συζήτηση!

ΥΓ: Ναι, εντάξει off-topic, το ξέρω, δεν θα συνεχίσω.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                        • D
                                          dpolal last edited by

Σε νήμα 4 σελίδων με θέμα Hyundai & Seat οι 3 σελίδες αφορούν AR...
                                          Ότι 'νάναι σε αυτό το φόρουμ...

Καλοτάξιδο το Seatάκι πάντως...

• ?
                                            A Former User last edited by

Ο χρήστης dts έγραψε:
                                            Καλησπέρα φίλοι αυτοκινητιστές

Τελικά έκλεισα το Λεόν. Εβδομάδα παραγωγής 4η του 1/2011 παραλαβή μέσα Φεβρουαρίου.

Δεν είχαν τελικά στοκ… ίσως καθυστέρησα λίγο να αποφασίσω.

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.

Αφου αποφασισε ο φιλος το θεμα κλειδωνεται.
                                            Kαλοταξιδο!
                                            [mod]

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 3 / 3
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ