-
Aπλα διαβαστε
ΕΚΔΙΚΗΣΗ -
Aπλα διαβαστε
ΕΚΔΙΚΗΣΗ -
Aπλα διαβαστε
ΕΚΔΙΚΗΣΗ -
Ή αλλιώς πώς κάνει έρωτα το πιτ μπουλ?
Με τα δόντια!Γιατί αν ξεκινήσει να σε δαγκώνει,σε .....Ελπίζω να μη γυρέψουν εκδίκηση μόνο, γιατί έχουν και μεγάλο σόι αυτοί!
-
παιδια καλησπερα τα σκυλια ειναι εκπαιδευμενα και δεν τρονε φολεσ!!δευτερον μου κανανε μηνυση για την ταμπελα πουλετε αλλα οι μπατσοι ειναι φιλοι μου και ολιγον συμαθητεσ μου ο ενασ που οταν τουσ πιασμε τουσ εριχνε και με το κλοπ που ηταν ηδη ο ενασ μεστα αιματα!!!αρα δεν υπαρχει προβλημα!!!οσο για κλοπιμαια εχουν βρει εναν δουκα καινουριο απο αγιους θεοδωρους και 3 παπακια!!!ο ενας εκανα αφαιρεση ορχει γιατι εκει την εφαγε την δαγκονια!!!
-
Όσο για το χαμένο @, μην ανησυχείτε, θα έχει προλάβει ήδη να κάνει κάμποσα παιδιά ο γύφτος.
-
Βεντούζα
-
Ακου του κανανε μηνυση για την ταμπελα...
-
Αχαχαχαχαχαχαχα....
Το μωρο μου(η καλτσα ΔΕΝ ειναι η δικια μου ) ...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δικη σου η φωτο?
Αν ναι μπραβο -
Aπο το λινκ που μπηκε για την αποπειρα ληστειας ειναι .
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αχαχαχαχαχαχαχα....Το μωρο μου(η καλτσα ΔΕΝ ειναι η δικια μου ) ...
Δανεικη ειναι;
-
-
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Δικη σου η φωτο?
Αν ναι μπραβοΔεν ειναι δικη μου, αλλα γιατι 'μπραβο' και ( ) ?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δικη σου η φωτο?
Αν ναι μπραβοΔεν ειναι δικη μου, αλλα γιατι 'μπραβο' και ( ) ?
γιατι ειναι δεμενο σε ταρατσα, κι εμενα με πιανει η καρδια μου για να πω την αληθεια με τα παρατημενα-δεμενα σκυλια σε ταρατσες και μπαλκονια ή σε βαρελια στην επαρχια σε χωραφια στη μεση του πουθενα
προβλεπεται η ταμπελα απ'οσο θυμαμαι απο ιστορια οπου ανηλικο κοριτσακι μπηκε σε αυλη με σκυλαρο και
να εχετε για να ειστε στανταρ με το νομο μην παιχτει καμια μαλακια και βγειτε και μαλακες απο πανω... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αχαχαχαχαχαχαχα....Το μωρο μου(η καλτσα ΔΕΝ ειναι η δικια μου ) ...
Κομμένο αυτάκι βλέπω ή είναι ιδέα μου;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κομμένο αυτάκι βλέπω ή είναι ιδέα μου;Αν ναι, τότε
-
Κομμενο αυτι, ναι. Εχετε δει Pitbull με αυτια? Σαν ντομπερμαν με ουρα ειναι...τεσπα τοτε ημουν 17, τωρα που ξερω κατιτοις παραπανω δεν ξερω αν θα το ξαναεκανα.
Η καλτσα ειναι του Βαγγελα.
-
Και τι έχει δηλαδή το ντόπερμαν με ουρά ρε Κώστα? Αυτή δεν του χάρισε η φύση?
Πισω εχει το Pitbull την ουρα....