-
εχω ενα μικρο προβλημα σε ενα φιλαρακι το swift του καθος το οδηγουσα εβγαλα φλας , αναβοσβησε δυο φορες και σταματησε, δοκιμασα να ανψω τα alarm αλλα και αυτα νεκρα..anyway ελεγξα τις ασφαλειες και τισ λαμπες αλλα ηταν ολα οκ ψαχνοντας για τον ρελε βρηκα εναν μικρο ρελε που ειναι πανω στην ασφαλειοθηκη (τετραγωνο με τρια δοντακια ) και δεν μπορω να βρω το κεντρικο της φλασιερας αμα ξερει κανενας που μπορει να βρισκεται η αν εχει ξανα συμβει τπτ ιδιο και γνωριζει... ευχαριστω
-
εχω ενα μικρο προβλημα σε ενα φιλαρακι το swift του καθος το οδηγουσα εβγαλα φλας , αναβοσβησε δυο φορες και σταματησε, δοκιμασα να ανψω τα alarm αλλα και αυτα νεκρα..anyway ελεγξα τις ασφαλειες και τισ λαμπες αλλα ηταν ολα οκ ψαχνοντας για τον ρελε βρηκα εναν μικρο ρελε που ειναι πανω στην ασφαλειοθηκη (τετραγωνο με τρια δοντακια ) και δεν μπορω να βρω το κεντρικο της φλασιερας αμα ξερει κανενας που μπορει να βρισκεται η αν εχει ξανα συμβει τπτ ιδιο και γνωριζει... ευχαριστω
-
Ο χρήστης nikosmtxhpc έγραψε:
εχω ενα μικρο προβλημα σε ενα φιλαρακι το swift του καθος το οδηγουσα εβγαλα φλας , αναβοσβησε δυο φορες και σταματησε, δοκιμασα να ανψω τα alarm αλλα και αυτα νεκρα..anyway ελεγξα τις ασφαλειες και τισ λαμπες αλλα ηταν ολα οκ ψαχνοντας για τον ρελε βρηκα εναν μικρο ρελε που ειναι πανω στην ασφαλειοθηκη (τετραγωνο με τρια δοντακια ) και δεν μπορω να βρω το κεντρικο της φλασιερας αμα ξερει κανενας που μπορει να βρισκεται η αν εχει ξανα συμβει τπτ ιδιο και γνωριζει... ευχαριστωΜαλλον ο διακοπτης των αλαρμ εχει χαλασει και τα μπλοκαρει ολα.
-
και εγω για το ρελε πιστευα οτι ειχε προβλημα και πηγα να το αλλαξω αλλα δν καθοταν κανενα και μου ειπαν μονο στην αντιπρ/πια εε πηγα σε μια μαντρα και πηρα απο εκει ενα ρελε απο ενα τρακαρισμενο και τελος..anyway thanks
suzuki swift 94 φλας