-
Καλησπερα πουλάω to netbook μου σε αριστη κατασταση με σχεδον δυο χρονια εγγυηση ακομα με τα κουτια του την αποδειξη του την θηκη μεταφορας του και τα αυθεντικα windows xp. Ειναι μαρκας multirama και ενοειται πως αγοραστηκε απο εκει και εχει τις εξης δυνατοτητες. Επεξεργαστη intel atom
Μνημη ram 2gb
Σκληρο δισκο 250 gb
Μπαταρια που κραταει γυρω στις 2 ωρες
ενσωματομενη καμερα, και αλλα καλουδια.
Η τιμη ειναι στα 200 ευρω. Για οποιαδηποτε αποροια στειλτε pm. η email στο tonitogk91@yahoo.gr
Ο λογος που το πουλαω ειναι οτι προσφατα μου δοθηκε η ευκαιρια να αγορασω λαπτοπ και ετσι δεν τα χρειαζομαι και τα δυο. -
Καλησπερα πουλάω to netbook μου σε αριστη κατασταση με σχεδον δυο χρονια εγγυηση ακομα με τα κουτια του την αποδειξη του την θηκη μεταφορας του και τα αυθεντικα windows xp. Ειναι μαρκας multirama και ενοειται πως αγοραστηκε απο εκει και εχει τις εξης δυνατοτητες. Επεξεργαστη intel atom
Μνημη ram 2gb
Σκληρο δισκο 250 gb
Η τιμη ειναι στα 200 ευρω. Για οποιαδηποτε αποροια στειλτε pm. η email στο tonitogk91@yahoo.gr
Ο λογος που το πουλαω ειναι οτι προσφατα μου δοθηκε η ευκαιρια να αγορασω λαπτοπ και ετσι δεν τα χρειαζομαι και τα δυο. -
Μνημη ram 2gb
Σκληρο δισκο 250 gb
Και δώρο ένα ασύρματο ποντίκι της logitech σε άριστη κατάσταση ελάχιστα χρησιμοποιημένο. Επίσης το netbook περιεχει σχεδον 35gb ταινίες και εχει παρα πολλές εφαρμογές και προγράμματα. ( ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ 200 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ IPHONE KAI IPOD)
-
Είσαι Αθήνα καταρχήν; Θα μπορούσες να βάλεις φωτογραφία; Θα με ενδιέφερε.
Πότε λήγει ή εγγύηση;
Ευχαριστώ Αλέξανδρος -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ NETBOOK ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ 08-09-2009 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΗΓΕΙ 08-09-2012. ΕΙΜΑΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑ( ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ. ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΠΜ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΕΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΤΒΟΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ.
-
ΣΤΑ 190 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ. ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ
-
Πωληθηκε ευχαριστω το φορουμ για την φιλοξενια της αγγελιας μου.
netbook laptop 10,1' ΕΥΚΑΙΡΙΑ