-
Εντελώς θεωρητική η ερώτηση.Αφορμή της δημιουργίας του θέματος ένα παλιό τεύχος του Autobild πάνω στο συγκεκριμένο θέμα με νικητή την S600.Ρωτώ λοιπόν. Ποιό είναι το αμάξι με την μαλακή/άνετη ανάρτηση που έχετει οδηγήσει ή έχετε μπει?
-
Εντελώς θεωρητική η ερώτηση.Αφορμή της δημιουργίας του θέματος ένα παλιό τεύχος του Autobild πάνω στο συγκεκριμένο θέμα με νικητή την S600.Ρωτώ λοιπόν. Ποιό είναι το αμάξι με την μαλακή/άνετη ανάρτηση που έχετει οδηγήσει ή έχετε μπει?
-
-
Merc airmatic by far
-
Ferrari F430!!!
Για μενα η ποιο ανετη ηταν αυτη της S320 της προηγουμενης γενιας.Γενικα ολες οι Mercedes θεωρω πως εχουν την ποιο ανετη αναρτηση.
Οσον αφορα την F430 περα απ την πλακα μου φανηκε πολυ ανετη για τετοιο αυτοκινητο. -
Οι Citroenisti που είναι τέτοιες στιγμές του έθν...του forum θέλω να πω
-
επειδή το είχα αγοράσει το συγκεκριμένο τεύχος
έβγαζε το Golf πιο άνετο από την C5 με υδροπνευματική -
Οι υδροπνευματικές ψιτροέν φυσικά.
Τέτοιες 'έρευνες' μόνο Γερμανοί μπορούν να κάνουν... -
Καλα στο autobold το τι λαλακιες γραφονται δε περιγραφεται..
Πιο ανετη αναρτηση που εχω συναντησει?
Citroen xm 2.0i απιστευτη απλα. ,citroen cx 2500t (Πρεσπες-Αθηνα αυθημερον και non stop ) και ορισμενες c5 ειναι χαλιά επισης. Mercedes e200 (η προηγουμενη) εξαιρετικη τολμω να πω στον τομεα.. Πραγματικα οι merc κανουν πολυ καλη δουλεια.. Ειναι σιγουρα κι αλλα που δεν εχω παραστασεις τους..
Γενικα ειμαι της αποψης οτι μονο αυτοκινητα με υδροπνευματικες, αεραναρτησεις και τετοιες υλοποιησεις ταιριαζουν εδω.. -
Simca 1307 Chrysler...
Κάθε τρεις και λίγο 6 ώρες ύπνο στο πίσω κάθισμα... Άνεση και χαλάρωση...
-
Για να ναι πιο αντικειμενικη η συγκριση θα πρεπει να ειναι ανετη αναρτηση / κοστος αγορας, γιατι φανταζομαι οσο πιο ψηλα ανεβαινεις τοσο καλυτερη αναρτηση μπορει να βρεις αλλα δυστυχως λιγοι ειναι αυτοι που εχουν δυνατοτητα να οδηγησουν τετοια αυτοκινητα.
-
Δυστυχως αποψη για τα υδροπνευματικα δεν εχω (ακομη) οποτε -φυσικα- Mercedes C & E (η προηγουμενη) Class
Επισης πολυ καλα τα ΖΧ - Saxo που εχουμε στην οικογενεια... (με καλυτερη τη ΖΧ απο το Saxo ). -
Εγώ δεν έχω συναντήσει καμία, όλες με αποφέυγουν
-
Έχει βολτάρει κανένας με Ρολς?
-
oσο απιστευτο και αν φαινεται
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έχει βολτάρει κανένας με Ρολς?Ο SV2 έχει μία...
-
Ε, ας γράψει τας σχετικάς με το θέμα εντυπώσεις του.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έχει βολτάρει κανένας με Ρολς?Όχι, αλλά έχω κάνει ταξίδι με τέτοιο (τράκτορας μόνο ) και μπορώ να σου πω πως διασύρει χαλαρά σε άνεση, οτιδήποτε έχει αναφερθεί από τους προλαλήσαντες μέχρι τώρα. Εξαιρετικό. Ισοπεδωτικό. Ελλάδα- βόρειος πόλος-πίσω Ελλάδα, ατσαλάκωτος που λένε
Τέλος.
-
-
Πιο άνετη ανάρτηση που έχετε συναντήσει?