-
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να δώσω μπράβο για το φόρουμ που τώρα ανακάλυψα. Λοιπόν θα μπω στο θέμα γρήγορα!!!
Επειδή σε κανένα τοπικ δεν τα συγρίνετε θα σας ζητήσω εγώ σε ένα νέο. Ο θείος μου είναι 55 χρονών και ψάχνει για νέο μεγάλο αμάξι. Έχει λεφτά και σκέφτεται να αντικαταστήσει το μεχρι τώρα Opel Vectra. Θέλει ένα σοβαρό, ασφαλές, συνχρονό, πολυτελές άλλα και διακριτικό σχετικά μεγάλο sedan. Μου ζήτησε τη βοήθεια μου επειδή ξέρω για αυτοκίνητα και εγώ τη δικιά σας. Τελικά ξεχωρίσαμε τα παρακάτω μέχρι 100.000 ευρώ.
Audi A6
Audi A8
Lexus GS
Lexus LS
Mercedes CLS
Mercedes S-Class
Mercedes E-Class
Volvo S80
Saab 9-5
BMW 530
BMW 740
Jaguar XF
Chrysler 300C
Citroen C6
VW Phaeton
Ποιο είναι το καλύτερο άλλα και να είναι σχετικά διακριτικό. Να μην τραβάει βλέματτα πάνω του.
Απαντήστε για να δούμε και να μας βοηθέιστε. Πάντως ο θειος μου έχει τα λεφτά εγώ δεν εχω βγάλει δίπλομα ακόμα και είμαι ''φτωχός''. -
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να δώσω μπράβο για το φόρουμ που τώρα ανακάλυψα. Λοιπόν θα μπω στο θέμα γρήγορα!!!
Επειδή σε κανένα τοπικ δεν τα συγρίνετε θα σας ζητήσω εγώ σε ένα νέο. Ο θείος μου είναι 55 χρονών και ψάχνει για νέο μεγάλο αμάξι. Έχει λεφτά και σκέφτεται να αντικαταστήσει το μεχρι τώρα Opel Vectra. Θέλει ένα σοβαρό, ασφαλές, συνχρονό, πολυτελές άλλα και διακριτικό σχετικά μεγάλο sedan. Μου ζήτησε τη βοήθεια μου επειδή ξέρω για αυτοκίνητα και εγώ τη δικιά σας. Τελικά ξεχωρίσαμε τα παρακάτω μέχρι 100.000 ευρώ.
Audi A6
Audi A8
Lexus GS
Lexus LS
Mercedes CLS
Mercedes S-Class
Mercedes E-Class
Volvo S80
Saab 9-5
BMW 530
BMW 740
Jaguar XF
Chrysler 300C
Citroen C6
VW Phaeton
Ποιο είναι το καλύτερο άλλα και να είναι σχετικά διακριτικό. Να μην τραβάει βλέματτα πάνω του.
Απαντήστε για να δούμε και να μας βοηθέιστε. Πάντως ο θειος μου έχει τα λεφτά εγώ δεν εχω βγάλει δίπλομα ακόμα και είμαι ''φτωχός''.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΣ! ΠΙΑ ΟΜΩΣ;