-
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να δώσω μπράβο για το φόρουμ που τώρα ανακάλυψα. Λοιπόν θα μπω στο θέμα γρήγορα!!!
Επειδή σε κανένα τοπικ δεν τα συγρίνετε θα σας ζητήσω εγώ σε ένα νέο. Ο θείος μου είναι 55 χρονών και ψάχνει για νέο μεγάλο αμάξι. Έχει λεφτά και σκέφτεται να αντικαταστήσει το μεχρι τώρα Opel Vectra. Θέλει ένα σοβαρό, ασφαλές, συνχρονό, πολυτελές άλλα και διακριτικό σχετικά μεγάλο sedan. Μου ζήτησε τη βοήθεια μου επειδή ξέρω για αυτοκίνητα και εγώ τη δικιά σας. Τελικά ξεχωρίσαμε τα παρακάτω μέχρι 100.000 ευρώ.
Audi A6
Audi A8
Lexus GS
Lexus LS
Mercedes CLS
Mercedes S-Class
Mercedes E-Class
Volvo S80
Saab 9-5
BMW 530
BMW 740
Jaguar XF
Chrysler 300C
Citroen C6
VW Phaeton
Ποιο είναι το καλύτερο άλλα και να είναι σχετικά διακριτικό. Να μην τραβάει βλέματτα πάνω του.
Απαντήστε για να δούμε και να μας βοηθέιστε. Πάντως ο θειος μου έχει τα λεφτά εγώ δεν εχω βγάλει δίπλομα ακόμα και είμαι ''φτωχός''. -
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να δώσω μπράβο για το φόρουμ που τώρα ανακάλυψα. Λοιπόν θα μπω στο θέμα γρήγορα!!!
Επειδή σε κανένα τοπικ δεν τα συγρίνετε θα σας ζητήσω εγώ σε ένα νέο. Ο θείος μου είναι 55 χρονών και ψάχνει για νέο μεγάλο αμάξι. Έχει λεφτά και σκέφτεται να αντικαταστήσει το μεχρι τώρα Opel Vectra. Θέλει ένα σοβαρό, ασφαλές, συνχρονό, πολυτελές άλλα και διακριτικό σχετικά μεγάλο sedan. Μου ζήτησε τη βοήθεια μου επειδή ξέρω για αυτοκίνητα και εγώ τη δικιά σας. Τελικά ξεχωρίσαμε τα παρακάτω μέχρι 100.000 ευρώ.
Audi A6
Audi A8
Lexus GS
Lexus LS
Mercedes CLS
Mercedes S-Class
Mercedes E-Class
Volvo S80
Saab 9-5
BMW 530
BMW 740
Jaguar XF
Chrysler 300C
Citroen C6
VW Phaeton
Ποιο είναι το καλύτερο άλλα και να είναι σχετικά διακριτικό. Να μην τραβάει βλέματτα πάνω του.
Απαντήστε για να δούμε και να μας βοηθέιστε. Πάντως ο θειος μου έχει τα λεφτά εγώ δεν εχω βγάλει δίπλομα ακόμα και είμαι ''φτωχός''. -
Audi A6
Audi A8
Lexus GS
Lexus LS
Mercedes CLS
Mercedes S-Class
Mercedes E-Class
Volvo S80
Saab 9-5
BMW 530
BMW 740
Jaguar XF
Chrysler 300C
Citroen C6
VW Phaeton
Τυχερός ο θείος σου. Τι αμάξια είναι αυτά
Μην το σκέφτεστε πολύ η λύση είναι μια. Lexus GS Hyrbrid. Υπερπολυτελές. Με χαμηλούς ρήπους και κατανάλωση. Και δεν είναι και το πιο επιβλητικό όχημα πια. Θα έχει και χαμηλά τέλη. Αλλιώς πάρτε υβριδικό LS. Αυτό όμως τραβάει τα βλέμμτα.
Γιατί ο δικός μου θείος πρέπει να έχει Yaris; -
Μαλιστα,μαλιστα.
Σουρεαλιστικο το βρισκω -
Ο χρήστης nissanalmera1997 έγραψε:
Audi A6
Audi A8
Lexus GS
Lexus LS
Mercedes CLS
Mercedes S-Class
Mercedes E-Class
Volvo S80
Saab 9-5
BMW 530
BMW 740
Jaguar XF
Chrysler 300C
Citroen C6
VW Phaeton
Απαντήστε για να δούμε και να μας βοηθέιστε. Πάντως ο θειος μου έχει τα λεφτά εγώ δεν εχω βγάλει δίπλομα ακόμα και είμαι ''φτωχός''.κανένα από αυτά δεν είναι διακριτικό...
πες του να πάρει ένα vw passat cc και με τα ρέστα σε εσένα μια boxster... -
Nissan Maxima ή έστω κανένα infinity.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Audi A6
Audi A8
Lexus GS
Lexus LS
Mercedes CLS
Mercedes S-Class
Mercedes E-Class
Volvo S80
Saab 9-5
BMW 530
BMW 740
Jaguar XF
Chrysler 300C
Citroen C6
VW Phaeton
Απαντήστε για να δούμε και να μας βοηθέιστε. Πάντως ο θειος μου έχει τα λεφτά εγώ δεν εχω βγάλει δίπλομα ακόμα και είμαι ''φτωχός''.κανένα από αυτά δεν είναι διακριτικό...
πες του να πάρει ένα vw passat cc και με τα ρέστα σε εσένα μια boxster...συμφωνώ απόλυτα...
-
Ο χρήστης nissanalmera1997 έγραψε:
.......... Ο θείος μου είναι 55 χρονών και ψάχνει για νέο μεγάλο αμάξι. **Έχει λεφτά **και σκέφτεται να αντικαταστήσει το μεχρι τώρα Opel Vectra. Θέλει ένα σοβαρό, ασφαλές, συνχρονό, πολυτελές άλλα και διακριτικό σχετικά μεγάλο sedan. Μου ζήτησε τη βοήθεια μου επειδή ξέρω για αυτοκίνητα και εγώ τη δικιά σας. Τελικά ξεχωρίσαμε τα παρακάτω μέχρι 100.000 ευρώ.
...............Περαίωση ήρθε στο θείο σου?
Διαφορετικά να μεριμνήσουμε.
Πάντως είναι ουτοπικό και ανέφικτο να βρεί σοβαρό-σύγχρονο-πολυτελές αυτοκίνητο που να είναι και 'διακριτικό'.
-
Απο πότε εισάγεται το Maxima;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μαλιστα,μαλιστα.
Σουρεαλιστικο το βρισκωDo the right thing
-
Θυμήστε μου αύριο να ανοίξω ένα τοπικό Ferrari 599 GTO vs Lamborgini Murcielago SV vs Pagani Zonda S γιατί η μάνα μου ψάχνει αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης george621 έγραψε:
Απο πότε εισάγεται το Maxima;Τέτοιο αυτοκίνητο αξίζει να πας να το φέρεις απο Αμέρικα.
Στους ψίθυρους καρδιάς ο γύφτος maxima δεν είχε; Που την βρήκε δηλαδή; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θυμήστε μου αύριο να ανοίξω ένα τοπικό Ferrari 599 GTO vs Lamborgini Murcielago SV vs Pagani Zonda S γιατί η μάνα μου ψάχνει αυτοκίνητο...Πόσο είναι η μητέρα σου?...
-
Για να είμαι ειληκρινής ο θείος μένει ΓΕΡΜΑΝΙΑ και εκεί τα στάνταρ είναι πολύ ψηλότερα από το κολοκράτος που ονομάζεται Ελλάδα. Εκει δεν παρακαλάς για ένα Golf. Άλλα δεν μπορειτε απλά να βοηθείστε χωρίς να κοροίδεύτε και να υποννοείτε πως λέω ψέματα. Εγώ ναι δεν έχω καν δίπλωμα και ο πατέρας μου είναι ένας ανθρωπος με ένα Almera του 1997 που πληρώνει το δάνειο με το ζόρι. Αν ειχα λεφτά θα πήγαινα και γω Γερμανία άνετα. Κλείστε το θέμα άμα δεν σας αρέσει και παίρνω πίσω το μπράβο. Και απλά δεν ξαναμπάινω ποτέ εδώ. Μην φέρεστε σαν τον απόλυτο μαλάκα Έλληνα. Γιατι και γω φτωχός είμαι. Ήρθε ο ανθρωπος 3 μέρες στην Ελλάδα από Γερμανία και με ρώτησε την άποψη μου. Και είπα να ρωτήσω τους πιο γνώστες άλλα ξέχασα ότι μιλάμε για έλλαδα. Και πάψτε να δουλέυτε με αυτό το ρυθμό
ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΣ! ΠΙΑ ΟΜΩΣ;