-
Καλησπέρα σε όλους,
έχω ένα YAMAHA MT-03 και ψάχνω για πίσω φτερό μεγαλύτερο απο το εργοστασιακό έτσι ώστε να προστατεύει απο τα νερά της βροχής καλύτερα. Η YAMAHA δεν έχει κάτι για το συγκεκριμένο μηχανάκι και σε after market υπάρχει κάτι το οποίο όμως είναι μόνο λίγο μεγαλύτερο απο το εργοστασιακό οπότε δεν θα κάνει και σπουδαία διαφορά.
Αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει
για το πως μπορώ να βρώ ένα μεγαλύτερο φτερό θα σας είμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ! -
Καλησπέρα σε όλους,
έχω ένα YAMAHA MT-03 και ψάχνω για πίσω φτερό μεγαλύτερο απο το εργοστασιακό έτσι ώστε να προστατεύει απο τα νερά της βροχής καλύτερα. Η YAMAHA δεν έχει κάτι για το συγκεκριμένο μηχανάκι και σε after market υπάρχει κάτι το οποίο όμως είναι μόνο λίγο μεγαλύτερο απο το εργοστασιακό οπότε δεν θα κάνει και σπουδαία διαφορά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ! -
Καλησπέρα σε όλους,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ! -
Mιλάς για hugger?
-
ευχαριστώ για την απάντηση
hugger εννοείς αυτό που φαίνεται στην φώτο : συνδυασμό φτερού & προστατευτικού καλύμματος αλυσίδας?
Το ΜΤ-03 έχει ανεξάρτητο προστατευτικό αλυσίδας και βασικά με ενδιαφέρει να βρώ ένα μεγαλύτερο πίσω φτερό, το αν θα είναι hugger ή όχι δεν με πειράζει αρκεί το φτερό να είναι μεγαλύτερο απο το εργοστασιακό (το οποίο είναι περίπου 10-12 cm πιο κοντό απ'αυτό της φωτογραφίας) για να προστατεύει καλύτερα και βασικά να προσαρμόζεται σε ΜΤ-03
Ευχαριστώ και πάλι -
Aκριβώς αυτό ειναι και κάνει πολύ καλή δουλειά, αν κρίνω από αυτό που έβαλα στο Χορνετ μου. Λογικά θα υπάρχει και για τη δική σου μηχανή. Για ψάξτο.
-
το δικό σου είναι εργοστασιακό ή after market?
Αν είναι after market μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ απο που το πήρες?
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης PNT έγραψε:
το δικό σου είναι εργοστασιακό ή after market?
Αν είναι after market μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ απο που το πήρες?
ΕυχαριστώAfter market είναι, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθησω, το βρήκε ο μηχανικός μου και το έβαλε, δεν ξέρω απο που.
-
δεν πειράζει, ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία και την εικόνα,
πιστεύω ότι η φώτο θα βοήθήσει να βγάλω άκρη
ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ για YAMAHA MT-03