-
Πωλείται το παρόν αυτοκίνητο κατοχής μου και ιδιοκτησία άδειας 100% δικής μου και αγορασμένο εξ ολοκλήρου τοις μετρητοίς, δηλαδή χωρίς κρυμμένα ή λοιπά χρέη.
Έχει γύρω στα 49000 χλμ και φέρει επιπλέον εργοστασιακό αλλά και after market εξοπλισμό. Ο πλήρης εξοπλισμός θα αναρτηθεί αύριο, μαζί με την πραγματική αξία αγοράς του την εποχή αγοράς του και όχι με τωρινές, πλασματικές τιμές. Έχει κάνει όλα τα απαιτούμενα service μόνο σε επίσημο δίκτυο αντιπροσώπου και με γνήσια(Audi) ανταλλακτικά. Διατίθεται για test drive κατόπιν συνεννοήσεως μέσω γραπτού μηνύματος ή τηλεφωνήματος στο 6972 999 789.τιμή:27.500 ευρώ (και με τραπεζικό διακανονισμό αν το επιθυμεί ο αγοραστής)
ευχαριστώ
-
Πωλείται το παρόν αυτοκίνητο κατοχής μου και ιδιοκτησία άδειας 100% δικής μου και αγορασμένο εξ ολοκλήρου τοις μετρητοίς, δηλαδή χωρίς κρυμμένα ή λοιπά χρέη.
Έχει γύρω στα 49000 χλμ και φέρει επιπλέον εργοστασιακό αλλά και after market εξοπλισμό. Ο πλήρης εξοπλισμός θα αναρτηθεί αύριο, μαζί με την πραγματική αξία αγοράς του την εποχή αγοράς του και όχι με τωρινές, πλασματικές τιμές. Έχει κάνει όλα τα απαιτούμενα service μόνο σε επίσημο δίκτυο αντιπροσώπου και με γνήσια(Audi) ανταλλακτικά. Διατίθεται για test drive κατόπιν συνεννοήσεως μέσω γραπτού μηνύματος ή τηλεφωνήματος στο 6972 999 789.τιμή:27.500 ευρώ (και με τραπεζικό διακανονισμό αν το επιθυμεί ο αγοραστής)
ευχαριστώ
-
ευχαριστώ
-
αρχικός εργοστασιακός εξοπλισμός P/Y2008 (οποιαδήποτε αντιπροσωπεία σας το τυπώνει)
τα πιο βασικά:
- Xenon φώτα με αυτόματη ρύθμιση βύθισης και πλυστικό σύστημα με πίεση νερού
- συναγερμός εργοστασίου με δυνατότητα απενεργοποίησης εσωτερικών αισθητήρων ή ρυμούλκισης και έυκολη χρήση παραθύρων και ανοίγματος θυρών αυτοκινήτου
- ζάντες ελαφρού κράματος, Speedline, πεντε ακτίνων, διπλών
- μπάκετ καθίσματα άνεσης, της Recaro
- πίσω αναδιπλούμενα, διαιρούμενα καθίσματα
- επιπλέον ηχομόνωση, θερμομόνωση
- μακράς διαρκείας εξάτμιση, με διπλές οβάλ απολήξεις και με αυτόματη πεταλούδα ρύθμισης θορύβου
- εμπρός βάση κινητήρα και ανάρτησης αλουμινίου, με ψαλίδια αλουμινίου εμπρός πίσω
- αεριζόμενα δισκόφρενα με πλευστές δαγκάνες διπίστονες, συνολικής διαμέτρου 17ιντσών (δίσκοι 345χιλ.) και πίσω αεριζόμενα με διπίστονες (310χιλ)
επιπλέον εργοστασιακός εξοπλισμός:
- bluetooth για το ηχοσύστημα concert
- παρμπρίζ με επιπλέον ηχομονωτική δράση, -6dB
- ηλεκτρική ρύθμιση στήριξης της μέσης, στα εμπρός καθίσματα οδηγού+συνοδηγού
- τριάκτινο πολυλειτουργικό δερμάτινο τιμόνι, με κόψιμο στο κάτω μέρος
- θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες
- δερμάτινα καθίσματα (Alcantara/ Napa)
- ξύλο γκρί σκούρο/ Quattro Gmbh
- μαύρη μάσκα κινητήρα με ματ στοιχεία αλουμινίου/ Quattro Gmbh
- πίσω ελατήρια 10χιλ. χαμηλότερα με επιπλέον αμορτισέρ με πιο δυναμική απόσβεση/ Quattro Gmbh
- φιμέ πίσω και πίσω πλαινά τζάμια ασφαλείας/ Quattro Gmbh
- αυτόματη ανοιχτή ηλιοροφή με τζάμι σκούρο
- μπουλόνια ασφαλείας, για τις ζάντες
- πακέτο εσωτερικού αυτόματου, ρυθμιζόμενου, φωτισμόυ LED με φως στα πόδια, στα σκιάδια, στις 3 θύρες και ambient φωτισμός του χώρου επιβατών όπως και φωτισμός αναγνώρισης στα χερούλια των εμπρόσθιων θυρών
- ανοιχτή silber οροφή με όλο τον υπόλοιπο εσωτερικό διάκοσμο ανθρακί, σε συνδιασμό με ασημί ραφές σε τιμόνι, χειρόφρενο και στις περιφέρειες στα πατάκια
- επιπλέον χειμερινά πατάκια της Audi
- φακός LED, αυτόματα φορτιζόμενος στον αναπτήρα
- πακέτο καπνιστών
- DRL συμβατικά με λαμπτήρες και ξεχωριστό διακόπτη απ/ενεργοποίησης (ναι! δεν τα είχαν εξ αρχής).-
επιπλέον εξοπλισμός τοποθετημένος όλος σε επίσημο συνεργείο της Audi
- λάστιχα χειμερινά, Pirelli με δείκτη ορίου ταχύτητας 240χλμ/ώρα, χρησιμοποιημένα από μένα μόνο πέρσι για τρεις μήνες
- Sachs Performance σετ δίσκο, πλατό, βολάν (+530Nm)
- Bilstein B8
- φίλτρο εισαγωγής ελεύθερο, σπογγώδους διατομής με λάδι, της Pipercross
- πρώτο στάδιο εξέλιξης, με πρόγραμμα με εγγύηση, της Oettinger, στα 310hp, με νέο κόφτη ταχύτητας στα 270 και πραγματική τελική τα 268χλμ/ώρα.-
αν θυμηθώ κάτι ακόμη θα το προσθέσω, συγχωρέστε με!
-
προσέθεσα τα χειμερινά μου λάστιχα τα οποία πουλάω και ξεχωριστά εδώ, στις μικρές αγγελίες αλλά σε περίπτωση αγοράς του αυτοκινήτου θα το συνοδεύουν...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
προσέθεσα τα χειμερινά μου λάστιχα τα οποία πουλάω και ξεχωριστά εδώ, στις μικρές αγγελίες αλλά σε περίπτωση αγοράς του αυτοκινήτου θα το συνοδεύουν...χειμερινά λάστιχα και πατάκια έφυγαν σε άλλους ιδιοκτήτες.
-
Η τιμη έπεσε στα 27.500 εφόσον κάποιος ενδιαφέρεται σοβαρά μόνο παρακαλώ... όχι τηλεφωνήματα για πλάκα παρακαλώ...
-
το παρόν επωλήθη...
Audi S3 Mk2 P/Υ08 27500ευρώ