-
Θα την δουμε στον δρομο το 2013, αποτελεί το πρώτο μοντέλο που θα εξελιχθεί κάτω από την ηγεσία της VW και θα «πατά» στο γνωστό Audi Q5.
Θα ανταγωνιζετε με το Range Rover Evoque για το πιο θα σκαρφαλώσει τα πεζοδρόμια στο Κολωνάκι
-
Θα την δουμε στον δρομο το 2013, αποτελεί το πρώτο μοντέλο που θα εξελιχθεί κάτω από την ηγεσία της VW και θα «πατά» στο γνωστό Audi Q5.
Θα ανταγωνιζετε με το Range Rover Evoque για το πιο θα σκαρφαλώσει τα πεζοδρόμια στο Κολωνάκι
-
-
Πλάκα έχει ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει την ασχήμια της cayenne και ότι θα έχει και τον 2.0tfsi για να είναι και προσιτό
-
Εγώ θα το αγόραζα χθες με τον 1.2 TSi των 120+ πραγματικών ίππων ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εγώ θα το αγόραζα χθες με τον 1.2 TSi των 120+ πραγματικών ίππων ...autotriti=εγγυηση
-
Σε κάποιο είχα δει ότι θα είναι μόνο 3θυρο και με coupe εμφάνιση για να μην 'μπερδέψει' την Cayenne.
Μου αρέσει σαν ιδέα ακόμα και αν βγάλουν 'υπερυψωμένη 911'. -
Το qashqai των πλουσίων?
-
Το qashqai όμως είναι το jimny των πλουσίων ή το Q5 των φτωχών? Ή μήπως είναι η Veyron των βρώμικων και εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών της ρουάντα?
-
Δε με έπιασες... Θα μπορούσα να βαλω κάποιο άλλο suv της κατηγορίας αυτής στην πρόταση. Απλά αναρωτιέμαι τι δουλειά έχει η Πόρσε σε αυτά τα χωράφια. Άντε και σούπερ μίνι.
edit: Το όνομά του πάντως θα μπορούσε να δημιουργήσει... περίεργες καταστάσεις. Πχ:
-Τι αμάξι έχεις?
-Μια Πόρσε... cajun
-Γείτσες! -
Αν ονομαζόταν πάντως cojon, οι αναφορές για τον κάτοχο θα είχαν διττή σημασία ...
-
Αισχρό
-
-
Γιατί να τιμωρήσεις την κοπελίτσα μ' αυτόν τον τρόπο, υπάρχει και το τιμιότερο Jimny, που θα 'χει και περισσότερη ...πλάκα !
-
Q5 και δίπορτο πώς στο καλό γίνεται;!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Βρήκα αυτοκίνητο για την κόρη μου.....παρτης το πριν μάθει να οδηγεί καλά να πατάει τα άλλα παιδάκια...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Βρήκα αυτοκίνητο για την κόρη μου.....θες να με υιοθετήσεις ?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Γιατί να τιμωρήσεις την κοπελίτσα μ' αυτόν τον τρόπο, υπάρχει και το τιμιότερο Jimny, που θα 'χει και περισσότερη ...πλάκα !Αν αυτό είναι τιμωρία τότε το Jimny τι είναι;
Σκληρό βασανιστήριο; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γιατί να τιμωρήσεις την κοπελίτσα μ' αυτόν τον τρόπο, υπάρχει και το τιμιότερο Jimny, που θα 'χει και περισσότερη ...πλάκα !
Αν αυτό είναι τιμωρία τότε το Jimny τι είναι;
Σκληρό βασανιστήριο;Ήθελα με το παράδειγμα του Jimny, να δείξω πως η δουλειά γίνεται και με ένα μικρότερο και φθηνότερο, τρίθυρο και τετρακίνητο όχημα... Μαλακό ή όχι δεν έχει σημασία, μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς ...
Υ.Γ.: πριν 7+ χρόνια στην Κάρπαθο και μετά από περίπου 1000 χλμ., πρέπει να παραδεχτώ, πως είχα εντυπωσιαστεί με ένα τέτοιο πάντως: σκληρό ήταν και απότομο στην άσφαλτο και το κοντό μεταξόνιο/ψηλό αμάξωμα/χωμάτινα λάστιχα το έκαναν νευρικό στο στροφιλίκι, αλλά εκεί που πραγματικά έπρεπε να το χρησιμοποιείς (χώμα/φυτευτή πέτρα/νεροφαγώματα σε στενό ως ανύπαρκτο δρόμο/άμμο -ερημικής - παραλίας), ήταν απλά απολαυστικό !!
-
Kαι νομίζεις οτι ο sv το ήθελε για αυτό το λόγο για την κόρη του.
Porsche Macan