-
Ελπίζοντας η άκαρπη αναζήτηση που έκανα να έγινε σωστά, ας ρωτήσω.
Σήμερα πήρε το μάτι μου την εφαρμογή f1.com | 2010 Application στον τομέα f1.com |mobile.
Μιας και το HTC HD2 που διαθέτω υποστηρίζεται ας ρωτήσω:
[list=1:1uw2iweo][:1uw2iweo]Έχει δοκιμάσει κανένας την εν λόγω εφαρμογή σε PPC?[/1uw2iweo]
[:1uw2iweo]Αξίζει?[/1uw2iweo]
[:1uw2iweo]Έχει προβλήματα στη λειτουργία του PPC?[/1uw2iweo][/list
1uw2iweo]
_
-
Σήμερα πήρε το μάτι μου την εφαρμογή f1.com | 2010 Application στον τομέα f1.com |mobile.
[list=1:1uw2iweo][:1uw2iweo]Έχει δοκιμάσει κανένας την εν λόγω εφαρμογή σε PPC?[/1uw2iweo]
1uw2iweo]
_
-
1uw2iweo]
_
-
την εχω σε symbian δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, τι εννοεις ppc?
-
Εγω το εχω στο iPhone. Ουσιαστικα live timing ειναι και καταταξη οδηγων και ομαδων στο πρωταθλημα. Δεν ειναι κακο. Χρησιμο αν θες να δεις live timing και δεν εχεις internet.
-
+1
Ωραία είναι πάντως και η Timing 10' CP (για iphone) που σου βγάζει και το σχεδιάγραμμα της πίστας αλλά και που βρίσκεται ο κάθε οδηγός!
-
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις, απ'ό,τι φαίνεται θα το δοκιμάσω...
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ωραία είναι πάντως και η Timing 10' CP (για iphone) που σου βγάζει και το σχεδιάγραμμα της πίστας αλλά και που βρίσκεται ο κάθε οδηγός!Αυτό υπάρχει για PPC;
την εχω σε symbian δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, τι εννοεις ppc?
PPC = Pocket PC
_
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
+1Ωραία είναι πάντως και η Timing 10' CP (για iphone) που σου βγάζει και το σχεδιάγραμμα της πίστας αλλά και που βρίσκεται ο κάθε οδηγός!
Απίστευτη εφαρμογή. Λίγο ακριβή μεν, αλλά να ναι καλά το Jailbreak.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
την εχω σε symbian δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, τι εννοεις ppc?απο που την κατέβασες εγω εχω κατεβάσει αλλα δεν λειτουργεί εχω Ν97μινι και
-
εχει βγει και για android για οσους θελουν
-
δεν υπαρχει λογος να μη λειτουργει στο n97 mini .
μπηκα μετα απο αρκετο καιρο και εκανε update, εχει βελτιωθει αρκετα , εχει και ιστορικο των προηγουμενων αγωνων τωρα.
ισως εχει καποια χρησιμοτητα με τα timings και το commentary μαζι
Formula1.com 2010 Application (Mobile)