-
Μετά από συζήτηση με το συμforoumιτη Rafi καταλήξαμε ότι υπάρχει κενό στο τομέα που αφορά το αμερικάνικο αυτοκίνητο (γενικά όχι για μια εξειδικευμένη κατηγορία) και παίρνοντας την πρωτοβουλία έφτιαξα αυτό το Topic για να ανεβάζουμε φωτογραφίες από όμορφα αμεκάνικα τουτούνια(υπάρχουν και τέτοια ) αλλά και για περαιτέρω σχολιασμό όσον αφορά τα τεκτενόμενα στις αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες.
-
Μετά από συζήτηση με το συμforoumιτη Rafi καταλήξαμε ότι υπάρχει κενό στο τομέα που αφορά το αμερικάνικο αυτοκίνητο (γενικά όχι για μια εξειδικευμένη κατηγορία) και παίρνοντας την πρωτοβουλία έφτιαξα αυτό το Topic για να ανεβάζουμε φωτογραφίες από όμορφα αμεκάνικα τουτούνια(υπάρχουν και τέτοια ) αλλά και για περαιτέρω σχολιασμό όσον αφορά τα τεκτενόμενα στις αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες.
-
-
-
Κούκλα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η coupe cts.μμμμ
-
Πρώην Lacrosse.Αφαιρέθηκε λόγο ένστασης που υπεβλήθη παρακάτω.
-
-
Τώρα μας τρολάρεις με τον La Crosse?
-
Μην ξεχάσουμε το βασικό που το βλέπουμε και τακτικά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τώρα μας τρολάρεις με τον La Crosse?Διορθώνεται εντός ολίγου.Όμορφο μου φαίνεται πάντως
-
Για μενα ηταν αυτο?? Τι να σας πω ρε παιδια εμενα μου αρεσε...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Για μενα ηταν αυτο?? Τι να σας πω ρε παιδια εμενα μου αρεσε...Όχι για την Buick παραπάνω.
Αυτό το Chrysler είναι όλα τα λεφτά -
Chevrolet Camaro -
λεω κι εγω τοσο κακογουστος ειμαι???
το λακρος δεν το προλαβα θα γκουγκλισω
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
:lol: λεω κι εγω τοσο κακογουστος ειμαι???το λακρος δεν το προλαβα θα γκουγκλισω
Προσοχή του 2005 κοίτα γιατί το καινούριο είναι για
-
Και λίγη ιστορία.
Cadillac για αρχή και βλέπουμε.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cadillac -
Το Chevrolet που βάλατε δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά είναι Κορεάτικο
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Chevrolet CamaroΣε αυτό αναφέρεσαι Μιράζ;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το Chevrolet που βάλατε δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά είναι ΚορεάτικοΜπροστά έχει σταυρό και λέει Chevrolet.
Αμερικάνικο είναι.
Σχεδιαστικά τέτοιο δείχνει να είναι.
Για το Cruze μιλάμε πάντα
Όμορφες Αμερικανιές