-
Γεια χαρα σε ολους εχω ενα προβλημα με την Alfa Romeo 147(04), μου τριζει σε λακουβεσ και μη.Αλλος μου ειπε τα πανω μπροστινα ψαλιδια ,αλλος τα κατω ψαλιδια και εχτες ενας μηχανικος σε αυτοκινητα ραλυ ειπε ζαμφορ.Τι να πω ρε παιδια εχω χασει τον παικτη.
Βοηθηστε γιατι στο τελος θα το πεταξω στη θαλασσα...........
Ευχαριστω εκ τον προτερων. -
Γεια χαρα σε ολους εχω ενα προβλημα με την Alfa Romeo 147(04), μου τριζει σε λακουβεσ και μη.Αλλος μου ειπε τα πανω μπροστινα ψαλιδια ,αλλος τα κατω ψαλιδια και εχτες ενας μηχανικος σε αυτοκινητα ραλυ ειπε ζαμφορ.Τι να πω ρε παιδια εχω χασει τον παικτη.
Όταν λες σου είπαν, εννοείς εξειδικευμένα συνεργεία;
-
Ο χρήστης spriero έγραψε:
Ευχαριστω εκ τον προτερων.Είναι πολύ γενικά γραμμένο το πρόβλημά σου και θα απαντηθεί με 3000 λύσεις...
Από ότι κατάλαβα δύο άτομα που ερωτήθησαν σου είπαν για ψαλίδια και ένας μηχανικός με εμπειρία σου είπε για ζαμφόρ. Αρα μ.ια απάντηση πήρες,,,
Εμείς για να κάνουμε εικασίες, πρέπει τουλάχιστον να ξέρουμε πόσα χλμ έχεις, αν έχεις ξαναλλάξει κάτι και πότε, αν τα αμορτισέρ σου είναι τελειωμένα, αν έχεις πέσει σε καμμιά λακκούβα (τάφο) , τι αέρα βάζεις στα λάστιχα, τι λάστιχα έχεις, πόσων ετών είναι κλπ κλπ κλπ και πάλι δεν θα πρέπει να βγάλεις συμπέρασμα.
Το καλύτερο απο όλα είναι να πας σε εξειδικευμένο συνεργείο, ώστε να το σηκώσουν και να σου πουν με ασφάλεια τι έχει και τι θέλει -
πολύ πιθανόν να είναι γνωστό πρόβλημα, μιας και αρκετές άλφα έχουν ευαισθησίες στα ψαλίδια, μπες στον κόπο να το γράψεις στο άλφα ρομέο φόρουμ
-
βασικά... τι είδους τριγμού είναι??
μεταλλικός, πλαστικός , κακής συναρμογής??
τριξιμο