-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χαλάνδρι?Ελλάδα.
-
Γεια στο φορουμ, εχω καιρο να μπω
Εχουμε και λεμε λοιπον, μαζεμενα
1)#$%#$%#$%#$%(Για να μην βρισω) το κομπλεξ της ματαιοδοξιας του Νεοελληνα, που πηζει ολη την εβδομαδα στην Κηφισιας με τα 60.000€ ροδες, και θελει να το βγαλει(το κομπλεξ) σε μια ευθεια της Εθνικης που νομιζει οτι του ανηκει και πρεπει ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ να κατσουν στην ακρη για να περασει με τα +20χλμ/ω(Σιγα το πραγμα). Φυσικα δεν ειμαι αντιθετος ουτε το παιζω νομοταγης, αλλα καταλαβατε τι θελω να πω
2)Ολους αυτους που στις αριστερες για αυτους στροφες, επειδη ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κρατησουν μια γραμμη, βγαινουν στο αντιθετο ρευμα οι μισοι και την στιγμη που εχουν δει οτι ερχεσαι. ΚΟΥΛΑΔΙΑ
3)Στους ''συναδελφους'' μηχανοβιους που πηραν το μηχανακι τους(απο 50 μεχρι 1200cc, συνηθως παπι, translap, v-strom,varkadero, r1200gs) μονο και μονο για να γλυτωσουν κινηση, και φυσικα δημιουργουν προβλημα απο την ασχετοσυνη τους σε ολους. Εχω σταματησει να βριζω πλεον κυρατσες/ταριφες/μαγκες και ειμαι στο τσακ να πηδηξω απο την σελα επανω τους ωσαν τον Chuck Norris. Tις περισσοτερες φορες τους βαζω στην θεση τους αλλιως, σαν τον τυπα με την ΡΟΖ HARLEY στην Κηφισιας, που ηθελε με παρδαλε τριβαλιτσο να κανει διηθηση και ενω βρισκοντουσαν 20 μηχανες απο πισω να περιμενουνε
-
Γυρισα σημερα απο Αγρινιο και τα ζωα κλασσικα πηγαινοερχοντουσαν, αλλα το στεμα το πηρε ενας, ο οποιος εκανε τετοιες σφηνες που θα προκαλουσε ατυχημα σημερα πηγε να παρει και μενα η μπαλα. ΙΕΒ 4548 το εν λογω ΔΕΡΜΑ με SUBARU FORESTER. Ο Χαρος βγηκε παγανια στη κυριολεξια. Χωρια που εκανε και προσπερασεις απο τη ΛΕΑ
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Χαλάνδρι?
Ελλάδα.
Ναι, Χαλάνδρι.
Το εν λόγω ζώο άφησε το δίκυκλο τη στιγμή που πλησιάζαμε (τσουλώντας το καρότσι του μωρού) και είπα να το απαθανατίσω.
Μας ανάγκασε ούτε λίγο ούτε πολύ να περιμένουμε να ανάψει κόκκινο για να κατέβουμε στον δρόμο ώστε να παρακάμψουμε τη μηχανή και να συνεχίσουμε στο πεζοδρόμιο. Χαρά μας και τιμή μας -
A, επισης, ξεχασα να αναφερω το ζωο με την cayenne s ο οποιος μαλλον ο δασκαλος οδηγησης του ειχε πει ''παιδι μου εσυ και μονο εσυ θα πηγαινεις απο την ΛΕΑ''
Εφαγε τετοια τρομοκρατια οταν πηγε να με περασει απο την ΛΕΑ, που αμεσως αλλαξε σχεδιο και προσπαθησε να περασει ΟΛΟΥΣ μεταξυ αριστερης και μεσαιες λωριδας, λες και ηταν κανενα παπι
Ολα αυτα στην Λαμιας-Αθηνας, στο υψος της Κηφησιας και με πυκνη ροηΟκ το φαινομενο ειναι συχνο, ''Αλλος ενας με SUV''
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κανα 2-3 φορές που έχει τύχει κάτι τέτοιοσ το χαλάνδρι και είμαι με τον μικρό , εχω σπρώξει τα βεσπάκια προς τα πίσω με το κώλο να εξεχει ώστε να περάσω άνετα.... τα βρισίδια από τους οδηγούς τα ακουει ο βεσπάκιας....
Την τελευταια φορά πήγε να μου την πεί ο ιδιοκτήτης για να ακουσει την απαντηση δυνατα και καθαρα (για να γίνει και ρόμπα από το κομωτήριο που βγήκε) - Αφου δε με σέβεσαι και μου κλίνεις το δρόμο στο πεζοδρόμιο γιατι να σε σεβαστώ εγώ? και εκει μουγκάθηκε κουνωντας το κεφάλι.....
-
Μιας και κλειδώθηκε το θεμα εκει αλλα απότ ην άλλη ειναι μάλλον ταιριάζει εδω κάποιο σχόλιο για αυτό...
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/1 ... .html#moreΟκ, ας πουμε για χάρην της συζήτησης οτι τα μαγνητάκια κάνουν δουλεια. Γιατι όμως κάποια μαγνητάκια φέρνουν αποτέλεσμα και άλλα όχι? Αλλα μαγνητικά πεδία έχουν? Βρηκαν μαγνήτη απο το διάστημα? Κάποιο άλλο μυστικό? Γιατί εγώ νόμιζα οτι ολη οι μαγνητες ιδια συμπεριφορα έχουν..... Μου αρέσει που το υποστηρίζει με μετρήσεις κιόλας.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Κανα 2-3 φορές που έχει τύχει κάτι τέτοιοσ το χαλάνδρι και είμαι με τον μικρό , εχω σπρώξει τα βεσπάκια προς τα πίσω με το κώλο να εξεχει ώστε να περάσω άνετα.... τα βρισίδια από τους οδηγούς τα ακουει ο βεσπάκιας....
Την τελευταια φορά πήγε να μου την πεί ο ιδιοκτήτης για να ακουσει την απαντηση δυνατα και καθαρα (για να γίνει και ρόμπα από το κομωτήριο που βγήκε) - Αφου δε με σέβεσαι και μου κλίνεις το δρόμο στο πεζοδρόμιο γιατι να σε σεβαστώ εγώ? και εκει μουγκάθηκε κουνωντας το κεφάλι.....
Ο ειδικός 'διάδρομος' που βλέπετε εκεί πιστεύω όλοι να ξέρετε τι είναι σωστά;
Σε κάτι τέτοιους εύχομαι να πάθουν αυτό ακριβώς που κάνουν για να δουν τη γλύκα
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Ζωο στη περιοχη της Νικαιας οπου ξαφνικα αποφασισε πως ο χωρος εξω απο το σπιτι του αποτελει ιδιωτικο χωρο σταθμευσης οποτε επιστρατευσε τα βαρελακια που βλεπετε. Ενωνονται μεταξυ τους με μια αλυσιδααληθεια, εσεις τι θα κανατε στο συγκεκριμενο ζωο;
Να και η τοποθεσια για οσους εχουν ορεξεις να αποκτησουν δωρεαν βαρελακια
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 09645&z=17newsflash: καποιος φωναξε αστυνομια, το ζωο που εβαλε τα βαρελακια μαζι με την αλυσιδα ελειπε απο το σπιτι του και ηταν μονο μια γιαγια η οποια φωναζε 'δεν εκανε τιποτα κακο ο γιος μου, δεν ενοχλησε κανεναν'
3 αστυνομικοι μετα βιας καταφερας να μετακινησουν τα βαρελακια απο το δρομο στο πεζοδρομιο. Απο οσο καταλαβα δεν εριξαν προστιμο.Η συνεχεια θα εχει ενδιαφερον Θα εχει το θρασος να τα ξανατοποθετησει;
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Ζωο στη περιοχη της Νικαιας οπου ξαφνικα αποφασισε πως ο χωρος εξω απο το σπιτι του αποτελει ιδιωτικο χωρο σταθμευσης οποτε επιστρατευσε τα βαρελακια που βλεπετε. Ενωνονται μεταξυ τους με μια αλυσιδα
αληθεια, εσεις τι θα κανατε στο συγκεκριμενο ζωο;
Να και η τοποθεσια για οσους εχουν ορεξεις να αποκτησουν δωρεαν βαρελακια
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 09645&z=17newsflash: καποιος φωναξε αστυνομια, το ζωο που εβαλε τα βαρελακια μαζι με την αλυσιδα ελειπε απο το σπιτι του και ηταν μονο μια γιαγια η οποια φωναζε 'δεν εκανε τιποτα κακο ο γιος μου, δεν ενοχλησε κανεναν'
3 αστυνομικοι μετα βιας καταφερας να μετακινησουν τα βαρελακια απο το δρομο στο πεζοδρομιο. Απο οσο καταλαβα δεν εριξαν προστιμο.Η συνεχεια θα εχει ενδιαφερον Θα εχει το θρασος να τα ξανατοποθετησει;
Δυστυχώς τα πραγματικά ζώα δεν βάζουν μυαλό εύκολα παρά μόνο μετά από ένα μεγάλο πρόστιμο που τους τσούξει, όπου και πάλι δε θα συνετιστούν εύκολα.ταυτόχρονα μπορεί να ψάξουν ποιός κ@ριόλης τους κάρφωσε και δεν μπορούν πλέον να κάνουν τη μπινιά τους και να τους ζητήσουν τα ρέστα (κυρίως φραστικές επιθέσεις).
Από την άλλη...ποτέ δεν ξέρεις.Μπορεί ακόμα και μέσω της γκρίνιας της μάνας του (η συμπαθής υποθέτω γιαγιούλα που αναφέρεις) να συνετιστεί και να βάλει μυαλό. -
BETWIN: Απόδοση (1) 1,1 Θα τα ανατοποθέτησε
(χ)1,6 Θα κρατάει το χώρο με αλλο τρόπο
(2)4,5 Θα τον αφήσει ελεύθερο το χωρο!προσωπικά βαζω χαλαρά 100ευρα στο 1Χ
-
Εδώ είναι να έχεις το προς απόσυρση σαραβαλάκι σου που το πας εκεί του σπρώχνεις με τον προφυλαχτήρα τα βαρελάκια ή απλά το παρκάρεις αδιαφορώντας για την αλυσίδα (ή με λίγη προσοχή την περνάς από πάνω από το αυτοκίνητο για να μην δυσκολευτείς να ανοίξεις και την πόρτα) και του το αφήνεις εκεί κανένα μήνα...
Κάθε μέρα σκούξιμο στην αστυνομία και με το αυτοκίνητο εκεί για να του κόψουν κλήση. Κλήση μία, δύο ε που θα πάει θα το καταλάβει...Είναι και οι άλλοι που έχουν είσοδο γκαράζ που όμως το έχουν αποθήκη και βάζουν το αυτοκίνητο κάθετα το μισό στο δρόμο και το μισό στο πεζοδρόμιο..... ή απλά κανονικά στο δρόμο μπροστά από το άνοιγμα. Αν και δεν ενοχλεί κανέναν η αλήθεια είναι ότι είναι παράνομος αφού κλείνει την είσοδο. Πάντως έτσι μπορείς με μία θέση πάρκινγκ να παρκάρεις 2 αυτοκίνητα! Άλλοι πάλι βαφτίζουν μια μικροσκοπική πόρτα στο φράχτη είσοδο πάρκινγκ χωρίς να χωράνε να μπούνε ή να πάνε κάπου, χτίζουν και ράμπα στο πεζοδρόμιο για να πείσουν και τελικά βάζουν το αυτοκίνητό τους απέξω (ή κάθετα πάνω στο πεζοδρόμιο).
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Άλλοι πάλι βαφτίζουν μια μικροσκοπική πόρτα στο φράχτη είσοδο πάρκινγκ χωρίς να χωράνε να μπούνε ή να πάνε κάπου, χτίζουν και ράμπα στο πεζοδρόμιο για να πείσουν και τελικά βάζουν το αυτοκίνητό τους απέξω (ή κάθετα πάνω στο πεζοδρόμιο).
Kαι το καλύτερο σε αυτές τις τρύπες που λες, είναι οι αυτοσχέδιες αποτρεπτικές για στάθμευση επιγραφές
-
Πριν από λίγο καιρό στην Γλυφάδα...
Περνάω από ένα σημείο και ακούω έντονες φωνές.
Βλέπω έναν καλοντυμένο παππού να μιλάει με έντονο ύφος σε 2-3 άλλους (άντρες/γυναίκες).
Δεν δίνω σημασία και πάω στο ραντεβού μου.Μετά από καμμιά ώρα που επιστρέφω βλέπω περιπολικό και μηχανή ομάδας Σ στο σημείο.
Ρωτάω έναν τύπο από ένα κατάστημα τί είχε γίνει τελικά.Ο παππούς, παρκάρωντας ένα yugo, ρίχνει κάτω έναν κάδο απορριμάτων και τρακάρει και το διπλανό όχημα.
Πάει να φύγει πεζός παρόλο που η ιδιοκτήτρια του οχήματος ήταν εκεί, αφού κοντεύει να βγάλει τρελή αυτήν και όσους μάρτυρες έσπευσαν στο σημείο τελικά φεύγει και πάει και την αράζει σε παρακείμενη καφετέρια να πιεί το καφεδάκι του.
Η ιδιοκτήτρια καλεί την ατυνομία, η αστυνομία βρίσκει τον παππού, τον φέρνει στο σημείο που έγινε το τρακάρισμα και ο παππούς όχι μόνο δεν παραδέχεται τίποτα αλλά κάνει και τσαμπουκά στα όργανα.Σε ερώτηση μου αν τελικά τον «μάζεψαν» πήρα την απάντηση ότι τα όργανα δεν έκαναν τίποτα επειδή ο παππούς ήταν 92 ετών και φοβήθηκαν μην τους μείνει στα χέρια...
Απλά κατέγραψαν το περιστατικό και τον άφησαν.Την κοπέλα λυπήθηκα γιατί άντε να ξεμπλέξει με τον παππού.
Είναι να μην σου τύχει, τελικά... -
Φαντάζομαι ο παππούς θα συνετιστεί από τον ασφαλιστή του, αρκεί η κοπέλα να έχει μάρτυρες και νομική προστασία. Στην τελική δε θα βάλει λεπτό από την τσέπη του ο παππούς, δεν έχει λόγο να την ταλαιπωρήσει.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Φαντάζομαι ο παππούς θα συνετιστεί από τον ασφαλιστή του, αρκεί η κοπέλα να έχει μάρτυρες και νομική προστασία. Στην τελική δε θα βάλει λεπτό από την τσέπη του ο παππούς, δεν έχει λόγο να την ταλαιπωρήσει.Διπλωμα ειχε ο παππους???? 92 ετων......
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Φαντάζομαι ο παππούς θα συνετιστεί από τον ασφαλιστή του, αρκεί η κοπέλα να έχει μάρτυρες και νομική προστασία. Στην τελική δε θα βάλει λεπτό από την τσέπη του ο παππούς, δεν έχει λόγο να την ταλαιπωρήσει.
Διπλωμα ειχε ο παππους???? 92 ετων......
αναλογα τι θες να πεις με το διπλωμα..
-
Το κηδειοχαρτο γραφει
'ΚΗΔΕΙΑ, μπλα μπλα μπλα ταδε ταδε ταδε, ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ, ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ, μπλα μπλα μπλα'. Για να μην υπαρχουν αποριες?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το κηδειοχαρτο γραφει'ΚΗΔΕΙΑ, μπλα μπλα μπλα ταδε ταδε ταδε, ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ, ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ, μπλα μπλα μπλα'. Για να μην υπαρχουν αποριες?
Y.Γ.
Aπο την αλλη, μονο 40 χρονων ηταν ο συγχωρεμενος... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το κηδειοχαρτο γραφει'ΚΗΔΕΙΑ, μπλα μπλα μπλα ταδε ταδε ταδε, ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ, ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ, μπλα μπλα μπλα'. Για να μην υπαρχουν αποριες?
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]